2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Allahına seven üstüme füze atsın her hafta yeni bir sürüm ekleniyorum güncelleniyorum resmen sinirlerim bozuluyor temmuza kadar çentik atıcam
Kıızzz benim de böyle ya. Dün gece oldu ilk defa. Bacağımı tanıyamadım resmen. Pazartesi sorucam doktora bugün detaylıda sormak aklıma gelmedi.

Merhaba kızlar bizde biraz ayrıntılı ultrasondan sonra üzüldük çünkü ultrasonda bebekte iki böbrekte büyüme ve beyin sıvısı üst sınıra yakınmış, peritonoğa yönlendirdi doktorumuz, ona da gittik o da baktı ve aynı değerleri gördü, velhasıl ikisinin bir arada olmadı down sendromu riskini artırır mış, genetik bozukluğa işaret olabilir miş, nifty test verdik hemen ama aksilik bitti mi bugün aradılar kanda bebeğin DNA oranı az çıktığı için tekrar kan örneği istediler, süreç uzadıkça gerginlik ve üzüntü artıyor, bugün sağ kulağımda yoğun çınlama sesi ile uyandım hala gitmedi, sanırım stres etkiledi ama işitmeme bile engel oluyor,, hepinizden dua istiyorum inşallah düzelir ve testimiz temiz gelir.

Allahım şafi adıyla şifa versin canım. Hemen kötü düşünmeyelim. Fetali yaptırmakla iyi yapmışsınız, inşallah sonuçlarıda güzel gelir yüreğine su serpilir. Sonuçlar temiz çıktıktan sonra bebiş büyürken o sıvılar vs düzelir miymiş? Onunla ilgili ne dediler?

Merhaba detaylıyı erken mi yaptı doktorunuz kaçıncı haftadasınız en son kaçıncı haftada cinsiyet tahmininde erkek denmişti ilk haftalarda yanılma payı oluyor Birde kesin cinsiyet demedi mi nasıl hazırlıkları yapacaksınız

İnşallah sonuçlarınız temiz çıkar

Kizlar yaa bana biseyler oldu haftasonu. Adama sarcak yer ariyorum resmen. Oda diyor gerginsin diye kafamda surekli biseyler kuruyorum kiskaniyorum kilo aldikca sevdigm seyleri giyemiyorum millet disarda şıkir şıkır. Benim kiskanclik seviyem artiyor eşim bu hallerime anlam veremiyor ama ben cok geriliyorum

Canım ben de gördüğüm rüyalardan dolayı sabah kalkınca adama iki tane çarpasım geliyor sen nasıl böyle yaparsın diye ama kendimi tutuyorum sonra geçiyor. Olumsuz birşey söyleyeceğinde bir dur nefes al başka birşeyle ilgilen, odaklan. Birkaç esnek kıyafet al alabiliyosan. Ben de kotlarımı uzun zamandır giyemediğim için sinir oldum. Yepyeni alfığım elbiseler dar geliyor ama arada seneye giycem diye beğendiğim kıyafetleri alıyorum, en azından motivasyon oluyor, geçecek diye. Yanlış biie söylersen de, kendi kendine offf bu hormonlarım falan de anlar eşin :)

Kuzum doktoruna attınmı resmi normalmi bu kadar şişmesi
Geçen gün albüm testi yaptırdı canım söylemiştim orda da değerlerim normal çıktı yediklerine dikkat edicen dedi ama öyle tuzlu vs de yemiyorum ki
Kıızzz benim de böyle ya. Dün gece oldu ilk defa. Bacağımı tanıyamadım resmen. Pazartesi sorucam doktora bugün detaylıda sormak aklıma gelmedi.
Valla canım bende yüzük falan çıktı doktor normalde diyo anlamadım

Benimde aynı hatta bugün sordum normale dönebilicez dimi diye cinselliğimizde hiç yok ya sanki hiç eskisi gibi olamıcakmışız gibi o güzel kıyafetlerimin içine giremicekmişim bidaha gibi hissediyorum

Aynen kot giymeyi ozledim bende..hamile kotlari emanet gibi duruyor denedm almadim. Tayt giyiyorum ama basen ve kalcam genisledi cok. Kiz bebekte kalca basene genisler dedi annem dogruymus kendimi tutmasam cok kavga ederimde dedigin gibi oyaliyorm kendimi yada buraya yaziyorum insallah duzelir bu hallerimiz

Benimde aynı hatta bugün sordum normale dönebilicez dimi diye cinselliğimizde hiç yok ya sanki hiç eskisi gibi olamıcakmışız gibi o güzel kıyafetlerimin içine giremicekmişim bidaha gibi hissediyorum
Canim dogum sonrasi otomatk 3 4 kilo gidiyormus geri kalani bi sekilde vermeye caliscaz. Sen ikiz annesisin emzirmeyle hizli verirsin Allahin izniyle. Emzirme doneminde cok yemeyi abartmassak veririz bence ama dedigin dogru yaz geldikce süslü giyemiyorum diye geriliyorum cinsellikte isteksizlign mi var yasak olmasi normal ikizlerde ama yuzeyselde olsa kendini iyi hissederdn ruhen

Merhaba detaylı Yaptırmadım daha zamanı var 18+3 haftalık 13 haftadan vajinal ultrason ile %95erkek dedi 17 haftaya kadar hep erkek dedi kesin olarak ama bugün bacak kapalı kesin kız da demedi bende şaştım kaldım

İçsel olarak ben de öyleyim ama dışımdan asla belli etmiyorum. Hatta kafamda kurup ağlıyorum. Gitti benim devreler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…