- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.921
Bende korkulacak bişey olduğunu düşünmüyorum bir kez sağ kasığımda şiddetli ağrı var diye gittim myom dan dolayı demişti ama gaz olunca da benim aşırı ağrım oluyor gaz da bu tarz ağrı yapıyorBenımde solda canım ya, ben hissediyorum bebek acıtmıyor da muhtemelen büyüdüğü için yuvarlak bağ ağrısı oluyormuş internette yle yazıyor
Bende kilo aldığımi buram buram hissediyorum ama o tartıya çıkmaya korkuyorum doktora gittiğimde tartiyor heyecanlanıyorumKizlar 10 gün anne evindeydim. Ne guzel 5. ayimda 2 kilo aldim diye buraya yaziyodum. 10 günlük anne evi tatili sonrasi evime geldim veeee +3 eklenmisetti mi toplam 5 kilo. 10 gunde 3 kiloyu ben nasil aldim ya
Yani alalimda abartmadan alalim insallah canimBende kilo aldığımi buram buram hissediyorum ama o tartıya çıkmaya korkuyorum doktora gittiğimde tartiyor heyecanlanıyorumdaha da almayız inşallah
Bir yemek kaşığı kuru duta bir su bardağı su koyup kaynatıp içiyorum csnım . Aktardan aldım kuru dutuYok canım yata yata geçmesini bekledim ama geçmiyor kuru dut suyu nasıl bir şey onu deniyim birde
çok üzüldüm, geçmiş olsunSıvısı gelip kendi hissedip yeterli sıvısı da karnında olanlara takviye yapılıyormuş. Cözmü yok diolar
Belli değilmi senin daha canımHala cinsiyeti bilmeyen kaç kişiyiz
Cuma günü detaylı var canım, bırak cinsiyeti tahminde bile bulunmadılarBelli değilmi senin daha canım
Çok sevindim canım ben dr okulöncesi öğretmeniyim çok hazırlandım çalıştım bu sene ama olmadıKizlarrrr 5 yildir atanmak icin ugrasiyordum olmadi...evlendim 2 sene cocugu erteledm sinava calisiyorm diye. bugun ögretmen alimi mülakatina girmeye hak kazanmisim ve hic ummuyordum siralamada bile degildim...tamamen kizimin rızkı kısmeti diye dusunuyorum insallah mülakati gecerim
İndirimi yakalayınca iki cinsiyete de uyacak şeyler alabilirsin canım kaçırma indirimleri ben harika şeyler yakaladım. Mesela oğluma aldığım tulumlar gayet de kıza da giydirilir. Beyaz takım üzerinde sarı yıldız gibi. Ya da bakım malzemeleri, elektronikler alabilirsin. Sonraki fiyatını görünce pişman oluyosun çünkü ben resmen indirim bile olsa şubattaki fiyatlardan daha fazlaya almış oldumCuma günü detaylı var canım, bırak cinsiyeti tahminde bile bulunmadılargerçi çok önemli değil sağlıklı olması en önemlisi ama işte alış veriş, isim konusu vs. her şey muallakta, e bebekte çok güzel indirimler oluyor cinsiyetten bekliyorum
Evet canım çok haklısın her şeyin fiyatı günden güne artıyor, bakım malzemeleri, pompa vs. aldım, unisex bir şeyler de bakayım o halde, ama işte bazen çok güzel şeyler çıkıyor, cinsiyet belli olmayınca alamıyorum, o da netleşimce tamam olacakİndirimi yakalayınca iki cinsiyete de uyacak şeyler alabilirsin canım kaçırma indirimleri ben harika şeyler yakaladım. Mesela oğluma aldığım tulumlar gayet de kıza da giydirilir. Beyaz takım üzerinde sarı yıldız gibi. Ya da bakım malzemeleri, elektronikler alabilirsin. Sonraki fiyatını görünce pişman oluyosun çünkü ben resmen indirim bile olsa şubattaki fiyatlardan daha fazlaya almış oldum
Devlete mi gidiyorsun cnm kontrollereCuma günü detaylı var canım, bırak cinsiyeti tahminde bile bulunmadılargerçi çok önemli değil sağlıklı olması en önemlisi ama işte alış veriş, isim konusu vs. her şey muallakta, e bebekte çok güzel indirimler oluyor cinsiyetten bekliyorum
Kiz ozaman icime öyle doğdu benin kide göstermedi göstermedi 18 hft lik öğrendim bizde sakladi hep ya bacaklarıyla kapattı ya ters durdu kıpırdamadı kız kendini saklar derler. Bende aynen sırtları için hep merak ettim cinsiyetini hem cinsiyetini daha net öğrendim hemde saglikli oldugunu detaylıda darısı başına canim inşallah detaylidan güzel haberlerle gelCuma günü detaylı var canım, bırak cinsiyeti tahminde bile bulunmadılargerçi çok önemli değil sağlıklı olması en önemlisi ama işte alış veriş, isim konusu vs. her şey muallakta, e bebekte çok güzel indirimler oluyor cinsiyetten bekliyorum
olsun canim bebislerimiz saglikli gelsin yeterki...herseyden önemlisi bu benceÇok sevindim canım ben dr okulöncesi öğretmeniyim çok hazırlandım çalıştım bu sene ama olmadıneyse ki kızım geldi üzülmüyorum atanamadığım için
Kusura bakma nasıl ismini etkiliyorum hala öğrenemedim onun icin bu mesajın altına yorum yapicamValla her ne ise çok sinir bozucu geceden başlıyor. Elimi yastık altına bile koyamıyorum. Uyuşmaya uyanıyorum. Yorganı çekemiyorum elimin, bileğimin agrısından düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?