- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.181
Ben de yaşıyorum genelde akşamları ve geceleri oluyor. Baya çarpıntı oluyor nefesim daralıyor. Bir gün nabzımı ölçtüm 100 çıktı internetten baktım 100 normal olduğu için hastaneye gitmedim. Yatıp uyumaya çalışıyorum. Çünkü sabah uyanınca geçiyor.Kızlar benim yaklaşık 1 haftadır çarpıntım var. Sürekli değil, geceleri sanki fazlalaşıyor. Genelde otururken ya da yatarken net hissediyorum, 1 2 saniye sürüyor geçiyor ama başlayınca bir süre aralıklı şekilde devam ediyor. Normalde de biliyorsunuz arada tetiklenirim ruhum daralır, böyle olunca iyice canım sıkılıyor. Ne diyorsunuz? Aranızda yaşayan var mı bunu?
Bebeğin omuriliği gelişimi için evet bende yaylı olmaması gerek dite okudum canım o yüzden daha süngerimsi bişi alıcam, biraz daha araştırayımm fikir alısverişi yaparıssGüzel anneler,ben şimdi bebişin odası için beşik aldım ama içinin yatağı yok.nasıl özellikleri olmalı bu yatağın bilgisi olan var mı,sanırım yaysız falan olması gerekiyormuş
Aynı moddayım canımKızlar sizde de bir isteksizlik var mı ya canım ne yemek ne temizlik yapmak istiyor hiçbir şeye mecalim yokböyle instada blogerları falan görüyorum imreniyorum, ben bütün gün elimde telefon yatayım modundayım
Ben de akşama ne yemek yapıcam diye düşünüyorum kara karaKızlar sizde de bir isteksizlik var mı ya canım ne yemek ne temizlik yapmak istiyor hiçbir şeye mecalim yokböyle instada blogerları falan görüyorum imreniyorum, ben bütün gün elimde telefon yatayım modundayım
Ben instagram satıcılara güvenmiyorum açıkçası,bir kaç sene once temizlik malzemeleri almistim,bana 4tane bos şişe gönderdiler o ilk ve sonduMerhaba kızlar ben şöyle bir dönence beğendim hatta bayıldım ama hem insta satıcısı olması hem de 850tl demesi beni düşündürdü. Sizce eder mi o kdr? Müsriflik yapmak da istemiyorum ama biraz dibim düştüacaba diyorum sesli ninnili ışıklı versiyonları daha mı iyi olur bebişim bir sürü eksiği var ben buna taktım evet
MaşallahCok sukur oğlumla beraber detayli ultrasonumuzdan da alnimizin akiyla ciktikher sey iyi gayet guzel ilerliyoruz. Oglum rahatina duskun olacak sanirim ikidir ayaklarini uzatarak karsiliyor bizi
21+3 artık sık olmasa da bebegim kendini belli ediyor 2 gun hissetmediginde oldu belki cok derinden hissetmisimdir bilemedim
Devlet olunca pek bi bilgi vermediler ama 20+3te kendi doktorum 24 cm 380gr demistiMaşallahcanım senin kaç gr çıktı bebiş ve boyu
Aşağı yukarı aynı günlerdeyiz de merak ettim
Al benden de o kadarAynı moddayım canımhergün şunu yapıcam bunu yapıcam diyorum ve sıfır işle günü kapatıyorum
O kadar haklısın kiHahahhaha bundan sonra bir hareketsizlik oldu mu hemen karnını dürtüp de seni fıstıklı teyzeye söylerim bak diye söylen hemen tepiklesin.Normal hayatımda hiçbir çocuğa kaşımı bile çatamam bu arada, tüm halıma un ve çikolata sürseler olsun çocuktur derim. Yine de mevzu içerideki bebeler olunca asabileşiyorum, dışarı çıkın öyle uyuyun arkadaş içeride ne uyuyosunuz demi.
Maşallahın var canım daha napcanAl benden de o kadarallahtan geçen bi enerji geldi temizliğimi falan yaptım bugün de bir süpürdüm yeter
Bizimki de aynı canım bir iki göbeğime sarılıp okşayıp seviyor ama dün mesela dedim artık bizi duyuyor konuş diye birden utandı ne konuşcamki ben şimdi dediEşin bebisi sevip onunla konusuyor muyaa ben tekmelemeye basladiginda zorla karnima koyduruyorum elini eşimin asla karnımı sevme, bebekle ilgilenme gibi bir talebi olmadı kendiliginden neden bizde böyle
Bi kaç model beğendim ama daha kararsızım sende karar verirsen bana haber verBebeğin omuriliği gelişimi için evet bende yaylı olmaması gerek dite okudum canım o yüzden daha süngerimsi bişi alıcam, biraz daha araştırayımm fikir alısverişi yaparıss
Ay ben çok üzüldüm ben alamadım a101 çalışanları bence açmadılar gelenleri çok içimde kaldıKızlar bende a 101 den birşeyler aldım çokta beğendim tavsiye ederimhepsi 577 TL tuttu Rabbim sağlık la hayırla giydirmeyi nasip etsin hepimize inşallah ilk alışverişi de yapmaya başlamış bulunmaktayim
Benimki de öyle.Geçen gün beni deli etti.konuşamıyorum işte ne diyeceğimi bilemiyorum çekiniyorum diyip durdu.Ben konuşunca da kime diyosun diyoBizimki de aynı canım bir iki göbeğime sarılıp okşayıp seviyor ama dün mesela dedim artık bizi duyuyor konuş diye birden utandı ne konuşcamki ben şimdi dedi
Yaa haklisin bizim gibi olamaz biz icimizde büyütüyoruz ama ne bileyim biraz eşlik etsin bana diye istiyorum galibaYa ben çevremden de duydugum kadarıyla babalar çok anlamıyor bunlardan yani doğunca hep baba olduklarını anlıyorlar sanırım :) benım eşimde öyle bir sorun yok çok haşır neşir bizim bebişle ama çoğu kişiden duydugum kadarıyla bizim heycanlandıgımız kadar heycanlanmıyorlar bebeğin tekmelerine vs diye söyleniyor o yüzden üzülme kuzumm herkes farklıdır sen bide eşini bebişiniz doğunca gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?