2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ya evet aslında çok uzun süreli kullanamam ben de öyle düşünüyorum ama babamız biraz hevesli ben şöyle taşırım böyle taşırım modu olunca bende kapıldım heyecanına çok para da vermek istemiyorum bakalım sürekli bişeyleri araştıra araştıra Alışveriş ve ekonomi uzmanı olacak gibiyim

Merhaba kızlar ben şöyle bir dönence beğendim hatta bayıldım ama hem insta satıcısı olması hem de 850tl demesi beni düşündürdü. Sizce eder mi o kdr? Müsriflik yapmak da istemiyorum ama biraz dibim düştü acaba diyorum sesli ninnili ışıklı versiyonları daha mı iyi olur bebişim bir sürü eksiği var ben buna taktım evet

Eklentiler

• IMG_2653.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 81
İnstagram olması beni düşündürdü

Canım bana sevkiyat gelmedi dediler yarın gelcekmiş bakalım küvet almayı baya istiyodum ama bakalım artık yarın denicem şansımı plastiği falan iyi mi?

Canım bana sevkiyat gelmedi dediler yarın gelcekmiş bakalım küvet almayı baya istiyodum ama bakalım artık yarın denicem şansımı plastiği falan iyi mi?
Gayet güzel sağlam bence yorumlarda da kaç yıldır duruyor birşey olmadı diyenler var. Valla bu marketlere de sinir oluyorum kimisi erken satmış kimisinde yok hayret bişey yani inşallah bulabilirsin

Aynı beşikten yazlıkta var bizim. Kiracı bırakıp gitmiş. Sıfır almışlar. Rus lardı. Götürememişler. Sağolsun bebeğim olacagını da duyunca bana bırakmış. Çok şık cnm güle güle yatsın minnoş
Kızlar günaydınn, dün bu beşiğii aldıımmm içinde yattığı günlerii görürüz hepimiz inşallaj bebiklerimizin

19+5 bende hissedemedim hiç . benim prenseste takla atıyordu içerde ama bana hissettirmiyor
Annelerini rahatsız etmiyolar bıdıklar görüyo musun Sabah saglık ocagında kalp atışlarını duydum yıne co ksukur rahatladım en azından istemsz insan kusku duyuyor yaa. Ama Diyorum Annecim bir hissetmek ıstıyorum artık aaa burdayım dee

Gece uyutmayacak kadar agrıdımı ya Bende sabah oldum yaaa korktum sımdı umarım cok agrı yasamam
Benı unutman beni üzerrrr Bende varııımmm

Canim benim 16. Haftada ilk kez ölcüldü 3.75 mi neydi. 22. Hafta detaylida olcüldu 3.2 cikti. Endiselenme doktoruna sorsaydin cunku kendi doktorunla perinatologn cihazi farkli olcumlerde tutarsizlik olabilir
Kendi doktorum mu yanlis ölctü acaba diyorum ben de perinatolog garanti olsun diye alttan ölçtü çünkü. Direk 3,5 ciksa dert etmezdim belki ama 6 da düşünce biraz sıkıntılı geldi ah sormak da aklima gelmedi, bir hafta sonra gidicem doktoruma yine olctureyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…