2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benımde solda canım ya, ben hissediyorum bebek acıtmıyor da muhtemelen büyüdüğü için yuvarlak bağ ağrısı oluyormuş internette yle yazıyor
Bende korkulacak bişey olduğunu düşünmüyorum bir kez sağ kasığımda şiddetli ağrı var diye gittim myom dan dolayı demişti ama gaz olunca da benim aşırı ağrım oluyor gaz da bu tarz ağrı yapıyor

Kizlar 10 gün anne evindeydim. Ne guzel 5. ayimda 2 kilo aldim diye buraya yaziyodum. 10 günlük anne evi tatili sonrasi evime geldim veeee +3 eklenmis etti mi toplam 5 kilo. 10 gunde 3 kiloyu ben nasil aldim ya
Bende kilo aldığımi buram buram hissediyorum ama o tartıya çıkmaya korkuyorum doktora gittiğimde tartiyor heyecanlanıyorum daha da almayız inşallah

Yok canım yata yata geçmesini bekledim ama geçmiyor kuru dut suyu nasıl bir şey onu deniyim birde
Bir yemek kaşığı kuru duta bir su bardağı su koyup kaynatıp içiyorum csnım . Aktardan aldım kuru dutu

Benim doktorum bu ay bana randevu alma, detayliya git ayni katta perinatolog zaten bittikten sonra kapidan ugrar raporu gösterirsin dedi. Ondan bi ay sonra gene bana randevu alirsin dedi. Yani detayli da tuzlu olunca bana mantıklı geldi, zaten sorun olursa ayrica gene gidilir o ayri da her sey normal oldugu durumda bu sekilde yapicam

Belli değilmi senin daha canım
Cuma günü detaylı var canım, bırak cinsiyeti tahminde bile bulunmadılar gerçi çok önemli değil sağlıklı olması en önemlisi ama işte alış veriş, isim konusu vs. her şey muallakta, e bebekte çok güzel indirimler oluyor cinsiyetten bekliyorum

Çok sevindim canım ben dr okulöncesi öğretmeniyim çok hazırlandım çalıştım bu sene ama olmadı neyse ki kızım geldi üzülmüyorum atanamadığım için

İndirimi yakalayınca iki cinsiyete de uyacak şeyler alabilirsin canım kaçırma indirimleri ben harika şeyler yakaladım. Mesela oğluma aldığım tulumlar gayet de kıza da giydirilir. Beyaz takım üzerinde sarı yıldız gibi. Ya da bakım malzemeleri, elektronikler alabilirsin. Sonraki fiyatını görünce pişman oluyosun çünkü ben resmen indirim bile olsa şubattaki fiyatlardan daha fazlaya almış oldum

Evet canım çok haklısın her şeyin fiyatı günden güne artıyor, bakım malzemeleri, pompa vs. aldım, unisex bir şeyler de bakayım o halde, ama işte bazen çok güzel şeyler çıkıyor, cinsiyet belli olmayınca alamıyorum, o da netleşimce tamam olacak

Devlete mi gidiyorsun cnm kontrollere

Kiz ozaman icime öyle doğdu benin kide göstermedi göstermedi 18 hft lik öğrendim bizde sakladi hep ya bacaklarıyla kapattı ya ters durdu kıpırdamadı kız kendini saklar derler. Bende aynen sırtları için hep merak ettim cinsiyetini hem cinsiyetini daha net öğrendim hemde saglikli oldugunu detaylıda darısı başına canim inşallah detaylidan güzel haberlerle gel

Kizlar 23. Haftamdayim tam. Bugün saglik ocaginda tetanozumu oldum. 1 doz yeterli dedi doktorum. Detayliya girdgm perinatologda 1 doz yeterli demisti. Ikinciyi olmayacagim

Valla her ne ise çok sinir bozucu geceden başlıyor. Elimi yastık altına bile koyamıyorum. Uyuşmaya uyanıyorum. Yorganı çekemiyorum elimin, bileğimin agrısından düşün
Kusura bakma nasıl ismini etkiliyorum hala öğrenemedim onun icin bu mesajın altına yorum yapicam .. ne kadar önemli bilemem ama geç kaldım cinsiyet emin olsun diye bekledim benimki kızmış canim müsait olunca eklersen sevinirim k.b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…