2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Cerito sen bensin valla bende okuyunca çöktüm çünkü dikkat etmiyorum özellikle ramazanda hergün güllacım var şaka bir yana kendimi çözmeye başladım mesela makarna, pirinç pilavı, beyaz ekmek yediğimde midem çok yanıyor onları kestim gavisconu azalttım. Ama kilo yapıcak mı diye bakmıyorum hatta canımı ketçaplı cips çektirdiniz

Valla söylemeye utandım da benim de öyle aslında bazen ertesi günü bir kiloya yakın fazla çıkıyorum

Aslında ben dalga geçmiştim haklı olduğumu düşünüyorum diye çok moralim bozuk bu ara adam dışarı çıkmak isteyince kendimi terkedilmiş hissettim ağlayınca şok oldu

Ya bi caps varya bazen kızım ağlıyor o ağlayınca karım da ağlıyor. Kayınpederi arıyorum herkes kendi kızını teselli etsin diye.

Tam olarak bu durumlara geldik

Bizin lohusa kafalarını varya uuu anlatıp anlatıp gülcez burda erkeklerin askerliği gibi bıraksalar 20 yıl anlatırız biz o zamanı.

Ayy bende işten çıkınca onu alcam ekşimsi ekşimsii üf olsa ne giderdi

Ya ben mi çok rahatım acaba ben hiç çökmüyomm gamsız bir anne miyim ben acaba gereken özeni gösteremeyecek miyim

Ay yanlız değilim ya çok mutlu oldum hahahah güllacın hayaliyle duruyorum şu an iş yerinde ,dünden de yaptım soğumuştur iyice ben de simit ,poğaça onları kestim hep yiyordum midemi mahvediyordu ,çikolata da sadece gofret yiyebiliyorum diğerleri midemi mahvediyor.Kilosuna bakmıyorum midemi yakmasın da yeterli bende bi yoğurtlu olandan alayım akşama
Valla söylemeye utandım da benim de öyle aslında bazen ertesi günü bir kiloya yakın fazla çıkıyorum
Hahahaha ya utanma burda biz bizeyiz eşim de çok destekçi yeme konusunda ,birlikte yuvarlanacağız yakında öyle olunca gocunmuyorum da yemeye .Şişkoyum di mi deyince hamilesin hayatım tabi yiyeceğiz diyor saldım komple

Kızlar eşim mayısın başında kardeşiyle Japonyaya gitme kararı aldı. Bana sordu bende tabi canım dedim ama nasıl dedim bilmiyorum. Kendimi hangi duvara vurayım ben allah aşkına. 1 hafta olmicak. Bide ailem gelsinmiş, tek kalmayayımmış. Dedim o zaman gitme ya tek kalırım ya da gidemezsin. Ya acaba akıl tutulması mı yaşadım ben okey derken. Hamile olmasam tamam sıkıntı yok tabili gitsin ama bu durumda ne bilem ya. Şimdi hevesini de kırmak istemiyorum. İzin mizin hepsini halletti. Baya yola çıktı ya.

Benimki de bana gaz veriyo hep ben zaten normal zamanlarda da hep yiyen bir insan olduğum için yeme dese bile bana kar etmez biliyor ye aşkım sağlığınız yerinde olsun da ye diyor hep
Bazen milka ineği diyo bana ama gülüp geçiyom o da zaten geyik yapıyo

Valla bende hiç düzenli beslenmiyorum kızlar canım ne isterse yiyorum zaten iştahım öyle sağlıklı şeylere karşı hiç yok benımde çarşamba şeker yüklemem C Cerito

Ah canım ben şuan travel 2 hikayesi dinliyorum. Çünkü aynısının bir değişik versiyonu benim başkma geldi. Hamileliğimin çok başlarındaydı, bana dedi ki eşim. İşte bizim çocuklarla çocukluk hayalimiz var amerikaya gitmek istiyoruz ağustosta gidebilir miyim, ben de aynı senin dediğin gibi git tabi ya hayalini gerçekleştir falan dedim hangi kafayla hala da bunu sorguluyorum. Neyse ben temmuz ortası doğum yaptım bu bebek 35 günlükken bıraktı beni gitti. Ben delirdimmm. Bütün tatili adamın burnundan getirdim küstüm kızdım kavga ettim. Lohusa kafası ki haklıydım. Ben olsam bırakıp gitmezdim. Hala bana niye o zaman tamam dedin der o da haklı. O sinirle bana bi magnet süs bile getirmemiş eşşek sonra beraber gittik ama gönlümü aldı. Sizde öyle yapın bence ancak öylesi paklar

