- 13 Eylül 2022
- 614
- 1.868
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.241
Ben lcw bebek ve çocuk giyimin güvenli olduğunu çok kişiden duydum canım ben de bakicam kendim alıp kullanmadim bilmiyorum alıp gorucez galibaLcw bebek ürünleri alan var mı kıyafet olarak? Ben ordan bikaç pijama almıştım kendime ama iki üç yıkamadq rengi attı yırtıldı bile perte çıktılar yani. Ayy ama bebek bölümünde bisürü şey gördüm çok tatlı. O kadar baktığım yerde görmedim öyle. Açıkçası içeriği de endişelendiriyor, boyalı vs olsun istemem. Kullanan/bilen var mı? Ona göre alcam
Evet memur olanlar 3 saat sanırım 1.5 saat kesin hep evden çalışacaksan sorun olmaz idare edersin bence herkese Allahim kolaylık versinBen evden çalışıyorum bi sağlık sorunu olmadikca son 37. Haftama kadar calisirim diye dusunuyorum. Heyet raporu almam cok zor hicbir tanidigim vs yok maalesef yardimci olabilcek. Ucretsiz izinde belki kullanabilirdim ama 1.5 senelik yuksek odemeli bi krediye girdik. O olmasa alirdim ama simdi bizi cok cok cok zorlucak o odeme durumu. Mecburen bana is baslangici gorunuyor gibi. Rapor olsaydi keske diyorum ama hep. Ilk 6 ay gunde 3 saat mi sut izni bunu bilmiyordum.
Benim arkadaş hep lcw alır defacto beğeniyor ben almadım ama arkadaşların bebislerine ya da çocuklara lcw aliyorumLcw bebek ürünleri alan var mı kıyafet olarak? Ben ordan bikaç pijama almıştım kendime ama iki üç yıkamadq rengi attı yırtıldı bile perte çıktılar yani. Ayy ama bebek bölümünde bisürü şey gördüm çok tatlı. O kadar baktığım yerde görmedim öyle. Açıkçası içeriği de endişelendiriyor, boyalı vs olsun istemem. Kullanan/bilen var mı? Ona göre alcam
Çok iyi yakalamışsın canım güle güle giysin inşallahKızlar bende a 101 den birşeyler aldım çokta beğendim tavsiye ederimhepsi 577 TL tuttu Rabbim sağlık la hayırla giydirmeyi nasip etsin hepimize inşallah ilk alışverişi de yapmaya başlamış bulunmaktayim
Ben bilmiyorum sanırım hamilelikten öncede istekli bi kadındımHAhaha harika ayarlamissin ceritoocinsellik konusu cidden cok ilginc yaa ben hic bi zaman asiri istekli bi kadin olamadm yani normal hayatimda olmadigim kdr istekliyim benimki bu halime cok sasiriyor umarim hamilelikten sonra bitmez
Ay benim eşim çok sever kahvaltıyı ,o yüzden haftada bir akşam kahvaltı yaparız hele bir de oruç tutarken özlüyor kahvaltıyı ,tostu falanKızlar ne yemek yapıyosunuz ya lütfen fikir verinben hergün ne yapsam diye düşünüp duruyorum mesela şu an sonra kahvaltı gibi yapayım diyorum da adam da sıkıldı sabah akşam kahvaltı
Kııız ben bunu nasıl düşünemedim
Ayyyy çok tatlı olmuuuuuşşşş ,rengi kalp benBugün biraz anniş alışveriş günüydü artık bol giydiklerim bile sıkıyor lcwdan birkaç birşey baktım bu da yaz için dursun kenarda dedim çok tatlışkızlar buraya yazıyorum ben bidahaki ay ağlamaya başlarım doğurtun beni diye bu arada doktorum ayak yüz şişmesi için bugün tahlil istedi idrarda protein açığına mı ne bakıcakmış
