- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.101
Ya evet aslında çok uzun süreli kullanamam ben de öyle düşünüyorum ama babamız biraz hevesli ben şöyle taşırım böyle taşırım modu olunca bende kapıldım heyecanınaValla Adana sıcağında sling düşüncesi beni geriyorBende kanguru var 2. oğlumda almıştım onu kullanırım. Küçük zamanlarında da ana kucagı yeter. 3. çocuk olunca insan daha bir ' amaaannn ne gerek var 2 ay kullancam' moduna geçiyor
Canım ben iki markete gittim birinde bazıları yoktu başka market varsa ona bak istersen birine küvet gelmemişti mesela diğerine gitmek zorunda kaldımGünaydın kızlar gittiniz mi a101 e bi emzirme sütyeni bulamadim gelmemis ay 2 li takimlardan aldim kumasi cok guzel
İnstagram olması beni düşündürdüMerhaba kızlar ben şöyle bir dönence beğendim hatta bayıldım ama hem insta satıcısı olması hem de 850tl demesi beni düşündürdü. Sizce eder mi o kdr? Müsriflik yapmak da istemiyorum ama biraz dibim düştüacaba diyorum sesli ninnili ışıklı versiyonları daha mı iyi olur bebişim bir sürü eksiği var ben buna taktım evet
Canım bana sevkiyat gelmedi dediler yarın gelcekmiş bakalım küvet almayı baya istiyodum ama bakalım artık yarın denicem şansımıA101 ganimetlerinden faydalandım küvet setini aldım çocuk sandalyesi gelmişti onu aldım ilerisi için müslim örtü gayet güzel çıktı bakabilirsiniz.
Çorap ve külotlu çorap ağız mendilleri yaka önlüğü filan aldım.
Di mi ? ağzı yanmış biri olarak nasıl cesaret etcem bilmiyorum az para da değilİnstagram olması beni düşündürdü
Gayet güzel sağlam bence yorumlarda da kaç yıldır duruyor birşey olmadı diyenler var. Valla bu marketlere de sinir oluyorum kimisi erken satmış kimisinde yok hayret bişey yani inşallah bulabilirsinCanım bana sevkiyat gelmedi dediler yarın gelcekmiş bakalım küvet almayı baya istiyodum ama bakalım artık yarın denicem şansımıplastiği falan iyi mi?
4 tane gittim cnmCanım ben iki markete gittim birinde bazıları yoktu başka market varsa ona bak istersen birine küvet gelmemişti mesela diğerine gitmek zorunda kaldım
Kızlar günaydınn, dün bu beşiğii aldıımmmiçinde yattığı günlerii görürüz hepimiz inşallaj bebiklerimizin
Annelerini rahatsız etmiyolar bıdıklar görüyo musun19+5 bende hissedemedim hiç . benim prenseste takla atıyordu içerde ama bana hissettirmiyor
Gece uyutmayacak kadar agrıdımı ya Bende sabah oldum yaaa korktum sımdıKizlar günaydınnn...23. Haftadan selamlardün ilk kez babası tekmesini hissetti cok güzel bir andı o elini koyunca ilk kez durmadi atti 2 3 kere ama bu tetanoz beni mahvetti kol agrisindan yatamadm gece. Elime kdr vurdu agrisi. Ne agrili biseymis bende bi foto atim dedim ilk kez. Kiz karnı
Benı unutman beni üzerrrr Bende varııımmmYok kız toz deterjan gibi satılıyor. Granül sabun diye de geçer.
Ayyy neden olmasın benim birileri ile buluşma şansım var mesela @Miss ela var hemşerim memlekete gidersem tanışırımAdana da @Chanandler Bong gelirse @karpuzseverbiri ortada bir yer belirler buluşur tanışırız
Normal bence xnm zaten nerdeyse 1.5 saatte bir degisecek cunku dk basi kaka ediyorlar baska 1 beden alma amaKızlar bebek bezi aldım şimdi 1 beden 200 lü sizce çok mu aldım ya? 2-5 kilo yazıyor çok değil dimi ?
Bende 1 paket 1 numara aldım 200 lü valla bence anca yani tabi tombiş bişiyler falan gelirse bilmiyorumdaKızlar bebek bezi aldım şimdi 1 beden 200 lü sizce çok mu aldım ya? 2-5 kilo yazıyor çok değil dimi ?
Kendi doktorum mu yanlis ölctü acaba diyorum ben deCanim benim 16. Haftada ilk kez ölcüldü 3.75 mi neydi. 22. Hafta detaylida olcüldu 3.2 cikti. Endiselenme doktoruna sorsaydin cunku kendi doktorunla perinatologn cihazi farkli olcumlerde tutarsizlik olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?