- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.901
Benım boğazlar temiz canım genel vücut ağrısı çene kemiklerim bile ağrıdı pazar günüÇok geçmiş olsun canım .Bende cuma gününden beri boğaz ağrısı, burun akıntısı, öksürük ve baş ağrısı çekiyorum. İki gündür işe gitmiyorum yarın artık ayıp olmasın diye gitcem ama biraz bile iyileşemedim parol İçtim şimdide baş ağrısı için
Bende whatsapptan attım canım 2 hafta sonrada normal kontrolümüz var. Zaten detaylıda da sorun olup olmadığını açıklıyorKızar detaylıdan sonra sonuçları doktorunuza götürüyor musunuz götürüyorsanız kaç gün sonra gidiyorsunuz ona göre doktorumdan randevu alcam bir ay önce kontrolde bir şeyler demişti ama detaylıyla ilgili ,ne zaman doktora gitsem heyecandan hiçbir şey dinlemiyorum bebişi görünce kendimi kaybediyorum
Kuzum bende aynı durumdayim ayaklarım davul gibi olmuşArkadaşlarım yeni güncellemeyle geldim. Elim yüzüm gözüm davul oluyor bileklerime baksanıza şoka girdim daha neler görücem bakalım.....
Not:Ayak fobisi olan varsa diye kestim fotoyu
Ben cumartesi girdim detayliya, pzt randevum vardı. Arayı fazla açmadan gidin bence canım.Kızar detaylıdan sonra sonuçları doktorunuza götürüyor musunuz götürüyorsanız kaç gün sonra gidiyorsunuz ona göre doktorumdan randevu alcam bir ay önce kontrolde bir şeyler demişti ama detaylıyla ilgili ,ne zaman doktora gitsem heyecandan hiçbir şey dinlemiyorum bebişi görünce kendimi kaybediyorum
Bende 7 yıldır atanmaya calısıyorum bebeği hep erteledim. Bu sene artık pes ettim bebek işine girdim. İnşallah benim bebek de kısmetiyle gelir de banada nasip olur. Umarım gecersiniz o stresli zamanları en iyi ben bilirim Allah gönlünüze göre versinKizlarrrr 5 yildir atanmak icin ugrasiyordum olmadi...evlendim 2 sene cocugu erteledm sinava calisiyorm diye. bugun ögretmen alimi mülakatina girmeye hak kazanmisim ve hic ummuyordum siralamada bile degildim...tamamen kizimin rızkı kısmeti diye dusunuyorum insallah mülakati gecerim
İnsallah senin de cok iyi gecer canimŞu mesajınız içimi o kadar rahatlattıki bende başından beri tutuyorum ve rahat geçiyor ama herkes etraftan yok bebeğini düşün bebeğine zarar ya araştırdım zaten çocuk benden o kadar az alıyor ki alamadığı zaman depolarından alıyor en çok korkum suyuydu içiyorum sahura kadar yinede korkuyor insan benimde cuma detaylım inşallah güzel sonuçlarla gelirim sizin gözünüz aydın ☺☺
Sagol canimm Allah razi olsunOy maşallahhh bencede içtiğimiz suyla çok ilgili değil ben tiksindiğim için 2 buçuk ay su içememiştim. Allah kabul etsin oruçlarınızı, darısı mutluluğunuz bebişi kucağınıza almaya inşallah
Yaa şanslısın aslında benim midem yanıyor cok yiyemiyorum galibaÇok sevindim canım gözün aydın ayy ben zaten bebeğe faydalı olsun amacıyla yemiyorum ki tutamıyorum kendimi olanlar oluyor yedikçe yiyorum
Arkadasimin kuzeni ebe tuttu iki ay önce dogum yapti, aşırı memnundu. Dogum öncesinde cok iyi hazirlamis onu ve cok kolay olmus diyordu. Fiyatını bilmiyorum ama.Kızlar normal doğum düşünüp ayrıca özel eve ile anlaşan var mı ? Bir arkadaşım özel ebe tutarsan iyi olur dedi. Şimdiden araştırayım diyorum. Zaten özel hastaneye gidecez ama ben biraz stresliyimBir de özel ebe ne kadar istiyor biliyor musunuz?
Teşekkür ederimBen Fred Mayer in anne yanı beşiğini aldım ama canım kurulumu arkadaş biliyor onların bize gelmesini bekliyorum uğraşmayalım diye :) eşim de erkenden açmayalım deyip duruyor :) Açar açmaz sana görüşlerimi bildiricemMiss ela
Yok canım yata yata geçmesini bekledim ama geçmiyor kuru dut suyu nasıl bir şey onu deniyim birdeBenım boğazlar temiz canım genel vücut ağrısı çene kemiklerim bile ağrıdı pazar günükuru duy suyu denedin mi
Merhaba Biz elele aldık çok kaliteli yanlız anne yanı diye aldık yanlış sipariş vermişiz bizim ki aşağı inmiyorBen de anne yani olabilen park yatak düşünüyorum da marka konusunda kararsız kaldım. Kanz, kraft,yoyko arasında kaldim. Elele yorumlarını iyi okumadım. Kullananlar varsa şu marka diye aslında ne iyi olur
Off çok fena .benimde ayak bileklerim çok şişiyor iş yerinde sürekli oturduğum için. Eğer fırsatın varsa ayaklarının altını yükselt o şekilde uzan . Hatta evde çorap giyme . Benim şişlik anca böyle iniyorArkadaşlarım yeni güncellemeyle geldim. Elim yüzüm gözüm davul oluyor bileklerime baksanıza şoka girdim daha neler görücem bakalım.....
Not:Ayak fobisi olan varsa diye kestim fotoyu
Çoook sevindim ya.Ay hadi inşallah olur tüm kalbimle duacınım.Darısı isteyen herkese olsunKizlarrrr 5 yildir atanmak icin ugrasiyordum olmadi...evlendim 2 sene cocugu erteledm sinava calisiyorm diye. bugun ögretmen alimi mülakatina girmeye hak kazanmisim ve hic ummuyordum siralamada bile degildim...tamamen kizimin rızkı kısmeti diye dusunuyorum insallah mülakati gecerim
Aynen canim cok stres hemde....Âmiin inşallah canim Rabbim gönlünden geceni nasip etsin senindeBende 7 yıldır atanmaya calısıyorum bebeği hep erteledim. Bu sene artık pes ettim bebek işine girdim. İnşallah benim bebek de kısmetiyle gelir de banada nasip olur. Umarım gecersiniz o stresli zamanları en iyi ben bilirim Allah gönlünüze göre versin
Âmin ceritom. Çok sağolasinÇoook sevindim ya.Ay hadi inşallah olur tüm kalbimle duacınım.Darısı isteyen herkese olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?