2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
teşekkür ederim, niye uygun değil sizce ? bir arkadaşım da almış ama bebeği kucakta uykuya dalıyormuş sallanabilir özelliğini pek kullanmadım dedi
Yükseklik ve kenar açılma özelliği yok, beşik olarak kullanılabilir, sallama özelliği kullanılabilir, anne yanına eş bir beşik değil o nedenle, bebeğin alıştırılması ve mizacı da önemli, sallanma özelliğini kullanıp kullanmamak için

Günaydin kizlarr hayirli günleriniz olsun
Birsey sormak istiyorum, saclarini boyatan ya da boyatmayi düsünen arkadaslarim, boya icin doktoruna danisan oldu mu acaba??
ben boyattım canım 2 hafta önce. Amonyaksız boya ile boyattım beyazlarım aşırı kapanmadı ama çokta yoktu rahatsız etmedi beni. Aslında sarı yapcaktım doktorumu açıcıya asla ikna edemedim boyaya da 20. haftada müsade etti

Kızlar belki şımarıklık diceksiniz ama gece uykularım çok çok kötü. Geceleri 1-2 saat uyuyup uyanıyorum geri uyuyamıyorum bacak ağrısından mide yanmasından. Gaviscon başucumda oluyor düşünün. Birkaç saatlik uykuyla işe gidiyorum bu sefer burada gelir gelmez yarım yamalak uyuyorum psikolojik olarak bu süreç beni çok yordu. Bu zamana kadar hep uykularım verimliydi şimdi resmen agresif, nalet birine dönüştüm kimseyle muhattap olasım falan gelmiyor bir öneriniz birşeyiniz var mı

Eklentiler

• Screenshot_20230403-112042.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 119
  • Screenshot_20230403-112030.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 119
Birsey sormak istiyorum, saclarini boyatan ya da boyatmayi düsünen arkadaslarim, boya icin doktoruna danisan oldu mu acaba??
Ben boyattim. Doktordan da onay aldim. Amonyaksiz yaparsam beyazlarim kapanmicakti o sebeple o sekilde de boyatmadim. Normal standart kalitede bi kuafor boyasibile boyandi. Beyazlarim kapandi. Tahminen 1 ay kadar sonra gene dayanamayacak noktaya gelirim. Zaten yakin arkadasimin dugunu var. Ve sahit benim. Gene boyatirim bi kere de doguma dogru temmuz sonu boyatirim. 3 kere olacak duruyor. Bu arada sari tonlari degil yani icinde acici vs yok. Duz kahverengi amac beya kapatmak

Ben de kuaförüm ama kendi sokugumu dikemiyorum. Saçlar bembeyaz hellooo diyorum komple beyazlasa da boyayla uğraşmasam. Ama esmer olduğum icin yakışmıyor da. Kapalı olduğum için çok dert etmiyorum Allah'tan

Merhabalar evet bende iyi olduğunu duydum ama Nisan ayı boyunca randevuları doluymuş o yüzden başka doktor bulmam lazım

Ben sordum 3.aydan sonra boyatabilirsin demişti ama direniyorum

Bunun neresi simariklik olsun ki. Maalesef hamilelik hem bebegi icinde hissettiginiz icin olaganustu guzellikle bir surecken ayni anda da butun fiziksel ozelliklerimizi ve konforumuzu bozdugu icinde o kadar garip bir surec. Uykusuz kalmak hayatinizda baska bir donemde olsaniz sizi nasil negatif etkilicekse simdi hem extra mide yanmasi hem extra hormonlar dolayisiyla daha da can sikici olabiliyor. Maalesef yapilcak birsey yok. Bende sizin gibiyim gaviscon artik sakiz gibi oldu yanimda duruyor elimin altinda. Onu da icince bi dk kadar ferah hissediyorum sonra gene yanmaya basliyor. Ustune reflu sebebi ile kusuyorum da. Yana yana. Calismak bi yandan iskence gibi geliyor. Toplantisi vs icimden hic gelmiyor. Ama maddi olarakta bizi ayakta tutan bisi es gecemem isten cikamam suan yuklu kredilerimiz var. Yani o ki durum hamileligin tadini cikartmaktan baska yol yok bide cok yorgunum kivrilsam uyucam modda yasiyorum. Ama yaniyor midem dik uyumam lazim

Kızlar kızlar indirim haberiyle ben geldim bu sefer şimdi size önce trendyol linkini atıyorum

Bu ürün dolap uygulamasında @outletmuslin diye bi sayfada güya defolu deniliyor ama defo yok yani görülmüyor ya dikiş yamuğu mu artık neyden defo diyo fabrika bilmiyorum tanesini 100e satıyo dolapta 2 tane aldım bi de dolap 50tl kupon vermişti 2 tanesini trendyolda ki tek 1nin fiyatına almış oldum. Baya uyguna gelince sizede haber verim dedim

Z Zzzzz00 canım hiçmi bir yolu yok? İnternette sanki sıvı takviyesi oluyor diye okudum başka doktorada göründün mü acaba? İnşallah düzelir bu durum
Sıvısı gelip kendi hissedip yeterli sıvısı da karnında olanlara takviye yapılıyormuş. Cözmü yok diolar

Ben de kuaförüm ama kendi sokugumu dikemiyorum. Saçlar bembeyaz hellooo diyorum komple beyazlasa da boyayla uğraşmasam. Ama esmer olduğum icin yakışmıyor da. Kapalı olduğum için çok dert etmiyorum Allah'tan
Bende komple beyazlasin diye direnmek istedim ama 3 4 ayda ancak kapali bir karis kadar uzadi. Zaten omzumda kestirdim gene genel boyu kisaltmak amacli ama dugun zaten mayista imkansizdi hepsinin beyazlamasi. Kaldi ki yakiscak mi dediginiz gibi. Sahsen bi karislik beyaz hic yakismadi bandana almistim genis ama o da yakismadi yuzuk kucuk tarzim da degildi. Tum sinirlari zorladim ama sonra yaktim gemileri. Zaten burada bazi arkadaslarda kanitlanmis zarari yok vs dediler. Doktor da boyatabilirsin dedi. Dahaaaa napiiiim

Magnezyum eksikliğinden de olabilir bir tarafa toplanma kullaniyormusun magnezyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…