- 23 Kasım 2021
- 2.082
- 3.294
- 83
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.201
Olabilir kuzumBi kaç model beğendim ama daha kararsızım sende karar verirsen bana haber ver
Ay ben çok üzüldüm ben alamadım a101 çalışanları bence açmadılar gelenleri çok içimde kaldı
Benimki de hic konusamiyorBizimki de aynı canım bir iki göbeğime sarılıp okşayıp seviyor ama dün mesela dedim artık bizi duyuyor konuş diye birden utandı ne konuşcamki ben şimdi dedi
Merhaba, siz de Antalya'daydınız sanırım. Ben de daha geçen hafta sormuştum, tüm ilde yok demiştiler. Gelince haber vereceğiz diye. Bugün bana da yazmışlar, geldi, gelin diye.kızlar tetanoz aşısı için ben 1 aydır bekliyordum pzt günü sağlık ocağından beni aradıkları numaraya mesaj attım cevap yazmadılar. salı günü tekrar mesaj attım, aşı geldi mi yazdım cevap vermiyosunuz diye, sonra doktor dönüş yaptı geldiğinde ebe sizi arayacak diye ve dün aradılar aşı geldi gelin yapalım diye. bence ellerinde aşı vardı ben üst üste sorunca gelin yapalım dediler bana pek tesadüf gibi gelmediayrıca aşıdan sonra herhangi bir ağrım olmadı hafif bir ağrı var sadece. ağrı durumu kişiden kişiye değişiyormuş
Önde veya geride ikisi de normal, ikinci de öndeydi, normal doğum yaptım, şimdikinde de önde, aşağıda olması riskliKızlar bu arada bende detaylıya girdim dün herşey yolunda bebişte iyi ama bnm kafama takıldı eş önde dedi doktor raporu yazdırırken ama telaştan birde grip hali unuttum sormayı eş yer değiştirir mi ya nette bişeyler okudum plesenta önde olunca, çok korkunç şeyler oluyomuş yani inşallah öyle değildir daha kendi doktoruma randevu almadım sizce gidiyimmi
evet Antalya'dayımMerhaba, siz de Antalya'daydınız sanırım. Ben de daha geçen hafta sormuştum, tüm ilde yok demiştiler. Gelince haber vereceğiz diye. Bugün bana da yazmışlar, geldi, gelin diye.
Sanırım cidden ellerinde yoktu heralde
Hamileliğim boyunca sanırım hiç yapmadığım kadar çok yemek yaptım ,canımın istediği şeyler hep kendi güzel yaptığım şeyler o yüzden hep mutfakta buluyorum kendimiKizlarrr bende de.isteksizlii cok var ne yemek yapmak istiyorm ne temizlik. Pofff istekte artis olan tek sey cinsellik tovbe tovbe
Benimde aynen bu şekil oluyor. Sola yatınca artıyor sağa yatınca geçiyor. Gün içinde tekrarlamadığı için pek üstüne düşmüyorum ama yine de aklıma takılmıyo değilBen de yaşıyorum genelde akşamları ve geceleri oluyor. Baya çarpıntı oluyor nefesim daralıyor. Bir gün nabzımı ölçtüm 100 çıktı internetten baktım 100 normal olduğu için hastaneye gitmedim. Yatıp uyumaya çalışıyorum. Çünkü sabah uyanınca geçiyor.
