- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.941
Kusura bakma nasıl ismini etkiliyorum hala öğrenemedim onun icin bu mesajın altına yorum yapicam.. ne kadar önemli bilemem ama geç kaldım cinsiyet emin olsun diye bekledim benimki kızmış canim müsait olunca eklersen sevinirim k.b
canım beni de günceller misin cinsiyetimiz belli oldu erkekÇok sevindim cnm hemen ekliyorum listeye. Canın mı sıkkın senin? Seni üzecek bir şey yapmadık inşallah cnm ???
Canım benımde erkek ekler misinkızlar aramızda adı listede olup hiç yazmayanlar var ses verin herkes iyi mi acaba ???
canım beni de günceller misin cinsiyetimiz belli oldu erkek
Canım benımde erkek ekler misin
Ablacımmmm benim de bebiş Kız, göremedim kendi bölümümde. Ekler misinkızlar aramızda adı listede olup hiç yazmayanlar var ses verin herkes iyi mi acaba ???
Sabun granül kullanacağım ben cnmKızlar kuzular nasılsınızzz? Ben şimdi bebek kıyafetleri için deterjan stoklama işine giricem ama seçenek çok. Sırf bilindik marka diye Dalin almak istemiyorum, içime iyice sinsin istiyorum. Yumuşatıcı kullanmayacağım. Kendi çamaşırlarımıza da pek kullanmıyorum. O yüzden yalnızca deterjan önerebilirseniz çok sevinirim. Alkol, paraben, sls vb. cilde zararlı maddeler olmaması en önemli kriterim. Ek detayları sizden öğrenmeye açığım.
Amin canım çok sağ olKiz ozaman icime öyle doğdu benin kide göstermedi göstermedi 18 hft lik öğrendim bizde sakladi hep ya bacaklarıyla kapattı ya ters durdu kıpırdamadı kız kendini saklar derler. Bende aynen sırtları için hep merak ettim cinsiyetini hem cinsiyetini daha net öğrendim hemde saglikli oldugunu detaylıda darısı başına canim inşallah detaylidan güzel haberlerle gel
Marka ve içerik olarak içinize en çok sinen hangisi?Sabun granül kullanacağım ben cnm
Evet canım ondan herhalde, 16 haftada gittim en son, yani görmüştür kesin de söylemedilerDevlete mi gidiyorsun cnm kontrollere
Marka ve içerik olarak içinize en çok sinen hangisi?
O zaman sıvı ve toz deterjanları eledim ben hemen kafamda. Granül sabun içerikleri araştırayım yenidoğan süreci için. Doğru anladım mı?Valla canlar sabun tozunu dalin de kullandım hacı şakir de kullandım dalan da. Hepsi aynı ama Genelde Dalan alıyordumSonra deterjana geçtik biz.
O zaman sıvı ve toz deterjanları eledim ben hemen kafamda. Granül sabun içerikleri araştırayım yenidoğan süreci için. Doğru anladım mı?
Bende çok merak ediyorum ya. Aktif olup buralara hiç yazmayanlar var, içim gidiyor vallahi dua ederek anıyorum kızlar hepinizi. Bazen eşime de bahsediyorum, bizim kızlar diye. Hiç görmeden, sesini duymadan nasıl senin kızlar oluyor diyor.kızlar aramızda adı listede olup hiç yazmayanlar var ses verin herkes iyi mi acaba ???
Tamamdır ablacım teşekkür ediyorum.Evet evet bildiğin sabun tozu
Duru yada hacisakir kullandım kızımda bunda da aynısını yaparim cnmMarka ve içerik olarak içinize en çok sinen hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?