- 30 Haziran 2022
- 1.863
- 3.774
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.321
Valla yemediğim halde almışım demek hep yesem ayda 3 kg gidecekMerhaba canım
Valla 3 haftada 1 kilo çok iyi, bebek sen mutlu oldun diye daha çok mutlu olmuştur, bu kadar takılma arada kaçamaklar olur, olmalıdır da
Merhaba kızlar, hamileliğimin başından beri yediklerime dikkat etmeye çalışıyordum ama bugün bana bişey oldu. Koca bir paket cips bir tanede çikolatalı gofret yedim. Şimdi vicdan azabı çekiyorumbebeğim rahatsız olmaz inşallah, tansiyonum felan çıkar diye cipsin üzerine 500 ml su içtim. 3 haftada 1 kg almışım yemediğim halde ve kiloya yatkın olmadığım halde. Doktor ayda 1.5 kg normal dedi, bu ay da bunu yakalamak için sağlıklı beslenmeye devam etmem lazım
Ben de keşke başka bişeyle meşgul olup onu sallamasamCanım normal herşeye takıyor insan ister istemez ben çocuk olduğu için eşimle pek ilgilenemiyorum açıkçası. Kendisi hep film dizi oyun bişeyler izleyip geç yatıyor ben 9-10 yataktayım. Bence sen de intikamını sonra alırsınsen ondan önce uyucağın günler illa ki gelir, sonra o takar kafaya
Bekle bence.Görümce gözü denen bişey var ben buna katılıyorum kesinlikle.azcık daha bekleyiverin.Zaten şampanya falan patlatmıyor kimse hamilesin diye mutluluktanMerhaba kızlar
Size kafama takılan birşey danışmak istiyorum. Şimdi benim oldum olası yani 9 yıllık evliliğim boyunca kayınvalide tarafıyla aram hiç iyi olmadı sebepsiz bir şekilde beni oğullarına layık göremediler bir türlü. Bir de akıllara zarar cidden ruh dengesi bozuk bir görümcem var kendisinden ve kötü enerjisinden tırsıyorum. Henüz eşimin ailesine bebişi söylemedik ben ayrıntılıdan sonra demiştim şimdi de doğal olarak eşim söylemek istiyor ama ben görümcemin duymasını istemiyorum çünkü enerjisinden korkuyorum. Daha önce kayıplarım olduğu için belki çok hassas davranıyorumdur bilmiyorum ama eşime de haksızlık etmek istemiyorum arada kaldım yani. Dün 7. Aya kadar beklesek mi dedim ama dünden beri trip atıyor bana eşim. Belki haklı evet ama sonradan pişman olmak da istemiyorum. Kafam çok karışık önce bebeğim deyip içime sinmeyen birşeyi yapmayayım mı yoksa eşimle empati kurup söyleyelim mi fikirlenizi merak ediyorum.
Not: ben sölemek istemezsem eşim bekler orada sorun yok sadece trip atar
İyi yapmışsın kız belimiz bıkınımız kopuyor döncez uyucaz diye adamlar yatar yatmaz horr uykuya geçiş.Benden kaldırcam artık uyuyunca .bananeAy bende kocam beyi bir kaşık suda boğacaktım dün gece. Uyuyamadım dön, dolaş. Baktım beyefendi çoktan 6472727. Rüyasına geçmiştabiki uyandırdım yani.
Acaba dolunay etkisiyle mi o kadar tepki verdim, bilemedim şimdi. Oda nolduğunu şaşırdı, yazık.
C Cerito @mydreams93
Vucut emzirme süreci için depo yapıyor, normalde kilo almayız ama gebelikte hızlı kilo alınıyorValla yemediğim halde almışım demek hep yesem ayda 3 kg gidecekbu hamilelik garip bir şey
Yaaa annelik işte bu.canım valla benimki de sürekli esniyordu sıkıldı galiba içeridesizle bir şey paylaşmak istiyorum ama lütfen delirdiğimi düşünmeyin. Pazartesi detaylı ultrasona gittik ya bizim kızların surat 5 karış mutsuzlardı. O günden beri kendi kendimi yiyorum acaba zor hamilelik geçirdiğim için hep enerjim yok hep mutsuz gibiyim onlarda bunu hissediyorlar diye mi öyleler diyeve bu vicdandan kurtulamıyorum...
