- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.910
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.981
Masallah cnm benim daha memeler göbekten önde sütlü hamile kaldım büyük kaldilar diyorumBen böyle tostopalak olma yolunda ilerliyorum yaa
Bu Cuma canım, ben de söylerler diye umuyorum, kızsa zaten süslü bir hastane çıkışı almak istiyorum.. Senin ne zaman, devletten randevu alabildin mi? Ben mhrs den şansa aldım bakalımDetaylin ne zaman cnm yani artik soylesinler bi zahmet ben yine soracam detaylıda bir kizim var zaten cinsiyet hic onemli degil ama elbiseler konusunda unicef bulmak zor gercekten
Mhrsden nasil oluyor cnm ben normal kadin dogum polikiligine aldim gittim onlar taaa 6 martta 17 nisana detayli ultrasona randevu verdilerBu Cuma canım, ben de söylerler diye umuyorum, kızsa zaten süslü bir hastane çıkışı almak istiyorum.. Senin ne zaman, devletten randevu alabildin mi? Ben mhrs den şansa aldım bakalım
Zeynep Kamilde kadın hastalıkları bölümü antenatal polikliniğinden saat tam 10 da saniyesi geçmeden aldın aldın, yoksa mümkün değil alamıyorsun, diğer hastanelerde perinataloji bölümüne yeşil alan açılıp ordan alınıyorMhrsden nasil oluyor cnm ben normal kadin dogum polikiligine aldim gittim onlar taaa 6 martta 17 nisana detayli ultrasona randevu verdiler
Bu Cuma canım, ben de söylerler diye umuyorum, kızsa zaten süslü bir hastane çıkışı almak istiyorum.. Senin ne zaman, devletten randevu alabildin mi? Ben mhrs den şansa aldım bakalım
Çok güzelmiş canım, güle güle giysin Güneş kızımızBen aldım bitane süslü. birkaç tane de 3 lü 5 li alırım. Oğullarımda hiç onlu almamıştım ama kızımda aldım Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin. :) Bak bu, resimde biraz soluk çıkmış normalde daha canlı renkleri var :) Gaye Hastane Çıkışı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
pozitifciim sıcakta nasıl giydireceğiz bu bebişleri sen tecrübelisin bi akıl versen kafam çok karışıkBen aldım bitane süslü. birkaç tane de 3 lü 5 li alırım. Oğullarımda hiç onlu almamıştım ama kızımda aldım Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin. :) Bak bu, resimde biraz soluk çıkmış normalde daha canlı renkleri var :) Gaye Hastane Çıkışı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
pozitifciim sıcakta nasıl giydireceğiz bu bebişleri sen tecrübelisin bi akıl versen kafam çok karışık
bu arada çok beğendim güle güle giysin Güneş kız
Ayyyy altın değerinde bilgiler benim de aklım çok karışık annem bebek üşür diye diye her şeyi uzun kollu uzun uzun aldırdı :))) Ağustos un 12sinde doğan bebek üşür mü bilmiyorum kiCanlar tek tek memlekete göre yorum yapmam imkansız ama şunu diyebilirim. Bebek ilk doğduğunda acayip üşür. İlk gün için kalınca bir battaniye bile alın yanınıza. Ağustos sonunda Adana da doğum yapmış biri olarak bunu kesin yazarım size. Ben de unutmuşum ama dönüp baktığımda bir hafta on gün sonra kolsuz atlet üstüne kısa kol t-shirt ve çorap giydirmeden patikli alt giydirmişim. Odanın ısısına göre veya banyoya falan girip çıktıysa yine hastane çıkışı gibi giydirmişim. Çocuğun elleri değil, çocuğun burnu ve bağrı sırtı sıcaksa korkmayın. Üşürse oralardan anlaşılır. Hastane çıkışı taş çatlasın bir ay olur çocuğa sonra olmaz.. Bunu da göz önüne alın derim ben. Yani Yenidoğan bikaç takım , kısa kol atlet ve kolsuz atlet 3-5 er tane yeterli. Her telden alın ihtiyaca göre hareket edersiniz ballarımHastane çantası hazırlarken yine yazarım size ben. Efsaneler listesi var hastane çantasında iyi ki almışız diyeceğiniz
