2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok üzgünüm.. rabbim yardımcın olsun. Bir mucize olsun inşallah dualarım seninle

Bende giriyorum rüyamda kafayi bozdum iyica benim taa 17 sinde
Bende canım, cokta stres yapmak istemiyorum ama ne bileyim. Annelik bünyeye yüklendi bi kere, hep onu düşünüyorum , iyi olsun diye dualar ediyorum inşallah hepimizin detaylısı güzel geçer. Güzel şeyler yazarız buraya.

Merhabalar evet bende iyi olduğunu duydum ama Nisan ayı boyunca randevuları doluymuş o yüzden başka doktor bulmam lazım
Erbil Çakal Zeynep Kamil doktolarından Sibel Açıkalın'ın kiliniğinde, Ümraniye Santralde 1000 tl di detaylı usg

1 saat önce görüştüm 1 hafta önceden randevu oluşturmak yeterliymis bi aksilik çıkmazsa Erbil beye gidicem inşallah ilgili bir doktordur
Erbil Bey hem ilgili hem de çok bilgili bir doktor, Zeynep Kamilde kızımda ona çok muayene oldum, ölçümleri hep birebir çıkardı. Biraz mizacı sert gelebilir ama işinin ehli

O kadar aynam gibi konuştun ki resmen elimi kolumu zor kaldırıyorlar hayatımda hiç böyle olmamıştım şu gebelik sürecinde yaşadıklarım gibi. Bu arada prilam benim kusmamı engelledi bulantım var ama istifram gitti sayılır en azından benim de reflüm var istersen bir dene. Eşim sürekli telkin ediyo beni söz doğduklarında tüm çektiklerini anlatıcam diye

Ben Fred Mayer in anne yanı beşiğini aldım ama canım kurulumu arkadaş biliyor onların bize gelmesini bekliyorum uğraşmayalım diye :) eşim de erkenden açmayalım deyip duruyor :) Açar açmaz sana görüşlerimi bildiricem Miss ela

Anladim canim o da amonyaksiz olcak sekilde neyse ben en iyisi bekliyim

Anladim canim ben de acmak istemiyorum suan icin ama diplerim cikti daha koyu alt taraflar daha acik bir de beyazlar cogaldi suan 3 renk sacim kötü duruyor bakalim ben de bi doktoruma sorayim bakalim o ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…