- 22 Mayıs 2012
- 11.011
- 30.594
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.301
Aaa ben çok inanırım göksel olaylara. Retrolar, dolunaylar. Kocaman okyanusları hareket ettiren ay, vücudunun %60 ı su olan bizi mi es geçecek?Bu tür iddiaları destekleyen bilimsel kanıtlar yetersiz olsa da "pembe dolunayın" bu aralar uykusuzluk, yorgunluk ya da aşırı duygusal olmanıza neden olabileceği belirtiliyor.
internette buldum bence o yüzden valla yazık farklı hiçbirşey yapmadı çünkü sorunlu benim
Teşekkür ederim benımde çarşamva günü rwndevuÇok geçmiş olsun size de. Tabi bu hafta gidersem size de yazarım.
Bence söylemelisin canımMerhaba kızlar
Size kafama takılan birşey danışmak istiyorum. Şimdi benim oldum olası yani 9 yıllık evliliğim boyunca kayınvalide tarafıyla aram hiç iyi olmadı sebepsiz bir şekilde beni oğullarına layık göremediler bir türlü. Bir de akıllara zarar cidden ruh dengesi bozuk bir görümcem var kendisinden ve kötü enerjisinden tırsıyorum. Henüz eşimin ailesine bebişi söylemedik ben ayrıntılıdan sonra demiştim şimdi de doğal olarak eşim söylemek istiyor ama ben görümcemin duymasını istemiyorum çünkü enerjisinden korkuyorum. Daha önce kayıplarım olduğu için belki çok hassas davranıyorumdur bilmiyorum ama eşime de haksızlık etmek istemiyorum arada kaldım yani. Dün 7. Aya kadar beklesek mi dedim ama dünden beri trip atıyor bana eşim. Belki haklı evet ama sonradan pişman olmak da istemiyorum. Kafam çok karışık önce bebeğim deyip içime sinmeyen birşeyi yapmayayım mı yoksa eşimle empati kurup söyleyelim mi fikirlenizi merak ediyorum.
Not: ben sölemek istemezsem eşim bekler orada sorun yok sadece trip atar
Malesef benimde enerjisinden nefret ettiğim bir görümcem var hatta geçen bebeğin ultrason vidyo sunu çekip Baba yolla demiş oğluma oğlum 13 yaşında şaşırdım bende daha minicik bişey insan kendi bakmaya kıyamıyor fakat hoşlanmadığı insan isteyincede eşiyle iki ara bi derede kalıyor eşimle bu yüzden iki gün önce tartıştık malesef ki bu mevzular hiç bitmeyecek aieden olunca kapını kapatamıyorsunMerhaba kızlar
Size kafama takılan birşey danışmak istiyorum. Şimdi benim oldum olası yani 9 yıllık evliliğim boyunca kayınvalide tarafıyla aram hiç iyi olmadı sebepsiz bir şekilde beni oğullarına layık göremediler bir türlü. Bir de akıllara zarar cidden ruh dengesi bozuk bir görümcem var kendisinden ve kötü enerjisinden tırsıyorum. Henüz eşimin ailesine bebişi söylemedik ben ayrıntılıdan sonra demiştim şimdi de doğal olarak eşim söylemek istiyor ama ben görümcemin duymasını istemiyorum çünkü enerjisinden korkuyorum. Daha önce kayıplarım olduğu için belki çok hassas davranıyorumdur bilmiyorum ama eşime de haksızlık etmek istemiyorum arada kaldım yani. Dün 7. Aya kadar beklesek mi dedim ama dünden beri trip atıyor bana eşim. Belki haklı evet ama sonradan pişman olmak da istemiyorum. Kafam çok karışık önce bebeğim deyip içime sinmeyen birşeyi yapmayayım mı yoksa eşimle empati kurup söyleyelim mi fikirlenizi merak ediyorum.
