- 22 Mayıs 2012
- 11.004
- 30.578
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.021
Ben sezeryan oldum kuzum karnıma yapıştı depent normal dogum nasil bilmem bebek bezi küçük karnina kadar gelmiyor, bana da hastahanede ki hemşire bebek bezi getirmisti depent yapıştı korktum çıkartamadım hemsire çıkardı birde sprey sıkmıştı yarayaBebek bezi de yapışmaz mı? Birde çok mu kanama oluyor? Ben ped düşünüyordum aslında
Cok şükür odemim yok tavuk cok az yiyeniliyorum kırmızı et agizimda büyüyor ama hergün yumurta peynir yiyorum bunlardan da alırım herhalde proteinKızlar ödemle ilgili happymom da dün “Yetersiz protein alımı da ödem yapar” yazıyordu. Suyu hepimiz biliyoruz önemini ama ben bunu bilmiyordum. Yediklerinizi birde bu gözle değerlendirsenize belki öyle bir durum vardır ve düzelir.
Bizi neler bekliyor acabaBen sezeryan oldum kuzum karnıma yapıştı depent normal dogum nasil bilmem bebek bezi küçük karnina kadar gelmiyor, bana da hastahanede ki hemşire bebek bezi getirmisti depent yapıştı korktum çıkartamadım hemsire çıkardı birde sprey sıkmıştı yaraya
Ped de bulundur bebegin bebek bezinden de kullanırsın baktın ped yetmiyor
Tabi alırsın illa et olcak diye birşey yok. Bezelyede bile varmış.Cok şükür odemim yok tavuk cok az yiyeniliyorum kırmızı et agizimda büyüyor ama hergün yumurta peynir yiyorum bunlardan da alırım herhalde protein
Hic korkma cnm bebegini gördüğün an hic bir acın kalmıyor gercekten kızım uyurken ağrım oluyordu uyanınca direk geçiyorduBizi neler bekliyor acaba
Ben doğumdan korkuyorum sanırım ya. Daha tam oturup düşünmedim ne hissettiğimi ama böyle kıyıdan kıyıdan geliyorlar bana
Anne olmak gerçekten başka birşey yaa. Ben çok şükür annem, kayınvalidem ve eşim konusunda şanslı olacağımı düşünüyorum. Muhtemelen tek düşündüğüm şey oğluma kocama bakıp duygulanmak olurHic korkma cnm bebegini gördüğün an hic bir acın kalmıyor gercekten kızım uyurken ağrım oluyordu uyanınca direk geçiyordu
Benimde o civarda cikti perinatolog gayet iyi dedi. 2.5 ustu normal degermis. Kendi doktorumda. Normal dedi cnm. 3.2 benimde galibaMerhaba kızlardün detaylıda rahim ağzı uzunluğum 3.1 çıkmış normal yazıyor ama nette hiç öyle demiyor biraz moralim bozuldu. Sizlerin kaç çıktı? Druma yazdım ama duramadım size de sormak istedim
Tek doz vurulacagim. Bugun oldum. 23. Haftamdayim tam.Kızlar tetanoz aşısını kaçıncı haftalarda yaptırdınız ?
Bunu vajinal ultrasonla mı bakıyor yoksa karından mı görüyor nasıl oluyorBenimde o civarda cikti perinatolog gayet iyi dedi. 2.5 ustu normal degermis. Kendi doktorumda. Normal dedi cnm. 3.2 benimde galiba
Canım hareket ettir bol bol kolunu iyi geliyormuş ağrı sızı olmaması için. Nasılsın? Etkiledi mi?Tek doz vurulacagim. Bugun oldum. 23. Haftamdayim tam.
KEndi doktorumda perinatologda karindan bakti hep cnm. Ikisinin olcümleri tutarli cikti. Cihazlar farkli demekki dogru ölcüm diye dusunuyorumBunu vajinal ultrasonla mı bakıyor yoksa karından mı görüyor nasıl oluyor
Bende de o var canım ama sezeryandan daha çok korkuyorum nedense serumdan iğneden bile korkan ben bakalım nasıl doğurucam diye düşünüyorumBizi neler bekliyor acaba
Ben doğumdan korkuyorum sanırım ya. Daha tam oturup düşünmedim ne hissettiğimi ama böyle kıyıdan kıyıdan geliyorlar bana
Çok sağol canım moral oldu valla drum da daha dönmedi bana içime su serptinBenimde o civarda cikti perinatolog gayet iyi dedi. 2.5 ustu normal degermis. Kendi doktorumda. Normal dedi cnm. 3.2 benimde galiba
Genelde karından canım ama sorun olursa alttan da bakıyolar daha net uzunluk ölçüldüğü için diye biliyorum ☺Bunu vajinal ultrasonla mı bakıyor yoksa karından mı görüyor nasıl oluyor
Rahat ol canim. Detaylisina girdgm perinatolog ünlü bir prof kendisi hacettepe mezunu. Kuzenimin hocası. Kuzenim bizzat ona goturdu beni detayliya. Uzunluk riskli ollsa derdi kesinÇok sağol canım moral oldu valla drum da daha dönmedi bana içime su serptin
Genelde karından canım ama sorun olursa alttan da bakıyolar daha net uzunluk ölçüldüğü için diye biliyorum ☺
Vallahi bende sezeryan fikri beni ürkütüyor korkuyorum. İlk kalkış ne bileyim hareket. Ya ağrım çok olursa bebeğimle bağ kuramazsam diye diye birsürü soru işaretlerim var. Hep doğal istiyordum artık ondan da korkuyorum. Ya birşey olursa havasız kalırsa ne bileyim yırtılırsa oram buram. Saçma biliyorum ama tedirgin olmaya başladım ben yaBende de o var canım ama sezeryandan daha çok korkuyorum nedense serumdan iğneden bile korkan ben bakalım nasıl doğurucam diye düşünüyorum
Ben yöneticime söyledim. Oda müdürümüze söylemiş. Birde sağlık merkezine söyledim mecburen.Kızlar çalışanlar ik ya falan bi bildirimde bulundu mu hamilelik ile ilgili? Ben yöneticime söylrdim tabi herkes biliyor ama acaba yapmamız gereken bişi varmı şimdi aklıma takıldı. Direktör adam tabi bilmeyebilir yönlendirmemiş olabilir beni. Bi size sorim dedim ofise gittiğimde ik ya bi sorarımda aklıma takıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?