2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bizimki de aynı canım bir iki göbeğime sarılıp okşayıp seviyor ama dün mesela dedim artık bizi duyuyor konuş diye birden utandı ne konuşcamki ben şimdi dedi
Benimki de hic konusamiyor acigi kapatmak icin ben iki kat konuşuyorum mecbur minnoslar dogunca her sey degisecek insallah

Merhaba, siz de Antalya'daydınız sanırım. Ben de daha geçen hafta sormuştum, tüm ilde yok demiştiler. Gelince haber vereceğiz diye. Bugün bana da yazmışlar, geldi, gelin diye.

Sanırım cidden ellerinde yoktu heralde

Önde veya geride ikisi de normal, ikinci de öndeydi, normal doğum yaptım, şimdikinde de önde, aşağıda olması riskli

evet Antalya'dayım belki de öyledir ama ben birkaç iletişim sorunu yaşadım sağlık ocağıyla ondan artık şüpheyle bakıyorum

Kizlarrr bende de.isteksizlii cok var ne yemek yapmak istiyorm ne temizlik. Pofff istekte artis olan tek sey cinsellik tovbe tovbe
Hamileliğim boyunca sanırım hiç yapmadığım kadar çok yemek yaptım ,canımın istediği şeyler hep kendi güzel yaptığım şeyler o yüzden hep mutfakta buluyorum kendimi başkasının yaptığı yemekler hep midemi bulandırdı o yüzden yemek yapmayı sevmeye başladım temizlik de eşimle halledince çok zorlamıyor ben koordine ediyorum şimdi şurası şimdi burası diye cinselliğe gelince katılıyorum azalmıyor hiç

Benimde aynen bu şekil oluyor. Sola yatınca artıyor sağa yatınca geçiyor. Gün içinde tekrarlamadığı için pek üstüne düşmüyorum ama yine de aklıma takılmıyo değil

Benim önde plesentam.ne oluyormuş önde olunca ? Önde değil de altta olması sorun diye biliyorum ben

Hahahahaa Mecburen kıracağız merak etme. Biz bir miniğin küçük bulanık dünyasındaki en net şey olacağız.

biz tekmesini falan heyecanla bekliyoruz ama konuşma kısmı sıkıntı yoksa onun dışında herşeye çok hevesli ve mutlu çok şükür ki.hala sürekli kıyafetlerini falan çıkarıp bakıyoruz bebek arabasını kurup evde sürüyor benimle gece yatınca hemen eli karnımda ama konuşmaya gelince adam tıkanıp kalıyor doğsun ben o zaman çok konuşucam bak göreceksin beni çok sevecek diyor ama bakalım

HAhaha harika ayarlamissin ceritoo cinsellik konusu cidden cok ilginc yaa ben hic bi zaman asiri istekli bi kadin olamadm yani normal hayatimda olmadigim kdr istekliyim benimki bu halime cok sasiriyor umarim hamilelikten sonra bitmez

Bir de Prego premium anne yanı park yatakta karar kıldım. İçindeki yatak dahil 2200 lira . Marka güzel mi bileniniz var mı henüz almadim sepette duruyor öyle

Kizlarr ben saglikli beslenmekten cok sıkıldım yaa zararli seyler niye daha cekici oluyor kii

Kızlar ne yemek yapıyosunuz ya lütfen fikir verin ben hergün ne yapsam diye düşünüp duruyorum mesela şu an sonra kahvaltı gibi yapayım diyorum da adam da sıkıldı sabah akşam kahvaltı

Bizimki de aynı canım bir iki göbeğime sarılıp okşayıp seviyor ama dün mesela dedim artık bizi duyuyor konuş diye birden utandı ne konuşcamki ben şimdi dedi
Benim de öyle. Arada bir okşuyor seviyor vs ama ben bebek duymaya başladı konuş vs dedim tık yok. Gerçi ben kendim de konuşmuyorum çok bebekle. Ne kadar duyuyor vs diye düşünsem de onunla düşünerek iletişim kuruyorum gibi geliyor daha çok. Bence kişiden kişiye değişir. O yüzden çok biie demedim o konuda.

Bende tam olarak öyle hep içimden konuşuyorum. Şöyle düşünüyorum içimizde daha keseyken kabullenmekte zorlandığımız zamanlar oldu, içimizde hissettikçe ultrasonda büyüdüklerini gördükçe kocaman bağımız oluştu onlar şu an hiç hissedemiyor ki biz yaşıyoruz sadece kucaklarına aldıklarında herşey değişicektir eminim

Kizlarrr bende de.isteksizlii cok var ne yemek yapmak istiyorm ne temizlik. Pofff istekte artis olan tek sey cinsellik tovbe tovbe
Valla benımde öyle canım biri gelse yemeği temizliği yapsa önüme koyup önümden kaldırsa ne güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…