Anladığım kadarıyla sağdaki bronz? renk olanın içeriği daha hassas. %0 paraben klor parfüm bivs ama adet olarak daha az 160 taneKızlar bu iki bezin arası farki ne? Alacağım ama karar veremedim
Evet dolunay varmış canım benımde öyle yaptıklarımdan da gram zevk almıyorumBu arada kızlar birkaç gündür modum aşırı düşüktü kimseyle konuşmak hiçbişey yapmak istemiyordum dolunay falan mı var anlayan varsa şu konulardan beni bir aydınlatsın yoksa bana mı has
İlk gun biraz yoğun oluyor kanama diğer günler âdet kani seviyesine düşüyor ilk günler bende bebek bezi taktım o içindeki lastik bariyerini yirtinca kocaman oluyo büyük beden vardı ama elimde kalmadi onlardan bakalım naparim hasta bezi alırım olmazsa cikar kende kiza alcam bezden bir tane takarım eve kadar üstünede zıbın giydimmi bezde kipirdamaz eve gelince daha rahat ederim hastaneyi atlattım mi yeter banaBebek bezi de yapışmaz mı? Birde çok mu kanama oluyor? Ben ped düşünüyordum aslında
Beni de dün aradı ebe aşı geldi vuralım diye. Bugun sabah gidip oldum. Az sayida geldi ama geldi dedi. Tesaduf gibi gelmedi sanirim heryere gelmisMerhaba, siz de Antalya'daydınız sanırım. Ben de daha geçen hafta sormuştum, tüm ilde yok demiştiler. Gelince haber vereceğiz diye. Bugün bana da yazmışlar, geldi, gelin diye.
Sanırım cidden ellerinde yoktu heralde
Ya önde olunca bebekten önce geliyormuş yine altta olduğu gibi tehlikeliymiş doğumda çok kanama yapıormuş falan filan ama şimdi kaan kocatepenin açıklamasını okudum bebek büyürken oda yukarı doğru çıkıyormuş 28 haftaya kadar beklemek gerekliymiş canımBenim önde plesentam.ne oluyormuş önde olunca ?Önde değil de altta olması sorun diye biliyorum ben
Onunda büyük paketleri var galiba,ama acaba o daha mi iyiAnladığım kadarıyla sağdaki bronz? renk olanın içeriği daha hassas. %0 paraben klor parfüm bivs ama adet olarak daha az 160 tane
Kızlar bu gribi nasıl atlatıcam ilaçsız yaateşim pazar gününden beri yok şükür ama halsizlik vücut ağrısı öksürükdevaö ediyor burnumu artık saymıyorum koparıp atasın geliyor.. tavsiyelere açığım. Gündüz biraz daha iyiyim ama gece başa sarıyorum
Ben kizima kullaniyorum özellikle gecen yaz giydikleri aldığım gibi renki dokusu solma olmadi 30 40 derecede yika cnm daha yuksege atmaLcw bebek ürünleri alan var mı kıyafet olarak? Ben ordan bikaç pijama almıştım kendime ama iki üç yıkamadq rengi attı yırtıldı bile perte çıktılar yani. Ayy ama bebek bölümünde bisürü şey gördüm çok tatlı. O kadar baktığım yerde görmedim öyle. Açıkçası içeriği de endişelendiriyor, boyalı vs olsun istemem. Kullanan/bilen var mı? Ona göre alcam
Ahh sağlıcakla gelsinler sabrederiz bizKıyamam sana yaaaİnşallah iyi olacaksın, olacağız. Kolay değil içimizde bir insan büyüyor. Benim sol tarafa yatınca artıyor çarpıntı, internete baktım kalp hastalarında sola yatmayı önermiyorlar. Tabii kalp hastası değiliz şükür ama tetikliyor demek. Fakat bebek en rahat sola yatınca besleniyor dedikleri için mecburen de sola yatıyorum. Anam bu analık işi daha hamileyken bile insanı uyutmuyor ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?