2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Sefan olsun, afiyetler olsun. Nolcak canım ondan. Tabii yiceksin, asıl canın çeker ve yemezsen bebek etkilenebilir. Sen üzüleceğin için oda hissedecek. Hemde abartmamışsın ki. Ay canım çekti akşam alam da yiyem

Ben de keşke başka bişeyle meşgul olup onu sallamasam bu akşam Biraz gıcıklık yapayım gideyim de evde huzurunu kaçırayım
Bekle bence.Görümce gözü denen bişey var ben buna katılıyorum kesinlikle.azcık daha bekleyiverin.Zaten şampanya falan patlatmıyor kimse hamilesin diye mutluluktan en azından benimkiler patlatmadı
İyi yapmışsın kız belimiz bıkınımız kopuyor döncez uyucaz diye adamlar yatar yatmaz horr uykuya geçiş.Benden kaldırcam artık uyuyunca .banane

Yaaa annelik işte bu.canım valla benimki de sürekli esniyordu sıkıldı galiba içeride hiç düşünme onların şimdi güzel günleri ,senin kalbinin sesi bile nasıl iyi geliyor onlara anneleri.Böyle şeyler düşünüp üzme kuzuları da kendini de

Ben günde 3 tane gofret yiyorum iki güne bir arkadaşlarla gecenin körüne kadar okey oynuyoruz ,orda da bi paket cips yiyorum jelibon yiyorum.Sucuk yiyorum hatta 2 kere de sosis yedim .Şimdi sizin mesajı okuyunca ben mental olarak çöktüm tartım kırılmasın diye tartılmıyorum ben 3haftadır ❤

Saol canım valla cips yemeyeli 6 ay olmuştu bu sefer de böyle oldun demi napalım, sanada afiyet olsun

Ben bekliyoruz diye biliyorum ,1 saat bekleyip kan alıyorlar galiba

Canım ye de sürekli yeme bence, kilo önemli değil de Allah korusun gebelik şekeri vs önemli, bide normal doğum düşünüyorsan çok tombul bebek dezavantaj ben birazda onu düşünüyorum açıkcası, bi de doktorum da kiloya takıntılı olunca durum böyle oldu, inşallah bu kadar dikkat etmeye doğurabilirim

Saol canım valla cips yemeyeli 6 ay olmuştu bu sefer de böyle oldun demi napalım, sanada afiyet olsun
Yavrum zaten 9 ay full dikkat mümkün değil. Ben o kafadan çıkalı 3 ay kadar oldu mesela kahvaltı yapamıyorum kustuğun için. Sallamıyorum artık olduğu kadar. Benim şuan tek derdim doğum gerisi en olması gereken haliyle diye düşünüyorum

Lolons mağazasında ürün alan var mi kızlar? Kaliteli mi? Bakiyorum fiyatları acayip uygun,nasil bisey acaba?!

Valla bizde durumlar çok kötü ben dün gece bi saat falan ağladım kocam bu akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkacak diye ama haklı olduğumu düşünüyorum

Kızlar hamile yogası hakkında ne düşünüyorsunuz ? Doğumu kolaylaştırdı söyleniyor hiç deneyen oldu mu aranızda?
Ben evde çok hareketsiz kaldım o yüzden gitmeyi düşünüyorum, üzerimdeki miskinliği atmak için arayıştayım

Valla ben de sendenim canım. Elime ne geçerse yiyorum. Çiğ olmamasına dikkat ediyorum sadece. Onun haricinde cips çikolata, sucuk, sosis yiyorum ve 3 haftada 1 kilo benim için imkansız benbhaftada 1 kilo alıyorum takmıyorum artık ya

Canım sen az yesen de ya da çok dikkat rtsen de bebek kilolu olabiliyor o ona pek bakmıyor
Biraz da genetik kilolu bebeler. Ben geç doğurduğum halde benden çıkan bebe 3,464 kg dı. Vaktinde ya da öncesinde doğsaymış demek ki daha da zayıf olcaktı.

Valla bizde durumlar çok kötü ben dün gece bi saat falan ağladım kocam bu akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkacak diye ama haklı olduğumu düşünüyorum
Ben alıştım bu durumlara yapçak bişey yok. Doğumdan sonra da ve daha hala öyle arada bir çıkıyor ben evde çocukla kalıyorum. Bu durum çok sinir bozucu ama onlara da çok karışamayız diye düşünüyorum çok sıkmamak lazım, amma velakin yeri geldi mi biz de çıkabilmeliyiz

Aslında ben dalga geçmiştim haklı olduğumu düşünüyorum diye çok moralim bozuk bu ara adam dışarı çıkmak isteyince kendimi terkedilmiş hissettim ağlayınca şok oldu

arkadaslar merhaba ben 3 ay önce çatlatma iğnesi ve klomen kullandım ama hamile kalamamıstım sonra bu ay 3 gün adetim gecikti ve erken gebelik testi ve kaset testlerinde böle silik çizgiler mevcut bugun kaset testimde yine silik cizgi oldu fakat ben dün gece kan verdim kanımda 1.20 çıktı sizde hamileyim neyim ben iğne etkisi 3 ay sürmez dimi sizce hamilemiyim ???

Benim hiç normal doğum düşüncem yok.Gelirse okey yaparım ama illa normal olsun demedim hiç bi zaman,psikolojim bunu kabul etmiyor tombul bebek severim kız ben Salı günü şeker yüklemem var haftasonu yemicem tatlı öyle karar aldım
Bence haklısın zaten.Benim Eşim trip yememek için artık teklif dahi etmiyor arada bi halı sahaya gider garibim.gerçi şikayetçi değil bence ya ,biz normalde iyi vakit geçiririz benim psikolojim şu an olduğu gibi saçmalamadığı sürece şu an hassasız işte ne var çakmasa yani
Aman veririz kız ,doğumdan sonra diyet bölümüne geçiş yaparız ordan devam ben günde 1 bile alıyor olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…