2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kan ilaci kullaniyormusun? Kansizlik varmis bende meger. Cok oluyodu ustumdeki kiyafeti titretiyodu. Kan ilaci kullandikdan 10 gun sonra gecti şükür.
hayır bebeğim kullanmıyorum. kullandığım vitaminlerin içindeki demir miktarı şu an için bana yetiyormuş ve gittiği yere kadar kullanmayacağız dedi doktorum. bende hiç kullanmamayı temenni ediyorum tabii. çünkü kan ilacı kabız yapıyor diyorlar, bende de hemoroid var ve daha önce çatlak da atlattım o yüzden kan ilacı dedin mi ciddi anlamda uykum kaçıyor.

Günaydın kızlar gittiniz mi a101 e bi emzirme sütyeni bulamadim gelmemis ay 2 li takimlardan aldim kumasi cok guzel
ben dün akşam bakmıştım ürünleri erkenden koymuşlar çoğu bitmişti bile sinir oldum. nevresim çarşaf penye battaniye müslin örtü çorap ıvır zıvır bikaç birşey aldım kıyafet hariç canım, sütyen de gördüm de bebeğe bişeyler alıcam diye kendimi unuttum heralde hiç onu almak gelmedi aklıma

Ege bölgesindeyim ben. Aloooo İzmir, Manisa ve çevresindeki guzular doğumdan önce bi göbek tokuşturmamız yok mu yiaaa moral olsun

Kizlar selam serbest t4 u dusuk cikan var mi aranizda 0.58 ? Folatim da yuksek cikmis 23.50 gelmis basina gelen var mi ?
folatı bilmiyorum ölçtürmedim yakın zamanda ama T4 bi iki aydır benim de düşüşte hafif canım ilaç da kullanıyorum ben 75lik ama hamilelikten heralde normalde iyi gidiyordu. bi yerde demir eksikliği de etkliyo tsh t4ü diye okumuştum ben demirim de azalıyor her ay bebeğe gittiği için demirle bağlantısı olduğu mantıklı geldi bana da. sende varmıydı demir eksikliği ferritin falan nasıl

Ferritin 24 , demir 92 gelmis. Aralikta ama tabi alt araliklara yakinlar. Ben tsh icin ilac kullaniyorum zaten ama dusurmek icindi buna da etki eder mi acaba dusurmus olur mu.

Agiz mendili guzel cnm pamuk nohutu ben 2 sene once a101 den kizima almistim guzeldi oglumada onu kullanacagm simdi ayni kalite mi bilmem

Kiyaferleri de cok guzel cnm ben begendim yumus yumuş

Ferritin 24 , demir 92 gelmis. Aralikta ama tabi alt araliklara yakinlar. Ben tsh icin ilac kullaniyorum zaten ama dusurmek icindi buna da etki eder mi acaba dusurmus olur mu.
aynen demir düşük senin de benim gibi... tsh düşürmek için kullandığımız ilaç t4ü yükseltmesi gerekiyor T4 yüksek olması lazım hep canım ikisi ters orantılı. belki senin ilacın dozunu arttırabilir doktorun bi görüş bakalım, çünkü bana da hafta sonu 100lük başlayalım diğer günler aynı dozda devam et dedi dahiliyeye gidiyorum ben her ay

Eşin bebisi sevip onunla konusuyor mu yaa ben tekmelemeye basladiginda zorla karnima koyduruyorum elini eşimin asla karnımı sevme, bebekle ilgilenme gibi bir talebi olmadı kendiliginden neden bizde böyle
Bazen çok üzülüyorum bazen de diyorum ki aslında daha kendim bile alışamadım bu duruma belki normalr

Ağız mendilleri yumuşak beyaz renk 5 adet var içinde ilk zamanlar çok kusacağı için ideal diye düşünüyorum.

Yine de kanına baktırmadı tavsiye ederim. Benım eski doktorumda aynısını söylemişti ama kanım düşmüştü. Demir takviyesine başladık yeni dr ile

Canım benim de 0,7 li bişey çıktı. Geçen gögüs agrımdan dolayı göğüs hastalıkları uzmanına göründüm o da uyardı beni de. tiroid le ilgili bir değer dedi. Doktoruma söylerim dedim. Cumartesi soracağım burdan yazarım dediklerini...
Kizlar selam serbest t4 u dusuk cikan var mi aranizda 0.58 ? Folatim da yuksek cikmis 23.50 gelmis basina gelen var mi ?

Güzel anneler,ben şimdi bebişin odası için beşik aldım ama içinin yatağı yok.nasıl özellikleri olmalı bu yatağın bilgisi olan var mı,sanırım yaysız falan olması gerekiyormuş

Eşin bebisi sevip onunla konusuyor mu yaa ben tekmelemeye basladiginda zorla karnima koyduruyorum elini eşimin asla karnımı sevme, bebekle ilgilenme gibi bir talebi olmadı kendiliginden neden bizde böyle
Ya ben çevremden de duydugum kadarıyla babalar çok anlamıyor bunlardan yani doğunca hep baba olduklarını anlıyorlar sanırım :) benım eşimde öyle bir sorun yok çok haşır neşir bizim bebişle ama çoğu kişiden duydugum kadarıyla bizim heycanlandıgımız kadar heycanlanmıyorlar bebeğin tekmelerine vs diye söyleniyor o yüzden üzülme kuzumm herkes farklıdır sen bide eşini bebişiniz doğunca gör

Ay bu aralar buralara çok giremiyorum ama ara ara takip ediyorum yazdıklarınızı süper olur inşallah kısmet olur tanışırız 2 kızçe daha vardı Kayseri'den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…