- 13 Ekim 2011
- 7.091
- 12.692
- 448
- 35
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.281
Canım normal herşeye takıyor insan ister istemez ben çocuk olduğu için eşimle pek ilgilenemiyorum açıkçası. Kendisi hep film dizi oyun bişeyler izleyip geç yatıyor ben 9-10 yataktayım. Bence sen de intikamını sonra alırsıngünaydın herkesebu aralar biraz depresyondayım sanırım kızlar.Kendimi çok yalnız hissediyorum,sanki herşeyle tek başıma uğraşıyor gibi hissediyorum.alınganlık mı yapıyorum yoksa eşim de daha az mı ilgilenmeye başladı benimle objektif olamıyorum bu konuda.hamilelikten midir nedir geceleri kafamda bin türlü senaryo yaşıyorum eşimin benden önce uykuya dalması bile ağırıma gidiyor havalar bi düzelseydi de şu depresyon halimi de bi atsaydım
Bi açlık bide yükleme yapıldıktan sonra tokluk alınıyor bu dediğim 50 gr şeker yüklemesi için eğer 75 isterse bir açlık bakılır yükleme sonrası birer saat arayla iki kere daha kan alınır toplamda üç kan alınmış olur ama genel olarak doktorlar 50 gr tercih ediyor doktordan doktora değişirKızlar şeker yüklemesi yapıldıktan sonra bir kere kan alıp gönderiyorlar mı? Bazı yerlerde bir saat bekliyorsunuz yüksek çıkarsa daha fazla yükleme yapılıyor falan demişler öyle bir şey var mı? Çünkü ben kan verip hemen işe geçmem gerekşyor
Kız nasıl içe büyüyor mubarek kizimda doktorlar 4 kilo dogar dedi ustu o ka buyuktu karnim 3.550 dogdu fıstıkBende de var o kalça ağrısından, çok ayakta durursam, yurursem belli ediyor kendini ve gün boyu geçmiyor, iki büklüm neneler gibi oluyorum ayağa kalkınca, anca gece boyu güzel uyur dinlenirsem ertesi günü kendime geliyorum, bende hiç bel ağrısı, bacak ağrısı, kaşık ağrısı olmadı bütün gebeliklerde ama kalça ağrısı bir fiil hep oldu, çocuk herhalde içe büyüyor bizde
Saoalsın canım wallahi içim rahatladı biraz 11 yıll sonra olunca sanki ilk gibi tecrübesizim bişeyi 50 kere okuyorum kafama girmiyorYok canım ya korkutma kendini bebek rahme düşerken arkaya değil öne tutunmuş, gayet de bebekten sonra geliyor, yoksa komplikasyonlar her gebelikte vardır, stress etmemeye calis
Merhaba idrarda enfeksiyon için hangi antibiyotiği yazdı size doktor? Aynı sekilde bende bu idrarda enfeksiyondan muzdaribim. Aksef 500mg yazdı bir de munurol yazdı. Antibiyotiği korka korka kullandım mecbur. B grubundaymış. aranızda var mı antibiyotik kullanmak zorunda kalan?Benim de tahlillerde idrarda enfeksiyon çıktı doktor antibiyotik yazdı tam onu kullanmaya başladığım gün boğaz ağrısı burun akıntısı başladı çok fena üşütmüşüm sanırım. Antibiyotik sayesinde biraz hafif atlatıyorum. Ben vücutta enfeksiyon olması antibiyotik kullanmaktan daha zararlı diye düşünüyorum doktorunuza danışın isterseniz. Geçmis olsun.
