2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Jsjshhshs nasıl ya gidip geldi ve 3 yıl gidelim diye peşinde mi koştu? Enişte bey zemzemle yıkandı sanıyorum ki git kız sefan olsun. Bende planları kuruyorum. Bir doğsun bebişte azıcık alışalım birbirimize evde pineklemeyeceğim asla

Canım çok sevinmiş gibi yapacaksın benim de kızlarla aradığım fırsat x yere gitmeyi çok istiyordum ama seni yalnız bırakmak içime hiç sinmiyordu diyeceksin. Muhtemelenn aklı kalacak ve sen gitme diye plann iptal oldu diyecektir

Zaten çocuk olduktan sonra daha çok geziyor insan. Daha doğrusu kıymetini anlıyor. Biz 7 yıl çocuksuzduk koca 7 yılda bi kere İstanbul bi kere de Küba yaptık. Onun haricinde evden çıkmıyorduk ne bi sinema ne başka bişey. Neden bilmiyorum. Ben kızım doğdu evde durmuyorum haftada 2-3 kere dışarlardayım zaten bebelerle evde zaman geçmiyor onlar da sıkılıyor biz de
Aynen öyle gönlümü almak için uğraştı baya, sonra kabul ettim hahahah

Kız burcumsu sende varyaaa

Ama dönmez karardan bilet aşamasında çok heyecanlı takoz koymak istemiyorum çünkü şuan hassasım diye böyle düşündüğüme eminim. Sonra pişman olurum kesin.

Üstüne başka plan daha yaparsa hiç şaşırmam hahahha

Hsjsjshjj maşallah senin kız uyumlu demek ki bi oğluşu göreyim de karar vericem gezip gezmeyeceğime

Benim eşimde dün diyo ki çocuk olunca artık akşamları dışarı çıkamıycaz. Dedim biz akşamları nereye çıkıyoduk ki zaten

Kızlar doktordan geldik , bizim Güneş kız yine önde çıktı şükür. 22+3 uz normalde 23 hafta dolmuş çıktı değerleri. 28 cm 550 Gr olmuş sağlıklı bir sorun yok. Serbest T4 değerim düşük çıktı dedim tek başına bişey ifade etmez. Diğer ay değerlerin toparlar, sen yine de kan tahlili ver sağlık ocağına onu da getir bana dedi. Diğer ay götüreceğim onu da. Bu da bizim Güneş kız, su içiyordu içerde bu arada ben en son kontrolde bir ay önce 73 Ken şu an 76 çıktım. Yandık kızlar aallah ne verdiyse de yiyorum nolcaz böyle

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-07-16-55-37-435_com.miui.gallery.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 117
  • Screenshot_2023-04-07-16-54-35-529_com.miui.videoplayer.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 113
  • Screenshot_2023-04-07-16-53-51-835_com.miui.videoplayer.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 108
  • Screenshot_2023-04-07-16-53-42-012_com.miui.videoplayer.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 114
Kadınlar çok kolay alıp,çok geç veriyor ya sanırım yağlı vücutlarımız olduğu için kız 65 yine iyi bence hamile kalmak için ben 75le kaldım şimdiden 88im
Ay o kiloların bişeyi yok zaten 30 yaşıma kadar alışık olunca imzayı atar atmaz dünyam değişince bi şoka uğradım
Duaya mı çıksam acaba
Aman bacım sen duadan uzak dur yine cezaya falan düşme

Oy bal surattt aman onlar iyi olsunlar da hallederiz ben tartıya bile çıkamıyorum korkudan haftaya görücem anyayı konyayı

Ay o kiloların bişeyi yok zaten 30 yaşıma kadar alışık olunca imzayı atar atmaz dünyam değişince bi şoka uğradım

Aman bacım sen duadan uzak dur yine cezaya falan düşme
doğru söylüyorsun kız mazallah

Usluyum artık ya yok karışmıyorum kim kiminle ne yapıyorsa yapsın. Değerli düşüncelerimi herkesle paylaşmicam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…