- 22 Mayıs 2012
- 11.011
- 30.595
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.421
Bi anlasam kuzumİnsan çok üzülüyor di mi ya.sonuçta tamam biz el kızıyız ama oğulları bizimle yaşıyor.bu kadar kasıntı olmanın soğuk olmanın ne anlamı var ki.biraz ponçik olsalar herkes daha mutlu olacak.yani ne yaptık bu kadar buz kesecek kadar ben bilmiyorum
Çok sevindim burcu harika olmuşGünaydın kızlar topluca yazmak istedim. Kalça bacak ağrısı bende de inanılmaz vardı. Yürürken topallama noktasına gelmiştim. Doktorum hamile pilatesi önerdi . Online eğitime yazıldım. Bir ay bitti bile. Şu an sıfır ağrı
Benimde kuyruk sokumu bel ve bacaklarımda ağrılar var iyi ki söyledin bende mi başlasamGünaydın kızlar topluca yazmak istedim. Kalça bacak ağrısı bende de inanılmaz vardı. Yürürken topallama noktasına gelmiştim. Doktorum hamile pilatesi önerdi . Online eğitime yazıldım. Bir ay bitti bile. Şu an sıfır ağrı
Tam tarif ettiğin yerdi benim de hatta bacağıma aşağılara doğru inmeye başlamıştı.Çok sevindim burcu harika olmuştam olarak neren ağrıyodu tarif edebilir misin? Benim sol bacağımla kalçamın birleştiği yerdeki kıvrımda 2 aydır bir ağrı var ve sanki giderek artıyor. Siyatik mi diye dşünmeye başladım artık Dra da gitmedm erteleyip duruyorum
Bence başla canım hemen resmen hayat kalitem arttıBenimde kuyruk sokumu bel ve bacaklarımda ağrılar var iyi ki söyledin bende mi başlasam
Ya ciddi misin hemen araştırmaya başlıyorumTam tarif ettiğin yerdi benim de hatta bacağıma aşağılara doğru inmeye başlamıştı.
O kadar oluyor ki dün arabada huzursuz ayak sendromum tuttu inene kadar neler çektim şimdi de bel ağrısıyla uyandımKızlar ağrılarınız var mı ya evdeyim bir yere de gittigim yok bi kalça ağrısı bi bacak ayak maffoldum iki gündür umarim bunun sonu hastalığa çevirmez
Ahahaha sen bensin arkadaşım ben daha ormana bir yürüyüşe bile gidemiyorumMaşallah kendimi ziyagil yalısındaki Cemile gibi hissettim; biri Amerika der, bir Küba biri Japanyo ben İstanbul da Taksime bile gidemedim ne zamandır
Kız bakıcam dediğini kim söyledii eltimin annesi büyüttü kızını bizimkine de bakmıcak çalışıyorum diyo o sadece haftada ayda bir sevmeye doğuralım istiyorNe güzel ya bende çok isterdim istekli olmasını .Ama yok .Zaten hep belim ağrıyor falan diyip duruyo şimdiden bakmamak içinnapalım benim de bahtıma bu düştü üzücü
Ya ben çok istiyorum resmen deniz aşeriyorum doktor doğum en geç temmuz ortası diyor o yüzden çok korkuyorum ama bütün yaz denize giremem fikriKızlar yazın tatile gitmeyi düşünen var mı bir zararı olur mu Haziran ayında ya da temmuz başında
Bunlar lcw aldıklarımın bir kaçıtam bir dipsiz kuyuuu
Olabilir xnm diğer gebeligimde de vardı plates eğitimi de almıştım ama yaramiyor bende ya cekecem gibi yineCanım siyatik ağrısı olabilir mi? Benim de sol kalçama vuran bi ağrı var ben siyatik olduğunu düşündüm ve siyatik egzersizleri yaptım baya hafifledi.Bende senin gibi geceleri uyuyamayacak adım atamayacak kadar kötüydüm bi dönem şimdi egzersizleri yapınca iyi oldum .istersen internetten bir bak egzersizlere.Çok geçmiş olsun
Canım benımde öyle başladı yeni toparlanıyorum insallah seninki hamileliktendr. Hamileyken hasta olmakta zor valla hamilelikten mi hastalıktan mı ayırt edemiyorsunKızlar ağrılarınız var mı ya evdeyim bir yere de gittigim yok bi kalça ağrısı bi bacak ayak maffoldum iki gündür umarim bunun sonu hastalığa çevirmez
Yaaaa çok güzellerrrBen de LCW batağına düştüm geçen haftabı de 5 li çorap aldım eridim resmen battaniyeyi de ben yaptım
Canım eline sağlık harika olmuşBen de LCW batağına düştüm geçen haftabı de 5 li çorap aldım eridim resmen battaniyeyi de ben yaptım
Yaa gercekten cok doğru bir tabir bataklıkBen de LCW batağına düştüm geçen haftabı de 5 li çorap aldım eridim resmen battaniyeyi de ben yaptım
Bende öyleyim arkadaşım yanıltmasın kocamın japonya macerası, o ona özel. Birde tek kalıcam dedim yoksa gidemezsin dedim ya dememişim gibi gitti bizimkilere söyledi onlarda biz kalırız dedi. Tek kalmak istiyordum. Akşam fena bir tartışma bizi bekliyor. Oğluşumu gördüğüm için huzurumu kaçıramam akşama halledeceğimMaşallah kendimi ziyagil yalısındaki Cemile gibi hissettim; biri Amerika der, bir Küba biri Japanyo ben İstanbul da Taksime bile gidemedim ne zamandır
Kuzum ben gidicem ya tee seneye kadar bekleyemem denize kavuşmam lazım. Olurda gidemezsem haziranda temmuzda 40 çıkınca yaz bitmeden gidicem. Ben birşey olacağını düşünmüyorum. Aksine çok iyi gelir rahatlamakKızlar yazın tatile gitmeyi düşünen var mı bir zararı olur mu Haziran ayında ya da temmuz başında
Tabiii kız anaları siziii, herşey kız bebeklere yönelik ya çok komikYaa gercekten cok doğru bir tabir bataklıkkız olunca hele doyumsuz bişii buu yaaa battaniyeye bayıldımmmmmm ben masallah ması yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?