Ben günde 3 tane gofret yiyorum iki güne bir arkadaşlarla gecenin körüne kadar okey oynuyoruz ,orda da bi paket cips yiyorum jelibon yiyorum.Sucuk yiyorum hatta 2 kere de sosis yedim .Şimdi sizin mesajı okuyunca ben mental olarak çöktümMerhaba kızlar, hamileliğimin başından beri yediklerime dikkat etmeye çalışıyordum ama bugün bana bişey oldu. Koca bir paket cips bir tanede çikolatalı gofret yedim. Şimdi vicdan azabı çekiyorumbebeğim rahatsız olmaz inşallah, tansiyonum felan çıkar diye cipsin üzerine 500 ml su içtim. 3 haftada 1 kg almışım yemediğim halde ve kiloya yatkın olmadığım halde. Doktor ayda 1.5 kg normal dedi, bu ay da bunu yakalamak için sağlıklı beslenmeye devam etmem lazım
Saol canım valla cips yemeyeli 6 ay olmuştuSefan olsun, afiyetler olsun. Nolcak canım ondan. Tabii yiceksin, asıl canın çeker ve yemezsen bebek etkilenebilir. Sen üzüleceğin için oda hissedecek. Hemde abartmamışsın ki. Ay canım çekti akşam alam da yiyem
Ben bekliyoruz diye biliyorum ,1 saat bekleyip kan alıyorlar galibaKızlar şeker yüklemesi yapıldıktan sonra bir kere kan alıp gönderiyorlar mı? Bazı yerlerde bir saat bekliyorsunuz yüksek çıkarsa daha fazla yükleme yapılıyor falan demişler öyle bir şey var mı? Çünkü ben kan verip hemen işe geçmem gerekşyor
Canım ye de sürekli yeme bence, kilo önemli değil de Allah korusun gebelik şekeri vs önemli, bide normal doğum düşünüyorsan çok tombul bebek dezavantajBen günde 3 tane gofret yiyorum iki güne bir arkadaşlarla gecenin körüne kadar okey oynuyoruz ,orda da bi paket cips yiyorum jelibon yiyorum.Sucuk yiyorum hatta 2 kere de sosis yedim .Şimdi sizin mesajı okuyunca ben mental olarak çöktümtartım kırılmasın diye tartılmıyorum ben 3haftadır ❤
Yavrum zaten 9 ay full dikkat mümkün değil. Ben o kafadan çıkalı 3 ay kadar olduSaol canım valla cips yemeyeli 6 ay olmuştubu sefer de böyle oldun demi napalım, sanada afiyet olsun
Valla bizde durumlar çok kötü ben dün gece bi saat falan ağladım kocam bu akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkacak diye ama haklı olduğumu düşünüyorumgünaydın herkesebu aralar biraz depresyondayım sanırım kızlar.Kendimi çok yalnız hissediyorum,sanki herşeyle tek başıma uğraşıyor gibi hissediyorum.alınganlık mı yapıyorum yoksa eşim de daha az mı ilgilenmeye başladı benimle objektif olamıyorum bu konuda.hamilelikten midir nedir geceleri kafamda bin türlü senaryo yaşıyorum eşimin benden önce uykuya dalması bile ağırıma gidiyor havalar bi düzelseydi de şu depresyon halimi de bi atsaydım
Valla ben de sendenim canım. Elime ne geçerse yiyorum. Çiğ olmamasına dikkat ediyorum sadece. Onun haricinde cips çikolata, sucuk, sosis yiyorum ve 3 haftada 1 kilo benim için imkansız benbhaftada 1 kilo alıyorumBen günde 3 tane gofret yiyorum iki güne bir arkadaşlarla gecenin körüne kadar okey oynuyoruz ,orda da bi paket cips yiyorum jelibon yiyorum.Sucuk yiyorum hatta 2 kere de sosis yedim .Şimdi sizin mesajı okuyunca ben mental olarak çöktümtartım kırılmasın diye tartılmıyorum ben 3haftadır ❤
Canım sen az yesen de ya da çok dikkat rtsen de bebek kilolu olabiliyor o ona pek bakmıyorCanım ye de sürekli yeme bence, kilo önemli değil de Allah korusun gebelik şekeri vs önemli, bide normal doğum düşünüyorsan çok tombul bebek dezavantajben birazda onu düşünüyorum açıkcası, bi de doktorum da kiloya takıntılı olunca durum böyle oldu, inşallah bu kadar dikkat etmeye doğurabilirim
Ben alıştım bu durumlaraValla bizde durumlar çok kötü ben dün gece bi saat falan ağladım kocam bu akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkacak diye ama haklı olduğumu düşünüyorum
Aslında ben dalga geçmiştim haklı olduğumu düşünüyorum diyeBen alıştım bu durumlarayapçak bişey yok. Doğumdan sonra da ve daha hala öyle arada bir çıkıyor ben evde çocukla kalıyorum. Bu durum çok sinir bozucu ama onlara da çok karışamayız diye düşünüyorum çok sıkmamak lazım, amma velakin yeri geldi mi biz de çıkabilmeliyiz
Benim hiç normal doğum düşüncem yok.Gelirse okey yaparım ama illa normal olsun demedim hiç bi zaman,psikolojim bunu kabul etmiyorCanım ye de sürekli yeme bence, kilo önemli değil de Allah korusun gebelik şekeri vs önemli, bide normal doğum düşünüyorsan çok tombul bebek dezavantajben birazda onu düşünüyorum açıkcası, bi de doktorum da kiloya takıntılı olunca durum böyle oldu, inşallah bu kadar dikkat etmeye doğurabilirim
Bence haklısın zaten.Benim Eşim trip yememek için artık teklif dahi etmiyorValla bizde durumlar çok kötü ben dün gece bi saat falan ağladım kocam bu akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkacak diye ama haklı olduğumu düşünüyorum
Aman veririz kız ,doğumdan sonra diyet bölümüne geçiş yaparız ordan devamValla ben de sendenim canım. Elime ne geçerse yiyorum. Çiğ olmamasına dikkat ediyorum sadece. Onun haricinde cips çikolata, sucuk, sosis yiyorum ve 3 haftada 1 kilo benim için imkansız benbhaftada 1 kilo alıyorumtakmıyorum artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?