- 16 Ocak 2021
- 4.299
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.881
Çok sevindim canım gözün aydın ayy ben zaten bebeğe faydalı olsun amacıyla yemiyorum ki tutamıyorum kendimi olanlar oluyor yedikçe yiyorumMerhaba, biz bugün detaylı ultrasona gittik, cok sükür oğlum cok iyiydi, hicbir sorun yok dedi doktoro kadar mutluyum kii, mutluluktan ne yapacagimi bilemiyorum su an oruc tutan anneler icin yazmak istedim, ben ramazanin basindan beri oruç tutuyorum ama hep bebeğe zarar verir miyim, suyu azalir mi diye endise ede ede.. bugun gittigimiz perinatalog senin ictigin suyla bebeğin suyunun hicbir alakasi yok dedi, tuttuğun oruçla da alakasi yok dedi. Cok şükür icim rahatladi. Kendi doktorum söylese bu kadar güvenmezdim belki ama perinatalog son derece deneyimli biriydi, istanbul tıpta perinatoloji bilim dali baskanligi yapmis tonton bi bey. Endişesi olan arkadaslarim biraz rahatlasin istedim
Genel olarak beslenmeyle ilgili de konustuk. Bizlerin cok abarttigini söylediiki cesit meyve mi yiyeceksin birer tane ye fazla yeme dedi. Aman cocuk beslensin deyip asiri yememizin bebege hicbir faydasi yokmus an itibariyle abartmayi bırakıyorum
Zeynep kamilden randevu alınmıyor ki cok dolu. Bende çakmak erdem hast aldım en uygunu burdaydı diğer hastaneler pahalı geldi bizeSelam kızlar ben detaylı için 15 Nisan a bir ay önceden Kurtköy emsey hastanesinden Oya Pekin e randevu aldım Zeynep kamilin doktoru sanırım cuma akşamı ve cumartesi günleri hastanede olabiliyor sadece ben çevremden iyi olduğunu duydum
2900 trendyolda dun aksam bakmıştım değişmiş miBende ürün yorumlarinda fln en çok yoyko yu duydum tavsiye ediyor herkes .indirim takip edelim bence kaçırmayalım. Su an 3400 kusurlerdeydi .8 in1 olan
Tam olarak yerin ismi nedir? bende oraya gideyim bana cok yakın cunku fiyatıda iyiymis diğer yerlere göreErbil Bey hem ilgili hem de çok bilgili bir doktor, Zeynep Kamilde kızımda ona çok muayene oldum, ölçümleri hep birebir çıkardı. Biraz mizacı sert gelebilir ama işinin ehli
Sibel Açıkalın kliniği Ümraniye SantralTam olarak yerin ismi nedir? bende oraya gideyim bana cok yakın cunku fiyatıda iyiymis diğer yerlere göre
Şu mesajınız içimi o kadar rahatlattıki bende başından beri tutuyorum ve rahat geçiyor ama herkes etraftan yok bebeğini düşün bebeğine zarar ya araştırdım zaten çocuk benden o kadar az alıyor ki alamadığı zaman depolarından alıyor en çok korkum suyuydu içiyorum sahura kadar yinede korkuyor insan benimde cuma detaylım inşallah güzel sonuçlarla gelirim sizin gözünüz aydın ☺☺Merhaba, biz bugün detaylı ultrasona gittik, cok sükür oğlum cok iyiydi, hicbir sorun yok dedi doktoro kadar mutluyum kii, mutluluktan ne yapacagimi bilemiyorum su an oruc tutan anneler icin yazmak istedim, ben ramazanin basindan beri oruç tutuyorum ama hep bebeğe zarar verir miyim, suyu azalir mi diye endise ede ede.. bugun gittigimiz perinatalog senin ictigin suyla bebeğin suyunun hicbir alakasi yok dedi, tuttuğun oruçla da alakasi yok dedi. Cok şükür icim rahatladi. Kendi doktorum söylese bu kadar güvenmezdim belki ama perinatalog son derece deneyimli biriydi, istanbul tıpta perinatoloji bilim dali baskanligi yapmis tonton bi bey. Endişesi olan arkadaslarim biraz rahatlasin istedim
Genel olarak beslenmeyle ilgili de konustuk. Bizlerin cok abarttigini söylediiki cesit meyve mi yiyeceksin birer tane ye fazla yeme dedi. Aman cocuk beslensin deyip asiri yememizin bebege hicbir faydasi yokmus an itibariyle abartmayi bırakıyorum
Yok 17 nisanda 22+5 oluyorum detayli icin ama evet önden gidiyor bunun icin birsey demediler bu tarihe verdiler devlette gidiyorumBenimde 9 kasım . 22+ 5 dediğiniz öndenmi gidiyor minişiniz.
