- 15 Aralık 2022
- 396
- 882
- 33
- 41
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.261
Evet bizim başımıza geldi annemin makine inşn boruları tıkanmış aklımıza da hiç gelmedi ondan olacağı. Tamirci çağırdık adam sadece boruyu açtı bi baktı ki birikmiş
Paketten anladığım kadarıyla evet. Sonuçta zararlı maddelerin olmadığı özellikle belirtilmiş.Onunda büyük paketleri var galiba,ama acaba o daha mi iyi
Bende de var o kalça ağrısından, çok ayakta durursam, yurursem belli ediyor kendini ve gün boyu geçmiyor, iki büklüm neneler gibi oluyorum ayağa kalkınca, anca gece boyu güzel uyur dinlenirsem ertesi günü kendime geliyorum, bende hiç bel ağrısı, bacak ağrısı, kaşık ağrısı olmadı bütün gebeliklerde ama kalça ağrısı bir fiil hep oldu, çocuk herhalde içe büyüyor bizdeAyy kızlar diger gebeligimde de vardı ve maalesef bunda da var kalca ağrısı Allahim kimsenin başına vermesin tuttum mu ne oturabiliyorsun ne yatabiliyorsun azcık fazla yorayım kendimi hemen çıkıyor ortaya gebelik dışında hic olmazdı
Yok canım ya korkutma kendini bebek rahme düşerken arkaya değil öne tutunmuş, gayet de bebekten sonra geliyor, yoksa komplikasyonlar her gebelikte vardır, stress etmemeye calisYa önde olunca bebekten önce geliyormuş yine altta olduğu gibi tehlikeliymiş doğumda çok kanama yapıormuş falan filan ama şimdi kaan kocatepenin açıklamasını okudum bebek büyürken oda yukarı doğru çıkıyormuş 28 haftaya kadar beklemek gerekliymiş canım
Dolunaydanmış sanırım Cerito bende öyleyim kaç gündür. 2 gece önce adamın hiçbişeyden haberi yok yatakta küstüm kendisine sebepte yokgünaydın herkesebu aralar biraz depresyondayım sanırım kızlar.Kendimi çok yalnız hissediyorum,sanki herşeyle tek başıma uğraşıyor gibi hissediyorum.alınganlık mı yapıyorum yoksa eşim de daha az mı ilgilenmeye başladı benimle objektif olamıyorum bu konuda.hamilelikten midir nedir geceleri kafamda bin türlü senaryo yaşıyorum eşimin benden önce uykuya dalması bile ağırıma gidiyor havalar bi düzelseydi de şu depresyon halimi de bi atsaydım
güle güle kullansın minikk uyku setine bayıldımm bende başta birsürü şey aldım ama kaç aydır tık yok yoruldum heralde almaktanGünaydin kızlar biz alışverışe hizli baslangic yaptik. Ilk hamilelik öğrendigimizde küvet setini ateş ölcerini biberonunu almistikbiraktik daha öyle. 2 gündür başladik. Hastane cıkışıni aldik, gögüs ucu kremini aldim olmazsa olmaz bir tane yenidogan takimi aldim 3 lü. Agiz mendilleri, müslinlrr vs aldik. Bide dün bu resimlerini attigim park beşik ve uyku setini aldim ayni yerden. Yatak hediyeli. Ayriyetten yatak almadim. Park besigi eltim aldi memnun kaldi o yeni dogum yapti zaten. En son bebek arabasi puseti alcaz. Simdi gene kiyafet zibin vs almaya devam edicem.
Aa evet kesinlikle ben bunu nasıl atladım.Ay hareketleri beni çok etkiliyorDolunaydanmış sanırım Cerito bende öyleyim kaç gündür. 2 gece önce adamın hiçbişeyden haberi yok yatakta küstüm kendisine sebepte yokhalbuki adam normal rutininde devam ediyor benim surat beş karış
Al benden de o kadar o kadar herşeyini hazır etmişim kigüle güle kullansın minikk uyku setine bayıldımm bende başta birsürü şey aldım ama kaç aydır tık yok yoruldum heralde almaktanhaftaya odaları gelicek kızçelerin aldıklarımı bir yerleştiriyim ne eksik kaldıysa artık rahat alırız diye düşündüm
Teşekkür ederim size de geçmiş olsunBenim de tahlillerde idrarda enfeksiyon çıktı doktor antibiyotik yazdı tam onu kullanmaya başladığım gün boğaz ağrısı burun akıntısı başladı çok fena üşütmüşüm sanırım. Antibiyotik sayesinde biraz hafif atlatıyorum. Ben vücutta enfeksiyon olması antibiyotik kullanmaktan daha zararlı diye düşünüyorum doktorunuza danışın isterseniz. Geçmis olsun.
Bende de aynısı var canım. Yatınca bir şey yok ayakta durumca yürüyünce oluyor. Dün avm gittik çok şiddetlibir ağrı girdi korktum randevuma da daha var. Eğer sen sorarsan bilgilendirir misinKızlar günaydın,
2 gündür bebişin hareketlerini net hissediyorumHatta eşim de hissediyor. Bugün iftara misafirimiz var. Haliyle dünden yoğun hazırlık yaptım. Bugün de devam edecem. Dün gündüz WC den sonra kasıklarıma çok yoğun ağrı girdi. Şimdi de sağ kasığıma ağrı girdi. Ağrıdan uyuyamadım. 22 haftalık hamileyim. Normal mi? Yoksa yoruldum diye mi böyle
Valla bugün biterse bu olaylar iyi olur. Haftasonu 2 gün birlikteyiz evde elimden kaza çıkabilirAa evet kesinlikle ben bunu nasıl atladım.Ay hareketleri beni çok etkiliyorkız iyi ki dedin yoksa ben adamı uykusunda dövecektim
Âmin canim hepimiz guzel gunlerde kullanalim inşallah oh ne guzel yapmissin hallolur tabikide yeterki saglikli olsunlargüle güle kullansın minikk uyku setine bayıldımm bende başta birsürü şey aldım ama kaç aydır tık yok yoruldum heralde almaktanhaftaya odaları gelicek kızçelerin aldıklarımı bir yerleştiriyim ne eksik kaldıysa artık rahat alırız diye düşündüm
canim al bendende o kadar. Cocuk gibi oldum bazen kendime kiziyorum ne var simdi alincak bunda diyegünaydın herkesebu aralar biraz depresyondayım sanırım kızlar.Kendimi çok yalnız hissediyorum,sanki herşeyle tek başıma uğraşıyor gibi hissediyorum.alınganlık mı yapıyorum yoksa eşim de daha az mı ilgilenmeye başladı benimle objektif olamıyorum bu konuda.hamilelikten midir nedir geceleri kafamda bin türlü senaryo yaşıyorum eşimin benden önce uykuya dalması bile ağırıma gidiyor havalar bi düzelseydi de şu depresyon halimi de bi atsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?