2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Eklentiler

• IMG_20230404_044549.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 99
İyi günler hanımlar İstanbul Anadolu yakası ayrintili ultrason için doktor önerisi olan varmı

kızlar, İstanbul anadolu yakasında ayrıntılı ultrason için yer önerisi olan var mı? Devletten randevu alamıyorum malesef.
Selam kızlar ben detaylı için 15 Nisan a bir ay önceden Kurtköy emsey hastanesinden Oya Pekin e randevu aldım Zeynep kamilin doktoru sanırım cuma akşamı ve cumartesi günleri hastanede olabiliyor sadece ben çevremden iyi olduğunu duydum

Kızlar karnımın alt kısmında kaşığın biraz üstünde batmalar yaşıyorum birkaç gündür, baştan önemsemedim ama böyle arada da bebek tek bir tarafa toplanıyor sertleşiyor acaba kasılma mı bu? Kötü bie sey mi doktora bilgi vermeli miyim

Canımmm çok sevindimmmm ohh rahatladım ben de yaa çok üzülmüştüm okuyunca, kıyamam ona ne kadar korkmuştur nasıl yakaladınız??
O kadar peşinde kosturdu ama en son kendisi geldi canım müdahale etmedik harekete yeltenince kaçıyor diye. Kapıya kadar geldi kendisi. Evdeki diğer kedi çok miyavladı sabaha karşı pencereden onu görmüş olabilir anlaşmışlar demek sabah da kapıya geldi

Çağırmış arkadaşını kıyamam onlara benim en büyük korkum kedimin kaçması canım , köpek olsa adıyla seslenirsin döner gelir ama kediler öyle mi sahibinden bile kaçıyor köşe bucak canı istemiş öyle gelmiş bu da , neyse ki gelmiş dönmüş evine küçük kuzucuk

Ay o kadar mutluyum ki allahim hiç bir canın kaybını vermesin kayıp hakikaten zor birseymis

kızçelerr günaydınnn, hazır anne yanı konusu açılmışken sormak istedim. otomatik sallanan anne yanı nasıldır sizce
Günaydın canım, benim 5 yıl önce aldığım ve 3.bebeğimde kullanmayı düşündüğüm beşik ekte. Uyku için sabitlenmiyor. Biz altına destek yapmıştık sunta ve mukavva kartonundan. Öyle kullandım 3-4 ay, sonra park yatağa geçmiştik. Tavsiye ederim ama anne yanı için kullanımı pek uygun değil

Eklentiler

• beşik.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 87

Geç değil canım 24. Haftaya kadar demişti bana doktorum ben 22de oldum dün

teşekkür ederim, niye uygun değil sizce ? bir arkadaşım da almış ama bebeği kucakta uykuya dalıyormuş sallanabilir özelliğini pek kullanmadım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…