2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım bende sadece söyledim. Önce ik ya söyledim. Bir sirkette calisiyorum o sirket baska ünlü bir sirkete bizi kiraliyor tarzi bir durumdayiz once kendi bordromun oldugu ik ya soyledim sonra da is yaptigim sirketteki yoneticilerime soyledim. Kimse su kagidi imzala buraya bunu yap vs demedi. Sanirim yapilcak bisi yok diye yorumladim bilen varsa aydinlatabilir mi hepimizi sonra yalan olmayalim.

Allah yardımcımız olsun canım anne olmak gerçekten zormuş annemi çok daha iyi anlıyorum artık.. bitmek bilmeyen ağrılar bulantılar sıkıntılar endişeler.. doğumu büyütmesi hepsi ayrı gerçekten de

ben daha soylemedım bıle yazılı bısey yapılır mı bılmem ben etrafımdan hıc duymadım

Kızlar 19+3 deyim bugün. 2 3 gündür bebisi o kadar aşağıda hissediyorum ki sanki fırlayıp çıkıvercek. Hafif de alt karnımda ağrı gibi kasilma gibi değişik bir his oluyor . Bu haftalarda göbek deliği hizasına çıkması gerekiyormuş

22 aylık olacak cnm anlamıyor tam olarak ama göbeğime cici yapıyor kardes diyorum öpüyor

Az once bende bunu düşünüyordum 2 gündür asagilarda tepiniyor resmen göbek üstümde hissediyordum normalde sanırım pozisyon değiştirdi beyfendi

Kurumsal yerlerde calisanlar daha şanslı 32 hafta rapor eğer çalışabilirsiniz 37 hafta rapor alacaksınız 112 gün rapor hakkımız var sonrasında hastaneden 1 aylik heyet raporu sonra 6 ay ücretsiz izin alabilirsiniz özel şirketler çoğunlukla sadece rapor kullandiriyor sadece günde 1.5 saat süt izni var ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1.5 saat

Canım ben 23+3 deyim hala kasıklarımda da hissettiğim oluyor.Endişe etme.ayakları neredeyse orda tekme hissediyorum.bazen göbek deliği çevremde hissediyorum hareketine göre değişiyor.Ben sorun olduğunu sanmıyorum

Kuzular bugün hiç giremedim iki üç gündür keyfim pek yok.Tuvalet sorunum çok fena ,sol kasığıma kadar ağrım oldu bebiş de sıkıştı sanırım ki çok fazla hareket ve tekme hissettim.sıkıştım sanırım artık.bugün duphalac aldım doktorumun tavsiyesiyle.birazdan içeceğim inşallah işe yarar.23.haftadan sonra çok yavaşlıyormuş bağırsak hareketleri.Suyunuzu içmeyi ihmal etmeyiiiiin

Cok doktora gittim canım hala net bisi yok hepsi aldırma taraftarı....

Canim nerdeyse hepimiz öyle hissediyoruz, son 1 haftadir falan arkadaslar da konustular hatta. Ama normalmis bebek daha kücük oldugu icin bir orda bir burda geziniyor

Bol yeşillik ye cnm kıvırcık roka nane vs baya iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…