- 13 Ekim 2011
- 7.091
- 12.692
- 448
- 35
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.801
Bunu alırdım ben, indirimler oluyor takip edebilirsinizYorumunuz için çok teşekkür ederimpark beşik için ne önerirsiniz peki
İyi günler hanımlar İstanbul Anadolu yakası ayrintili ultrason için doktor önerisi olan varmı
Selam kızlar ben detaylı için 15 Nisan a bir ay önceden Kurtköy emsey hastanesinden Oya Pekin e randevu aldım Zeynep kamilin doktoru sanırım cuma akşamı ve cumartesi günleri hastanede olabiliyor sadece ben çevremden iyi olduğunu duydumkızlar, İstanbul anadolu yakasında ayrıntılı ultrason için yer önerisi olan var mı? Devletten randevu alamıyorum malesef.
Canımmm çok sevindimmmm ohh rahatladım ben de yaa çok üzülmüştüm okuyunca, kıyamam ona ne kadar korkmuşturKislarrrrkedimizi bulduk aldik sonunda çok şükür
Çok üzüldüm inşallah başka bir yol çaresi vardır bizi de haberdar et diğer doktorlara gittiğinde... Geçmiş olsun kuzumKızlar bebeğimin suyu tamamen bitmis.........alıcaz diolar.
O kadar peşinde kosturdu ama en son kendisi geldi canım müdahale etmedik harekete yeltenince kaçıyor diye. Kapıya kadar geldi kendisi. Evdeki diğer kedi çok miyavladı sabaha karşı pencereden onu görmüş olabilir anlaşmışlar demek sabah da kapıya geldiCanımmm çok sevindimmmm ohh rahatladım ben de yaa çok üzülmüştüm okuyunca, kıyamam ona ne kadar korkmuşturnasıl yakaladınız??
Ne kadar fiyatı ben aktüel ürünlerde göremedim .Perşembe günü a101 e küvet vs gelecek gidip onalri da aradan çıkartim. Yeni doğan kıyafeti bezi battaniyesi havlusu emziği var yengem de kız bebek doğurdu bana kaldı
Çağırmış arkadaşını kıyamam onlaraO kadar peşinde kosturdu ama en son kendisi geldi canım müdahale etmedik harekete yeltenince kaçıyor diye. Kapıya kadar geldi kendisi. Evdeki diğer kedi çok miyavladı sabaha karşı pencereden onu görmüş olabilir anlaşmışlar demek sabah da kapıya geldi
Ay o kadar mutluyum kiÇağırmış arkadaşını kıyamam onlarabenim en büyük korkum kedimin kaçması canım , köpek olsa adıyla seslenirsin döner gelir ama kediler öyle mi sahibinden bile kaçıyor köşe bucak canı istemiş öyle gelmiş bu da , neyse ki gelmiş dönmüş evine küçük kuzucuk
Ayy çok sevindim canımKislarrrrkedimizi bulduk aldik sonunda çok şükür
Günaydın canım, benim 5 yıl önce aldığım ve 3.bebeğimde kullanmayı düşündüğüm beşik ekte. Uyku için sabitlenmiyor. Biz altına destek yapmıştık sunta ve mukavva kartonundan. Öyle kullandım 3-4 ay, sonra park yatağa geçmiştik. Tavsiye ederim ama anne yanı için kullanımı pek uygun değilkızçelerr günaydınnn, hazır anne yanı konusu açılmışken sormak istedim. otomatik sallanan anne yanı nasıldır sizce
Tuzlu suyla gargara iyi geliyor aslında ama tuzu abartmadan az koyarak denersen iyi gelebilirArkadaşlar herkese selamdiş etlerim çok şişti ve acıyor.Her gün sabah akşam fırçaladıkça kanıyor.nasıl bi çözüm bulmalıyım
Kızlar tetanozu kaçıncı haftalarınızda oldunuz? Benim bugün olmam lazımdı ama aşı yokmuş haftaya ara bi dedi eczaneden alayım mı diyince gelecek olan daha güvenilir olur o yüzden 1 hafta bekle dediler 21 küsür oluyorum haftaya ilk doz için geç olabilir mi?
teşekkür ederim, niye uygun değil sizce ? bir arkadaşım da almış ama bebeği kucakta uykuya dalıyormuş sallanabilir özelliğini pek kullanmadım dediGünaydın canım, benim 5 yıl önce aldığım ve 3.bebeğimde kullanmayı düşündüğüm beşik ekte. Uyku için sabitlenmiyor. Biz altına destek yapmıştık sunta ve mukavva kartonundan. Öyle kullandım 3-4 ay, sonra park yatağa geçmiştik. Tavsiye ederim ama anne yanı için kullanımı pek uygun değil
Coook sevindim canım allaha şükürKislarrrrkedimizi bulduk aldik sonunda çok şükür
Aman Allahım.. çok geçmiş olsun Allah seni bebeğine tekrar kavuşturur inşallah çok zor canımKızlar bebeğimin suyu tamamen bitmis.........alıcaz diolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?