2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ayni sey bende de oldu canim cok fazla hissettirip sonra bi azaltti nedense, kac gün sürdü öyle tam dikkat edemedim ama sonra dönüsü muhtesem oldu herlade bi dinleniyorlar arada bilemedim

Bence normal canım,benim 4.8cikti perinatolog dr dedi ki 2.5 a kadar normal,altında riskli kabul ediliyor

Ayni sey bende de oldu canim cok fazla hissettirip sonra bi azaltti nedense, kac gün sürdü öyle tam dikkat edemedim ama sonra dönüsü muhtesem oldu herlade bi dinleniyorlar arada bilemedim
Evet, ben şey diye düşündüm, belki de yukarı çıktı göbek deliği hizasına falan, orda da daha çok yağ vardır diye hissedemedim vs gibi teoriler kurmuştum yani ilginç gene de tam bir gizem

Kızlar iyi geceler kafama takıldı malesef iki gün önce 21 haftalikken perinatologa gittim, rahim ağzı uzunluğumu vajinal 3,5 cm ölçtü. Normal dedi, erken dogum riskin yok dedi. Ama 16. haftada kendi doktorum 6 cm ölçmüştü karından. Simdi düşününce cok kisalmis diye kafayi taktim bütün gün. Kisalmaya devam mı edecek yani, nasıl olacak. E bu hızla kisalirsa birkac haftaya kalmaz riskli bulunan 2,5 un da altına düser. Benimle yakın haftada ölçülen oldu mu aranızda? Degerleriniz kaç çıktı?

Doktora görünebilirsin canim icin rahat olsun için,ama kan artışı dan dolayı oluyor diye düşünüyorum,benimde nabizim cok yüksek çıkıyor bazen,dun mesele tansiyonum ölçerken nabizim 118çıktı

Valla canlar sabun tozunu dalin de kullandım hacı şakir de kullandım dalan da. Hepsi aynı ama Genelde Dalan alıyordum Sonra deterjana geçtik biz.
Sabun tozları makinayı tıkıyormuş diye Bi arkadaşım söylemişti bende onun için hiç sabun tozlarına bakmıyordum kafam karıştı

Ahhhh ne çektim kan vermekten kollarım morardı önce şeker var sandılar ama o da çıkmadı Bi an da gözüm kararıyor elim ayağım boşalıyor bayılacak gibi hissediyordum ritim bozukluğu var dediler beloc verdiler ama kullanmak istemedim ilacı aldık ne olur ne olmaz diye eğer çok çok nabız yükselirse başla dedi doktor çünkü bebişe oksijen gitmezmiş şimdilik sanki azaldı inşallah geçer kalmaz bişeyimiz

19+5 bende hissedemedim hiç . benim prenseste takla atıyordu içerde ama bana hissettirmiyor

Kan ilaci kullaniyormusun? Kansizlik varmis bende meger. Cok oluyodu ustumdeki kiyafeti titretiyodu. Kan ilaci kullandikdan 10 gun sonra gecti şükür.

Sabun tozları makinayı tıkıyormuş diye Bi arkadaşım söylemişti bende onun için hiç sabun tozlarına bakmıyordum kafam karıştı
Evet bizim başımıza geldi annemin makine inşn boruları tıkanmış aklımıza da hiç gelmedi ondan olacağı. Tamirci çağırdık adam sadece boruyu açtı bi baktı ki birikmiş

Canim benim 16. Haftada ilk kez ölcüldü 3.75 mi neydi. 22. Hafta detaylida olcüldu 3.2 cikti. Endiselenme doktoruna sorsaydin cunku kendi doktorunla perinatologn cihazi farkli olcumlerde tutarsizlik olabilir

Kizlar günaydınnn...23. Haftadan selamlardün ilk kez babası tekmesini hissetti cok güzel bir andı o elini koyunca ilk kez durmadi atti 2 3 kere ama bu tetanoz beni mahvetti kol agrisindan yatamadm gece. Elime kdr vurdu agrisi. Ne agrili biseymis bende bi foto atim dedim ilk kez. Kiz karnı

Eklentiler

• 20230406_084345.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 127
Son düzenleme:
C Cerito Canim hava degisiminden bende annemlere gidince kabiz oldum ve bebek sıkışti sanki sag sol kasiklarim batti hep cokk kotu oldum bende dedigin gibi. Bol yesillik ve su ictim bide ne alaka bilmiyorum ben ne zaman cig findik yada kısır yesem lavabo sorunum cözülüyor

Günaydıııınnnn:) Ben dün e bebek e ugradım. Minnoş kızıma birşeyler aldım. Daha çok indirimli ürünlere kaydı gözlerim Sizinle de paylaşayım aldıklarımı da Hastane çıkışı almayacaktım başka, ama 300 TL ye güzel parçaları vardı aldım gitti :)sabun tozu ve yumuşatıcı da aldım ama foto çekmeyi becerememişim Yumuşatıcı uni baby nın pudra kokulu olanı aldım. sabun tozu da bakim link atarım hatırlayamadım markasını :)
İşte buldummm

Eklentiler

• 1680760867430.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 124
  • 1680760867486.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 101
  • 1680760867544.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 95
  • 1680760867584.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 98
  • 1680760867624.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 122
Kabızlık gerçekten hamilelikte büyük sorun ya.İnsanın ruhu çekiliyor bakalım benim de bu sabah baya düzeldi gibi çok şükür.Eşim “göbek olarak bi ay geriye attın be ceri” dedi hahahahah kız akşam bi kısır yapmam yok mu şu an bayıldım kısıra

Oy güle güle kullansın güzel kısçen e bebek insanın beyniyle oynuyor ya ben kendimi kaybediyorum gidince onu da alalım bunu da alalım derken şimdi gözüm slinglere kaymaya başladı ama içime sinen bişey bulamadım .fikirlere oldukça açığım

sabun tozu derken sabunu kendın mı rendeleyıp kullanıyorsun
Yok kız toz deterjan gibi satılıyor. Granül sabun diye de geçer.

O kadar çok isterim kiiii Yapsak bi Ağustos anneleri buluşması
Ayyy neden olmasın benim birileri ile buluşma şansım var mesela Miss ela var hemşerim memlekete gidersem tanışırım Adana da Chanandler Bong gelirse B Bikupakahve ortada bir yer belirler buluşur tanışırız

Valla Adana sıcağında sling düşüncesi beni geriyor Bende kanguru var 2. oğlumda almıştım onu kullanırım. Küçük zamanlarında da ana kucagı yeter. 3. çocuk olunca insan daha bir ' amaaannn ne gerek var 2 ay kullancam' moduna geçiyor

Ay benim hiç takılmadığım bi konuydu bu ama burda konuşmalardan sonra bi canım sıkıldı benim 2,9 çıktı rahim ağzı uzunluğum.Detaylıda da normal doktorumda da normal dediler ama şimdi 3,5 falan duyunca bi panikatak geçirmedim değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…