2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar ödemle ilgili happymom da dün “Yetersiz protein alımı da ödem yapar” yazıyordu. Suyu hepimiz biliyoruz önemini ama ben bunu bilmiyordum. Yediklerinizi birde bu gözle değerlendirsenize belki öyle bir durum vardır ve düzelir.

Bebek bezi de yapışmaz mı? Birde çok mu kanama oluyor? Ben ped düşünüyordum aslında
Ben sezeryan oldum kuzum karnıma yapıştı depent normal dogum nasil bilmem bebek bezi küçük karnina kadar gelmiyor, bana da hastahanede ki hemşire bebek bezi getirmisti depent yapıştı korktum çıkartamadım hemsire çıkardı birde sprey sıkmıştı yaraya
Ped de bulundur bebegin bebek bezinden de kullanırsın baktın ped yetmiyor

Cok şükür odemim yok tavuk cok az yiyeniliyorum kırmızı et agizimda büyüyor ama hergün yumurta peynir yiyorum bunlardan da alırım herhalde protein

Bizi neler bekliyor acaba
Ben doğumdan korkuyorum sanırım ya. Daha tam oturup düşünmedim ne hissettiğimi ama böyle kıyıdan kıyıdan geliyorlar bana

Ben doğumdan korkuyorum sanırım ya. Daha tam oturup düşünmedim ne hissettiğimi ama böyle kıyıdan kıyıdan geliyorlar bana
Hic korkma cnm bebegini gördüğün an hic bir acın kalmıyor gercekten kızım uyurken ağrım oluyordu uyanınca direk geçiyordu

Hic korkma cnm bebegini gördüğün an hic bir acın kalmıyor gercekten kızım uyurken ağrım oluyordu uyanınca direk geçiyordu
Anne olmak gerçekten başka birşey yaa. Ben çok şükür annem, kayınvalidem ve eşim konusunda şanslı olacağımı düşünüyorum. Muhtemelen tek düşündüğüm şey oğluma kocama bakıp duygulanmak olur

İnşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kolaylıkla mutlulukla bebeklerimize en hayırlı yoldan doğru zamanda kavuşuruz. Ama işte yine de bir tedirginlik olmuyor desem yalan söylerim.

Kızın kaç yaşında? Kardeşi gelicek heyecanlı mı

Benimde o civarda cikti perinatolog gayet iyi dedi. 2.5 ustu normal degermis. Kendi doktorumda. Normal dedi cnm. 3.2 benimde galiba

Kizlar 10lu hastane cikisini aldim e bebekte indirim vardi. Ama yenidogan aldim bedenini. 2 tane 5li alcam bir tanede 3lü alcam.veya 1 beşli 2 tane üclü. Onları 0-3 alcam. Yenidogan cok kisa giyiliyormus. Siz nasil aldiniz?

Bende de o var canım ama sezeryandan daha çok korkuyorum nedense serumdan iğneden bile korkan ben bakalım nasıl doğurucam diye düşünüyorum

Benimde o civarda cikti perinatolog gayet iyi dedi. 2.5 ustu normal degermis. Kendi doktorumda. Normal dedi cnm. 3.2 benimde galiba
Çok sağol canım moral oldu valla drum da daha dönmedi bana içime su serptin
Bunu vajinal ultrasonla mı bakıyor yoksa karından mı görüyor nasıl oluyor
Genelde karından canım ama sorun olursa alttan da bakıyolar daha net uzunluk ölçüldüğü için diye biliyorum ☺

Çok sağol canım moral oldu valla drum da daha dönmedi bana içime su serptin

Genelde karından canım ama sorun olursa alttan da bakıyolar daha net uzunluk ölçüldüğü için diye biliyorum ☺
Rahat ol canim. Detaylisina girdgm perinatolog ünlü bir prof kendisi hacettepe mezunu. Kuzenimin hocası. Kuzenim bizzat ona goturdu beni detayliya. Uzunluk riskli ollsa derdi kesin

Kızlar çalışanlar ik ya falan bi bildirimde bulundu mu hamilelik ile ilgili? Ben yöneticime söylrdim tabi herkes biliyor ama acaba yapmamız gereken bişi varmı şimdi aklıma takıldı. Direktör adam tabi bilmeyebilir yönlendirmemiş olabilir beni. Bi size sorim dedim ofise gittiğimde ik ya bi sorarımda aklıma takıldı.

Bende de o var canım ama sezeryandan daha çok korkuyorum nedense serumdan iğneden bile korkan ben bakalım nasıl doğurucam diye düşünüyorum
Vallahi bende sezeryan fikri beni ürkütüyor korkuyorum. İlk kalkış ne bileyim hareket. Ya ağrım çok olursa bebeğimle bağ kuramazsam diye diye birsürü soru işaretlerim var. Hep doğal istiyordum artık ondan da korkuyorum. Ya birşey olursa havasız kalırsa ne bileyim yırtılırsa oram buram. Saçma biliyorum ama tedirgin olmaya başladım ben ya

Allah gücünü vericek canım bize o kesin de bakalım nasıl olcak

Ben yöneticime söyledim. Oda müdürümüze söylemiş. Birde sağlık merkezine söyledim mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…