2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben lcw bebek ve çocuk giyimin güvenli olduğunu çok kişiden duydum canım ben de bakicam kendim alıp kullanmadim bilmiyorum alıp gorucez galiba

Evet memur olanlar 3 saat sanırım 1.5 saat kesin hep evden çalışacaksan sorun olmaz idare edersin bence herkese Allahim kolaylık versin

Benim arkadaş hep lcw alır defacto beğeniyor ben almadım ama arkadaşların bebislerine ya da çocuklara lcw aliyorum

Kızlar bu iki bezin arası farki ne? Alacağım ama karar veremedim

Eklentiler

• Screenshot_20230406-212250_n11.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 149
  • Screenshot_20230406-212227_n11.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 150
Kızlar bende a 101 den birşeyler aldım çokta beğendim tavsiye ederim hepsi 577 TL tuttu Rabbim sağlık la hayırla giydirmeyi nasip etsin hepimize inşallah ilk alışverişi de yapmaya başlamış bulunmaktayim
Çok iyi yakalamışsın canım güle güle giysin inşallah

Bugün biraz anniş alışveriş günüydü artık bol giydiklerim bile sıkıyor lcwdan birkaç birşey baktım bu da yaz için dursun kenarda dedim çok tatlış kızlar buraya yazıyorum ben bidahaki ay ağlamaya başlarım doğurtun beni diye bu arada doktorum ayak yüz şişmesi için bugün tahlil istedi idrarda protein açığına mı ne bakıcakmış

Eklentiler

• 887F218F-3BC4-43D0-86A8-94F797D71B22.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 150
HAhaha harika ayarlamissin ceritoo cinsellik konusu cidden cok ilginc yaa ben hic bi zaman asiri istekli bi kadin olamadm yani normal hayatimda olmadigim kdr istekliyim benimki bu halime cok sasiriyor umarim hamilelikten sonra bitmez
Ben bilmiyorum sanırım hamilelikten öncede istekli bi kadındım hamilelikte azalır diye düşünmüştüm ama nasip azalmadı
Kızlar ne yemek yapıyosunuz ya lütfen fikir verin ben hergün ne yapsam diye düşünüp duruyorum mesela şu an sonra kahvaltı gibi yapayım diyorum da adam da sıkıldı sabah akşam kahvaltı
Ay benim eşim çok sever kahvaltıyı ,o yüzden haftada bir akşam kahvaltı yaparız hele bir de oruç tutarken özlüyor kahvaltıyı ,tostu falan tavuklu mantarlı krep sever ,köri soslu barbekü soslu tavuk sever fırında etli makarna sever sebze dışında herşeyi yapıyoruz sebze deyince adamın rengi atıyor bi şekilde buluyoruz zor olsa da ortak bişeyler
Valla C Cerito hic üzülme hepsi a101onlinedan alabilirsin,bizim a101 pek bisey getirmemişler,eve gelip siparis verdim yarin gelicek, marketten 550tlik bisey aldim online 900liralik
Kııız ben bunu nasıl düşünemedim hemen atlıyorum a101 e şimdi

Ayyyy çok tatlı olmuuuuuşşşş ,rengi kalp ben

Kızlar bu gribi nasıl atlatıcam ilaçsız ya ateşim pazar gününden beri yok şükür ama halsizlik vücut ağrısı öksürükdevaö ediyor burnumu artık saymıyorum koparıp atasın geliyor.. tavsiyelere açığım. Gündüz biraz daha iyiyim ama gece başa sarıyorum

Bu arada kızlar birkaç gündür modum aşırı düşüktü kimseyle konuşmak hiçbişey yapmak istemiyordum dolunay falan mı var anlayan varsa şu konulardan beni bir aydınlatsın yoksa bana mı has
Evet dolunay varmış canım benımde öyle yaptıklarımdan da gram zevk almıyorum

Bebek bezi de yapışmaz mı? Birde çok mu kanama oluyor? Ben ped düşünüyordum aslında
İlk gun biraz yoğun oluyor kanama diğer günler âdet kani seviyesine düşüyor ilk günler bende bebek bezi taktım o içindeki lastik bariyerini yirtinca kocaman oluyo büyük beden vardı ama elimde kalmadi onlardan bakalım naparim hasta bezi alırım olmazsa cikar kende kiza alcam bezden bir tane takarım eve kadar üstünede zıbın giydimmi bezde kipirdamaz eve gelince daha rahat ederim hastaneyi atlattım mi yeter bana

Beni de dün aradı ebe aşı geldi vuralım diye. Bugun sabah gidip oldum. Az sayida geldi ama geldi dedi. Tesaduf gibi gelmedi sanirim heryere gelmis antalyadayim bende bu arada.

Benim önde plesentam.ne oluyormuş önde olunca ? Önde değil de altta olması sorun diye biliyorum ben
Ya önde olunca bebekten önce geliyormuş yine altta olduğu gibi tehlikeliymiş doğumda çok kanama yapıormuş falan filan ama şimdi kaan kocatepenin açıklamasını okudum bebek büyürken oda yukarı doğru çıkıyormuş 28 haftaya kadar beklemek gerekliymiş canım

Anladığım kadarıyla sağdaki bronz? renk olanın içeriği daha hassas. %0 paraben klor parfüm bivs ama adet olarak daha az 160 tane
Onunda büyük paketleri var galiba,ama acaba o daha mi iyi

Benim de tahlillerde idrarda enfeksiyon çıktı doktor antibiyotik yazdı tam onu kullanmaya başladığım gün boğaz ağrısı burun akıntısı başladı çok fena üşütmüşüm sanırım. Antibiyotik sayesinde biraz hafif atlatıyorum. Ben vücutta enfeksiyon olması antibiyotik kullanmaktan daha zararlı diye düşünüyorum doktorunuza danışın isterseniz. Geçmis olsun.

Ben kizima kullaniyorum özellikle gecen yaz giydikleri aldığım gibi renki dokusu solma olmadi 30 40 derecede yika cnm daha yuksege atma

Ahh sağlıcakla gelsinler sabrederiz biz valla uyutmuyorlar bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…