ooooo modern eş en sevdiğim sende bir hafta gidemesen bile kız arkadaşlarınla 1-2 günlüğüne kaç o boşlukta biryerlereeee. Ben haftasonları bulantıdan gebermesem neler yapcamda işte

iyi hamileyiz demiyor ya ben napıyımmm 54 kilo ile evlendim eşim 7-24 yiyor yeni evlilik olunca bende ona uydum 65 kilo ile hamile kaldım adam sadece 500 gram aldı. Ve gerçekten abartmıyorum gece yatak odasında yatakta bile yiyor gram almıyo ben gene 1 bardak su içiyorum +3 kilo

Bende bende çok severim yemeyi.Yer yer diyetle uğraşırım sonra aman kocalar zaten anca geyik yapmaya yarıyor alıştık artık
Valla bende hiç düzenli beslenmiyorum kızlar canım ne isterse yiyorum zaten iştahım öyle sağlıklı şeylere karşı hiç yok benımde çarşamba şeker yüklemem C Cerito
Çarşambaya kadar biraz askıya alalım bence ben evdeki tatlıyı bitirip bi daha yapmicam

Valla koca görcek halim pek yok bu aralar ya anca yemek çocuk yat uyu ama yarın john wick patlatıcaz sinemada

Kadınlar çok kolay alıp,çok geç veriyor ya sanırım yağlı vücutlarımız olduğu için kız 65 yine iyi bence hamile kalmak için ben 75le kaldım şimdiden 88im

Valla koca görcek halim pek yok bu aralar ya anca yemek çocuk yat uyu ama yarın john wick patlatıcaz sinemada
Sinemaya gitmeyeli çok oldu ,kaç saatmiş ki bende çok merak ediyorum ya izlemek istiyorum ama belim kopar mı acaba

Sinemaya gitmeyeli çok oldu ,kaç saatmiş ki bende çok merak ediyorum ya izlemek istiyorum ama belim kopar mı acaba
Tam 170 dk mış canım illa ki kopuyor bu benim hamilelikte 4. Gidişim olcakbelim kopa kopa izliyom valla
Zaten benim bebe bence çok sosyal olucak. Başından beri konserler sinemalar yapmadığı kalmadı

Arkadaşım doğumdan sonra gitsin bacaklarını kırarım ne münasebet. Ya ben ketenpeleye geldim. Hamilelik durumumu bilmeden önce hindistanda görmek istediğim biryer vardı oraya gidicektim ben bu ağustosta. Tek gitmek istedim inzivaydı çünkü. Iyk mıyk orda tek napcan güvenliğinden endişe ederim vs dedi. Aradan biraz zaman geçti hamileliğimi öğrendik. Sonra geçenlerde işte kardeşiyle konuşup yanımda karar verdiler bende o zaman bende hindistana tek giderim siz oğluşla kalırsınız ancak o şartla dedim. Aslında şuan düşünüyorum da tamam demedi ben nasıl izin verdim ya.

ooooo modern eş en sevdiğim sende bir hafta gidemesen bile kız arkadaşlarınla 1-2 günlüğüne kaç o boşlukta biryerlereeee. Ben haftasonları bulantıdan gebermesem neler yapcamda işte
Jsjshsh moderliğimin 3 hafta sürmesi dışında bir sorun yok yaa izin kullanmak istemiyorum öncesinde bebişle geçireyim diye. Bende o konuda takık çıktım kendime şaşırıyorum

Ama muhtemelen yapıcam birşeyler böyle olmazz evde kendimi kurarım, burnundan gelir sonra benim kafa yerine gelince üzülürüm ben

Valla öyle böyle gitti ben de hiç düşünemedim o zamanki kafamı bi de aynı dediğin gibi annemi falan getirttik buraya yanlız kalmadım güya. Annem de beni delirtti zaten herşey üstüme üstüme. Gitti grzdi ama söylene söylene bi alem oldum. Neyse sonuç olarak beni de götürdü beni ikna etmesi 3 senesini aldı hiç gidesem yoktu çünkü bizim de hayalimizdi. Ama iyi ki de gitmişim boşa naz yapmışım. Gene gitçem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…