2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım normal herşeye takıyor insan ister istemez ben çocuk olduğu için eşimle pek ilgilenemiyorum açıkçası. Kendisi hep film dizi oyun bişeyler izleyip geç yatıyor ben 9-10 yataktayım. Bence sen de intikamını sonra alırsın sen ondan önce uyucağın günler illa ki gelir, sonra o takar kafaya

Bi açlık bide yükleme yapıldıktan sonra tokluk alınıyor bu dediğim 50 gr şeker yüklemesi için eğer 75 isterse bir açlık bakılır yükleme sonrası birer saat arayla iki kere daha kan alınır toplamda üç kan alınmış olur ama genel olarak doktorlar 50 gr tercih ediyor doktordan doktora değişir

Kız nasıl içe büyüyor mubarek kizimda doktorlar 4 kilo dogar dedi ustu o ka buyuktu karnim 3.550 dogdu fıstık

Yok canım ya korkutma kendini bebek rahme düşerken arkaya değil öne tutunmuş, gayet de bebekten sonra geliyor, yoksa komplikasyonlar her gebelikte vardır, stress etmemeye calis
Saoalsın canım wallahi içim rahatladı biraz 11 yıll sonra olunca sanki ilk gibi tecrübesizim bişeyi 50 kere okuyorum kafama girmiyor

Merhaba idrarda enfeksiyon için hangi antibiyotiği yazdı size doktor? Aynı sekilde bende bu idrarda enfeksiyondan muzdaribim. Aksef 500mg yazdı bir de munurol yazdı. Antibiyotiği korka korka kullandım mecbur. B grubundaymış. aranızda var mı antibiyotik kullanmak zorunda kalan?

Merhaba kızlar
Size kafama takılan birşey danışmak istiyorum. Şimdi benim oldum olası yani 9 yıllık evliliğim boyunca kayınvalide tarafıyla aram hiç iyi olmadı sebepsiz bir şekilde beni oğullarına layık göremediler bir türlü. Bir de akıllara zarar cidden ruh dengesi bozuk bir görümcem var kendisinden ve kötü enerjisinden tırsıyorum. Henüz eşimin ailesine bebişi söylemedik ben ayrıntılıdan sonra demiştim şimdi de doğal olarak eşim söylemek istiyor ama ben görümcemin duymasını istemiyorum çünkü enerjisinden korkuyorum. Daha önce kayıplarım olduğu için belki çok hassas davranıyorumdur bilmiyorum ama eşime de haksızlık etmek istemiyorum arada kaldım yani. Dün 7. Aya kadar beklesek mi dedim ama dünden beri trip atıyor bana eşim. Belki haklı evet ama sonradan pişman olmak da istemiyorum. Kafam çok karışık önce bebeğim deyip içime sinmeyen birşeyi yapmayayım mı yoksa eşimle empati kurup söyleyelim mi fikirlenizi merak ediyorum.
Not: ben sölemek istemezsem eşim bekler orada sorun yok sadece trip atar

Canım böyle düşünürsen böyle olur. Kelimeler ve düşünceler o kadar önemli ki. Neyi çağırırsan o gelir sana. Görümceni her gördüğünde veya duyduğunda olumlama yap ve buna içten inan. Netice de görümcen belki kötü düşünecek ama iyi düşünecek hayır duası edecek başka kişilerde elbet var. Görümcen kim ki hepsinden üstün olup, birtek onun enerjisi tutsun. Allahım korusun birşey olacaksa olacak ama bu görümcen istediği için değil olması gerektiği için olucak. Bence senin bakış açını değiştirmen lazım olaya.

Çok teşekkür ederim

Canlar bakın 30.08.2016 da doğan oğlumu nasıl giydirmişim ilk on gün böyleymiş

Eklentiler

• 20160830_114535.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 111
  • IMG-20160830-WA0008.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG-20160831-WA0014.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 112
  • 20160907_092401.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG-20160901-WA0002.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG-20160901-WA0021.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG-20160905-WA0002.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG-20160907-WA0020.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 105
15-20 gün sonra böyleli olmuşuz :) Genelde alttan çıtçıtlı kolsuz atleti de oluyordu şimdi bakınca anımsadım

Eklentiler

• 20160909_131850.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 98
  • 20160920_163923.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG-20160923-WA0011.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 113
Bende de aynısı var canım. Yatınca bir şey yok ayakta durumca yürüyünce oluyor. Dün avm gittik çok şiddetlibir ağrı girdi korktum randevuma da daha var. Eğer sen sorarsan bilgilendirir misin
Çok geçmiş olsun size de. Tabi bu hafta gidersem size de yazarım.

Canlar bakın 30.08.2016 da doğan oğlumu nasıl giydirmişim ilk on gün böyleymiş
ayy maşallah çok tatlı bende kara kara düşünüyordumnasıl giydireceğimi doğum 15 ağustos gösteriyor ama sezeryan olacağım için temmuz sonu ağustos başı olabilir benim ilk oğlan mart doğumlu kıyafette sorun yaşamadım ama şimdi yaz bebeği olucak artık bende 15-20 gün ince uzun giydirip sonrada hava durumuna göre hareket edicem artık

Saoalsın canım wallahi içim rahatladı biraz 11 yıll sonra olunca sanki ilk gibi tecrübesizim bişeyi 50 kere okuyorum kafama girmiyor
Bak bugün özellikle sordum doktora bu önde olması işini, sadece sezeryan yerinde kalırsa biraz sıkıntı olabilir dedi. Ama zaten bu haftalardan sonra yer değiştirip yukarı çıkarmış hiç öyle erken ayrılması vs. den bahsetmedi

Bu tür iddiaları destekleyen bilimsel kanıtlar yetersiz olsa da "pembe dolunayın" bu aralar uykusuzluk, yorgunluk ya da aşırı duygusal olmanıza neden olabileceği belirtiliyor.​

internette buldum bence o yüzden valla yazık farklı hiçbirşey yapmadı çünkü sorunlu benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…