2999 şimdi baktım da en düşük. Alsak mı acaba yüzde 10 indirim bile çok işimizi görür aslında. Şansımıza denk gelse de alsak2900 trendyolda dun aksam bakmıştım değişmiş miindirim gelir mi acaba önümüzdeki süreçte,biz de seçimden önce alalim diyoruz
Ben de bekliyim diyorum cünkü kendim boyamayi düsünüyorum banyoda yapmam gerek kokar kesin acayip riske atamamBen sordum3.aydan sonra boyatabilirsin demişti ama direniyorum
Zeynep kamilden almayı hiç denemedim cnm ben direkt Emseyden aldım fiyat 1500 tl dedilerZeynep kamilden randevu alınmıyor ki cok dolu. Bende çakmak erdem hast aldım en uygunu burdaydı diğer hastaneler pahalı geldi bize
Hemen bak canım şuan indirimde. Hem yoyko hem kanz2999 şimdi baktım da en düşük. Alsak mı acaba yüzde 10 indirim bile çok işimizi görür aslında. Şansımıza denk gelse de alsak
Bana kendi doktorum şey dedi canim detaylıya gittikten sonraki ertesi gün ya da sonraki gün gel dedi yani 20.haftada gitcem insallah ben. O hafta bir fe kendi doktorum muayene etcem dedi sonuclari da getir dedi.Kızar detaylıdan sonra sonuçları doktorunuza götürüyor musunuz götürüyorsanız kaç gün sonra gidiyorsunuz ona göre doktorumdan randevu alcam bir ay önce kontrolde bir şeyler demişti ama detaylıyla ilgili ,ne zaman doktora gitsem heyecandan hiçbir şey dinlemiyorum bebişi görünce kendimi kaybediyorum
Sağ tarafta ara ara batma gibi bir ağrı acaba bebek hareket ediyor ondan mi ya da başka mi bilmiyorum ki hareketlerini de hissetmiyorumbatma mı
Benımde solda canım ya, ben hissediyorum bebek acıtmıyor da muhtemelen büyüdüğü için yuvarlak bağ ağrısı oluyormuş internette yle yazıyorSağ tarafta ara ara batma gibi bir ağrı acaba bebek hareket ediyor ondan mi ya da başka mi bilmiyorum ki hareketlerini de hissetmiyorum
Tamam canım bende randevu alayım o zaman teşekkür ederimBana kendi doktorum şey dedi canim detaylıya gittikten sonraki ertesi gün ya da sonraki gün gel dedi yani 20.haftada gitcem insallah ben. O hafta bir fe kendi doktorum muayene etcem dedi sonuclari da getir dedi.
Çok geçmiş olsun canım .Bende cuma gününden beri boğaz ağrısı, burun akıntısı, öksürük ve baş ağrısı çekiyorum. İki gündür işe gitmiyorum yarın artık ayıp olmasın diye gitcem ama biraz bile iyileşemedim parol İçtim şimdide baş ağrısı içinKızlar çok dikkat edin bu salgın beni mahvetti şimdi de öksürüğe çevirdi balgam söküyorjm ateşim bir daha çıkmadı ama çok kötüydü komple her yerim ağrıdı döküldüşimdi biraz halsizlik kaldı biran önce geçer diye umuyorum… çevremde herkes bu şekilde maalesef kuru dut suyu ile atlatmaya çalışıyorum
Ben whatsapp tan paylaştım bi sorun olmayınca 2 hafta sonrasında da kendi rutin kontrolüme gittim,doktorum da baktıKızar detaylıdan sonra sonuçları doktorunuza götürüyor musunuz götürüyorsanız kaç gün sonra gidiyorsunuz ona göre doktorumdan randevu alcam bir ay önce kontrolde bir şeyler demişti ama detaylıyla ilgili ,ne zaman doktora gitsem heyecandan hiçbir şey dinlemiyorum bebişi görünce kendimi kaybediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?