- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.081
Ayni sey bende de oldu canim cok fazla hissettirip sonra bi azaltti nedense, kac gün sürdü öyle tam dikkat edemedim ama sonra dönüsü muhtesem olduSelam tatlış anneler. Ay yazmayayım yazmayayım dedim duramadım. Daha önce sorulmuştu çünkü.Ama tam cevaplarınızı unuttuö açıkçası. Ben normalde bebeği hissetmeye başlamıştım orta şiddetli tıklama olarak en çok. Tatlı yedikten sonra uzanınca oluyodu. Hatta bir ara o kadar hareketliydi ki hamileliğim nasıl geçecek böyle diye kara kara düşündüm. Neyseeee son 3 gündür hissediyor muyum emin değilim böyle çoooook derinden arada bir, bir ya da iki tık geliyor. Aklım karıştı. Önceden hareket etmeye başladığında üst üste baya bi tıklatırdı ve çok daha şiddetliydi. Evham mı bu yoksa endişelenmem gerekir mi
Bence normal canım,benim 4.8cikti perinatolog dr dedi ki 2.5 a kadar normal,altında riskli kabul ediliyorMerhaba kızlardün detaylıda rahim ağzı uzunluğum 3.1 çıkmış normal yazıyor ama nette hiç öyle demiyor biraz moralim bozuldu. Sizlerin kaç çıktı? Druma yazdım ama duramadım size de sormak istedim
Evet, ben şey diye düşündüm, belki de yukarı çıktı göbek deliği hizasına falan, orda da daha çok yağ vardır diye hissedemedim vs gibi teoriler kurmuştumAyni sey bende de oldu canim cok fazla hissettirip sonra bi azaltti nedense, kac gün sürdü öyle tam dikkat edemedim ama sonra dönüsü muhtesem olduherlade bi dinleniyorlar arada bilemedim
Doktora görünebilirsin canim icin rahat olsun için,ama kan artışı dan dolayı oluyor diye düşünüyorum,benimde nabizim cok yüksek çıkıyor bazen,dun mesele tansiyonum ölçerken nabizim 118çıktıKızlar benim yaklaşık 1 haftadır çarpıntım var. Sürekli değil, geceleri sanki fazlalaşıyor. Genelde otururken ya da yatarken net hissediyorum, 1 2 saniye sürüyor geçiyor ama başlayınca bir süre aralıklı şekilde devam ediyor. Normalde de biliyorsunuz arada tetiklenirim ruhum daralır, böyle olunca iyice canım sıkılıyor. Ne diyorsunuz? Aranızda yaşayan var mı bunu?
Kesinlikle fiyat bize de çok uygun geldi hayırlı olsun size deAy elele den olumlu yorum görmemiştim pek o da iyi fiyatti aslında. Biz de suan kanz siparis verdik bakalim gelsin nasil bir gorelim
Sabun tozları makinayı tıkıyormuş diye Bi arkadaşım söylemişti bende onun için hiç sabun tozlarına bakmıyordum kafam karıştıValla canlar sabun tozunu dalin de kullandım hacı şakir de kullandım dalan da. Hepsi aynı ama Genelde Dalan alıyordumSonra deterjana geçtik biz.
Ahhhh ne çektim kan vermekten kollarım morardı önce şeker var sandılar ama o da çıkmadı Bi an da gözüm kararıyor elim ayağım boşalıyor bayılacak gibi hissediyordum ritim bozukluğu var dediler beloc verdiler ama kullanmak istemedim ilacı aldık ne olur ne olmaz diye eğer çok çok nabız yükselirse başla dedi doktor çünkü bebişe oksijen gitmezmişKızlar benim yaklaşık 1 haftadır çarpıntım var. Sürekli değil, geceleri sanki fazlalaşıyor. Genelde otururken ya da yatarken net hissediyorum, 1 2 saniye sürüyor geçiyor ama başlayınca bir süre aralıklı şekilde devam ediyor. Normalde de biliyorsunuz arada tetiklenirim ruhum daralır, böyle olunca iyice canım sıkılıyor. Ne diyorsunuz? Aranızda yaşayan var mı bunu?
