2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok sevindim cnm hemen ekliyorum listeye. Canın mı sıkkın senin? Seni üzecek bir şey yapmadık inşallah cnm ???

Kızlar kuzular nasılsınızzz? Ben şimdi bebek kıyafetleri için deterjan stoklama işine giricem ama seçenek çok. Sırf bilindik marka diye Dalin almak istemiyorum, içime iyice sinsin istiyorum. Yumuşatıcı kullanmayacağım. Kendi çamaşırlarımıza da pek kullanmıyorum. O yüzden yalnızca deterjan önerebilirseniz çok sevinirim. Alkol, paraben, sls vb. cilde zararlı maddeler olmaması en önemli kriterim. Ek detayları sizden öğrenmeye açığım.

Sabun granül kullanacağım ben cnm

Amin canım çok sağ ol

Valla canlar sabun tozunu dalin de kullandım hacı şakir de kullandım dalan da. Hepsi aynı ama Genelde Dalan alıyordum Sonra deterjana geçtik biz.
O zaman sıvı ve toz deterjanları eledim ben hemen kafamda. Granül sabun içerikleri araştırayım yenidoğan süreci için. Doğru anladım mı?

kızlar aramızda adı listede olup hiç yazmayanlar var ses verin herkes iyi mi acaba ???
Bende çok merak ediyorum ya. Aktif olup buralara hiç yazmayanlar var, içim gidiyor vallahi dua ederek anıyorum kızlar hepinizi. Bazen eşime de bahsediyorum, bizim kızlar diye. Hiç görmeden, sesini duymadan nasıl senin kızlar oluyor diyor. Sen ne anlarsın diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…