2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sen geçen hafta detaylı ya bu hafta da normal kontrole mi gittin? Maşallah ya yarım kilo olmuşlar bile

Bu arada kızlar 2. Saç boyamı bugün itibari yapmış bulunmaktayım (ilkine cesaret edemeyenlere moral olsun )
Bugün normal kontrolüm vardi bizim doktora,detayli raporumuzu götürdüko da detayli bakti herseye,erken dogum söz konusu değil,hersey yolunda dedi,3 hafta sonra tekrar çağırdı,gelmeden bazı tahliller istedi benden,ona gore seker yüklemesi yaparmı yapmaz karar verecek
Gecen haftadan bu haftaya 100gr büyümüş

Eklentiler

• 16809581938343979204501235285267.webp
    24 KB · Görüntüleme: 133
Son düzenleme:
Evet canim 2 takim yenidogan aldim daha almayacagim. Geri kalani alt üst takim seklinde 0-3 alacagiz artik. Yenidoganda 2 takim yeter mi sence
Vallah canim bende bilmiyorum ki okadar cahilim bu konularda,o yüzden hep 0-3,3-6 alıyorum simdilik,ama illa ki yenidogan da lazim olur bence

Bize de doktor şeker verdi tempolu yürü şekeri de dil altına koy dedi üstüne çikolata yedim ama yok tabii oğluşlar nazlı olacak o kesin
Ay yerim onları yaa bugün ellerini açıp kapatıyordu bacak bacak üstüne atmış. Ne zaman ağustos gelecek yarabbim yaa

Teyzeleriii Yaa bunlar esimle bana cok kucuk geliyor sigarmi diye dusunuyoruz ama kiyafet isi cidden bataklik
Kuzu aynı dert bizde de var 1 tane set aldım ben hastane çıkışına. Gerisini normal kıyafetlerinden götürücem. Geldi bir açtık kesin dedim prematüre bu. Ben daha önce bu kadar minik bebek görmedim o yüzden kestiremiyorum. Ama 0-3 ay ile yenidoğan arasında bile baya ciddi fark var. Yaa be zaman ağustos gelecek Bahar yaa paylaşıyosun böyle şeyler sonra ben tetikleniyorum ağustos ağustos diye

Bugünnn bizde gördüük miniğimiziiidetaylı usg vardı bugün 21+3 haftasıyla uyumlu şükür herşey normal bir sıkıntı yok 440 gram 25 cm

Eklentiler

• 382BB1BA-82BB-4068-BBC0-9B77D60C9937.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 116
  • D77FE4CF-BC5F-4CD7-A73F-905A256C13B0.webp
    13 KB · Görüntüleme: 103
  • 64BAE1AD-D617-49E3-A37B-053868347243.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 122
Kızlar muslinlerimiz geldi .herkes kıyafet alırken benim bunlara kafayı takmamhepsi de çok güzel çok beğendim almak isteyenlere tavsiye edilir .

Eklentiler

• Screenshot_20230406-150931_Trendyol.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 104
  • Screenshot_20230407-133425_Trendyol.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 101
  • Screenshot_20230407-133437_Trendyol.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 89
  • Screenshot_20230407-133446_Trendyol.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_20230407-133627_Trendyol.webp
    33 KB · Görüntüleme: 85
  • Screenshot_20230407-133709_Trendyol.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 98
BAna zaman hizli geciyor canim cidden anlamiyorum 0 3 mantikli dedigin gibi cok kucuk yenidoganlar

Ya ben sınanıyor muyum acaba ya. Hep böyle şeyler çıkıyor karşıma. Allahım yüce rabbim içim tuhaf oluyor.

Birde benim kocam inanılmaz yaramazmış. Balkon trabzanlarında gezermiş. Erkek kardeşim desen annemle babama çok çektirdi prizlere birşeyler sokup sokup duruyordu. En son çare o koruyucularda bulmuştu annemle babam oda bir yaşa kadar tabiki. Allah benim sonumu hayır etsin bacılar.

Canım ben bircok ürünü ordan aldım okadar güzelki kumaşları hatta bazılarında organik pamuk ibaresi var ayrı bir güzel kuması var atayım hatta buraya
Ben de alıcam galiba işte benim aldığım pijama altları iki yıkamada pert olunca bi düşünmüştüm. Bir de 30 derecede yıkarım yani. Demek ki bebek ürünleri daha düzgün, o kadar insan söylediğine göre.
Bunlar lcw aldıklarımın bir kaçıtam bir dipsiz kuyuuu
Yaaaa çok şeker özellikle Mickey mouse lular ve pembe fırfırlı olan. Hayırlı olsun canım.

Canim nasil katilabiliyoruz ona? Ben de cok isterim cam sakuraya yakin evim de. Bilgi verebilir misin

Kızlar yazın tatile gitmeyi düşünen var mı bir zararı olur mu Haziran ayında ya da temmuz başında
Valla canım bizim deniz dibimizde ama ben havuzcuyum. Mayıs olduğu gibi bikinimi çeker havuzuma atlarım inşallah herşey yolunda olursa. Temiz ve az kullanılan bir havuz ya da denizde yüzmek en güzel egzersiz. Araştırırsanız internette zaten ya da doktora sorarsanız aşıru yorulmadıkça sorun olmaz. Zaten yürüyemiyorum çok fazla, bari böyle acısını çıkarırım dedim.

Yaa amaa bu haksizlik bize gore hic guzel giysi yok icimiz gidiyor bunlari gördükçe gel de kiskanma kiz analarini
Ay ben de tam tersi erkek kıyafetlerine bakıyormuşum bana mağazada çalışan kız söyledi erkek mi sizin diye, yoo neden dedim, erkek kıyafetlerini beğendiniz hep dedi. Ben kız diye pespembe çok sevmiyorum, böyle pastel renkler, desenli şeyler daha çok hoşuma gidiyor galiba hatta bornoz takımı erkek diye geçiyordu mavi diye ama aldım yani bence bütün bebek kıyafetleri güzel çünkü küçücükler ve bi sürü farklı renk var. O yüzden öyle düşünmeyin. Dantelli hastane çıkışı aldım bir tane o da beyaz yani. O yüzden kıskanmayın, herkes kendinde olmayanı ister hep bence normal

Ya ben detaylıdan sonra rutin kontrol için doktora gitmedim, zaten detaylıda normal çıktı çok şükür diye, tekrar muayene ücreti gereksiz buldum umarım yanlıl yapmamışımdır aklıma takıldı şimdi

İndirim haberiyle geldim kızlar. MUSTELA şampuan pişik kremi yağ vs almak isteyenler dermoeczanem de baya güzel indirim var .Ben sipariş ettim .son tüketim tarihi yazmiyordu .yakın zaman değilse iade etmem zaten .

Eklentiler

• Screenshot_20230408-190015_Chrome.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 99

Ben şuan 21+1 haftalığım. Benim ayın 11'inde rutin kontrolüm, 13'ünde detaylı ultrasonum vardı. Doktorum benim randevumu iptal et, detaylı yeterli olur, bu ayın tahlili yok zaten gelmene gerek yok boşuna para verme 24. Haftada gel bana dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…