2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bizim kayınvalideler aynı model sanırım
Bir kere eşimin teyzesi doğum yapınca benim kv güzeller güzeli bir beşik hazırlamıştı. Teyze dönüp torunun olunca ankaya da yaparsın böyle güzel beşik demişti ve benim kv bırak bi laf etmeyi kafasını bile sallamamıştı. Sonradan öğrendim gerçi beşiği anneanne yapıyomuş ama insan bir kafa sallar yalandan yaa çok üzülmüştüm içimde kalmış bak unutmuyorum

Kızlar mideniz yandıkça böyle boğazınıza göğsünüze bir şey oturmuş hissi de oluyor mu yutkunurken bir şey var sanki
Merhaba, şu an yaşadığım durum.
Midem biraz yanıyordu bugün, şimdi de biraz oldu böyle boğaza bir şey takılmış hissi oldu.

Canım herşey ayarlanmis artık geçmiş olsun sen de ailen yakınsa gidip onlarda kalsan, annen el bebek gül bebek baksa sana 1 hafta olmaz mı

Ayni durumdayız cnm benim eşimde Gürcistan'a gidecek bayramda git dedim ya şimdide pişmanım aman bu hamilelik çarptı bana

Bizimki tam tersi ne zaman diye sıkıstırıyordu ne yapsan tam tersini isterler anacim kimseye yaranilmiyor

Kizlar normalde cok nadir tuketirdm ama.canim inanilmaz hazir corba ezogelin cekiiyor. Zarari var mi hazir corbanin iciyomusnz hic
Kız ben bi uranyum yemiyorum herhalde. Siz neler soruyosunuz böyle Yukarıda bir arkadaş da cips yedim falan demiş, elimde yoğurtlu lays dilimiyle okudum bi tadım kaçtı zaten.

Şaka mııı bizimki ben daha ikizleri doğurmadan eltime baskı yapmaya başladı 2.yi yap diye bende bizimkileri büyüttün kıza baskı yapıyosun diyorum
Ne güzel ya bende çok isterdim istekli olmasını .Ama yok .Zaten hep belim ağrıyor falan diyip duruyo şimdiden bakmamak için napalım benim de bahtıma bu düştü üzücü

Eşin bebisi sevip onunla konusuyor mu yaa ben tekmelemeye basladiginda zorla karnima koyduruyorum elini eşimin asla karnımı sevme, bebekle ilgilenme gibi bir talebi olmadı kendiliginden neden bizde böyle
Canımm kendinii boşyere üzmee lütfen erkekler iştee hepsnin yapısı aynı olmayabilirrr biz bile kendı vücudumuzda yenı yeni alısıyoruzz bebişlerimize belki oda cekınıyodur afalllıyodur hele saglıksa bı dogsunn kokusunu ceksinn ozaman gör sen şimdi takılma hiç
Benimkide ya göbeğimi açıp kızıyla maç izleyip maç konuşuyor beni bir öpüyorsa minik sevgilisini on öpüyor ama bu kızlar nazlı bence
Maşallahhh maşallah benimkide işbirliği yapıyor bana karsı sımdıdenn aldıklarımızdan falan bahsediyor bende her kargo geldıgınde gosterıyorum ona konusuyorum ama tık yok hanfendide
Canım ben bircok ürünü ordan aldım okadar güzelki kumaşları hatta bazılarında organik pamuk ibaresi var ayrı bir güzel kuması var atayım hatta buraya
Ahh bu kalça ağrısı bi bende var sanıyordım biraz yürüyüş yapayım diyorumm kalcam baslıyor sızlamayaa

İnsan çok üzülüyor di mi ya.sonuçta tamam biz el kızıyız ama oğulları bizimle yaşıyor.bu kadar kasıntı olmanın soğuk olmanın ne anlamı var ki.biraz ponçik olsalar herkes daha mutlu olacak.yani ne yaptık bu kadar buz kesecek kadar ben bilmiyorum

Bunlar lcw aldıklarımın bir kaçıtam bir dipsiz kuyuuu

Eklentiler

• 4174A926-7CE3-4A44-8126-A3B6D6EB6FBF.webp
    110,8 KB · Görüntüleme: 83
  • 9F0B014E-38E1-45C6-98D6-0B9397664FC3.webp
    94,4 KB · Görüntüleme: 80
  • F5D76D3C-20A5-4BE1-9E73-F2C3B3519B03.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 76
  • E2944A7A-C8C9-44EF-9DAB-0DE5EE94AB5A.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 75
  • F6B257C8-62F7-49F4-8259-2218455621E6.webp
    128,3 KB · Görüntüleme: 74
  • CEE9F94E-1363-4F1F-924B-9A188712AC55.webp
    121,4 KB · Görüntüleme: 76
  • F80C0526-2B1A-4866-A25C-6BA6DDE9111F.webp
    136,9 KB · Görüntüleme: 76
Keşke sizlamayla kalsa bagirttiriyor beni bu gece fena tuttu daha uyuyamadim ovduruyorum ama ne fayda sicakta fayda etmiyor parol içtim tek umudum vitaminleri de iciyorum kalsiyum magnezyum ama ne fayda Allahım düşmanım başına vermesin annemin fıtığı patladığında aynı bu bölgede agri olmuştu fitik mi diye düşünmüyo degilim belde agri yok ama

Canım siyatik ağrısı olabilir mi? Benim de sol kalçama vuran bi ağrı var ben siyatik olduğunu düşündüm ve siyatik egzersizleri yaptım baya hafifledi.Bende senin gibi geceleri uyuyamayacak adım atamayacak kadar kötüydüm bi dönem şimdi egzersizleri yapınca iyi oldum .istersen internetten bir bak egzersizlere.Çok geçmiş olsun

off Rabbim şifa versın ınsallahh bende fıtıkta var hemde tam o bölgede ama arastırmısstım C Cerito dedıgı gibi siyatik sıkısması deniyomış bı ba ıstersen

Kızlar ağrılarınız var mı ya evdeyim bir yere de gittigim yok bi kalça ağrısı bi bacak ayak maffoldum iki gündür umarim bunun sonu hastalığa çevirmez
Ağrılarım oluyor sabah bel ağrısı çektim inanılmazdı masajla ovdum bir süre sonra geçti . Sağ ayak ağrısı sanki böyle uyuşma ve ağrı geliyor nedeni nedir acaba magnezyum eksikliği mi vitaminleri alıyorum her gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…