2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yaa ben de hic sorgulamamistim burdaki yorumlardan sonra yedim kafayi aslinda iyi de oldu arastirdim üzerine, baya önemli bi konuymus bu rahim agzi uzunlugu ya

Canım bana sevkiyat gelmedi dediler yarın gelcekmiş bakalım küvet almayı baya istiyodum ama bakalım artık yarın denicem şansımı plastiği falan iyi mi?
Benim gittim a101 de aynı şeyi söyledi gelmedi gelir mi bilemem falan dedi
Di mi ? ağzı yanmış biri olarak nasıl cesaret etcem bilmiyorum az para da değil
Evet ga pahalıymış da bence Trendyoldan falan bak

Bende hissetmek istiyorum artık bazen unutuyorum hamile olduğumu hiçbir belirti olmayınca uzanıp konuşuyorum falan ama yok yani babası da uğraşma kızımla diyor ultrasonda annelik duygusunu zirvede yaşıyorum sadece

Yaa ben de hic sorgulamamistim burdaki yorumlardan sonra yedim kafayi aslinda iyi de oldu arastirdim üzerine, baya önemli bi konuymus bu rahim agzi uzunlugu ya
Evet erken doğum riski açısından çok önemli diye biliyorum bende ama normal dediler diye hiç sorgulamamıştım
Kızlar burun tıkanıklığına bi çare buldunuz mu
Yok valla ben artık alıştım ,doğumdan sonra burnumla tekrar tanışmayı düşünüyorum inşallah geçerse tabi,geçmediği zaman dilimleri de oluyormuş

Off çok zor yaa sürekli hasta gibi

Bir benimki mi bu kadar hareketliBen 17. haftadan beridir hissediyorum.3 haftadır daha fazla hissediyorum balık gibi dönüp duruyoro küçücük vücuduyla nasıl yapıyor şaşırıyorum bazenÇiçeğim benimm

Sizi de telaşlandırdım valla kusura bakmayın kızlar ama benim heryerde karşıma çıkıyor algıda seçicilik mi bilmiyorum
Yaa hayirr cok önemli bir seymis farkinda degilmisiz. İyi ki burda konuşuldu ben de kendimi bu kadar yormamaya karar verdim bu sayede gunlerdir esim iftara misafir cagiriyor, bu aksam son misafirimiz olacak sayende

Off okadar haklısın kiii bizimkilerin içerde keyfi yerinde sanırım valla eşimde onla uyuyor onla kalkıyor baya sohbet koyu ama hanfenddıden tık yok

Yok kuzum deprem dönemi uzunca bir süre giremedim. İçim istemedi bir de çok zor günlerdi. Şimdi bayadır düzenli giriyorum sayfamıza. Çok şükür iyiyiz, hemen ekliyorum kızçeni listeye
Ay canım hoşgeldin uzun zamandır sen de yoksun sankiBebeğimin cinsiyetini yazdım da sen yoktun.Kızımız olucak listeye eklersin

Bir benimki mi bu kadar hareketliBen 17. haftadan beridir hissediyorum.3 haftadır daha fazla hissediyorum balık gibi dönüp duruyoro küçücük vücuduyla nasıl yapıyor şaşırıyorum bazenÇiçeğim benimm
canım benimki de öyle maşallah çok hareketli, 18. haftalarda hissetmeye başladım ilk önce şuan 20deyiz ama otururken, yatarken, kahve içtikten sonra çok sıklıkla hissediyorum. bazı geceler uyuyamıyorum resmen :) çok tatlı çok güzel bir his inşallah doğduklarında biraz durulurlar ama sanmıyorum herkes anne karnında nasılsa doğduğunda da aynı hareketliliği devam ediyor diyor. bunu yazarken bile kıpraşıyor yaa yiceem

Off okadar haklısın kiii bizimkilerin içerde keyfi yerinde sanırım valla eşimde onla uyuyor onla kalkıyor baya sohbet koyu ama hanfenddıden tık yok
Eşin bebisi sevip onunla konusuyor mu yaa ben tekmelemeye basladiginda zorla karnima koyduruyorum elini eşimin asla karnımı sevme, bebekle ilgilenme gibi bir talebi olmadı kendiliginden neden bizde böyle

Sağol canım benim benim ev 2 katlı, aşağı kata yengemden park yatak alacağım onu koyucam, yukarı yatak odasınada bunu düşündm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…