- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.221
Ay valla artık doğursam bir an önce modundayımO bende hamileliğim başladığımdan beri yokvallahi yapmıyorumda işe bile zorr gidiyorum artık
19 iyidir ama 17-19 numara diyebilirim genel olarakKızlarrr bir sorum var hiç böyle ayakkabı tarzı bakıyo musunuz gezmeye falan götürürken hani giydirmek için ilk dönemler bakıyorsanız kaç numara almak gerekir
Tüm ildemi yokmuş inanmıyorum ya nasıl iş bu ben de Antalyadayım merkezde değilm ama. iki haftadır aranmayı bekliyorum paramla alıyım dedim hiçbir eczanede yok gelmiyor bize diyorlar. hastaneye sordum orda da acil durumlar dışında yapamayız diyorlar.Merhaba, siz de Antalya'daydınız sanırım. Ben de daha geçen hafta sormuştum, tüm ilde yok demiştiler. Gelince haber vereceğiz diye. Bugün bana da yazmışlar, geldi, gelin diye.
Sanırım cidden ellerinde yoktu heralde
Gerçekten öyle dicem de en yakın arkadaşım doğum yaptı 40 gün oldu nolursun uyuyabildiğin kadar uyu diyoAy valla artık doğursam bir an önce modundayım
Valla siz yazdıktan sonra bende a101e saldırdım,yetmedi birde şoka uğradım,ordanda nevresim takimi ve yastığı buldumA101 ganimetlerinden faydalandım küvet setini aldım çocuk sandalyesi gelmişti onu aldım ilerisi için müslim örtü gayet güzel çıktı bakabilirsiniz.
Çorap ve külotlu çorap ağız mendilleri yaka önlüğü filan aldım.
A101 online bak,ben bir kisimi ordan sipariş verdim4 tane gittim cnm
Kolesterol gebelik doneminde yüksek çıkması normalmis canım,ayni senin gibi bende panikledim ocak ayında 245 cikti benimki,sonra dr sordum dedi ki :anne karnındaki bebeğin doğuma kadar sağlıklı bir şekilde ulaşması için östrojen ve progestron gibi steroid hormonlarına ihtiyaç vardır. İşte kolesterol bu hormonların yapılmasında önemli rol oynar. Dolayısıyla da kandaki miktarı yükselir.canım benim de t4 0,97 çıktı ama çok üzerinde durulacak bir şey değil sanırım. doktorum gördü bir şey demedi, normal karşılanıyor. bende tehlikeli olarak kolestrol çıktı256 kolestrolüm
Ah ah… bir şey diyemiyorumGerçekten öyle dicem de en yakın arkadaşım doğum yaptı 40 gün oldu nolursun uyuyabildiğin kadar uyu diyo
Ayıptır sölemesi dün karnıyarık pilav yaptım 2 gündir onu yiyoruz. O yüzden yarın bezelye yapıcam ( mevsiminde buzluğa atmıştım) 2 gümde onu yesemKızlar ne yemek yapıyosunuz ya lütfen fikir verinben hergün ne yapsam diye düşünüp duruyorum mesela şu an sonra kahvaltı gibi yapayım diyorum da adam da sıkıldı sabah akşam kahvaltı
Çok cips istiyodu canım bugğn yedim vallaKizlarr ben saglikli beslenmekten cok sıkıldım yaazararli seyler niye daha cekici oluyor kii
Ahahah iyi yaptınız bak hiç bakmadım şoka bir bakayım nasıl nevresimlerValla siz yazdıktan sonra bende a101e saldırdım,yetmedi birde şoka uğradım,ordanda nevresim takimi ve yastığı buldum
Valla C Cerito hic üzülme hepsi a101onlinedan alabilirsin,bizim a101 pek bisey getirmemişler,eve gelip siparis verdim yarin gelicek, marketten 550tlik bisey aldim online 900liralikBi kaç model beğendim ama daha kararsızım sende karar verirsen bana haber ver
Ay ben çok üzüldüm ben alamadım a101 çalışanları bence açmadılar gelenleri çok içimde kaldı
Bunlar şoktan aldıklarımAhahah iyi yaptınız bak hiç bakmadım şoka bir bakayım nasıl nevresimler
Benimde kolestrolüm yüksek cıkıyor alt ast değerlerimde yuksek cıkıyor demek hamilelikten olabiliyor. Bunu okuynca bi rahatladım vallaKolesterol gebelik doneminde yüksek çıkması normalmis canım,ayni senin gibi bende panikledim ocak ayında 245 cikti benimki,sonra dr sordum dedi ki :anne karnındaki bebeğin doğuma kadar sağlıklı bir şekilde ulaşması için östrojen ve progestron gibi steroid hormonlarına ihtiyaç vardır. İşte kolesterol bu hormonların yapılmasında önemli rol oynar. Dolayısıyla da kandaki miktarı yükselir.
Bu da benim bulduklarimBende birkaç A101 e baktım ama pek bisey kalmamış banyo seti,muslin bez battaniye, tulum kıyafet bornoz patik ve hamile tayt bulamadim sadece bunları bulabildim
Güle güle kullansın minişBunlar şoktan aldıklarım
Sagol teyzesiGüle güle kullansın miniş
Mama önlüğü nasıl canım? Su geçirmez mi
Deprem bölgelerine gitmiş hepsi. Parayla alınacak da yoktu dediğiniz gibi. Şimdi geliyorlar demek azar azar yine, arkadaş da dediği gibi onu dün aramışlar. Bugün de beni. Kendi doktorum en kötü parayla alırsın, vururuz demişti. Tek doz yeterli dedi bir de. Yani tekrar bir ay bekleyip 2.nci vurulmaya gerek yok. Tabi bu doktora göre degisebilir.Tüm ildemi yokmuş inanmıyorum ya nasıl iş bu ben de Antalyadayım merkezde değilm ama. iki haftadır aranmayı bekliyorum paramla alıyım dedim hiçbir eczanede yok gelmiyor bize diyorlar. hastaneye sordum orda da acil durumlar dışında yapamayız diyorlar.son geçen hafta sağlık ocağına uğramıştım aşıyı sordum çok az sayıda geliyor dediler 5*10 tane falan ben 2. sıradaymışım güya benden önce 32. haftasında olan biri varmış o gelmezse seni arıycaz dediler hala bekliyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?