- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.861
batma mıbenimde oluyor
Bende tam 23. Haftamda gitmiş olcam. İyice büyüsün dedimbenimde 17 sinde ben bilerek geç aldım büyüsün iyice daha iyi gözlemlenir diye umarım buraya güzel haberlerimizi veririz
Ben de anne yani olabilen park yatak düşünüyorum da marka konusunda kararsız kaldım. Kanz, kraft,yoyko arasında kaldim. Elele yorumlarını iyi okumadım. Kullananlar varsa şu marka diye aslında ne iyi olurKraft near me, elele madre , yoyko
Bunlar en çok önerilenler. Anne yanı özelliği olmasına dikkat edeceksin
Bende ürün yorumlarinda fln en çok yoyko yu duydum tavsiye ediyor herkes .indirim takip edelim bence kaçırmayalım. Su an 3400 kusurlerdeydi .8 in1 olanBen de anne yani olabilen park yatak düşünüyorum da marka konusunda kararsız kaldım. Kanz, kraft,yoyko arasında kaldim. Elele yorumlarını iyi okumadım. Kullananlar varsa şu marka diye aslında ne iyi olur
Sat ınız kaç acabaDoktorunla görüş kullanamaya basla cnm benmde aynisi oluyordu
Prilam için çok iyi uyutuyorKızlar belki şımarıklık diceksiniz ama gece uykularım çok çok kötü. Geceleri 1-2 saat uyuyup uyanıyorum geri uyuyamıyorum bacak ağrısından mide yanmasından. Gaviscon başucumda oluyor düşünün. Birkaç saatlik uykuyla işe gidiyorum bu sefer burada gelir gelmez yarım yamalak uyuyorum psikolojik olarak bu süreç beni çok yordu. Bu zamana kadar hep uykularım verimliydi şimdi resmen agresif, nalet birine dönüştüm kimseyle muhattap olasım falan gelmiyor bir öneriniz birşeyiniz var mı
17 sinde 22+5 haftalik oluyorum ben sen cnmbenimde 17 sinde ben bilerek geç aldım büyüsün iyice daha iyi gözlemlenir diye umarım buraya güzel haberlerimizi veririz
Unutmusum cnm sat dedigin adet tarihi mi 9 KasımSat ınız kaç acaba
Sinir sıkışması olmasın cnm cok gecmis olsun cok zor ya insanin eli kolu herşeyiBenim de kol ağrılarımla ve uyuşmalarımla başım dertte. Örgü falan hiç öremez oldum bileklerimden agrı yayılıyor ilk 3 parmağımı sonra kolumu uyuşturuyor. Karpal Tünel Sendromu denen şey oldum heralde. Berbatmış...
Valla her ne ise çok sinir bozucu geceden başlıyor. Elimi yastık altına bile koyamıyorum. Uyuşmaya uyanıyorum. Yorganı çekemiyorum elimin, bileğimin agrısından düşünSinir sıkışması olmasın cnm cok gecmis olsun cok zor ya insanin eli kolu herşeyi
Bir şekilde denk geldim yoruma ben kızımın adını Bengi koydumHerkese selam kızlar bugün kızçemi görmeye gittimm hastane aşırı kalabalıktı bidaha haftasonu gitmeye tövbe ettimsıpa yine yan duruyodu ama çok şükür her şeyini görebildik zaten fetal dna yapıldığı için 3lüyüde istemedi belki 3lünün içinde aft mi apt mi ne varmış onun için isteyebilirim demişti ona da gerek görmedi. Kulağı gözü falan öyle seçiliyo ki çok şükür bu günlere geldik, bir an önce hissetmek istiyorum isim düşünme konusunda benim koca pek rahat sinir ediyo buluruz falan diye sizde de var mı böyle acele etmeyen mi desem rahat mı desem Ben Bengi ismine çok ısındım Türkçe kökeni olsun istiyorum arapça farsçlara çok sıcak bakamıyorum valla ama çok beğenirsem de koyabilirim kararsızlıkta bir dünya markasıyım bu aralar
Ah bir de 22.haftada detaylı ultrason için 2 isim önerdi doktorum birine karar verdim 1200tl fiyat aldım Ankarada olanlar için seçenek olsun Ali İpek doktorun adı 1 ay sonra gidecem inşallah
Benim de gecen hafta iki üç gün sol el parmaklarim agridi, mahvoldum uyku uyutmadi o derece. Ben de karpal tünelden şüphelenmistimBenim de kol ağrılarımla ve uyuşmalarımla başım dertte. Örgü falan hiç öremez oldum bileklerimden agrı yayılıyor ilk 3 parmağımı sonra kolumu uyuşturuyor. Karpal Tünel Sendromu denen şey oldum heralde. Berbatmış...
Benimde 9 kasım . 22+ 5 dediğiniz öndenmi gidiyor minişiniz.Unutmusum cnm sat dedigin adet tarihi mi 9 Kasım
Regenesis multi vitamin kuzum ben 3. Aydan sonra hep onu içiyorum :)Kızlar doktorum bana pregnom marka omega vermisti kullaniyodum bitti. ama ilaci bulamiyorum oldugum ilde. Zaten doktorda degisti. Yeni doktor Regenesis kullanabilirsin dedi var mi kullanan bu omegayi???
Her gece 2 tane içiyorum bana mısın demiyor malesefPrilam için çok iyi uyutuyor
Oy maşallahhh bencede içtiğimiz suyla çok ilgili değil ben tiksindiğim için 2 buçuk ay su içememiştim. Allah kabul etsin oruçlarınızı, darısı mutluluğunuz bebişi kucağınıza almaya inşallahMerhaba, biz bugün detaylı ultrasona gittik, cok sükür oğlum cok iyiydi, hicbir sorun yok dedi doktoro kadar mutluyum kii, mutluluktan ne yapacagimi bilemiyorum su an oruc tutan anneler icin yazmak istedim, ben ramazanin basindan beri oruç tutuyorum ama hep bebeğe zarar verir miyim, suyu azalir mi diye endise ede ede.. bugun gittigimiz perinatalog senin ictigin suyla bebeğin suyunun hicbir alakasi yok dedi, tuttuğun oruçla da alakasi yok dedi. Cok şükür icim rahatladi. Kendi doktorum söylese bu kadar güvenmezdim belki ama perinatalog son derece deneyimli biriydi, istanbul tıpta perinatoloji bilim dali baskanligi yapmis tonton bi bey. Endişesi olan arkadaslarim biraz rahatlasin istedim
Genel olarak beslenmeyle ilgili de konustuk. Bizlerin cok abarttigini söylediiki cesit meyve mi yiyeceksin birer tane ye fazla yeme dedi. Aman cocuk beslensin deyip asiri yememizin bebege hicbir faydasi yokmus an itibariyle abartmayi bırakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?