- 7 Aralık 2022
- 613
- 2.088
- 28
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.161
hayır bebeğim kullanmıyorum. kullandığım vitaminlerin içindeki demir miktarı şu an için bana yetiyormuş ve gittiği yere kadar kullanmayacağız dedi doktorum. bende hiç kullanmamayı temenni ediyorum tabii. çünkü kan ilacı kabız yapıyor diyorlar, bende de hemoroid var ve daha önce çatlak da atlattım o yüzden kan ilacı dedin mi ciddi anlamda uykum kaçıyor.Kan ilaci kullaniyormusun? Kansizlik varmis bende meger. Cok oluyodu ustumdeki kiyafeti titretiyodu. Kan ilaci kullandikdan 10 gun sonra gecti şükür.
ben dün akşam bakmıştım ürünleri erkenden koymuşlar çoğu bitmişti bile sinir oldum. nevresim çarşaf penye battaniye müslin örtü çorap ıvır zıvır bikaç birşey aldım kıyafet hariç canım, sütyen de gördüm de bebeğe bişeyler alıcam diye kendimi unuttum heralde hiç onu almak gelmedi aklımaGünaydın kızlar gittiniz mi a101 e bi emzirme sütyeni bulamadim gelmemis ay 2 li takimlardan aldim kumasi cok guzel
Ege bölgesindeyim ben. Aloooo İzmir, Manisa ve çevresindeki guzular doğumdan önce bi göbek tokuşturmamız yok mu yiaaa moral olsunYok kız toz deterjan gibi satılıyor. Granül sabun diye de geçer.
Ayyy neden olmasın benim birileri ile buluşma şansım var meselaMiss ela var hemşerim memlekete gidersem tanışırım Adana da @Chanandler Bong gelirse @karpuzseverbiri ortada bir yer belirler buluşur tanışırız
baby me ve hacı şakirin içeriği temiz görünüyor. bir bakabilirsin istersen e bebektenDiger temiz icerikliler neymiis
folatı bilmiyorum ölçtürmedim yakın zamanda ama T4 bi iki aydır benim de düşüşte hafif canım ilaç da kullanıyorum ben 75lik ama hamilelikten heralde normalde iyi gidiyordu. bi yerde demir eksikliği de etkliyo tsh t4ü diye okumuştum ben demirim de azalıyor her ay bebeğe gittiği için demirle bağlantısı olduğu mantıklı geldi bana da. sende varmıydı demir eksikliği ferritin falan nasılKizlar selam serbest t4 u dusuk cikan var mi aranizda 0.58 ? Folatim da yuksek cikmis 23.50 gelmis basina gelen var mi ?
Ferritin 24 , demir 92 gelmis. Aralikta ama tabi alt araliklara yakinlar. Ben tsh icin ilac kullaniyorum zaten ama dusurmek icindi buna da etki eder mi acaba dusurmus olur mu.folatı bilmiyorum ölçtürmedim yakın zamanda ama T4 bi iki aydır benim de düşüşte hafif canım ilaç da kullanıyorum ben 75lik ama hamilelikten heralde normalde iyi gidiyordu. bi yerde demir eksikliği de etkliyo tsh t4ü diye okumuştum ben demirim de azalıyor her ay bebeğe gittiği için demirle bağlantısı olduğu mantıklı geldi bana da. sende varmıydı demir eksikliği ferritin falan nasıl
Agiz mendili guzel cnm pamuk nohutu ben 2 sene once a101 den kizima almistim guzeldi oglumada onu kullanacagm simdi ayni kalite mi bilmemMerhaba, a101'deki küvet setinden ben de aldım. @anka2865 plastiği iyi, ölçülerini merak eden varsa küvetin: 83×40. Ama asıl içi 65×35 gibi. Bir taraf daha dar olduğu için 2-3cm daralıyor. Yüksekliği de en dar kısmında 23cm. Gider kısmı sağlam duruyor, denedim sızdırmadı.
X xname Ağız mendillerin kalitesi nasıl acaba? Bulamadım, ama görürsem alsam mı bilemedim.
Nohut battaniyeden alan var mı bu arada? Kalitesi iyi mi?
