2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yaa hayirr cok önemli bir seymis farkinda degilmisiz. İyi ki burda konuşuldu ben de kendimi bu kadar yormamaya karar verdim bu sayede gunlerdir esim iftara misafir cagiriyor, bu aksam son misafirimiz olacak sayende
Valla benim de misafir planlarım vardı ama dinlenmeye karar verdim canım misafirler biraz beklicek artık napalım
Eşin bebisi sevip onunla konusuyor mu yaa ben tekmelemeye basladiginda zorla karnima koyduruyorum elini eşimin asla karnımı sevme, bebekle ilgilenme gibi bir talebi olmadı kendiliginden neden bizde böyle
Benim eşimde de hiç yok canım söyleyince öpüyor anca geçen hadi kızına güzel bişey söyle dedim comolokko dedi aramızda bi espri olduğu için güldüm ama yani bazı erkekler böyle işte duyguları gösteremiyolar resmen utandı hissettim

Ya benim bebik ben elimi koyduğımda çıldırıyor tekme savaşları resmen elimi nereye koysam oraya bişiler yapıyor eşim eliini bi koysunnn tık yok oda cok kızıyor ebeveynde seçicilik diye dün iş yerindeki kız arkadaşım dokundu onu tekmeledi mesela çapkınnn olcaaas

Off okadar haklısın kiii bizimkilerin içerde keyfi yerinde sanırım valla eşimde onla uyuyor onla kalkıyor baya sohbet koyu ama hanfenddıden tık yok
Benimkide ya göbeğimi açıp kızıyla maç izleyip maç konuşuyor beni bir öpüyorsa minik sevgilisini on öpüyor ama bu kızlar nazlı bence

Owww yandın annesi daha şimdiden başlamış turlara

Sling olarak degil ama kanguru olarak inanilmaz memnun kaldigim bir urun oldu solomombaby kanguru. 3 5 aylik olana kadar aparati var ancak ben kullanmadim. Ama 4 aylik civari size diyeyim ki elim ayagim oldu. Elimde pazar posetleri sirtimda bu kangurunun tasima cantasi var. Icine tum bebegin esyalari. Onumde de kanguruda bebis. Otobuslere mi binmedim. Carsilarda mi yurumedim simdi kizima kismet kullanmaya devam edecegim

Eklentiler

• Screenshot_20230406-115705_Chrome.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 80
Kizlar selam serbest t4 u dusuk cikan var mi aranizda 0.58 ? Folatim da yuksek cikmis 23.50 gelmis basina gelen var mi ?
Canım benim folatım hep 24 üstü çıkıyordu son dönemlerde 20 ye düştü bebek alıyor zaten. Normal dedi doktorum sorun olmaz dedi bu kadarcık yükseklikten vitamin fln içiyorsunuz ondan dedi.

Aynı benimki de top oynuyor sanki içeride eşim dokunuyor tık yok

Günaydın kızlar gittiniz mi a101 e
Merhaba, a101'deki küvet setinden ben de aldım. anka2865 plastiği iyi, ölçülerini merak eden varsa küvetin: 83×40. Ama asıl içi 65×35 gibi. Bir taraf daha dar olduğu için 2-3cm daralıyor. Yüksekliği de en dar kısmında 23cm. Gider kısmı sağlam duruyor, denedim sızdırmadı.

X xname Ağız mendillerin kalitesi nasıl acaba? Bulamadım, ama görürsem alsam mı bilemedim.

Nohut battaniyeden alan var mı bu arada? Kalitesi iyi mi?

Bence çok pahalı. Ben de magnet ve kapı süsü yapıyorum, az çok bu tarz ürünlerin fiyatları tahmin edebiliyorum. Bu asla 850 liralık bi ürün değil bence başka yerden bakmalısın.

Kizlar selam serbest t4 u dusuk cikan var mi aranizda 0.58 ? Folatim da yuksek cikmis 23.50 gelmis basina gelen var mi ?
canım benim de t4 0,97 çıktı ama çok üzerinde durulacak bir şey değil sanırım. doktorum gördü bir şey demedi, normal karşılanıyor. bende tehlikeli olarak kolestrol çıktı 256 kolestrolüm

Çok sağol canım ben nohut battaniye aldım fena değil 65tl için ama geçen lcwden almıştım nohut battaniye 120tlye o biraz daha iyi ve büyük indirimde falan alınabilir.

Bence çok pahalı. Ben de magnet ve kapı süsü yapıyorum, az çok bu tarz ürünlerin fiyatları tahmin edebiliyorum. Bu asla 850 liralık bi ürün değil bence başka yerden bakmalısın.
Çok sağol canım evet bana da pahalı gelmişti demek cidden öyleymiş

Hahahhaha bundan sonra bir hareketsizlik oldu mu hemen karnını dürtüp de seni fıstıklı teyzeye söylerim bak diye söylen hemen tepiklesin. Normal hayatımda hiçbir çocuğa kaşımı bile çatamam bu arada, tüm halıma un ve çikolata sürseler olsun çocuktur derim. Yine de mevzu içerideki bebeler olunca asabileşiyorum, dışarı çıkın öyle uyuyun arkadaş içeride ne uyuyosunuz demi.

Doktora görünebilirsin canim icin rahat olsun için,ama kan artışı dan dolayı oluyor diye düşünüyorum,benimde nabizim cok yüksek çıkıyor bazen,dun mesele tansiyonum ölçerken nabizim 118çıktı
Bende öyle düşünüyorum, bir de vitaminlerim bitti 3 4 gündür kullanamıyorum. Eczanenin getirtmesini bekliyorum, bu sürede tabii bebek depolardan çekiyor o yüzden o da etkiliyordur belki diyorum. Yine de dediğin gibi doktora gidince bi sorucam, belki geçirecek bir çözümü vardır.

Kızlar biz dün doktora gittik çok şükür herşey iyiydi 400 gr 24 cm çıktı
Bi suratını dönmedi kızımız hep eliyle kapattı foto alamadık
Bir de kedi aldığımızı söyledim gebelikte eve yeni kedi riskli görüyoruz önceden beri sizinle olsaydı sorun olmazdı dedi toxoplazma testi istedi buna biraz taktım
Eşim de kediyi çok seviyor göndermek istemiyor hiç bir yandan da korktum birşey olur diye

Kıyamam sana yaaa İnşallah iyi olacaksın, olacağız. Kolay değil içimizde bir insan büyüyor. Benim sol tarafa yatınca artıyor çarpıntı, internete baktım kalp hastalarında sola yatmayı önermiyorlar. Tabii kalp hastası değiliz şükür ama tetikliyor demek. Fakat bebek en rahat sola yatınca besleniyor dedikleri için mecburen de sola yatıyorum. Anam bu analık işi daha hamileyken bile insanı uyutmuyor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…