- 29 Mayıs 2020
- 322
- 807
- 53
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.381
Bizimkilerin de patlatmayacağı kesinBen de keşke başka bişeyle meşgul olup onu sallamasambu akşam Biraz gıcıklık yapayım gideyim de evde huzurunu kaçırayım
Bekle bence.Görümce gözü denen bişey var ben buna katılıyorum kesinlikle.azcık daha bekleyiverin.Zaten şampanya falan patlatmıyor kimse hamilesin diye mutluluktanen azından benimkiler patlatmadı
İyi yapmışsın kız belimiz bıkınımız kopuyor döncez uyucaz diye adamlar yatar yatmaz horr uykuya geçiş.Benden kaldırcam artık uyuyunca .banane
Benimki sbhtı aç gittim canım ama girmeden bi 10-15 dk önce küçük bir çikolata yedim. Dr iyi ki yemişsin hareketli maşallah dedi kolay gördük heryeriniKızlar yarın detaylım var
Ancak doktora sormayı unuttum. Aç/tok farkediyor mu? Size önerilen birşey oldu mu?
Valla o iş belli olmaz ama herkes gününde doğursun dileğimEvet yaaa bende çok merak ettim 13.ünde randevum bakalım bizimki ne çıkcakgünlerimiz aynı seninle ama ben en az 3 hafta önce senden adaya veda edeceğim en geç temmuz 17 dedi doktor
Kızlar yarın detaylım var
Ancak doktora sormayı unuttum. Aç/tok farkediyor mu? Size önerilen birşey oldu mu?
Ay bak bende vişne suyuyla çikolataya abanacaktım. Bizim oğluş hep yüzüstü yattığı içinBebişim bana detaylı için randevu veren kız 1 saat öncesinde yemek yemeyi kesin ve USG ye kdr şekerli gıda tüketmeyin demişti
Bana kimse bisey demedi,benim randevum 14deydi,11de kahvaltı yapip öyle gitmiştimKızlar yarın detaylım var
Ay hadi güzel haberlerle gelKızlar yarın detaylım var
Aman arkadaşım 2sini tutamam 40 haftaValla o iş belli olmaz ama herkes gününde doğursun dileğim
Ayyyy hahahahah kendi kv mi gördüm galibaBizimkilerin de patlatmayacağı kesinilk evlendiğimizde kv bana ben torun için çok gencim demişti inş 9 yıl sonra ben hala çok gencim demez
Ne güzel ben hiç sosyal bi aktivite yapmadım bi sinema iyi gidebilir aslındaTam 170 dk mış canımilla ki kopuyor bu benim hamilelikte 4. Gidişim olcak belim kopa kopa izliyom valla
Zaten benim bebe bence çok sosyal olucak. Başından beri konserler sinemalar yapmadığı kalmadı
Bana sadece sıkışık olma dedilerKızlar yarın detaylım var
Canim bende kahvalti yapip gittim skkinti olmadi cikolata yesemde uyuyodu genede doktor biraz bastirdi etti uyandiKızlar yarın detaylım var
Ben hiç almadım,normalde de sevmem . çok fazla katkı maddesi var diye biliyorumKizlar normalde cok nadir tuketirdm ama.canim inanilmaz hazir corba ezogelin cekiiyor. Zarari var mi hazir corbanin iciyomusnz hic
Bize fark etmez demislerdi. Ben kahvalti yaptim, yolda giderken de cikolata yedim hareketlensin diyeKızlar yarın detaylım var
Şaka mııı bizimki ben daha ikizleri doğurmadan eltime baskı yapmaya başladı 2.yi yap diye bende bizimkileri büyüttün kıza baskı yapıyosun diyorumAyyyy hahahahah kendi kv mi gördüm galibahahahah benimki de çok bozuldu hamileyim deyince hep soranlara daha çok erken diye atlıyordu löp diye.Böyle verirler kucağına işte torunu şekerim oğluna da söyleseydin keşke erken olduğunu ,yapmazdı
Merhaba idrarda enfeksiyon için hangi antibiyotiği yazdı size doktor? Aynı sekilde bende bu idrarda enfeksiyondan muzdaribim. Aksef 500mg yazdı bir de munurol yazdı. Antibiyotiği korka korka kullandım mecbur. B grubundaymış. aranızda var mı antibiyotik kullanmak zorunda kalan?
Kızlar yarın detaylım var
Bebeğin kaç haftalık doğdu canım, 3-3.5 iyi ama idealCanım sen az yesen de ya da çok dikkat rtsen de bebek kilolu olabiliyor o ona pek bakmıyor
Biraz da genetik kilolu bebeler. Ben geç doğurduğum halde benden çıkan bebe 3,464 kg dı. Vaktinde ya da öncesinde doğsaymış demek ki daha da zayıf olcaktı.
Evet canim oyle malesef 2 esim kendine yapti o seviyor 2 kasik aldm biraktm bendeBen hiç almadım,normalde de sevmem . çok fazla katkı maddesi var diye biliyorum
Daha dün içtim cnim çekince kokusu bile mest etti beni zarari falan hic aklima gelmedi açıkçasıKizlar normalde cok nadir tuketirdm ama.canim inanilmaz hazir corba ezogelin cekiiyor. Zarari var mi hazir corbanin iciyomusnz hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?