- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.121
Yaa ben de hic sorgulamamistim burdaki yorumlardan sonra yedim kafayiAy benim hiç takılmadığım bi konuydu bu ama burda konuşmalardan sonra bi canım sıkıldı benim 2,9 çıktı rahim ağzı uzunluğum.Detaylıda da normal doktorumda da normal dediler ama şimdi 3,5 falan duyunca bi panikatak geçirmedim değil
Gece uyutmayacak kadar agrıdımı ya Bende sabah oldum yaaa korktum sımdıumarım cok agrı yasamam
Benı unutman beni üzerrrr Bende varııımmm
Sizi de telaşlandırdım valla kusura bakmayın kızlar ama benim heryerde karşıma çıkıyor algıda seçicilik mi bilmiyorumYaa ben de hic sorgulamamistim burdaki yorumlardan sonra yedim kafayiaslinda iyi de oldu arastirdim üzerine, baya önemli bi konuymus bu rahim agzi uzunlugu ya
Benim gittim a101 de aynı şeyi söyledi gelmedi gelir mi bilemem falan dediCanım bana sevkiyat gelmedi dediler yarın gelcekmiş bakalım küvet almayı baya istiyodum ama bakalım artık yarın denicem şansımıplastiği falan iyi mi?
Evet ga pahalıymış da bence Trendyoldan falan bakDi mi ? ağzı yanmış biri olarak nasıl cesaret etcem bilmiyorum az para da değil
Bende hissetmek istiyorum artık bazen unutuyorum hamile olduğumu hiçbir belirti olmayıncaAnnelerini rahatsız etmiyolar bıdıklar görüyo musunSabah saglık ocagında kalp atışlarını duydum yıne co ksukur rahatladım en azından istemsz insan kusku duyuyor yaa. Ama Diyorum Annecim bir hissetmek ıstıyorum artık aaa burdayım dee
Evet erken doğum riski açısından çok önemli diye biliyorum bende ama normal dediler diye hiç sorgulamamıştımYaa ben de hic sorgulamamistim burdaki yorumlardan sonra yedim kafayiaslinda iyi de oldu arastirdim üzerine, baya önemli bi konuymus bu rahim agzi uzunlugu ya
Yok valla ben artık alıştım ,doğumdan sonra burnumla tekrar tanışmayı düşünüyorumKızlar burun tıkanıklığına bi çare buldunuz mu
Ay canım hoşgeldin uzun zamandır sen de yoksun sankiSeni unutur muyum kızo an hızlı hızlı yazdım akıl edememişim
Off çok zor yaa sürekli hasta gibiEvet erken doğum riski açısından çok önemli diye biliyorum bende ama normal dediler diye hiç sorgulamamıştım
Yok valla ben artık alıştım ,doğumdan sonra burnumla tekrar tanışmayı düşünüyoruminşallah geçerse tabi,geçmediği zaman dilimleri de oluyormuş
Bir benimki mi bu kadar hareketliBende hissetmek istiyorum artık bazen unutuyorum hamile olduğumu hiçbir belirti olmayıncauzanıp konuşuyorum falan ama yok yani babası da uğraşma kızımla diyor ultrasonda annelik duygusunu zirvede yaşıyorum sadece
Öyle tahmin etmiştim bendeSeni unutur muyum kızo an hızlı hızlı yazdım akıl edememişim
Yaa hayirr cok önemli bir seymis farkinda degilmisiz. İyi ki burda konuşulduSizi de telaşlandırdım valla kusura bakmayın kızlar ama benim heryerde karşıma çıkıyor algıda seçicilik mi bilmiyorum
Off okadar haklısın kiii bizimkilerin içerde keyfi yerinde sanırımBende hissetmek istiyorum artık bazen unutuyorum hamile olduğumu hiçbir belirti olmayıncauzanıp konuşuyorum falan ama yok yani babası da uğraşma kızımla diyor ultrasonda annelik duygusunu zirvede yaşıyorum sadece
Ay canım hoşgeldin uzun zamandır sen de yoksun sankiBebeğimin cinsiyetini yazdım da sen yoktun.Kızımız olucak listeye eklersin
Ben kendi kendime bir süre yatmali dinlenmeli yaşamaya karar verdimEvet erken doğum riski açısından çok önemli diye biliyorum bende ama normal dediler diye hiç sorgulamamıştım
canım benimki de öyle maşallah çok hareketli, 18. haftalarda hissetmeye başladım ilk önce şuan 20deyiz ama otururken, yatarken, kahve içtikten sonra çok sıklıkla hissediyorum. bazı geceler uyuyamıyorum resmen :) çok tatlı çok güzel bir his inşallah doğduklarında biraz durulurlar ama sanmıyorum herkes anne karnında nasılsa doğduğunda da aynı hareketliliği devam ediyor diyor. bunu yazarken bile kıpraşıyor yaa yiceemBir benimki mi bu kadar hareketliBen 17. haftadan beridir hissediyorum.3 haftadır daha fazla hissediyorum balık gibi dönüp duruyor o küçücük vücuduyla nasıl yapıyor şaşırıyorum bazen Çiçeğim benimm
Eşin bebisi sevip onunla konusuyor muOff okadar haklısın kiii bizimkilerin içerde keyfi yerinde sanırımvalla eşimde onla uyuyor onla kalkıyor baya sohbet koyu ama hanfenddıden tık yok
Bizde de öyleEşin bebisi sevip onunla konusuyor muyaa ben tekmelemeye basladiginda zorla karnima koyduruyorum elini eşimin asla karnımı sevme, bebekle ilgilenme gibi bir talebi olmadı kendiliginden neden bizde böyle
Sağol canım benimAynı beşikten yazlıkta var bizim. Kiracı bırakıp gitmiş. Sıfır almışlar. Rus lardı. Götürememişler. Sağolsun bebeğim olacagını da duyunca bana bırakmış. Çok şık cnm güle güle yatsın minnoş
Bide gecende dedi ki, galiba dogmadan baba gibi hissedemicemBizde de öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?