- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.481
Kuzum doktoruna attınmı resmi normalmi bu kadar şişmesiAllahına seven üstüme füze atsın her hafta yeni bir sürüm ekleniyorum güncelleniyorum resmen sinirlerim bozuluyortemmuza kadar çentik atıcam
Kıızzz benim de böyle ya. Dün gece oldu ilk defa. Bacağımı tanıyamadım resmen. Pazartesi sorucam doktora bugün detaylıda sormak aklıma gelmedi.Allahına seven üstüme füze atsın her hafta yeni bir sürüm ekleniyorum güncelleniyorum resmen sinirlerim bozuluyortemmuza kadar çentik atıcam
Allahım şafi adıyla şifa versin canım. Hemen kötü düşünmeyelim. Fetali yaptırmakla iyi yapmışsınız, inşallah sonuçlarıda güzel gelir yüreğine su serpilir. Sonuçlar temiz çıktıktan sonra bebiş büyürken o sıvılar vs düzelir miymiş? Onunla ilgili ne dediler?Merhaba kızlar bizde biraz ayrıntılı ultrasondan sonra üzüldük çünkü ultrasonda bebekte iki böbrekte büyüme ve beyin sıvısı üst sınıra yakınmış, peritonoğa yönlendirdi doktorumuz, ona da gittik o da baktı ve aynı değerleri gördü, velhasıl ikisinin bir arada olmadı down sendromu riskini artırır mış, genetik bozukluğa işaret olabilir miş, nifty test verdik hemen ama aksilik bitti mi bugün aradılar kanda bebeğin DNA oranı az çıktığı için tekrar kan örneği istediler, süreç uzadıkça gerginlik ve üzüntü artıyor, bugün sağ kulağımda yoğun çınlama sesi ile uyandım hala gitmedi, sanırım stres etkiledi ama işitmeme bile engel oluyor,, hepinizden dua istiyorum inşallah düzelir ve testimiz temiz gelir.
Merhaba detaylıyı erken mi yaptı doktorunuz kaçıncı haftadasınız en son kaçıncı haftada cinsiyet tahmininde erkek denmişti ilk haftalarda yanılma payı oluyor Birde kesin cinsiyet demedi mi nasıl hazırlıkları yapacaksınızGünaydın bayanlarbugün kontrolüm vardı hep erkek denilen bebiş kız olma ihtimali varmış tâbi biz şok olduk öncelikle sağlıklı olması ama hep erkek denilip kız olma ihtimali biraz şok yarattı 18 haftalık hamileyim bu arada vajinal bakilp pipi fotosunu vermişti hatta dokturumda eminim erkek dediğime dedi bacak kapatmıştı bi türlü açmadi buda ultrason fotomuz bana göre boş bacak arası
İnşallah sonuçlarınız temiz çıkarMerhaba kızlar bizde biraz ayrıntılı ultrasondan sonra üzüldük çünkü ultrasonda bebekte iki böbrekte büyüme ve beyin sıvısı üst sınıra yakınmış, peritonoğa yönlendirdi doktorumuz, ona da gittik o da baktı ve aynı değerleri gördü, velhasıl ikisinin bir arada olmadı down sendromu riskini artırır mış, genetik bozukluğa işaret olabilir miş, nifty test verdik hemen ama aksilik bitti mi bugün aradılar kanda bebeğin DNA oranı az çıktığı için tekrar kan örneği istediler, süreç uzadıkça gerginlik ve üzüntü artıyor, bugün sağ kulağımda yoğun çınlama sesi ile uyandım hala gitmedi, sanırım stres etkiledi ama işitmeme bile engel oluyor,, hepinizden dua istiyorum inşallah düzelir ve testimiz temiz gelir.
