- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.910
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.961
Bunu da kullandim bu da güzel kızlar doktorlarda sabun öneriyor en sağlıklısı ama 40 derecede yıkayın 30 da erimiyorCanım hatta ben hep şunu kullandım tam yazayım yanlış olmasın Dalan Roxy
Dalan Roxy Matik Sabun Tozu 800 Gr Beyaz Sabun 4 Lü Set Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Dalan Roxy Matik Sabun Tozu 800 Gr Beyaz Sabun 4 Lü Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bende çok merak ediyorum ya. Aktif olup buralara hiç yazmayanlar var, içim gidiyor vallahi dua ederek anıyorum kızlar hepinizi. Bazen eşime de bahsediyorum, bizim kızlar diye. Hiç görmeden, sesini duymadan nasıl senin kızlar oluyor diyor.Sen ne anlarsın diyorum
Bunu da kullandim bu da güzel kızlar doktorlarda sabun öneriyor en sağlıklısı ama 40 derecede yıkayın 30 da erimiyor
Bende şuan icin devlete gidiyorum banada pek soylemiyorlar da iste alışverişe baslicam vs diyorum tahminde bulunuyorlar ilk 2 doktor erkek dedi sonra gittim üstün körü kıza benziyor dedi son gittigim baya bakti basla alisverise erkek dedi ona güvendim hastahane cikislarini aldim bakalimEvet canım ondan herhalde, 16 haftada gittim en son, yani görmüştür kesin de söylemediler
Green clean öneriyorlar canım bende onu alıcamKızlar kuzular nasılsınızzz? Ben şimdi bebek kıyafetleri için deterjan stoklama işine giricem ama seçenek çok. Sırf bilindik marka diye Dalin almak istemiyorum, içime iyice sinsin istiyorum. Yumuşatıcı kullanmayacağım. Kendi çamaşırlarımıza da pek kullanmıyorum. O yüzden yalnızca deterjan önerebilirseniz çok sevinirim. Alkol, paraben, sls vb. cilde zararlı maddeler olmaması en önemli kriterim. Ek detayları sizden öğrenmeye açığım.
Ben bir ara araştırdım en çok sabun granül öneriyorlar yenidoganlar icin,ben ondan alacağımKızlar kuzular nasılsınızzz? Ben şimdi bebek kıyafetleri için deterjan stoklama işine giricem ama seçenek çok. Sırf bilindik marka diye Dalin almak istemiyorum, içime iyice sinsin istiyorum. Yumuşatıcı kullanmayacağım. Kendi çamaşırlarımıza da pek kullanmıyorum. O yüzden yalnızca deterjan önerebilirseniz çok sevinirim. Alkol, paraben, sls vb. cilde zararlı maddeler olmaması en önemli kriterim. Ek detayları sizden öğrenmeye açığım.
Baya değişmiş senin de, hayırlı uğurlu olsun oğluşun, ben de bir oğlum bir kızım var, cinsiyet önemli değil eşime sürpriz yapacağım diyorum, yok anam nuh diyorlar peygamber demiyorlar, detaylıda kaçamazlar artık herhaldeBende şuan icin devlete gidiyorum banada pek soylemiyorlar da iste alışverişe baslicam vs diyorum tahminde bulunuyorlar ilk 2 doktor erkek dedi sonra gittim üstün körü kıza benziyor dedi son gittigim baya bakti basla alisverise erkek dedi ona güvendim hastahane cikislarini aldim bakalim
Yok yok haşa canım sağol yha hani işin gücün arasında sana is çıkarmış gibi olmuyim diye şey yaptım bekledim hanj desemmi desem ne demesem nolurki gibisinden düşündüm de sayfanın başında herkesin ki pembelimavi renkli renkli göründü diyim artık dedjmÇok sevindim cnm hemen ekliyorum listeye. Canın mı sıkkın senin? Seni üzecek bir şey yapmadık inşallah cnm ???
Baya değişmiş senin de, hayırlı uğurlu olsun oğluşun, ben de bir oğlum bir kızım var, cinsiyet önemli değil eşime sürpriz yapacağım diyorum, yok anam nuh diyorlar peygamber demiyorlar, detaylıda kaçamazlar artık herhalde
Yok yok haşa canım sağol yha hani işin gücün arasında sana is çıkarmış gibi olmuyim diye şey yaptım bekledim hanj desemmi desem ne demesem nolurki gibisinden düşündüm de sayfanın başında herkesin ki pembelimavi renkli renkli göründü diyim artık dedjm
Çok sağol ilgin sıcak kanliligin için. Allaha şükür Rabbim yaşatmasın birdaha güzel günler görelim hep.aşk olsun canım benim sensiz bir eksiğiz tabii ki söyleyeceksin. Bir dönem sadece ilgilenemedim, şimdi daha rahatım şükürler olsun Rabbime. Siz deyin bana çekinmeyin nolur
Bu Cuma kuzumAdaş detaylın ne zaman :)
Bu Cuma kuzum
Ay inşallah canımGüzel güzel şeyler duy, güzelliğimizin fotosunu al cinsiyetini öğren gel inşallah canım hayırlı günde
İnstagramda dr Hakan Şen var çocuk dru İzmir'den ona bir yollasana canım, genelde mesajlara cevap veriyor, yönlendirir sizi deBöyle birşey gördüm kızımda hiç yasayaniniz duyaniniz oldumu mikrop kapardiye kapattım şuan o bölgeyi de ici görünüyor göbek deliğinin pembeli kısmı etli kısmı ici
Eki Görüntüle 3228683
Detaylin ne zaman cnm yani artik soylesinler bi zahmet ben yine soracam detaylıda bir kizim var zaten cinsiyet hic onemli degil ama elbiseler konusunda unicef bulmak zor gercektenBaya değişmiş senin de, hayırlı uğurlu olsun oğluşun, ben de bir oğlum bir kızım var, cinsiyet önemli değil eşime sürpriz yapacağım diyorum, yok anam nuh diyorlar peygamber demiyorlar, detaylıda kaçamazlar artık herhalde
Acaba parmagi ile oynuyor mu kızımda 1 ay once gobek deligini keşfetti 21 aylık suan oynarken boyle kızarıklık oluyordu ama sana tavsiyem hic birseyi göz ardı etme göster cnm doktoraBöyle birşey gördüm kızımda hiç yasayaniniz duyaniniz oldumu mikrop kapardiye kapattım şuan o bölgeyi de ici görünüyor göbek deliğinin pembeli kısmı etli kısmı ici
Eki Görüntüle 3228683
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?