- 16 Ocak 2021
- 4.299
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.501
İnşallah sonucun temiz çıkar canım dualarım seninleMerhaba kızlar bizde biraz ayrıntılı ultrasondan sonra üzüldük çünkü ultrasonda bebekte iki böbrekte büyüme ve beyin sıvısı üst sınıra yakınmış, peritonoğa yönlendirdi doktorumuz, ona da gittik o da baktı ve aynı değerleri gördü, velhasıl ikisinin bir arada olmadı down sendromu riskini artırır mış, genetik bozukluğa işaret olabilir miş, nifty test verdik hemen ama aksilik bitti mi bugün aradılar kanda bebeğin DNA oranı az çıktığı için tekrar kan örneği istediler, süreç uzadıkça gerginlik ve üzüntü artıyor, bugün sağ kulağımda yoğun çınlama sesi ile uyandım hala gitmedi, sanırım stres etkiledi ama işitmeme bile engel oluyor,, hepinizden dua istiyorum inşallah düzelir ve testimiz temiz gelir.
Aynen bende kendi kendime agliyorum normalde yansitmamaya calisiuodum ama bugun dayanamadmİçsel olarak ben de öyleyim ama dışımdan asla belli etmiyorum. Hatta kafamda kurup ağlıyorum. Gitti benim devreler
İnşallah yansıtmam ya çünkü kızdığım ve ağladığım şeylerinn yüzde doksanı kafamda kurduğum şeyler. Adam neye uğradığını şaşırırAynen bende kendi kendime agliyorum normalde yansitmamaya calisiuodum ama bugun dayanamadm
Canım ben 12. Haftada yaşadım bu stresi ikili testte ense kalınlığı 3,4 cıktı down sendromu olabilir dediler kanda fetal dna verdik 1 hafta bekledim öldüm öldüm dirildim sonuc temiz geldi. %99 sonuc veriyor. İnşallah temiz gelecek ikili test yaptırmıs mıydın?Merhaba kızlar bizde biraz ayrıntılı ultrasondan sonra üzüldük çünkü ultrasonda bebekte iki böbrekte büyüme ve beyin sıvısı üst sınıra yakınmış, peritonoğa yönlendirdi doktorumuz, ona da gittik o da baktı ve aynı değerleri gördü, velhasıl ikisinin bir arada olmadı down sendromu riskini artırır mış, genetik bozukluğa işaret olabilir miş, nifty test verdik hemen ama aksilik bitti mi bugün aradılar kanda bebeğin DNA oranı az çıktığı için tekrar kan örneği istediler, süreç uzadıkça gerginlik ve üzüntü artıyor, bugün sağ kulağımda yoğun çınlama sesi ile uyandım hala gitmedi, sanırım stres etkiledi ama işitmeme bile engel oluyor,, hepinizden dua istiyorum inşallah düzelir ve testimiz temiz gelir.
Canım eşim orada bebekler var diye o durumu bir türlü aşamadı bende odaklanamam diye diretemedim birde zorla olcak bişey değil sonuçta adamı zorlamak istemedim doğuma kadar da olmaz kesin aşamıyor çünküCanim dogum sonrasi otomatk 3 4 kilo gidiyormus geri kalani bi sekilde vermeye caliscaz. Sen ikiz annesisin emzirmeyle hizli verirsin Allahin izniyle. Emzirme doneminde cok yemeyi abartmassak veririz benceama dedigin dogru yaz geldikce süslü giyemiyorum diye geriliyorum cinsellikte isteksizlign mi var yasak olmasi normal ikizlerde ama yuzeyselde olsa kendini iyi hissederdn ruhen
Evet ya hamile kıyafetleri nedense böyle paspal yapılmış gibi hep, gözüme çirkin geliyor. Güzellerini bulanları tenzih ederim ama böyle tuhaf kalıpları var. Ben bir tane bile hamile kıyafeti almadım o yüzden. Esneyebilen elbiseler vs alıyorum ben de. Göbeğim olsa da hamilelikten sonuçta. Geri tarafı güzel olsun bari.Aynen kot giymeyi ozledim bende..hamile kotlari emanet gibi duruyor denedm almadim. Tayt giyiyorum ama basen ve kalcam genisledi cok. Kiz bebekte kalca basene genisler dedi annem dogruymuskendimi tutmasam cok kavga ederimde dedigin gibi oyaliyorm kendimi yada buraya yaziyorum insallah duzelir bu hallerimiz
Yeter canım. Gelen hediyelerde olcaktir illaki. Altin pahali malum gelen genellikle hediye getirir. Bide yaz donemi oldugumuz icin en en en kotu 1 hafta 10 gun sonrasinda o yeni dogan halini bi nebze gecirince kisa kollu zibinla bile gecer bi sure. O sebeple bence yeni dogan 2 3 tane gerisi 3 ay civari yeterli gelir diye dusunuyorum.Kızlar yaa tecrubeli anneler bi yazsin lütfennnYenidogan takimlarini kac tane almamiz gerekiyor. 2 3 takim yeter mi gerisini 3 ay alsak nolur? Cok mu emanet gibi duruyor? Yenidoganlari bosa alcam diye korkuyorum cok kucukler cunku