Detaylı usg ye girdiniz mi orda kesin görünür diye düşünüyorum hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsunlardaİşte bende bu konuda emin degilim kesin erkek dedi sonuncu doktor ve ben alisverise başladım kızsa eğer artık giyer napalım
Canım ben de gördüğüm rüyalardan dolayı sabah kalkınca adama iki tane çarpasım geliyor sen nasıl böyle yaparsın diye ama kendimi tutuyorum sonra geçiyor. Olumsuz birşey söyleyeceğinde bir dur nefes al başka birşeyle ilgilen, odaklan. Birkaç esnek kıyafet al alabiliyosan. Ben de kotlarımı uzun zamandır giyemediğim için sinir oldum. Yepyeni alfığım elbiseler dar geliyor ama arada seneye giycem diye beğendiğim kıyafetleri alıyorum, en azından motivasyon oluyor, geçecek diye. Yanlış biie söylersen de, kendi kendine offf bu hormonlarım falan de anlar eşin :)Kizlar yaa bana biseyler oldu haftasonu. Adama sarcak yer ariyorum resmen. Oda diyor gerginsin diye kafamda surekli biseyler kuruyorum kiskaniyorum kilo aldikca sevdigm seyleri giyemiyorum millet disarda şıkir şıkır. Benim kiskanclik seviyem artiyor eşim bu hallerime anlam veremiyor ama ben cok geriliyorum
Geçen gün albüm testi yaptırdı canım söylemiştim orda da değerlerim normal çıktı yediklerine dikkat edicen dedi ama öyle tuzlu vs de yemiyorum kiKuzum doktoruna attınmı resmi normalmi bu kadar şişmesi
Valla canım bende yüzük falan çıktı doktor normalde diyo anlamadımKıızzz benim de böyle ya. Dün gece oldu ilk defa. Bacağımı tanıyamadım resmen. Pazartesi sorucam doktora bugün detaylıda sormak aklıma gelmedi.
Benimde aynı hatta bugün sordum normale dönebilicez dimi diye cinselliğimizde hiç yok ya sanki hiç eskisi gibi olamıcakmışız gibi o güzel kıyafetlerimin içine giremicekmişim bidaha gibi hissediyorumKizlar yaa bana biseyler oldu haftasonu. Adama sarcak yer ariyorum resmen. Oda diyor gerginsin diye kafamda surekli biseyler kuruyorum kiskaniyorum kilo aldikca sevdigm seyleri giyemiyorum millet disarda şıkir şıkır. Benim kiskanclik seviyem artiyor eşim bu hallerime anlam veremiyor ama ben cok geriliyorum
Turşuyla aram yok canım tuzuda minimuma indirdim. Tansiyonda hep normalden düşük çıkıyo ama nabzım çok yükseliyomydreams93 canim tuz ve turşu odemi arttiracak seyleri yememeye calis bi süre. Bide yapabiliyorsan tansiyon ölcümü yapmaya calis.
Aynen kot giymeyi ozledim bende..hamile kotlari emanet gibi duruyor denedm almadim. Tayt giyiyorum ama basen ve kalcam genisledi cok. Kiz bebekte kalca basene genisler dedi annem dogruymusCanım ben de gördüğüm rüyalardan dolayı sabah kalkınca adama iki tane çarpasım geliyor sen nasıl böyle yaparsın diye ama kendimi tutuyorum sonra geçiyor. Olumsuz birşey söyleyeceğinde bir dur nefes al başka birşeyle ilgilen, odaklan. Birkaç esnek kıyafet al alabiliyosan. Ben de kotlarımı uzun zamandır giyemediğim için sinir oldum. Yepyeni alfığım elbiseler dar geliyor ama arada seneye giycem diye beğendiğim kıyafetleri alıyorum, en azından motivasyon oluyor, geçecek diye. Yanlış biie söylersen de, kendi kendine offf bu hormonlarım falan de anlar eşin :)
Canim dogum sonrasi otomatk 3 4 kilo gidiyormus geri kalani bi sekilde vermeye caliscaz. Sen ikiz annesisin emzirmeyle hizli verirsin Allahin izniyle. Emzirme doneminde cok yemeyi abartmassak veririz benceBenimde aynı hatta bugün sordum normale dönebilicez dimi diye cinselliğimizde hiç yok ya sanki hiç eskisi gibi olamıcakmışız gibi o güzel kıyafetlerimin içine giremicekmişim bidaha gibi hissediyorum
MerhabaMerhaba detaylıyı erken mi yaptı doktorunuz kaçıncı haftadasınız en son kaçıncı haftada cinsiyet tahmininde erkek denmişti ilk haftalarda yanılma payı oluyor Birde kesin cinsiyet demedi mi nasıl hazırlıkları yapacaksınız
17 nisanda girecegim cnmDetaylı usg ye girdiniz mi orda kesin görünür diye düşünüyorum hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsunlarda
İçsel olarak ben de öyleyim ama dışımdan asla belli etmiyorum. Hatta kafamda kurup ağlıyorum. Gitti benim devrelerKizlar yaa bana biseyler oldu haftasonu. Adama sarcak yer ariyorum resmen. Oda diyor gerginsin diye kafamda surekli biseyler kuruyorum kiskaniyorum kilo aldikca sevdigm seyleri giyemiyorum millet disarda şıkir şıkır. Benim kiskanclik seviyem artiyor eşim bu hallerime anlam veremiyor ama ben cok geriliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?