19+5 bende hissedemedim hiç . benim prenseste takla atıyordu içerde ama bana hissettirmiyorHayırlı geceler kızlarrrr herkes iyidir inşallahhYarın aşımızı yapmaya gideceğiz inşallahh. Ağrı sızı oluyor mu sonrasında endıselendırmıyo değil . Bu aradaa asıll sorummm yanii ben hala hissedemedım bebegi bilmiyorum belkide ben farketmiyorumm cunku en sonki muaynede içerde durmuyoddu bizim premsesss ama okuyorum herkes hareketlerınden bahsedıyor valla bi korkmuyor değilim var mı hala hissedeneyen acaba
Kan ilaci kullaniyormusun? Kansizlik varmis bende meger. Cok oluyodu ustumdeki kiyafeti titretiyodu. Kan ilaci kullandikdan 10 gun sonra gecti şükür.Kızlar benim yaklaşık 1 haftadır çarpıntım var. Sürekli değil, geceleri sanki fazlalaşıyor. Genelde otururken ya da yatarken net hissediyorum, 1 2 saniye sürüyor geçiyor ama başlayınca bir süre aralıklı şekilde devam ediyor. Normalde de biliyorsunuz arada tetiklenirim ruhum daralır, böyle olunca iyice canım sıkılıyor. Ne diyorsunuz? Aranızda yaşayan var mı bunu?
Evet bizim başımıza geldi annemin makine inşn boruları tıkanmış aklımıza da hiç gelmedi ondan olacağı. Tamirci çağırdık adam sadece boruyu açtı bi baktı ki birikmişSabun tozları makinayı tıkıyormuş diye Bi arkadaşım söylemişti bende onun için hiç sabun tozlarına bakmıyordum kafam karıştı
Canim benim 16. Haftada ilk kez ölcüldü 3.75 mi neydi. 22. Hafta detaylida olcüldu 3.2 cikti. Endiselenme doktoruna sorsaydin cunku kendi doktorunla perinatologn cihazi farkli olcumlerde tutarsizlik olabilirKızlar iyi geceler kafama takıldı malesefiki gün önce 21 haftalikken perinatologa gittim, rahim ağzı uzunluğumu vajinal 3,5 cm ölçtü. Normal dedi, erken dogum riskin yok dedi. Ama 16. haftada kendi doktorum 6 cm ölçmüştü karından. Simdi düşününce cok kisalmis diye kafayi taktim bütün gün. Kisalmaya devam mı edecek yani, nasıl olacak. E bu hızla kisalirsa birkac haftaya kalmaz riskli bulunan 2,5 un da altına düser. Benimle yakın haftada ölçülen oldu mu aranızda? Degerleriniz kaç çıktı?
Kabızlık gerçekten hamilelikte büyük sorun ya.İnsanın ruhu çekiliyor
Oy güle güle kullansın güzel kısçenGünaydıııınnnn:) Ben dün e bebek e ugradım. Minnoş kızıma birşeyler aldım. Daha çok indirimli ürünlere kaydı gözlerimSizinle de paylaşayım aldıklarımı da Hastane çıkışı almayacaktım başka, ama 300 TL ye güzel parçaları vardı aldım gitti :)sabun tozu ve yumuşatıcı da aldım ama foto çekmeyi becerememişim Yumuşatıcı uni baby nın pudra kokulu olanı aldım. sabun tozu da bakim link atarım hatırlayamadım markasını :)
İşte buldummm
baby me Granül Sabun Pudra Kokulu 1000 gr - ebebek
baby me Granül Sabun Pudra Kokulu 1000 gr uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Yok kız toz deterjan gibi satılıyor. Granül sabun diye de geçer.sabun tozu derken sabunu kendın mı rendeleyıp kullanıyorsun
Ayyy neden olmasın benim birileri ile buluşma şansım var meselaO kadar çok isterim kiiiiYapsak bi Ağustos anneleri buluşması
Oy güle güle kullansın güzel kısçene bebek insanın beyniyle oynuyor ya ben kendimi kaybediyorum gidince onu da alalım bunu da alalım derken şimdi gözüm slinglere kaymaya başladı ama içime sinen bişey bulamadım .fikirlere oldukça açığım
Ay benim hiç takılmadığım bi konuydu bu ama burda konuşmalardan sonra bi canım sıkıldı benim 2,9 çıktı rahim ağzı uzunluğum.Detaylıda da normal doktorumda da normal dediler ama şimdi 3,5 falan duyunca bi panikatak geçirmedim değilKızlar iyi geceler kafama takıldı malesefiki gün önce 21 haftalikken perinatologa gittim, rahim ağzı uzunluğumu vajinal 3,5 cm ölçtü. Normal dedi, erken dogum riskin yok dedi. Ama 16. haftada kendi doktorum 6 cm ölçmüştü karından. Simdi düşününce cok kisalmis diye kafayi taktim bütün gün. Kisalmaya devam mı edecek yani, nasıl olacak. E bu hızla kisalirsa birkac haftaya kalmaz riskli bulunan 2,5 un da altına düser. Benimle yakın haftada ölçülen oldu mu aranızda? Degerleriniz kaç çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?