- 18 Eylül 2022
- 577
- 1.903
- 28
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.041
Canım bende sadece söyledim. Önce ik ya söyledim. Bir sirkette calisiyorum o sirket baska ünlü bir sirkete bizi kiraliyor tarzi bir durumdayizKızlar çalışanlar ik ya falan bi bildirimde bulundu mu hamilelik ile ilgili? Ben yöneticime söylrdim tabi herkes biliyor ama acaba yapmamız gereken bişi varmı şimdi aklıma takıldı. Direktör adam tabi bilmeyebilir yönlendirmemiş olabilir beni. Bi size sorim dedim ofise gittiğimde ik ya bi sorarımda aklıma takıldı.
Allah yardımcımız olsun canım anne olmak gerçekten zormuş annemi çok daha iyi anlıyorum artık.. bitmek bilmeyen ağrılar bulantılar sıkıntılar endişeler.. doğumu büyütmesi hepsi ayrı gerçekten deVallahi bende sezeryan fikri beni ürkütüyor korkuyorum. İlk kalkış ne bileyim hareket. Ya ağrım çok olursa bebeğimle bağ kuramazsam diye diye birsürü soru işaretlerim var. Hep doğal istiyordum artık ondan da korkuyorum. Ya birşey olursa havasız kalırsa ne bileyim yırtılırsa oram buram. Saçma biliyorum ama tedirgin olmaya başladım ben ya
Allah gücünü vericek canım bize o kesin de bakalım nasıl olcak
sabun tozu derken sabunu kendın mı rendeleyıp kullanıyorsunValla canlar sabun tozunu dalin de kullandım hacı şakir de kullandım dalan da. Hepsi aynı ama Genelde Dalan alıyordumSonra deterjana geçtik biz.
ben daha soylemedım bıle yazılı bısey yapılır mı bılmem ben etrafımdan hıc duymadımCanım bende sadece söyledim. Önce ik ya söyledim. Bir sirkette calisiyorum o sirket baska ünlü bir sirkete bizi kiraliyor tarzi bir durumdayizonce kendi bordromun oldugu ik ya soyledim sonra da is yaptigim sirketteki yoneticilerime soyledim. Kimse su kagidi imzala buraya bunu yap vs demedi. Sanirim yapilcak bisi yok diye yorumladim bilen varsa aydinlatabilir mi hepimizi sonra yalan olmayalim.
Neden söylemedin canımben daha soylemedım bıle yazılı bısey yapılır mı bılmem ben etrafımdan hıc duymadım
ben evden calısıyorum ofıse hıc gıtmıyorum baslarda soylemedım bu aralar soylerım dıye dusunuyorumNeden söylemedin canım
Ayy inşallah yaKesinlikle ödem de vardır canım merak etme hepsi kilo değildir
22 aylık olacak cnm anlamıyor tam olarak ama göbeğime cici yapıyor kardes diyorum öpüyorAnne olmak gerçekten başka birşey yaa. Ben çok şükür annem, kayınvalidem ve eşim konusunda şanslı olacağımı düşünüyorum. Muhtemelen tek düşündüğüm şey oğluma kocama bakıp duygulanmak olur
İnşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kolaylıkla mutlulukla bebeklerimize en hayırlı yoldan doğru zamanda kavuşuruz. Ama işte yine de bir tedirginlik olmuyor desem yalan söylerim.
Kızın kaç yaşında? Kardeşi gelicek heyecanlı mı
Az once bende bunu düşünüyordum 2 gündür asagilarda tepiniyor resmen göbek üstümde hissediyordum normalde sanırım pozisyon değiştirdi beyfendiKızlar 19+3 deyim bugün. 2 3 gündür bebisi o kadar aşağıda hissediyorum ki sanki fırlayıp çıkıvercek. Hafif de alt karnımda ağrı gibi kasilma gibi değişik bir his oluyor . Bu haftalarda göbek deliği hizasına çıkması gerekiyormuş
Ne kadara aldin cnmKizlar 10lu hastane cikisini aldim e bebekte indirim vardi. Ama yenidogan aldim bedenini. 2 tane 5li alcam bir tanede 3lü alcam.veya 1 beşli 2 tane üclü. Onları 0-3 alcam. Yenidogan cok kisa giyiliyormus. Siz nasil aldiniz?
