2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Dün de biz detaylıya girdik elleriyle yüzünü kapattı oğlum Bi türlü açmadı hemen hemen aynıyız sizinle bizde 22+2 yiz ama ulrasonda 23 çıktık

Dün de biz detaylıya girdik elleriyle yüzünü kapattı oğlum Bi türlü açmadı hemen hemen aynıyız sizinle bizde 22+2 yiz ama ulrasonda 23 çıktık
Oy maşallah

Bizim oğluşlar nazlı herhalde ya yüzüstü yatıyor ya yüzünü kapatıyor evladım ya. Öncesinde vişne suyu içtim, tadellemi yedim ama fayda etmedi

Oy maşallah

Bizim oğluşlar nazlı herhalde ya yüzüstü yatıyor ya yüzünü kapatıyor evladım ya. Öncesinde vişne suyu içtim, tadellemi yedim ama fayda etmedi
Bize de doktor şeker verdi tempolu yürü şekeri de dil altına koy dedi üstüne çikolata yedim ama yok tabii oğluşlar nazlı olacak o kesin

Maşallah oğlusunabu gidişle sende kayarsın temmuz anneleresağlıklı gelsin annesi,senden saklanıyor oyun yapıyor sana
Bende birazdan kızımı görmeye gidiyorum

Bu arada kizima bugün aldıklarım

Eklentiler

• 20230408_132712.webp
    59,6 KB · Görüntüleme: 115
  • 20230408_123252.webp
    80,7 KB · Görüntüleme: 114
Ölmedim böyle Melis füze at
Benim oğluşta beyazdan devam

Güle güle giysin güzel bebeğimiz yakışır pembe cicili bicili

Erkek adama beyaz yakışır,taşla pulla isi olmaz
Âmin canim inşallah deminden beri hayal ediyorum kızımı bunları içindeAllah'ım

İşte bende bu konuda emin degilim kesin erkek dedi sonuncu doktor ve ben alisverise başladım kızsa eğer artık giyer napalım

Bizde geldik teyzoslarkizim bugün neşeliydi elleri ile oynuyorduçok tatlıydı yaa hala için kıpır kıpır sata göre 4gun öndeyiz 23w2d çıktık 562gr olmuşuz 27cm
Bugünkü pozumuz

Eklentiler

• 20230408_150818.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 120
Bizde geldik teyzoslarkizim bugün neşeliydi elleri ile oynuyorduçok tatlıydı yaa hala için kıpır kıpır sata göre 4gun öndeyiz 23w2d çıktık 562gr olmuşuz 27cm
Bugünkü pozumuz

Sen geçen hafta detaylı ya bu hafta da normal kontrole mi gittin? Maşallah ya yarım kilo olmuşlar bile

Bu arada kızlar 2. Saç boyamı bugün itibari yapmış bulunmaktayım (ilkine cesaret edemeyenlere moral olsun )

Kızlar istanbulda detaylı ultrason için bi doktor söylemişti birisi kaydetmemişim fiyatı 1200 falandı sanırım kimdi hatırlayan var mı

Aynısını geçen arkadaşımla konuştum. Zibinlar bile kız bebekte fiyonklu yakası firfirli nasıl tatlış. Erkek bebek kıyafetleri de üstüne Bi kurbağa yapmışlar koca koca da iki göz. Bu mudur yani

Kızlar birde İstanbul da olanlar çam sakura hastanesinin online gebelik eğitimine başladım
Ebemiz ile zoom üzerinden online canlı eğitim yapıyoruz sonunda da soru cevap yapıyoruz
Haftada bir olacak
Benim ilk sorum benim ilk dogum sezeryan olunca üzerinden 6 yıl geçince normal dener miyiz dedim ebem de doktorunuz ile çok ayrıntılı bir muayene olup neden olmasın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…