- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.461
Yenidogan mi bunlarTeyzeleriii Yaa bunlar esimle bana cok kucuk geliyor sigarmi diye dusunuyoruzama kiyafet isi cidden bataklik
Evet canim 2 takim yenidogan aldim daha almayacagim. Geri kalani alt üst takim seklinde 0-3 alacagiz artik. Yenidoganda 2 takim yeter mi senceYenidogan mi bunlarben hic yenidoğan bisey almadim
Bugün normal kontrolüm vardi bizim doktora,detayli raporumuzu götürdükSen geçen hafta detaylı ya bu hafta da normal kontrole mi gittin? Maşallah ya yarım kilo olmuşlar bile
Bu arada kızlar 2. Saç boyamı bugün itibari yapmış bulunmaktayım (ilkine cesaret edemeyenlere moral olsun)
Vallah canim bende bilmiyorum kiEvet canim 2 takim yenidogan aldim daha almayacagim. Geri kalani alt üst takim seklinde 0-3 alacagiz artik. Yenidoganda 2 takim yeter mi sence
Ay yerim onları yaaBize de doktor şeker verdi tempolu yürü şekeri de dil altına koy dedi üstüne çikolata yedim ama yoktabii oğluşlar nazlı olacak o kesin
JdjdhhdAhh ahh yorumsuzummmne diyelimm gule gule giysin senin minik paşa
Kuzu aynı dert bizde de varTeyzeleriii Yaa bunlar esimle bana cok kucuk geliyor sigarmi diye dusunuyoruzama kiyafet isi cidden bataklik
Oy maşallahBugünnn bizde gördüük miniğimiziiidetaylı usg vardı bugün 21+3 haftasıyla uyumlu şükür herşey normal bir sıkıntı yok 440 gram 25 cm
BAna zaman hizli geciyor canim cidden anlamiyorumKuzu aynı dert bizde de var1 tane set aldım ben hastane çıkışına. Gerisini normal kıyafetlerinden götürücem. Geldi bir açtık kesin dedim prematüre bu. Ben daha önce bu kadar minik bebek görmedim o yüzden kestiremiyorum. Ama 0-3 ay ile yenidoğan arasında bile baya ciddi fark var. Yaa be zaman ağustos gelecek Bahar yaa paylaşıyosun böyle şeyler sonra ben tetikleniyorum ağustos ağustos diye
Arkaya dönüp baktığım da evet gerçekten geçiyor ama ağustosa ulaşamadım bir türlüBAna zaman hizli geciyor canim cidden anlamiyorum0 3 mantikli dedigin gibi cok kucuk yenidoganlar
Ben de alıcam galiba işte benim aldığım pijama altları iki yıkamada pert olunca bi düşünmüştüm. Bir de 30 derecede yıkarım yani. Demek ki bebek ürünleri daha düzgün, o kadar insan söylediğine göre.Canım ben bircok ürünü ordan aldım okadar güzelki kumaşları hatta bazılarında organik pamuk ibaresi var ayrı bir güzel kuması var atayım hatta buraya
Yaaaa çok şeker özellikle Mickey mouse lular ve pembe fırfırlı olan. Hayırlı olsun canım.Bunlar lcw aldıklarımın bir kaçıtam bir dipsiz kuyuuu
Canim nasil katilabiliyoruz ona? Ben de cok isterim cam sakuraya yakin evim de. Bilgi verebilir misinKızlar birde İstanbul da olanlar çam sakura hastanesinin online gebelik eğitimine başladım
Ebemiz ile zoom üzerinden online canlı eğitim yapıyoruz sonunda da soru cevap yapıyoruz
Haftada bir olacak
Benim ilk sorum benim ilk dogum sezeryan olunca üzerinden 6 yıl geçince normal dener miyiz dedim ebem de doktorunuz ile çok ayrıntılı bir muayene olup neden olmasın dedi
Valla canım bizim deniz dibimizde ama ben havuzcuyum. Mayıs olduğu gibi bikinimi çeker havuzuma atlarım inşallah herşey yolunda olursa. Temiz ve az kullanılan bir havuz ya da denizde yüzmek en güzel egzersiz. Araştırırsanız internette zaten ya da doktora sorarsanız aşıru yorulmadıkça sorun olmaz. Zaten yürüyemiyorum çok fazla, bari böyle acısını çıkarırım dedim.Kızlar yazın tatile gitmeyi düşünen var mı bir zararı olur mu Haziran ayında ya da temmuz başında
Ay ben de tam tersi erkek kıyafetlerine bakıyormuşum bana mağazada çalışan kız söyledi erkek mi sizin diye, yoo neden dedim, erkek kıyafetlerini beğendiniz hep dedi. Ben kız diye pespembe çok sevmiyorum, böyle pastel renkler, desenli şeyler daha çok hoşuma gidiyor galiba hatta bornoz takımı erkek diye geçiyordu mavi diyeYaa amaa bu haksizlikbize gore hic guzel giysi yok icimiz gidiyor bunlari gördükçe gel de kiskanma kiz analarini
Ya ben detaylıdan sonra rutin kontrol için doktora gitmedim, zaten detaylıda normal çıktı çok şükür diye, tekrar muayene ücreti gereksiz buldum umarım yanlıl yapmamışımdır aklıma takıldı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?