Kiyaferleri de cok guzel cnm ben begendim yumus yumuşben dün akşam bakmıştım ürünleri erkenden koymuşlar çoğu bitmişti bile sinir oldum. nevresim çarşaf penye battaniye müslin örtü çorap ıvır zıvır bikaç birşey aldım kıyafet hariç canım, sütyen de gördüm de bebeğe bişeyler alıcam diye kendimi unuttum heralde hiç onu almak gelmedi aklıma
aynen güzeldi de 0*3 ay kalmamıştı hiçbirinde hep 12 24 aylık olanlar vardıKiyaferleri de cok guzel cnm ben begendim yumus yumuş
Orası öyle canım zaten takılıyorum ara sıra benim oğlum var sen ilerde kendini kurtar diyeKızlar erkeklerin geneli böyle takılmayıııınntadını çıkarın kendi kaybeder...
aynen demir düşük senin de benim gibi... tsh düşürmek için kullandığımız ilaç t4ü yükseltmesi gerekiyor T4 yüksek olması lazım hep canım ikisi ters orantılı. belki senin ilacın dozunu arttırabilir doktorun bi görüş bakalım, çünkü bana da hafta sonu 100lük başlayalım diğer günler aynı dozda devam et dedi dahiliyeye gidiyorum ben her ayFerritin 24 , demir 92 gelmis. Aralikta ama tabi alt araliklara yakinlar. Ben tsh icin ilac kullaniyorum zaten ama dusurmek icindi buna da etki eder mi acaba dusurmus olur mu.
Bazen çok üzülüyorum bazen de diyorum ki aslında daha kendim bile alışamadım bu duruma belki normalrEşin bebisi sevip onunla konusuyor muyaa ben tekmelemeye basladiginda zorla karnima koyduruyorum elini eşimin asla karnımı sevme, bebekle ilgilenme gibi bir talebi olmadı kendiliginden neden bizde böyle
Merhaba, a101'deki küvet setinden ben de aldım. @anka2865 plastiği iyi, ölçülerini merak eden varsa küvetin: 83×40. Ama asıl içi 65×35 gibi. Bir taraf daha dar olduğu için 2-3cm daralıyor. Yüksekliği de en dar kısmında 23cm. Gider kısmı sağlam duruyor, denedim sızdırmadı.
X xname Ağız mendillerin kalitesi nasıl acaba? Bulamadım, ama görürsem alsam mı bilemedim.
Nohut battaniyeden alan var mı bu arada? Kalitesi iyi mi?
Yine de kanına baktırmadı tavsiye ederim. Benım eski doktorumda aynısını söylemişti ama kanım düşmüştü. Demir takviyesine başladık yeni dr ilehayır bebeğim kullanmıyorum. kullandığım vitaminlerin içindeki demir miktarı şu an için bana yetiyormuş ve gittiği yere kadar kullanmayacağız dedi doktorum. bende hiç kullanmamayı temenni ediyorum tabii. çünkü kan ilacı kabız yapıyor diyorlar, bende de hemoroid var ve daha önce çatlak da atlattım o yüzden kan ilacı dedin mi ciddi anlamda uykum kaçıyor.
Kizlar selam serbest t4 u dusuk cikan var mi aranizda 0.58 ? Folatim da yuksek cikmis 23.50 gelmis basina gelen var mi ?
0-3 hic almadim cnm zaten 2 aylikken 6 aylik bile oluyoraynen güzeldi de 0*3 ay kalmamıştı hiçbirinde hep 12 24 aylık olanlar vardı
Ben çok giremiyorum iyiyim çok şükür 19+6 olduk. Cinsiyete 14.haftada erkek dediler. haftaya detaylı ultrasona gidicem.kızlar aramızda adı listede olup hiç yazmayanlar var ses verin herkes iyi mi acaba ???
Ya ben çevremden de duydugum kadarıyla babalar çok anlamıyor bunlardan yani doğunca hep baba olduklarını anlıyorlar sanırım :) benım eşimde öyle bir sorun yok çok haşır neşir bizim bebişle ama çoğu kişiden duydugum kadarıyla bizim heycanlandıgımız kadar heycanlanmıyorlar bebeğin tekmelerine vs diye söyleniyor o yüzden üzülme kuzumm herkes farklıdır sen bide eşini bebişiniz doğunca görEşin bebisi sevip onunla konusuyor muyaa ben tekmelemeye basladiginda zorla karnima koyduruyorum elini eşimin asla karnımı sevme, bebekle ilgilenme gibi bir talebi olmadı kendiliginden neden bizde böyle
Ay bu aralar buralara çok giremiyorum ama ara ara takip ediyorum yazdıklarınızıYok kız toz deterjan gibi satılıyor. Granül sabun diye de geçer.
Ayyy neden olmasın benim birileri ile buluşma şansım var meselaMiss ela var hemşerim memlekete gidersem tanışırım Adana da @Chanandler Bong gelirse @karpuzseverbiri ortada bir yer belirler buluşur tanışırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?