- 22 Mayıs 2012
- 11.011
- 30.595
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.361
Jsjshhshs nasıl ya gidip geldi ve 3 yıl gidelim diye peşinde mi koştu? Enişte bey zemzemle yıkandı sanıyorum kiValla öyle böyle gitti ben de hiç düşünemedim o zamanki kafamıbi de aynı dediğin gibi annemi falan getirttik buraya yanlız kalmadım güya. Annem de beni delirtti zaten herşey üstüme üstüme. Gitti grzdi ama söylene söylene bi alem oldum. Neyse sonuç olarak beni de götürdü beni ikna etmesi 3 senesini aldı hiç gidesem yoktu çünkü bizim de hayalimizdi. Ama iyi ki de gitmişim boşa naz yapmışım. Gene gitçem
Canım çok sevinmiş gibi yapacaksın benim de kızlarla aradığım fırsat x yere gitmeyi çok istiyordum ama seni yalnız bırakmak içime hiç sinmiyordu diyeceksin. Muhtemelenn aklı kalacak ve sen gitme diye plann iptal oldu diyecektirKızlar eşim mayısın başında kardeşiyle Japonyaya gitme kararı aldı. Bana sordu bende tabi canım dedim ama nasıl dedim bilmiyorum. Kendimi hangi duvara vurayım ben allah aşkına. 1 hafta olmicak. Bide ailem gelsinmiş, tek kalmayayımmış. Dedim o zaman gitme ya tek kalırım ya da gidemezsin. Ya acaba akıl tutulması mı yaşadım ben okey derken. Hamile olmasam tamam sıkıntı yok tabili gitsin ama bu durumda ne bilem ya. Şimdi hevesini de kırmak istemiyorum. İzin mizin hepsini halletti. Baya yola çıktı ya.
Zaten çocuk olduktan sonra daha çok geziyor insan. Daha doğrusu kıymetini anlıyor. Biz 7 yıl çocuksuzduk koca 7 yılda bi kere İstanbul bi kere de Küba yaptık. Onun haricinde evden çıkmıyorduk ne bi sinema ne başka bişey. Neden bilmiyorum. Ben kızım doğdu evde durmuyorum haftada 2-3 kere dışarlardayımJsjshhshs nasıl ya gidip geldi ve 3 yıl gidelim diye peşinde mi koştu? Enişte bey zemzemle yıkandı sanıyorum kigit kız sefan olsun. Bende planları kuruyorum. Bir doğsun bebişte azıcık alışalım birbirimize evde pineklemeyeceğim asla
Kız burcumsu sende varyaaaCanım çok sevinmiş gibi yapacaksın benim de kızlarla aradığım fırsat x yere gitmeyi çok istiyordum ama seni yalnız bırakmak içime hiç sinmiyordu diyeceksin. Muhtemelenn aklı kalacak ve sen gitme diye plann iptal oldu diyecektir
Üstüne başka plan daha yaparsa hiç şaşırmam hahahhaCanım çok sevinmiş gibi yapacaksın benim de kızlarla aradığım fırsat x yere gitmeyi çok istiyordum ama seni yalnız bırakmak içime hiç sinmiyordu diyeceksin. Muhtemelenn aklı kalacak ve sen gitme diye plann iptal oldu diyecektir
Hsjsjshjj maşallah senin kız uyumlu demek ki bi oğluşu göreyim de karar vericem gezip gezmeyeceğimeZaten çocuk olduktan sonra daha çok geziyor insan. Daha doğrusu kıymetini anlıyor. Biz 7 yıl çocuksuzduk koca 7 yılda bi kere İstanbul bi kere de Küba yaptık. Onun haricinde evden çıkmıyorduk ne bi sinema ne başka bişey. Neden bilmiyorum. Ben kızım doğdu evde durmuyorum haftada 2-3 kere dışarlardayımzaten bebelerle evde zaman geçmiyor onlar da sıkılıyor biz de
Aynen öyle gönlümü almak için uğraştı baya, sonra kabul ettim hahahah
Neyse şansına belki son dk bi şey çıkar iptal olurKız burcumsu sende varyaaa
Ama dönmez karardan bilet aşamasında çok heyecanlı takoz koymak istemiyorum çünkü şuan hassasım diye böyle düşündüğüme eminim. Sonra pişman olurum kesin.
Duaya mı çıksam acabaNeyse şansına belki son dk bi şey çıkar iptal olur
Yapamaz aklı kalırÜstüne başka plan daha yaparsa hiç şaşırmam hahahha
Benim eşimde dün diyo ki çocuk olunca artık akşamları dışarı çıkamıycaz. Dedim biz akşamları nereye çıkıyoduk ki zatenZaten çocuk olduktan sonra daha çok geziyor insan. Daha doğrusu kıymetini anlıyor. Biz 7 yıl çocuksuzduk koca 7 yılda bi kere İstanbul bi kere de Küba yaptık. Onun haricinde evden çıkmıyorduk ne bi sinema ne başka bişey. Neden bilmiyorum. Ben kızım doğdu evde durmuyorum haftada 2-3 kere dışarlardayımzaten bebelerle evde zaman geçmiyor onlar da sıkılıyor biz de
Aynen öyle gönlümü almak için uğraştı baya, sonra kabul ettim hahahah
Ay o kiloların bişeyi yok zaten 30 yaşıma kadar alışık olunca imzayı atar atmaz dünyam değişince bi şoka uğradımKadınlar çok kolay alıp,çok geç veriyor ya sanırım yağlı vücutlarımız olduğu içinkız 65 yine iyi bence hamile kalmak için ben 75le kaldım şimdiden 88im
Aman bacım sen duadan uzak dur yine cezaya falan düşmeDuaya mı çıksam acaba
Oy bal surattt aman onlar iyi olsunlar da hallederiz ben tartıya bile çıkamıyorum korkudan haftaya görücem anyayı konyayıKızlar doktordan geldik , bizim Güneş kız yine önde çıktı şükür. 22+3 uz normalde 23 hafta dolmuş çıktı değerleri. 28 cm 550 Gr olmuşsağlıklı bir sorun yok. Serbest T4 değerim düşük çıktı dedim tek başına bişey ifade etmez. Diğer ay değerlerin toparlar, sen yine de kan tahlili ver sağlık ocağına onu da getir bana dedi. Diğer ay götüreceğim onu da. Bu da bizim Güneş kız, su içiyordu içerde bu arada ben en son kontrolde bir ay önce 73 Ken şu an 76 çıktım. Yandık kızlar aallah ne verdiyse de yiyorum nolcaz böyle
Oy bal surattt aman onlar iyi olsunlar da hallederiz ben tartıya bile çıkamıyorum korkudan haftaya görücem anyayı konyayı
Ay o kiloların bişeyi yok zaten 30 yaşıma kadar alışık olunca imzayı atar atmaz dünyam değişince bi şoka uğradım
Aman bacım sen duadan uzak dur yine cezaya falan düşme
Evet yaaa bende çok merak ettim 13.ünde randevum bakalım bizimki ne çıkcakYalnız dikkat ettim de benim takvimde yazan değerlerle birebir çıktı değerlerim
Bacım hepiniz temmuz annesi oldunuz yaEvet yaaa bende çok merak ettim 13.ünde randevum bakalım bizimki ne çıkcakgünlerimiz aynı seninle ama ben en az 3 hafta önce senden adaya veda edeceğim en geç temmuz 17 dedi doktor
Şşşttt ruhumuz ağustos annesiBacım hepiniz temmuz annesi oldunuz ya
Hejsjjs ona ne şüphe canımŞşşttt ruhumuz ağustos annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?