2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlarrr bir sorum var hiç böyle ayakkabı tarzı bakıyo musunuz gezmeye falan götürürken hani giydirmek için ilk dönemler bakıyorsanız kaç numara almak gerekir
19 iyidir ama 17-19 numara diyebilirim genel olarak

Tüm ildemi yokmuş inanmıyorum ya nasıl iş bu ben de Antalyadayım merkezde değilm ama. iki haftadır aranmayı bekliyorum paramla alıyım dedim hiçbir eczanede yok gelmiyor bize diyorlar. hastaneye sordum orda da acil durumlar dışında yapamayız diyorlar. son geçen hafta sağlık ocağına uğramıştım aşıyı sordum çok az sayıda geliyor dediler 5*10 tane falan ben 2. sıradaymışım güya benden önce 32. haftasında olan biri varmış o gelmezse seni arıycaz dediler hala bekliyorum :/

Valla siz yazdıktan sonra bende a101e saldırdım,yetmedi birde şoka uğradım,ordanda nevresim takimi ve yastığı buldum

canım benim de t4 0,97 çıktı ama çok üzerinde durulacak bir şey değil sanırım. doktorum gördü bir şey demedi, normal karşılanıyor. bende tehlikeli olarak kolestrol çıktı 256 kolestrolüm
Kolesterol gebelik doneminde yüksek çıkması normalmis canım,ayni senin gibi bende panikledim ocak ayında 245 cikti benimki,sonra dr sordum dedi ki :anne karnındaki bebeğin doğuma kadar sağlıklı bir şekilde ulaşması için östrojen ve progestron gibi steroid hormonlarına ihtiyaç vardır. İşte kolesterol bu hormonların yapılmasında önemli rol oynar. Dolayısıyla da kandaki miktarı yükselir.

Kızlar ne yemek yapıyosunuz ya lütfen fikir verin ben hergün ne yapsam diye düşünüp duruyorum mesela şu an sonra kahvaltı gibi yapayım diyorum da adam da sıkıldı sabah akşam kahvaltı
Ayıptır sölemesi dün karnıyarık pilav yaptım 2 gündir onu yiyoruz. O yüzden yarın bezelye yapıcam ( mevsiminde buzluğa atmıştım) 2 gümde onu yesem bi 2 günde nohut yapar yerm böle böle hepsindn yapmaua calısıyorm çalışmasam daha neler yaparmda eve gelince saat geç oluyor

Bi kaç model beğendim ama daha kararsızım sende karar verirsen bana haber ver

Ay ben çok üzüldüm ben alamadım a101 çalışanları bence açmadılar gelenleri çok içimde kaldı
Valla C Cerito hic üzülme hepsi a101onlinedan alabilirsin,bizim a101 pek bisey getirmemişler,eve gelip siparis verdim yarin gelicek, marketten 550tlik bisey aldim online 900liralik

Benimde kolestrolüm yüksek cıkıyor alt ast değerlerimde yuksek cıkıyor demek hamilelikten olabiliyor. Bunu okuynca bi rahatladım valla

Bende birkaç A101 e baktım ama pek bisey kalmamış banyo seti,muslin bez battaniye, tulum kıyafet bornoz patik ve hamile tayt bulamadim sadece bunları bulabildim
Bu da benim bulduklarim

Eklentiler

• 20230406_204238.webp
    81,9 KB · Görüntüleme: 107
Deprem bölgelerine gitmiş hepsi. Parayla alınacak da yoktu dediğiniz gibi. Şimdi geliyorlar demek azar azar yine, arkadaş da dediği gibi onu dün aramışlar. Bugün de beni. Kendi doktorum en kötü parayla alırsın, vururuz demişti. Tek doz yeterli dedi bir de. Yani tekrar bir ay bekleyip 2.nci vurulmaya gerek yok. Tabi bu doktora göre degisebilir.

Sizi de ararlar bugünlerde illa, merak etmeyin. En kötü ya da parayla almanız gerekir, ama umarım gerek kalmaz.

Lcw bebek ürünleri alan var mı kıyafet olarak? Ben ordan bikaç pijama almıştım kendime ama iki üç yıkamadq rengi attı yırtıldı bile perte çıktılar yani. Ayy ama bebek bölümünde bisürü şey gördüm çok tatlı. O kadar baktığım yerde görmedim öyle. Açıkçası içeriği de endişelendiriyor, boyalı vs olsun istemem. Kullanan/bilen var mı? Ona göre alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…