- 15 Aralık 2022
- 396
- 882
- 33
- 41
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.441
Dün de biz detaylıya girdik elleriyle yüzünü kapattı oğlum Bi türlü açmadıKızlar ben geldim. Çok şükür yolunda herşey. 21+2 idik aslında ama ultrasonda 22+3 çıkmış. Bal oğluş çok şükür yolunda herşey. Fotosu tabiki eli yüzünde ve belli olmuyor. Milletin evladının vesikalık gibi fotosu çıkıyorneyse ilerleyen zamanlarda görürüz çok şükür sağlığı yerinde. O ellerinin hareketi, parmaklarını aç kapa yapması, kalp atışları allahım nasıl büyülü bir an. Allahım isteyen herkese sağlıkla huzurla mutlulukla nasip etsin
Oy maşallahDün de biz detaylıya girdik elleriyle yüzünü kapattı oğlum Bi türlü açmadıhemen hemen aynıyız sizinle bizde 22+2 yiz ama ulrasonda 23 çıktık
Bize de doktor şeker verdi tempolu yürü şekeri de dil altına koy dedi üstüne çikolata yedim ama yokOy maşallah
Bizim oğluşlar nazlı herhalde ya yüzüstü yatıyor ya yüzünü kapatıyor evladım ya. Öncesinde vişne suyu içtim, tadellemi yedim ama fayda etmedi
Maşallah oğlusunaKızlar ben geldim. Çok şükür yolunda herşey. 21+2 idik aslında ama ultrasonda 22+3 çıkmış. Bal oğluş çok şükür yolunda herşey. Fotosu tabiki eli yüzünde ve belli olmuyor. Milletin evladının vesikalık gibi fotosu çıkıyorneyse ilerleyen zamanlarda görürüz çok şükür sağlığı yerinde. O ellerinin hareketi, parmaklarını aç kapa yapması, kalp atışları allahım nasıl büyülü bir an. Allahım isteyen herkese sağlıkla huzurla mutlulukla nasip etsin
Bu arada kizima bugün aldıklarımTabiii kız anaları siziii, herşey kız bebeklere yönelik ya çok komikben kendimi ötekileştirilmiş hissediyorum oh cicili bicili prensesler alın mis gibi güzel günlerde giysin bal prensesler. Bende erkek anası zıbını alıp geçiyom napayım
Ölmedim böyle Melis füze atBu arada kizima bugün aldıklarım
Ölmedim böyle Melis füze at
Benim oğluşta beyazdan devam
Güle güle giysin güzel bebeğimizyakışır pembe cicili bicili
Yaa amaa bu haksizlikBu arada kizima bugün aldıklarım
Ahh ahh yorumsuzummmÖlmedim böyle Melis füze at
Benim oğluşta beyazdan devam
Güle güle giysin güzel bebeğimizyakışır pembe cicili bicili
İşte bende bu konuda emin degilim kesin erkek dedi sonuncu doktor ve ben alisverise başladım kızsa eğer artık giyer napalımGünaydın bayanlarbugün kontrolüm vardı hep erkek denilen bebiş kız olma ihtimali varmış tâbi biz şok olduk öncelikle sağlıklı olması ama hep erkek denilip kız olma ihtimali biraz şok yarattı 18 haftalık hamileyim bu arada vajinal bakilp pipi fotosunu vermişti hatta dokturumda eminim erkek dediğime dedi bacak kapatmıştı bi türlü açmadi buda ultrason fotomuz bana göre boş bacak arası
Benimki de geçen haftaya Kadar %95 erkek dedi bugünde bacak kapatmıştı eminde değildi kız olduğuna kafam karışıkİşte bende bu konuda emin degilim kesin erkek dedi sonuncu doktor ve ben alisverise başladım kızsa eğer artık giyer napalım
Bende bi Kaç bişey almıştım artık bakalım hayırlısı olsun canımBenimki de geçen haftaya Kadar %95 erkek dedi bugünde bacak kapatmıştı eminde değildi kız olduğuna kafam karışık
Yaa amaa bu haksizlikbize gore hic guzel giysi yok icimiz gidiyor bunlari gördükçe gel de kiskanma kiz analarini
YeriiiiimBizde geldik teyzoslarkizim bugün neşeliydi elleri ile oynuyordu çok tatlıydı yaa hala için kıpır kıpır sata göre 4gun öndeyiz 23w2d çıktık 562gr olmuşuz 27cm
Bugünkü pozumuz
Bizde geldik teyzoslarkizim bugün neşeliydi elleri ile oynuyordu çok tatlıydı yaa hala için kıpır kıpır sata göre 4gun öndeyiz 23w2d çıktık 562gr olmuşuz 27cm
Bugünkü pozumuz
Aynısını geçen arkadaşımla konuştum. Zibinlar bile kız bebekte fiyonklu yakası firfirli nasıl tatlış. Erkek bebek kıyafetleri de üstüne Bi kurbağa yapmışlar koca koca da iki göz. Bu mudur yaniTabiii kız anaları siziii, herşey kız bebeklere yönelik ya çok komikben kendimi ötekileştirilmiş hissediyorum oh cicili bicili prensesler alın mis gibi güzel günlerde giysin bal prensesler. Bende erkek anası zıbını alıp geçiyom napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?