Bence ne kadar sevmeseniz de eşinizi düşünmelisiniz siz nasıl ailenizle paylaşmak istiyorken eminim o da istiyordur benim şahsi görüşüm biraz empati ile ilerlemeye çalışıyorum bu konulardaMalesef benimde enerjisinden nefret ettiğim bir görümcem var hatta geçen bebeğin ultrason vidyo sunu çekip Baba yolla demiş oğluma oğlum 13 yaşında şaşırdım bende daha minicik bişey insan kendi bakmaya kıyamıyor fakat hoşlanmadığı insan isteyincede eşiyle iki ara bi derede kalıyor eşimle bu yüzden iki gün önce tartıştık malesef ki bu mevzular hiç bitmeyecek aieden olunca kapını kapatamıyorsun
Söylediklerinizde tabiki haklısınız fakat aramızda o kadar kötü yaşanmışlıklar varki ister istemez uzaklaşıyorsun. Zaten yüzünede bakıyorsam eşime verdiğim kıymetten ötürü yoksa aksi bile düşünülemezBence ne kadar sevmeseniz de eşinizi düşünmelisiniz siz nasıl ailenizle paylaşmak istiyorken eminim o da istiyordur benim şahsi görüşüm biraz empati ile ilerlemeye çalışıyorum bu konularda
kendim yaşamadım fakat annemin yaşadıklarından sizi o kadar iyi anlıyorum ki bu yorumu yaparken de hep yıllarca babamın kırgınlığı, üzüntüsünü gördüğüm için yapabildim amacım asla yargılamak değil yaşadığınız çok zor bir durum da ama bebeklerimizi Rabbim korkuyor kul kim ki eşinizin gönlü kırılmasınSöylediklerinizde tabiki haklısınız fakat aramızda o kadar kötü yaşanmışlıklar varki ister istemez uzaklaşıyorsun. Zaten yüzünede bakıyorsam eşime verdiğim kıymetten ötürü yoksa aksi bile düşünülemez
vallahi parayla bulsam zaten hiç beklemiycem bunların keyiflerini de bulamadık bi türlü gerçi özel hastanede parayla yapılıyormu hiç onu gidip sormadım bana uzak olduğu için, vaktim biraz daha var diye bekliyorum bakalım 2 doz olacaksa 32. haftaya kadar vaktin var demişlerdi bugün yarın sıra gelir bana da heralde :)Deprem bölgelerine gitmiş hepsi. Parayla alınacak da yoktu dediğiniz gibi. Şimdi geliyorlar demek azar azar yine, arkadaş da dediği gibi onu dün aramışlar. Bugün de beni. Kendi doktorum en kötü parayla alırsın, vururuz demişti. Tek doz yeterli dedi bir de. Yani tekrar bir ay bekleyip 2.nci vurulmaya gerek yok. Tabi bu doktora göre degisebilir.
Sizi de ararlar bugünlerde illa, merak etmeyin. En kötü ya da parayla almanız gerekir, ama umarım gerek kalmaz.
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap bence. Gercekten kötü enerjiyi hamileler olarak hissediyoruz. Benimde kaybım var ve kimseye söylemek istemedim aileler biliyor ama mecbur kalıp da söyledim bana kalsa doğuma kadar kimseye söylemem nazara inanıyorum. Kaybım olduğunda herkese açıklamak zorunda kalmıştım bu beni daha cok yıpratmıstı. Smdi sorulan sorulara cevap bile vermiyorum iyi deyip geciyorum etrafımda coğu insan bilmiyor hamile oldugumu bilmesinler gerek yok neye inanıyorsan kalbinden ne geciyorsa onu yapMerhaba kızlar
dün dolunay vardı canım bikaç gün öncesinden başlıyor zaten etkisi gnelde bi gergin oluyo insan, ben de aynıyım valla kimseyi çekememe modundayım kimseyle konuşmak istemşyoum. bide her an her şeye patlamaya hazır durumdayım biri bişey dese bütün sinirimi ondan çıkarıcam yaniBu arada kızlar birkaç gündür modum aşırı düşüktü kimseyle konuşmak hiçbişey yapmak istemiyordum dolunay falan mı var anlayan varsa şu konulardan beni bir aydınlatsın yoksa bana mı has
Yaa maşallah fotoları görünce oğluma kavuşmak için nasıl heveslendim15-20 gün sonra böyleli olmuşuz :) Genelde alttan çıtçıtlı kolsuz atleti de oluyordu şimdi bakınca anımsadım
Ne kadar kötü olurlarsa olsun onlar ailesi tribinde haklı olur hem de 7. Ay çok geç gerçekten zaten 5 aylık oldu yeteri kadar anlamışlardır erkenden söylenmeyecek kişiler olduklarınıMerhaba kızlar