Benim önde plesentam.ne oluyormuş önde olunca ?Kızlar bu arada bende detaylıya girdim dün herşey yolunda bebişte iyi ama bnm kafama takıldı eş önde dedi doktor raporu yazdırırken ama telaştan birde grip hali unuttum sormayı eş yer değiştirir mi ya nette bişeyler okudum plesenta önde olunca, çok korkunç şeyler oluyomuş yani inşallah öyle değildir daha kendi doktoruma randevu almadım sizce gidiyimmi
HahahahaaO kadar haklısın kibu arada normal hayatta bebekler kucağıma verildiğinde hep ağlar. Hiç kucağıma alıp da sustırduğum bebek olmadı. Kendimi deccal gibi hissediyorum bana bebek verilince . Umarım bu zinciri kendiminkiyle kırmış olcam
biz tekmesini falan heyecanla bekliyoruz ama konuşma kısmı sıkıntıYa ben çevremden de duydugum kadarıyla babalar çok anlamıyor bunlardan yani doğunca hep baba olduklarını anlıyorlar sanırım :) benım eşimde öyle bir sorun yok çok haşır neşir bizim bebişle ama çoğu kişiden duydugum kadarıyla bizim heycanlandıgımız kadar heycanlanmıyorlar bebeğin tekmelerine vs diye söyleniyor o yüzden üzülme kuzumm herkes farklıdır sen bide eşini bebişiniz doğunca gör
HAhaha harika ayarlamissin ceritooHamileliğim boyunca sanırım hiç yapmadığım kadar çok yemek yaptım ,canımın istediği şeyler hep kendi güzel yaptığım şeyler o yüzden hep mutfakta buluyorum kendimibaşkasının yaptığı yemekler hep midemi bulandırdı o yüzden yemek yapmayı sevmeye başladım temizlik de eşimle halledince çok zorlamıyor ben koordine ediyorum şimdi şurası şimdi burası diye cinselliğe gelince katılıyorum azalmıyor hiç
Kizlarr ben saglikli beslenmekten cok sıkıldım yaazararli seyler niye daha cekici oluyor kii
Kızlar ne yemek yapıyosunuz ya lütfen fikir verinHamileliğim boyunca sanırım hiç yapmadığım kadar çok yemek yaptım ,canımın istediği şeyler hep kendi güzel yaptığım şeyler o yüzden hep mutfakta buluyorum kendimibaşkasının yaptığı yemekler hep midemi bulandırdı o yüzden yemek yapmayı sevmeye başladım temizlik de eşimle halledince çok zorlamıyor ben koordine ediyorum şimdi şurası şimdi burası diye cinselliğe gelince katılıyorum azalmıyor hiç
Benim de öyle. Arada bir okşuyor seviyor vs ama ben bebek duymaya başladı konuş vs dedim tık yok. Gerçi ben kendim de konuşmuyorum çok bebekle. Ne kadar duyuyor vs diye düşünsem de onunla düşünerek iletişim kuruyorum gibi geliyor daha çok. Bence kişiden kişiye değişir. O yüzden çok biie demedim o konuda.Bizimki de aynı canım bir iki göbeğime sarılıp okşayıp seviyor ama dün mesela dedim artık bizi duyuyor konuş diye birden utandı ne konuşcamki ben şimdi dedi
Bende tam olarak öyle hep içimden konuşuyorum. Şöyle düşünüyorum içimizde daha keseyken kabullenmekte zorlandığımız zamanlar oldu, içimizde hissettikçe ultrasonda büyüdüklerini gördükçe kocaman bağımız oluştu onlar şu an hiç hissedemiyor ki biz yaşıyoruz sadece kucaklarına aldıklarında herşey değişicektir eminimBenim de öyle. Arada bir okşuyor seviyor vs ama ben bebek duymaya başladı konuş vs dedim tık yok. Gerçi ben kendim de konuşmuyorum çok bebekle. Ne kadar duyuyor vs diye düşünsem de onunla düşünerek iletişim kuruyorum gibi geliyor daha çok. Bence kişiden kişiye değişir. O yüzden çok biie demedim o konuda.
Valla benımde öyle canım biri gelse yemeği temizliği yapsa önüme koyup önümden kaldırsa ne güzel olacakKizlarrr bende de.isteksizlii cok var ne yemek yapmak istiyorm ne temizlik. Pofff istekte artis olan tek sey cinsellik tovbe tovbe
O bende hamileliğim başladığımdan beri yokValla benımde öyle canım biri gelse yemeği temizliği yapsa önüme koyup önümden kaldırsa ne güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?