2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bi anlasam kuzum halbuki ben ailem eşimi el üstünde tutuyor
Çok sevindim burcu harika olmuş tam olarak neren ağrıyodu tarif edebilir misin? Benim sol bacağımla kalçamın birleştiği yerdeki kıvrımda 2 aydır bir ağrı var ve sanki giderek artıyor. Siyatik mi diye dşünmeye başladım artık Dra da gitmedm erteleyip duruyorum

Benimde kuyruk sokumu bel ve bacaklarımda ağrılar var iyi ki söyledin bende mi başlasam

Tam tarif ettiğin yerdi benim de hatta bacağıma aşağılara doğru inmeye başlamıştı.

Kızlar ağrılarınız var mı ya evdeyim bir yere de gittigim yok bi kalça ağrısı bi bacak ayak maffoldum iki gündür umarim bunun sonu hastalığa çevirmez
O kadar oluyor ki dün arabada huzursuz ayak sendromum tuttu inene kadar neler çektim şimdi de bel ağrısıyla uyandım
Maşallah kendimi ziyagil yalısındaki Cemile gibi hissettim; biri Amerika der, bir Küba biri Japanyo ben İstanbul da Taksime bile gidemedim ne zamandır
Ahahaha sen bensin arkadaşım ben daha ormana bir yürüyüşe bile gidemiyorum
Ne güzel ya bende çok isterdim istekli olmasını .Ama yok .Zaten hep belim ağrıyor falan diyip duruyo şimdiden bakmamak için napalım benim de bahtıma bu düştü üzücü
Kız bakıcam dediğini kim söyledii eltimin annesi büyüttü kızını bizimkine de bakmıcak çalışıyorum diyo o sadece haftada ayda bir sevmeye doğuralım istiyor
Kızlar yazın tatile gitmeyi düşünen var mı bir zararı olur mu Haziran ayında ya da temmuz başında
Ya ben çok istiyorum resmen deniz aşeriyorum doktor doğum en geç temmuz ortası diyor o yüzden çok korkuyorum ama bütün yaz denize giremem fikri

Ben de LCW batağına düştüm geçen hafta bı de 5 li çorap aldım eridim resmen battaniyeyi de ben yaptım
Bunlar lcw aldıklarımın bir kaçıtam bir dipsiz kuyuuu

Eklentiler

• IMG_20230406_163816.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_20230406_163909.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_20230406_210134.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 120
Olabilir xnm diğer gebeligimde de vardı plates eğitimi de almıştım ama yaramiyor bende ya cekecem gibi yine

Kızlar ağrılarınız var mı ya evdeyim bir yere de gittigim yok bi kalça ağrısı bi bacak ayak maffoldum iki gündür umarim bunun sonu hastalığa çevirmez
Canım benımde öyle başladı yeni toparlanıyorum insallah seninki hamileliktendr. Hamileyken hasta olmakta zor valla hamilelikten mi hastalıktan mı ayırt edemiyorsun

Günaydın bayanlar bugün kontrolüm vardı hep erkek denilen bebiş kız olma ihtimali varmış tâbi biz şok olduk öncelikle sağlıklı olması ama hep erkek denilip kız olma ihtimali biraz şok yarattı 18 haftalık hamileyim bu arada vajinal bakilp pipi fotosunu vermişti hatta dokturumda eminim erkek dediğime dedi bacak kapatmıştı bi türlü açmadi buda ultrason fotomuz bana göre boş bacak arası

Eklentiler

• IMG-20230408-WA0012.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 102
Ben de LCW batağına düştüm geçen hafta bı de 5 li çorap aldım eridim resmen battaniyeyi de ben yaptım
Canım eline sağlık harika olmuş ben de bu battaniyeden istiyodum ama iplere trendyoldan baktım tuzluydu. Kaç ip gitti? Ne kadara aldın? Bizi de bilgilendirsen süper olur

Maşallah kendimi ziyagil yalısındaki Cemile gibi hissettim; biri Amerika der, bir Küba biri Japanyo ben İstanbul da Taksime bile gidemedim ne zamandır
Bende öyleyim arkadaşım yanıltmasın kocamın japonya macerası, o ona özel. Birde tek kalıcam dedim yoksa gidemezsin dedim ya dememişim gibi gitti bizimkilere söyledi onlarda biz kalırız dedi. Tek kalmak istiyordum. Akşam fena bir tartışma bizi bekliyor. Oğluşumu gördüğüm için huzurumu kaçıramam akşama halledeceğim

Kızlar ben geldim. Çok şükür yolunda herşey. 21+2 idik aslında ama ultrasonda 22+3 çıkmış. Bal oğluş çok şükür yolunda herşey. Fotosu tabiki eli yüzünde ve belli olmuyor. Milletin evladının vesikalık gibi fotosu çıkıyor neyse ilerleyen zamanlarda görürüz çok şükür sağlığı yerinde. O ellerinin hareketi, parmaklarını aç kapa yapması, kalp atışları allahım nasıl büyülü bir an. Allahım isteyen herkese sağlıkla huzurla mutlulukla nasip etsin

Kızlar yazın tatile gitmeyi düşünen var mı bir zararı olur mu Haziran ayında ya da temmuz başında
Kuzum ben gidicem ya tee seneye kadar bekleyemem denize kavuşmam lazım. Olurda gidemezsem haziranda temmuzda 40 çıkınca yaz bitmeden gidicem. Ben birşey olacağını düşünmüyorum. Aksine çok iyi gelir rahatlamak

Yaa gercekten cok doğru bir tabir bataklık kız olunca hele doyumsuz bişii buu yaaa battaniyeye bayıldımmmmmm ben masallah ması yaptın
Tabiii kız anaları siziii, herşey kız bebeklere yönelik ya çok komik ben kendimi ötekileştirilmiş hissediyorum oh cicili bicili prensesler alın mis gibi güzel günlerde giysin bal prensesler. Bende erkek anası zıbını alıp geçiyom napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…