O yüzden mesafeli olmak arada saygıyı korumak önemli çünkü ne zaman iyi niyetinden güler yüzünü göstersen hayatına burnunu sokmaya başlıyorlar malesefki yaşadım. Rabbim kimseye yaşatmasın herkes iyi olsun inşallahkendim yaşamadım fakat annemin yaşadıklarından sizi o kadar iyi anlıyorum ki bu yorumu yaparken de hep yıllarca babamın kırgınlığı, üzüntüsünü gördüğüm için yapabildim amacım asla yargılamak değil yaşadığınız çok zor bir durum da ama bebeklerimizi Rabbim korkuyor kul kim ki eşinizin gönlü kırılmasın
o zaman tüm haftasonu kendimizi odamıza kapatıp buraya söyleniyoruz kızlardün dolunay vardı canım bikaç gün öncesinden başlıyor zaten etkisi gnelde bi gergin oluyo insan, ben de aynıyım valla kimseyi çekememe modundayım kimseyle konuşmak istemşyoum. bide her an her şeye patlamaya hazır durumdayım biri bişey dese bütün sinirimi ondan çıkarıcam yani
Kesinlikle sizle aynı fikirdeyimİçinden nasıl geliyorsa öyle yap bence. Gercekten kötü enerjiyi hamileler olarak hissediyoruz. Benimde kaybım var ve kimseye söylemek istemedim aileler biliyor ama mecbur kalıp da söyledim bana kalsa doğuma kadar kimseye söylemem nazara inanıyorum. Kaybım olduğunda herkese açıklamak zorunda kalmıştım bu beni daha cok yıpratmıstı. Smdi sorulan sorulara cevap bile vermiyorum iyi deyip geciyorum etrafımda coğu insan bilmiyor hamile oldugumu bilmesinler gerek yok neye inanıyorsan kalbinden ne geciyorsa onu yap
Canım böyle düşünürsen böyle olur. Kelimeler ve düşünceler o kadar önemli ki. Neyi çağırırsan o gelir sana. Görümceni her gördüğünde veya duyduğunda olumlama yap ve buna içten inan. Netice de görümcen belki kötü düşünecek ama iyi düşünecek hayır duası edecek başka kişilerde elbet var. Görümcen kim ki hepsinden üstün olup, birtek onun enerjisi tutsun. Allahım korusun birşey olacaksa olacak ama bu görümcen istediği için değil olması gerektiği için olucak. Bence senin bakış açını değiştirmen lazım olaya.
Bence söylemelisin canım
Nereye kadar zaten saklayacaksın
Eninde sonunda öğrenecek olacağı varsa o zaman da olur Allah korusun
İyi düşün iyi olsun dua oku bol bol birşey olmaz Allah’ın izni ile
Malesef benimde enerjisinden nefret ettiğim bir görümcem var hatta geçen bebeğin ultrason vidyo sunu çekip Baba yolla demiş oğluma oğlum 13 yaşında şaşırdım bende daha minicik bişey insan kendi bakmaya kıyamıyor fakat hoşlanmadığı insan isteyincede eşiyle iki ara bi derede kalıyor eşimle bu yüzden iki gün önce tartıştık malesef ki bu mevzular hiç bitmeyecek aieden olunca kapını kapatamıyorsun
Bence ne kadar sevmeseniz de eşinizi düşünmelisiniz siz nasıl ailenizle paylaşmak istiyorken eminim o da istiyordur benim şahsi görüşüm biraz empati ile ilerlemeye çalışıyorum bu konularda
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap bence. Gercekten kötü enerjiyi hamileler olarak hissediyoruz. Benimde kaybım var ve kimseye söylemek istemedim aileler biliyor ama mecbur kalıp da söyledim bana kalsa doğuma kadar kimseye söylemem nazara inanıyorum. Kaybım olduğunda herkese açıklamak zorunda kalmıştım bu beni daha cok yıpratmıstı. Smdi sorulan sorulara cevap bile vermiyorum iyi deyip geciyorum etrafımda coğu insan bilmiyor hamile oldugumu bilmesinler gerek yok neye inanıyorsan kalbinden ne geciyorsa onu yap
Kızlar çok teşekkür ederim değerli fikirleriniz için iyi ki varsınızNe kadar kötü olurlarsa olsun onlar ailesi tribinde haklı olur hem de 7. Ay çok geç gerçekten zaten 5 aylık oldu yeteri kadar anlamışlardır erkenden söylenmeyecek kişiler olduklarını
Merhaba canımMerhaba kızlar, hamileliğimin başından beri yediklerime dikkat etmeye çalışıyordum ama bugün bana bişey oldu. Koca bir paket cips bir tanede çikolatalı gofret yedim. Şimdi vicdan azabı çekiyorumbebeğim rahatsız olmaz inşallah, tansiyonum felan çıkar diye cipsin üzerine 500 ml su içtim. 3 haftada 1 kg almışım yemediğim halde ve kiloya yatkın olmadığım halde. Doktor ayda 1.5 kg normal dedi, bu ay da bunu yakalamak için sağlıklı beslenmeye devam etmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?