2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benm cok kanamam olmadiydi sanirim sezeryan oldugum icin normal adet gibi oldu bittiydi bakalim bu sefer nasil olacak

Bugün karnımda sanki sıkıyor muşum gibi bir his var ama esortmanim vs cok rahat pek bi rahatsiz etti beni ya

Kizlar 10 gün anne evindeydim. Ne guzel 5. ayimda 2 kilo aldim diye buraya yaziyodum. 10 günlük anne evi tatili sonrasi evime geldim veeee +3 eklenmis etti mi toplam 5 kilo. 10 gunde 3 kiloyu ben nasil aldim ya
Bana hiç ilginç gelmiyor canım benim bünyem kadar hızlı kilo alanınızı ben daha görmedim ama demek ki orda güzel beslemiş anneciğin seni ben de kendi kendimi sağlam besliyorum

Bana hiç ilginç gelmiyor canım benim bünyem kadar hızlı kilo alanınızı ben daha görmedim ama demek ki orda güzel beslemiş anneciğin seni ben de kendi kendimi sağlam besliyorum
Ben de annemin yanında daha çok aldım

Merhaba kızlar dün detaylıda rahim ağzı uzunluğum 3.1 çıkmış normal yazıyor ama nette hiç öyle demiyor biraz moralim bozuldu. Sizlerin kaç çıktı? Druma yazdım ama duramadım size de sormak istedim

Merhaba Biz elele aldık çok kaliteli yanlız anne yanı diye aldık yanlış sipariş vermişiz bizim ki aşağı inmiyor değiştirmedik kaldı ama biz çok beğendik
Ay elele den olumlu yorum görmemiştim pek o da iyi fiyatti aslında. Biz de suan kanz siparis verdik bakalim gelsin nasil bir gorelim

Üşür cnm annene güven

Yapı olarak anne sözünden çıkmayan biriyim zaten hele şu dönem annemin ağzının içine bakıyorum

Okudukça cehaletimin farkına varıyorum hiç böyle şeyler olacağını düşünmemiştim ben korkmayayım diye okumuyordum ama sanırım artık öğrenmeye başlamam lazım

kızlar aramızda adı listede olup hiç yazmayanlar var ses verin herkes iyi mi acaba ???
Hergün bakamasam da Bende sessiz takipteyim:) hamileliğimizin en rahat dönemindeyiz umarım herkes çok iyidir
Bu arada cinsiyetimiz erkek bizi de güncelleyebilirsin

Bebek bezi de yapışmaz mı? Birde çok mu kanama oluyor? Ben ped düşünüyordum aslında

5.8 mm benım camım

Kızlar ya benım haftaya çarşamba şeker yüklemesi var 22. Haftada idrarda glukoz çıktı pzar günü de acilde keton çıktı sanırım glukoz durumuna bağlı açlık hep normaldi ama endişeleniyorum da.. o an doktora sormadım 24 te yapıldığını bilmiyordum eve gelince netten baktım 24-28 arası diyor. Yaptıran var mı fenalaşankar falan oluyormus

Kızlar aldığımız kilonun hepsi kilo mudur yoksa bir kısmı ödem midir? Benim yüzüm gözüm bayağı şişiyor da bir de kan tahlilim de na+ (sodyum) fazla çıkmış

Arkadaşlarım yeni güncellemeyle geldim. Elim yüzüm gözüm davul oluyor bileklerime baksanıza şoka girdim daha neler görücem bakalım.....
Not:Ayak fobisi olan varsa diye kestim fotoyu
Benim ayaklarımda böyle oluyordu canım, çayı çok içiyordum sağlık ocağındaki ebe çay ödem yapar bırak dedi.simdi çay icmeyince ayaklarım hiç şişmiyo 3-4 bardağı geçince şişmeye başlıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…