2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bizimkilerin de patlatmayacağı kesin ilk evlendiğimizde kv bana ben torun için çok gencim demişti inş 9 yıl sonra ben hala çok gencim demez

Evet yaaa bende çok merak ettim 13.ünde randevum bakalım bizimki ne çıkcak günlerimiz aynı seninle ama ben en az 3 hafta önce senden adaya veda edeceğim en geç temmuz 17 dedi doktor
Valla o iş belli olmaz ama herkes gününde doğursun dileğim

Bebişim bana detaylı için randevu veren kız 1 saat öncesinde yemek yemeyi kesin ve USG ye kdr şekerli gıda tüketmeyin demişti
Kızlar yarın detaylım var
Ancak doktora sormayı unuttum. Aç/tok farkediyor mu? Size önerilen birşey oldu mu?

Ancak doktora sormayı unuttum. Aç/tok farkediyor mu? Size önerilen birşey oldu mu?
Bana kimse bisey demedi,benim randevum 14deydi,11de kahvaltı yapip öyle gitmiştim hadi güzel haberlerle gel

Ay hadi güzel haberlerle gel bana bişey dememişlerdi ama gittiğimde asistan karnın tok dimi dedi birde sıkışık olma dedi gerçi 1 buçuk saat sürdüğü için demiş olabilir
Valla o iş belli olmaz ama herkes gününde doğursun dileğim
Aman arkadaşım 2sini tutamam 40 hafta şaka biryana sağlıkla gelsinlerde

Bizimkilerin de patlatmayacağı kesin ilk evlendiğimizde kv bana ben torun için çok gencim demişti inş 9 yıl sonra ben hala çok gencim demez
Ayyyy hahahahah kendi kv mi gördüm galiba hahahah benimki de çok bozuldu hamileyim deyince hep soranlara daha çok erken diye atlıyordu löp diye.Böyle verirler kucağına işte torunu şekerim oğluna da söyleseydin keşke erken olduğunu ,yapmazdı

Tam 170 dk mış canım illa ki kopuyor bu benim hamilelikte 4. Gidişim olcakbelim kopa kopa izliyom valla
Zaten benim bebe bence çok sosyal olucak. Başından beri konserler sinemalar yapmadığı kalmadı
Ne güzel ben hiç sosyal bi aktivite yapmadım bi sinema iyi gidebilir aslında

Kizlar normalde cok nadir tuketirdm ama.canim inanilmaz hazir corba ezogelin cekiiyor. Zarari var mi hazir corbanin iciyomusnz hic
Ben hiç almadım,normalde de sevmem . çok fazla katkı maddesi var diye biliyorum

Bize fark etmez demislerdi. Ben kahvalti yaptim, yolda giderken de cikolata yedim hareketlensin diye bide vajinal muayene olabilir dediler, hazirlikli gittim. Nitekim doktor bakti da rahim agzini ordan ölçtü

Şaka mııı bizimki ben daha ikizleri doğurmadan eltime baskı yapmaya başladı 2.yi yap diye bende bizimkileri büyüttün kıza baskı yapıyosun diyorum

Largopen yazdı bana 1 gr. 12 saatte bir içtim.

Bana tok gel yanında 2'li ve 4'lü test sonuçlarını da getir dediler.

Bebeğin kaç haftalık doğdu canım, 3-3.5 iyi ama ideal

Kızlar mideniz yandıkça böyle boğazınıza göğsünüze bir şey oturmuş hissi de oluyor mu yutkunurken bir şey var sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…