Yaa benim de gözüm magazada hep dantellilere fırfırlılara kayıyor yaaAy ben de tam tersi erkek kıyafetlerine bakıyormuşum bana mağazada çalışan kız söyledi erkek mi sizin diye, yoo neden dedim, erkek kıyafetlerini beğendiniz hep dedi. Ben kız diye pespembe çok sevmiyorum, böyle pastel renkler, desenli şeyler daha çok hoşuma gidiyor galiba hatta bornoz takımı erkek diye geçiyordu mavi diyeama aldım yani bence bütün bebek kıyafetleri güzel çünkü küçücükler ve bi sürü farklı renk var. O yüzden öyle düşünmeyin. Dantelli hastane çıkışı aldım bir tane o da beyaz yani. O yüzden kıskanmayın, herkes kendinde olmayanı ister hep bence normal
Kendimizi kandıralım diyorsan hemen o moda gireyim, yazayımYaa benim de gözüm magazada hep dantellilere fırfırlılara kayıyor yaagaliba cok haklisin hepsi birbirinden güzelll aslinda bi yandan da seçeneğin az olmasi iyi, kiz giysileri arasinda kendimi kaybedip ne alacagima karar veremeyebilirdim
Bence sadece kiyafet degil erkek anasi olmak basli basina bir sorunKendimizi kandıralım diyorsan hemen o moda gireyim, yazayım
Ama kandırmasak mı kız tamam erkek anasıyım gayet memnunum ama kıyafet bence sorun
JsjshshjjBence sadece kiyafet degil erkek anasi olmak basli basina bir sorunneyse ki oglumu cok seviyorum, dünya bir yana oğlum bir yana
Bugün ebebege alisverise gittim de ondan sardi beni bu düşünceler
Canimm cok üzüldümMerhaba kızlar bizde biraz ayrıntılı ultrasondan sonra üzüldük çünkü ultrasonda bebekte iki böbrekte büyüme ve beyin sıvısı üst sınıra yakınmış, peritonoğa yönlendirdi doktorumuz, ona da gittik o da baktı ve aynı değerleri gördü, velhasıl ikisinin bir arada olmadı down sendromu riskini artırır mış, genetik bozukluğa işaret olabilir miş, nifty test verdik hemen ama aksilik bitti mi bugün aradılar kanda bebeğin DNA oranı az çıktığı için tekrar kan örneği istediler, süreç uzadıkça gerginlik ve üzüntü artıyor, bugün sağ kulağımda yoğun çınlama sesi ile uyandım hala gitmedi, sanırım stres etkiledi ama işitmeme bile engel oluyor,, hepinizden dua istiyorum inşallah düzelir ve testimiz temiz gelir.
Yaa evet eveet gercekten de isin sakasi. Herkesin evladı kendine kiymetliJsjshshjj
Doğru daha sünnet ve gelin mevzuları var. Ama tansiyonum biliyorsun oynak oraları düşünmek istemiyorum şimdi kıyafet sorunu yeterli
Ya tabikii bunlar işin şakası allahım hepimizin evlatlarını kendimize bağışlasın. Mutlu huzurlu sağlıklı günlerde büyütelim inşallah
Bakıcam kayınvalide mı kaynana mı performansı sergileceksinYaa evet eveet gercekten de isin sakasi. Herkesin evladı kendine kiymetli
Aaa bu arada oglum icin daha bir igne bile almayan ben sünnete karar verdimbir yaşını doldurmadan yaptiricam gelin konusunda ise henüz radikal bir düşünce olusmadi kafamda, ama dogana kadar o konularda da netlesirim
O performans tamamen gelinime bagliBakıcam kayınvalide mı kaynana mı performansı sergileceksin
Bencede bende hemen ilk müsaitliğinde yaptırmak istiyorum. Hızlı iyileşiyormuş.
Bence bu konuya en güzel fikri babalar verirO performans tamamen gelinime baglio iyi olursa ben de iyi olurum ( tam bir kaynana yorumu bu)
Kesinlikleee ablam yaptirmadi küçükken, simdi 5 yaşında yeğenim, ne zaman yaptiralim etkilenir mi diye kara kara düşünüyorlar. Cocuklar icin vucutlarindaki bir seyin değişmesi travmatik olabiliyor. En azindan erken yaptiralim ki ilk sunnetli halini görsün, öyle bilsin diyorum. Farkli seyler düşünen bilen anneler yazarsa da sevinirim ama hatalı düşünüyor da olabilirim
Aaa eşime sormak hic aklima gelmedi heeBence bu konuya en güzel fikri babalar verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?