Çok guzel yazmışsın cnm aynen öyle bir ince bir kalın battaniye şart hastahaneye ve bizler için özellikle sezeryan olacaklar mutlaka normal ped yada bebek bezi çünkü depent kullanilmiyor yapışıyor yarayaCanlar tek tek memlekete göre yorum yapmam imkansız ama şunu diyebilirim. Bebek ilk doğduğunda acayip üşür. İlk gün için kalınca bir battaniye bile alın yanınıza. Ağustos sonunda Adana da doğum yapmış biri olarak bunu kesin yazarım size. Ben de unutmuşum ama dönüp baktığımda bir hafta on gün sonra kolsuz atlet üstüne kısa kol t-shirt ve çorap giydirmeden patikli alt giydirmişim. Odanın ısısına göre veya banyoya falan girip çıktıysa yine hastane çıkışı gibi giydirmişim. Çocuğun elleri değil, çocuğun burnu ve bağrı sırtı sıcaksa korkmayın. Üşürse oralardan anlaşılır. Hastane çıkışı taş çatlasın bir ay olur çocuğa sonra olmaz.. Bunu da göz önüne alın derim ben. Yani Yenidoğan bikaç takım , kısa kol atlet ve kolsuz atlet 3-5 er tane yeterli. Her telden alın ihtiyaca göre hareket edersiniz ballarımHastane çantası hazırlarken yine yazarım size ben. Efsaneler listesi var hastane çantasında iyi ki almışız diyeceğiniz
Üşür cnm annene güvenAyyyy altın değerinde bilgiler benim de aklım çok karışık annem bebek üşür diye diye her şeyi uzun kollu uzun uzun aldırdı :))) Ağustos un 12sinde doğan bebek üşür mü bilmiyorum ki
Vallahi normal yaşantımda pek arkadaşım olmadığı için, eşim sizi hayali arkadaş sanıyor olabilirBenim eşim alıştı. Çünkü hala 9 senedir görüştüğüm arkadaşlarım var, ilk gebeliğimde tanışmıştık. Nerde nasıl tanıştıgının önemi yok. Ruhlarımız tanışmış Yaradılışta. Elbet bir gün öyle veya böyle bir şekilde bir araya gelecektik. Bilmem kaç bin alemin olduğu evrende sanal alem mi gözden kaçacak sanki
Teşekkür ederim canımGreen clean öneriyorlar canım bende onu alıcam
Tamamdır canım teşekkür ederimBen bir ara araştırdım en çok sabun granül öneriyorlar yenidoganlar icin,ben ondan alacağım
doğum yöntemimiz de belli değilkiÇok guzel yazmışsın cnm aynen öyle bir ince bir kalın battaniye şart hastahaneye ve bizler için özellikle sezeryan olacaklar mutlaka normal ped yada bebek bezi çünkü depent kullanilmiyor yapışıyor yaraya
Canım sen son aylara bırak o işi 4 kiloyu geçerse 0-3 ay alırsın daha çok, genetik de iri olabilir ama şekere muhakkak baktır derim.Kızlar geçen gün doktora gittim benim bebiş biraz iriymiş. 10 gün önden gidiyor dedi dr. Bu beni biraz endişelendirdi. Acaba gizli şeker mi var diyorumçünkü ailemde şeker genetik. Ben de çok dikkat ediyor değilim. Ayrıca yemeklerden sonra zaman zaman Başağrısı ve el ayak yanması oluyor.
Bu arada eşim ben de uzun boyluyuz. Ondan dolayı da bebiş büyük olabilir mi? Bir de böyle olunca kıyafet almak bana daha zor geldi. Yenidoğan hiç almiyayim diyorum:)
Peceteye şey lekesi bulasmis toplu igne arkasi kadar iltihap lekesi gibi oluşmuş galiba evet kendisi temizlemis öyle dedi ama bugun mu dun mu bilemem allahtan yeni fark ettim dr goturcem de eşim isten gec geliyor gelince bakicaz artikAcaba parmagi ile oynuyor mu kızımda 1 ay once gobek deligini keşfetti 21 aylık suan oynarken boyle kızarıklık oluyordu ama sana tavsiyem hic birseyi göz ardı etme göster cnm doktora
4 u doldurdu benim kiz.Acaba parmagi ile oynuyor mu kızımda 1 ay once gobek deligini keşfetti 21 aylık suan oynarken boyle kızarıklık oluyordu ama sana tavsiyem hic birseyi göz ardı etme göster cnm doktora
Evet kesinlikle. Yenidoğan bebek üşür canım ben battaniyeye sardım diyorum sana Adana da :) O daha vucudu ısı dengesini ayarlayacak aşamaya gelmemiştir. Sudan çıkıyor annesi kolay mıAyyyy altın değerinde bilgiler benim de aklım çok karışık annem bebek üşür diye diye her şeyi uzun kollu uzun uzun aldırdı :))) Ağustos un 12sinde doğan bebek üşür mü bilmiyorum ki
Yatarken hasta bezi ama yapıştırmayın cırtlarını. Çünkü normal ped aassssla tutmuyor heryer battı bizde. Ha bebek bezi de mantıklı yandaki cırtlarını boydan boya yırtıyorlar külodun içine koyuyorlarÇok guzel yazmışsın cnm aynen öyle bir ince bir kalın battaniye şart hastahaneye ve bizler için özellikle sezeryan olacaklar mutlaka normal ped yada bebek bezi çünkü depent kullanilmiyor yapışıyor yaraya
Eşine selamlar, biz yaşıyoruz ona öyle söyle, nefes alıyoruz kanımız canımız varVallahi normal yaşantımda pek arkadaşım olmadığı için, eşim sizi hayali arkadaş sanıyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?