2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İnşallah sonucun temiz çıkar canım dualarım seninle

Canım ben 12. Haftada yaşadım bu stresi ikili testte ense kalınlığı 3,4 cıktı down sendromu olabilir dediler kanda fetal dna verdik 1 hafta bekledim öldüm öldüm dirildim sonuc temiz geldi. %99 sonuc veriyor. İnşallah temiz gelecek ikili test yaptırmıs mıydın?

Kızlar yaa tecrubeli anneler bi yazsin lütfennn Yenidogan takimlarini kac tane almamiz gerekiyor. 2 3 takim yeter mi gerisini 3 ay alsak nolur? Cok mu emanet gibi duruyor? Yenidoganlari bosa alcam diye korkuyorum cok kucukler cunku

Canım eşim orada bebekler var diye o durumu bir türlü aşamadı bende odaklanamam diye diretemedim birde zorla olcak bişey değil sonuçta adamı zorlamak istemedim doğuma kadar da olmaz kesin aşamıyor çünkü

Evet ya hamile kıyafetleri nedense böyle paspal yapılmış gibi hep, gözüme çirkin geliyor. Güzellerini bulanları tenzih ederim ama böyle tuhaf kalıpları var. Ben bir tane bile hamile kıyafeti almadım o yüzden. Esneyebilen elbiseler vs alıyorum ben de. Göbeğim olsa da hamilelikten sonuçta. Geri tarafı güzel olsun bari.

Kızlar yaa tecrubeli anneler bi yazsin lütfennn Yenidogan takimlarini kac tane almamiz gerekiyor. 2 3 takim yeter mi gerisini 3 ay alsak nolur? Cok mu emanet gibi duruyor? Yenidoganlari bosa alcam diye korkuyorum cok kucukler cunku
Yeter canım. Gelen hediyelerde olcaktir illaki. Altin pahali malum gelen genellikle hediye getirir. Bide yaz donemi oldugumuz icin en en en kotu 1 hafta 10 gun sonrasinda o yeni dogan halini bi nebze gecirince kisa kollu zibinla bile gecer bi sure. O sebeple bence yeni dogan 2 3 tane gerisi 3 ay civari yeterli gelir diye dusunuyorum.

Yaa benim de gözüm magazada hep dantellilere fırfırlılara kayıyor yaa galiba cok haklisin hepsi birbirinden güzelll aslinda bi yandan da seçeneğin az olmasi iyi, kiz giysileri arasinda kendimi kaybedip ne alacagima karar veremeyebilirdim

Kendimizi kandıralım diyorsan hemen o moda gireyim, yazayım

Ama kandırmasak mı kız tamam erkek anasıyım gayet memnunum ama kıyafet bence sorun

Kızlar ilişki konusu açılmış da
İlişki sırasında canın yanması normal mi ama aşırı yani ve yanma olması
Sanırım hamilelikten oluyor var mı bu şekilde olan

Kendimizi kandıralım diyorsan hemen o moda gireyim, yazayım

Ama kandırmasak mı kız tamam erkek anasıyım gayet memnunum ama kıyafet bence sorun
Bence sadece kiyafet degil erkek anasi olmak basli basina bir sorun neyse ki oglumu cok seviyorum, dünya bir yana oğlum bir yana
Bugün ebebege alisverise gittim de ondan sardi beni bu düşünceler

Bence sadece kiyafet degil erkek anasi olmak basli basina bir sorun neyse ki oglumu cok seviyorum, dünya bir yana oğlum bir yana
Bugün ebebege alisverise gittim de ondan sardi beni bu düşünceler
Jsjshshjj
Doğru daha sünnet ve gelin mevzuları var. Ama tansiyonum biliyorsun oynak oraları düşünmek istemiyorum şimdi kıyafet sorunu yeterli

Ya tabikii bunlar işin şakası allahım hepimizin evlatlarını kendimize bağışlasın. Mutlu huzurlu sağlıklı günlerde büyütelim inşallah

Canimm cok üzüldüm bu sorunlar bebek büyüdükçe düzelmez miymiş peki? Rabbim ne derse o Bol bol dua edelim

Yaa evet eveet gercekten de isin sakasi. Herkesin evladı kendine kiymetli
Aaa bu arada oglum icin daha bir igne bile almayan ben sünnete karar verdim bir yaşını doldurmadan yaptiricam gelin konusunda ise henüz radikal bir düşünce olusmadi kafamda, ama dogana kadar o konularda da netlesirim

Bakıcam kayınvalide mı kaynana mı performansı sergileceksin

Bencede bende hemen ilk müsaitliğinde yaptırmak istiyorum. Hızlı iyileşiyormuş.

Bakıcam kayınvalide mı kaynana mı performansı sergileceksin

Bencede bende hemen ilk müsaitliğinde yaptırmak istiyorum. Hızlı iyileşiyormuş.
O performans tamamen gelinime bagli o iyi olursa ben de iyi olurum ( tam bir kaynana yorumu bu)
Kesinlikleee ablam yaptirmadi küçükken, simdi 5 yaşında yeğenim, ne zaman yaptiralim etkilenir mi diye kara kara düşünüyorlar. Cocuklar icin vucutlarindaki bir seyin değişmesi travmatik olabiliyor. En azindan erken yaptiralim ki ilk sunnetli halini görsün, öyle bilsin diyorum. Farkli seyler düşünen bilen anneler yazarsa da sevinirim ama hatalı düşünüyor da olabilirim

Bence bu konuya en güzel fikri babalar verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…