Kurumsal yerlerde calisanlar daha şanslı 32 hafta rapor eğer çalışabilirsiniz 37 hafta rapor alacaksınız 112 gün rapor hakkımız var sonrasında hastaneden 1 aylik heyet raporu sonra 6 ay ücretsiz izin alabilirsiniz özel şirketler çoğunlukla sadece rapor kullandiriyor sadece günde 1.5 saat süt izni var ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1.5 saatCanım bende sadece söyledim. Önce ik ya söyledim. Bir sirkette calisiyorum o sirket baska ünlü bir sirkete bizi kiraliyor tarzi bir durumdayizonce kendi bordromun oldugu ik ya soyledim sonra da is yaptigim sirketteki yoneticilerime soyledim. Kimse su kagidi imzala buraya bunu yap vs demedi. Sanirim yapilcak bisi yok diye yorumladim bilen varsa aydinlatabilir mi hepimizi sonra yalan olmayalim.
CansınRahat ol canim. Detaylisina girdgm perinatolog ünlü bir prof kendisi hacettepe mezunu. Kuzenimin hocası. Kuzenim bizzat ona goturdu beni detayliya. Uzunluk riskli ollsa derdi kesin
O kadar çok isterim kiiiiEşine selamlar, biz yaşıyoruz ona öyle söyle, nefes alıyoruz kanımız canımız var, belki bir gün tanışırız yüzyüze de kim bilir
Canım ben 23+3 deyim hala kasıklarımda da hissettiğim oluyor.Endişe etme.ayakları neredeyse orda tekme hissediyorum.bazen göbek deliği çevremde hissediyorum hareketine göre değişiyor.Ben sorun olduğunu sanmıyorumKızlar 19+3 deyim bugün. 2 3 gündür bebisi o kadar aşağıda hissediyorum ki sanki fırlayıp çıkıvercek. Hafif de alt karnımda ağrı gibi kasilma gibi değişik bir his oluyor . Bu haftalarda göbek deliği hizasına çıkması gerekiyormuş
Cok doktora gittim canım hala net bisi yok hepsi aldırma taraftarı....Arkadaşlarım günaydın
Ben yine cezalıydım az önce döndüm
O kadar mesajlaşmayı alıntılayamadım ama çok sevindim güzel haberlerinize. Bebişlerini görenler varmış içimizde. Sağlıkla gelsinler
Z Zzzzz00 durum ne canım başka bir doktora göründün mü o ne dedi? Çok üzüldüm allahım şifa ve sabır versin inşallah.
Bende ekletmemisim cinsiyetimiz erkek sehir de yazmamisiz konyakızlar aramızda adı listede olup hiç yazmayanlar var ses verin herkes iyi mi acaba ???
Canim nerdeyse hepimiz öyle hissediyoruz, son 1 haftadir falan arkadaslar da konustular hatta. Ama normalmis bebek daha kücük oldugu icin bir orda bir burda geziniyorKızlar 19+3 deyim bugün. 2 3 gündür bebisi o kadar aşağıda hissediyorum ki sanki fırlayıp çıkıvercek. Hafif de alt karnımda ağrı gibi kasilma gibi değişik bir his oluyor . Bu haftalarda göbek deliği hizasına çıkması gerekiyormuş
Bol yeşillik ye cnm kıvırcık roka nane vs baya iyi geliyorKuzular bugün hiç giremedim iki üç gündür keyfim pek yok.Tuvalet sorunum çok fena ,sol kasığıma kadar ağrım oldu bebiş de sıkıştı sanırım ki çok fazla hareket ve tekme hissettim.sıkıştım sanırım artık.bugün duphalac aldım doktorumun tavsiyesiyle.birazdan içeceğim inşallah işe yarar.23.haftadan sonra çok yavaşlıyormuş bağırsak hareketleri.Suyunuzu içmeyi ihmal etmeyiiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?