2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kraft near me, elele madre , yoyko
Bunlar en çok önerilenler. Anne yanı özelliği olmasına dikkat edeceksin
Ben de anne yani olabilen park yatak düşünüyorum da marka konusunda kararsız kaldım. Kanz, kraft,yoyko arasında kaldim. Elele yorumlarını iyi okumadım. Kullananlar varsa şu marka diye aslında ne iyi olur

Ben de anne yani olabilen park yatak düşünüyorum da marka konusunda kararsız kaldım. Kanz, kraft,yoyko arasında kaldim. Elele yorumlarını iyi okumadım. Kullananlar varsa şu marka diye aslında ne iyi olur
Bende ürün yorumlarinda fln en çok yoyko yu duydum tavsiye ediyor herkes .indirim takip edelim bence kaçırmayalım. Su an 3400 kusurlerdeydi .8 in1 olan

Prilam için çok iyi uyutuyor

Sinir sıkışması olmasın cnm cok gecmis olsun cok zor ya insanin eli kolu herşeyi

Sinir sıkışması olmasın cnm cok gecmis olsun cok zor ya insanin eli kolu herşeyi
Valla her ne ise çok sinir bozucu geceden başlıyor. Elimi yastık altına bile koyamıyorum. Uyuşmaya uyanıyorum. Yorganı çekemiyorum elimin, bileğimin agrısından düşün

Bir şekilde denk geldim yoruma ben kızımın adını Bengi koydum

Benim de gecen hafta iki üç gün sol el parmaklarim agridi, mahvoldum uyku uyutmadi o derece. Ben de karpal tünelden şüphelenmistim sonra sol elime telefon dahi almadim, hareket ettirmedim gecti cok şükür. Ama yine olur diye aklım gidiyor bide senin daha geniş bir bölge, Allah yardım etsin valla çekmeyen anlamaz

Kızlar doktorum bana pregnom marka omega vermisti kullaniyodum bitti. ama ilaci bulamiyorum oldugum ilde. Zaten doktorda degisti. Yeni doktor Regenesis kullanabilirsin dedi var mi kullanan bu omegayi???
Regenesis multi vitamin kuzum ben 3. Aydan sonra hep onu içiyorum :)

Merhaba, biz bugün detaylı ultrasona gittik, cok sükür oğlum cok iyiydi, hicbir sorun yok dedi doktor o kadar mutluyum kii, mutluluktan ne yapacagimi bilemiyorum su an oruc tutan anneler icin yazmak istedim, ben ramazanin basindan beri oruç tutuyorum ama hep bebeğe zarar verir miyim, suyu azalir mi diye endise ede ede.. bugun gittigimiz perinatalog senin ictigin suyla bebeğin suyunun hicbir alakasi yok dedi, tuttuğun oruçla da alakasi yok dedi. Cok şükür icim rahatladi. Kendi doktorum söylese bu kadar güvenmezdim belki ama perinatalog son derece deneyimli biriydi, istanbul tıpta perinatoloji bilim dali baskanligi yapmis tonton bi bey. Endişesi olan arkadaslarim biraz rahatlasin istedim
Genel olarak beslenmeyle ilgili de konustuk. Bizlerin cok abarttigini söyledi iki cesit meyve mi yiyeceksin birer tane ye fazla yeme dedi. Aman cocuk beslensin deyip asiri yememizin bebege hicbir faydasi yokmus an itibariyle abartmayi bırakıyorum

Kızlar ebe hemşirem aradı, genel hafta mı sordu, vitamin kullanıyor muyum onu sordu
bende tetenos aşısı benim önceden 4 doz vardı, doktoruma sordum en az 1 doz vurul dedi dedim
Elinde şuan aşı yokmuş, 30haftaya kadar vururuz sorun değil dedi

Oy maşallahhh bencede içtiğimiz suyla çok ilgili değil ben tiksindiğim için 2 buçuk ay su içememiştim. Allah kabul etsin oruçlarınızı, darısı mutluluğunuz bebişi kucağınıza almaya inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…