- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.841
Hayır kullanmıyorum henüzMagnezyum eksikliğinden de olabilir bir tarafa toplanma kullaniyormusun magnezyum
Bende giriyorum rüyamda kafayi bozdum iyica benim taa 17 sindeKızlar 12 sinde detaylı randevum var, hem heyecanlı hemde gerginim. İnşallah güzel haberler aliriim çok geriliyorumrüyalarımda bile detaylıya giriyorum resmen.
Doktorunla görüş kullanamaya basla cnm benmde aynisi oluyorduHayır kullanmıyorum henüz
Batma gibi ağrınız da oluyor muyduDoktorunla görüş kullanamaya basla cnm benmde aynisi oluyordu
Çok üzgünüm.. rabbim yardımcın olsun. Bir mucize olsun inşallahKızlar bugun Sertaç esine gittm Ankara'da.
O. Da malesef iyi şeyler söylemiyor..... Sadece dediği şey 1 2 hafta daha bekleyin sonlandırma noktasında zor olur senın İcin bu bebegin bir 2 haftaya kadar yasama sansını da dusuk görüyorum ben en azından vicdanen rahat olursun..
Bende canım, cokta stres yapmak istemiyorum ama ne bileyim. Annelik bünyeye yüklendi bi kere, hep onu düşünüyorum , iyi olsun diye dualar ediyorumBende giriyorum rüyamda kafayi bozdum iyica benim taa 17 sinde
Pek olmuyordu xnm sen doktora gorun en kisa zamandaBatma gibi ağrınız da oluyor muydu
Erbil Çakal Zeynep Kamil doktolarından Sibel Açıkalın'ın kiliniğinde, Ümraniye Santralde 1000 tl di detaylı usgMerhabalar evet bende iyi olduğunu duydum ama Nisan ayı boyunca randevuları doluymuş o yüzden başka doktor bulmam lazım
Haftaya çarşamva camım randevum biraz enfeksiyon da var belki ondandır diyorumPek olmuyordu xnm sen doktora gorun en kisa zamanda
1 saat önce görüştüm 1 hafta önceden randevu oluşturmak yeterliymis bi aksilik çıkmazsa Erbil beye gidicem inşallah ilgili bir doktordurErbil Çakal Zeynep Kamil doktolarından Sibel Açıkalın'ın kiliniğinde, Ümraniye Santralde 1000 tl di detaylı usg
Erbil Bey hem ilgili hem de çok bilgili bir doktor, Zeynep Kamilde kızımda ona çok muayene oldum, ölçümleri hep birebir çıkardı. Biraz mizacı sert gelebilir ama işinin ehli1 saat önce görüştüm 1 hafta önceden randevu oluşturmak yeterliymis bi aksilik çıkmazsa Erbil beye gidicem inşallah ilgili bir doktordur
O kadar aynam gibi konuştun kiBunun neresi simariklik olsun ki. Maalesef hamilelik hem bebegi icinde hissettiginiz icin olaganustu guzellikle bir surecken ayni anda da butun fiziksel ozelliklerimizi ve konforumuzu bozdugu icinde o kadar garip bir surec. Uykusuz kalmak hayatinizda baska bir donemde olsaniz sizi nasil negatif etkilicekse simdi hem extra mide yanmasi hem extra hormonlar dolayisiyla daha da can sikici olabiliyor. Maalesef yapilcak birsey yok. Bende sizin gibiyim gaviscon artik sakiz gibi oldu yanimda duruyor elimin altinda. Onu da icince bi dk kadar ferah hissediyorum sonra gene yanmaya basliyor. Ustune reflu sebebi ile kusuyorum da. Yana yana. Calismak bi yandan iskence gibi geliyor. Toplantisi vs icimden hic gelmiyor. Ama maddi olarakta bizi ayakta tutan bisi es gecemem isten cikamam suan yuklu kredilerimiz var. Yani o ki durum hamileligin tadini cikartmaktan baska yol yokbide cok yorgunum kivrilsam uyucam modda yasiyorum. Ama yaniyor midem dik uyumam lazim
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeler içinErbil Bey hem ilgili hem de çok bilgili bir doktor, Zeynep Kamilde kızımda ona çok muayene oldum, ölçümleri hep birebir çıkardı. Biraz mizacı sert gelebilir ama işinin ehli
Anladim canim o da amonyaksiz olcak sekildeben boyattım canım 2 hafta önce. Amonyaksız boya ile boyattım beyazlarım aşırı kapanmadı ama çokta yoktu rahatsız etmedi beni. Aslında sarı yapcaktım doktorumu açıcıya asla ikna edemedimboyaya da 20. haftada müsade etti
Anladim canim ben de acmak istemiyorum suan icin ama diplerim cikti daha koyu alt taraflar daha acik bir de beyazlar cogaldi suan 3 renk sacim kötü duruyorBen boyattim. Doktordan da onay aldim. Amonyaksiz yaparsam beyazlarim kapanmicakti o sebeple o sekilde de boyatmadim. Normal standart kalitede bi kuafor boyasibile boyandi. Beyazlarim kapandi. Tahminen 1 ay kadar sonra gene dayanamayacak noktaya gelirim. Zaten yakin arkadasimin dugunu var. Ve sahit benim. Gene boyatirim bi kere de doguma dogru temmuz sonu boyatirim. 3 kere olacak duruyor. Bu arada sari tonlari degil yani icinde acici vs yok. Duz kahverengi amac beya kapatmak
benimde 17 sinde ben bilerek geç aldım büyüsün iyice daha iyi gözlemlenir diye umarım buraya güzel haberlerimizi veririzBende giriyorum rüyamda kafayi bozdum iyica benim taa 17 sinde
benimde oluyorKızlar karnımın alt kısmında kaşığın biraz üstünde batmalar yaşıyorum birkaç gündür, baştan önemsemedim ama böyle arada da bebek tek bir tarafa toplanıyor sertleşiyor acaba kasılma mı bu? Kötü bie sey mi doktora bilgi vermeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?