2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benim eşim alıştı. Çünkü hala 9 senedir görüştüğüm arkadaşlarım var, ilk gebeliğimde tanışmıştık. Nerde nasıl tanıştıgının önemi yok. Ruhlarımız tanışmış Yaradılışta. Elbet bir gün öyle veya böyle bir şekilde bir araya gelecektik. Bilmem kaç bin alemin olduğu evrende sanal alem mi gözden kaçacak sanki

Ben garanti olsun diye de hep maşrapada biraz suda sallar öyle katardım deterjan gözüne , topak topak da kalmıyor. Altın değerinde tavsiyedir 40 dereceyi de deneyeceğim cnm ben de bir şey ögrendim sayende
Bunu da kullandim bu da güzel kızlar doktorlarda sabun öneriyor en sağlıklısı ama 40 derecede yıkayın 30 da erimiyor

Evet canım ondan herhalde, 16 haftada gittim en son, yani görmüştür kesin de söylemediler
Bende şuan icin devlete gidiyorum banada pek soylemiyorlar da iste alışverişe baslicam vs diyorum tahminde bulunuyorlar ilk 2 doktor erkek dedi sonra gittim üstün körü kıza benziyor dedi son gittigim baya bakti basla alisverise erkek dedi ona güvendim hastahane cikislarini aldim bakalim

Green clean öneriyorlar canım bende onu alıcam

Ben bir ara araştırdım en çok sabun granül öneriyorlar yenidoganlar icin,ben ondan alacağım

Baya değişmiş senin de, hayırlı uğurlu olsun oğluşun, ben de bir oğlum bir kızım var, cinsiyet önemli değil eşime sürpriz yapacağım diyorum, yok anam nuh diyorlar peygamber demiyorlar, detaylıda kaçamazlar artık herhalde

Çok sevindim cnm hemen ekliyorum listeye. Canın mı sıkkın senin? Seni üzecek bir şey yapmadık inşallah cnm ???
Yok yok haşa canım sağol yha hani işin gücün arasında sana is çıkarmış gibi olmuyim diye şey yaptım bekledim hanj desemmi desem ne demesem nolurki gibisinden düşündüm de sayfanın başında herkesin ki pembelimavi renkli renkli göründü diyim artık dedjm

Adaş detaylın ne zaman :)

aşk olsun canım benim sensiz bir eksiğiz tabii ki söyleyeceksin. Bir dönem sadece ilgilenemedim, şimdi daha rahatım şükürler olsun Rabbime. Siz deyin bana çekinmeyin nolur

aşk olsun canım benim sensiz bir eksiğiz tabii ki söyleyeceksin. Bir dönem sadece ilgilenemedim, şimdi daha rahatım şükürler olsun Rabbime. Siz deyin bana çekinmeyin nolur
Çok sağol ilgin sıcak kanliligin için. Allaha şükür Rabbim yaşatmasın birdaha güzel günler görelim hep.

Güzel güzel şeyler duy, güzelliğimizin fotosunu al cinsiyetini öğren gel inşallah canım hayırlı günde
Ay inşallah canım aslında baya heyecanlıyım, ikilide göbek kordonunda bir damarı görememişlerdi. O gün, bugündür aklımda, sağlıklı dese baya rahatlayacağım

İnstagramda dr Hakan Şen var çocuk dru İzmir'den ona bir yollasana canım, genelde mesajlara cevap veriyor, yönlendirir sizi de

Kızlar salopet arayanlar İçin indirimde bende şimdi satın aldım

Detaylin ne zaman cnm yani artik soylesinler bi zahmet ben yine soracam detaylıda bir kizim var zaten cinsiyet hic onemli degil ama elbiseler konusunda unicef bulmak zor gercekten

Acaba parmagi ile oynuyor mu kızımda 1 ay once gobek deligini keşfetti 21 aylık suan oynarken boyle kızarıklık oluyordu ama sana tavsiyem hic birseyi göz ardı etme göster cnm doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…