Canım böyle düşünürsen böyle olur. Kelimeler ve düşünceler o kadar önemli ki. Neyi çağırırsan o gelir sana. Görümceni her gördüğünde veya duyduğunda olumlama yap ve buna içten inan. Netice de görümcen belki kötü düşünecek ama iyi düşünecek hayır duası edecek başka kişilerde elbet var. Görümcen kim ki hepsinden üstün olup, birtek onun enerjisi tutsun. Allahım korusun birşey olacaksa olacak ama bu görümcen istediği için değil olması gerektiği için olucak. Bence senin bakış açını değiştirmen lazım olaya.Merhaba kızlar
Size kafama takılan birşey danışmak istiyorum. Şimdi benim oldum olası yani 9 yıllık evliliğim boyunca kayınvalide tarafıyla aram hiç iyi olmadı sebepsiz bir şekilde beni oğullarına layık göremediler bir türlü. Bir de akıllara zarar cidden ruh dengesi bozuk bir görümcem var kendisinden ve kötü enerjisinden tırsıyorum. Henüz eşimin ailesine bebişi söylemedik ben ayrıntılıdan sonra demiştim şimdi de doğal olarak eşim söylemek istiyor ama ben görümcemin duymasını istemiyorum çünkü enerjisinden korkuyorum. Daha önce kayıplarım olduğu için belki çok hassas davranıyorumdur bilmiyorum ama eşime de haksızlık etmek istemiyorum arada kaldım yani. Dün 7. Aya kadar beklesek mi dedim ama dünden beri trip atıyor bana eşim. Belki haklı evet ama sonradan pişman olmak da istemiyorum. Kafam çok karışık önce bebeğim deyip içime sinmeyen birşeyi yapmayayım mı yoksa eşimle empati kurup söyleyelim mi fikirlenizi merak ediyorum.
Not: ben sölemek istemezsem eşim bekler orada sorun yok sadece trip atar
Çok teşekkür ederimBi açlık bide yükleme yapıldıktan sonra tokluk alınıyor bu dediğim 50 gr şeker yüklemesi için eğer 75 isterse bir açlık bakılır yükleme sonrası birer saat arayla iki kere daha kan alınır toplamda üç kan alınmış olur ama genel olarak doktorlar 50 gr tercih ediyor doktordan doktora değişir
Çok geçmiş olsun size de. Tabi bu hafta gidersem size de yazarım.Bende de aynısı var canım. Yatınca bir şey yok ayakta durumca yürüyünce oluyor. Dün avm gittik çok şiddetlibir ağrı girdi korktum randevuma da daha var. Eğer sen sorarsan bilgilendirir misin
ayy maşallah çok tatlı bende kara kara düşünüyordumnasıl giydireceğimi doğum 15 ağustos gösteriyor ama sezeryan olacağım için temmuz sonu ağustos başı olabilir benim ilk oğlan mart doğumlu kıyafette sorun yaşamadım ama şimdi yaz bebeği olucak artık bende 15-20 gün ince uzun giydirip sonrada hava durumuna göre hareket edicem artıkCanlar bakın 30.08.2016 da doğan oğlumu nasıl giydirmişim ilk on gün böyleymiş
Bak bugün özellikle sordum doktora bu önde olması işini, sadece sezeryan yerinde kalırsa biraz sıkıntı olabilir dedi. Ama zaten bu haftalardan sonra yer değiştirip yukarı çıkarmışSaoalsın canım wallahi içim rahatladı biraz 11 yıll sonra olunca sanki ilk gibi tecrübesizim bişeyi 50 kere okuyorum kafama girmiyor
15-20 gün sonra böyleli olmuşuz :) Genelde alttan çıtçıtlı kolsuz atleti de oluyordu şimdi bakınca anımsadım
Ay bu ne bu neCanlar bakın 30.08.2016 da doğan oğlumu nasıl giydirmişim ilk on gün böyleymiş
Abisi tam bir bal, Abisi gibi bebek görmedim Allah esirgesin inşallah bebeklerimiz abisine benzer hepimizinAmaniiinnnnn abisi de çok tatlı Yaaa
Sağol kuzucugum :)Ay bu ne bu nemaşallah fesuphanallah bal oğlan
Ay bende kocam beyi bir kaşık suda boğacaktım dün gece. Uyuyamadım dön, dolaş. Baktım beyefendi çoktan 6472727. Rüyasına geçmiştabiki uyandırdım yani.
Acaba dolunay etkisiyle mi o kadar tepki verdim, bilemedim şimdi. Oda nolduğunu şaşırdı, yazık.
C Ceritomydreams93
oh maşallahhhh ay hemen doğurasım geldi ❤❤ kız böyle mi olcaklar bakıp bakıp ağlarım benCanlar bakın 30.08.2016 da doğan oğlumu nasıl giydirmişim ilk on gün böyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?