- 22 Mayıs 2012
- 11.011
- 30.595
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.521
JsjsjshjAaa eşime sormak hic aklima gelmedi heekendi kendime de karar verdigim icin ben bi sorayim travma yasamis mi
Kizlar selam. Oglumu tam 100 gunlukken sunnet yaptirdik. Ac ve uykusuz goturuyosunuz. Emzirip uyutuyosunuz o sirada uyusturucu krem suruyolar. Etkisi yarim saate basliyor. Zaten o sirada uyutma emzirme vs yapiyorsunuz. Uyustugunda uyumus oluyor. Uyurken de olanlar oluyor. Kisacasi cok kolay bir surec oldu. Zaten daha dönemiyordu bile. Yani zaten gazdan dolayi falan cok aglayan bi bebekti. Aciyor diye agladiysa da ayirt edilmedi. Kisa suredr iyilesti bitti gittiBakıcam kayınvalide mı kaynana mı performansı sergileceksin
Bencede bende hemen ilk müsaitliğinde yaptırmak istiyorum. Hızlı iyileşiyormuş.
Valla doktoru onay verirse herşey uygunsa göbek bağı düştüğü gibi yaptırmak istiyorumKizlar selam. Oglumu tam 100 gunlukken sunnet yaptirdik. Ac ve uykusuz goturuyosunuz. Emzirip uyutuyosunuz o sirada uyusturucu krem suruyolar. Etkisi yarim saate basliyor. Zaten o sirada uyutma emzirme vs yapiyorsunuz. Uyustugunda uyumus oluyor. Uyurken de olanlar oluyor. Kisacasi cok kolay bir surec oldu. Zaten daha dönemiyordu bile. Yani zaten gazdan dolayi falan cok aglayan bi bebekti. Aciyor diye agladiysa da ayirt edilmedi. Kisa suredr iyilesti bitti gittiaklinizda olsun erken yaptirmak isteyenler dönemeden yaptirirlarsa daha da rahat ederler.
Idrar yolunda enfeksiyon olabilir. Enfeksiyon varken benim cok aciyodu.Kızlar ilişki konusu açılmış da
İlişki sırasında canın yanması normal mi ama aşırı yani ve yanma olması
Sanırım hamilelikten oluyorvar mı bu şekilde olan
Ablamda öyle yaptirdi dogduktan 40 gun sonra. Diger Yegenimde 6 yasindaydi. Iki kardesi ayni anda yaptirdi. 40 gunluk yegenim 6 yasindakinden daha hizli iyilestiKonuya balıklama dalmak isterimben sünneti doğar doğmaz yaptırıcam.2saatlik olunca yapıyorlarmış ve göbek bağının düşmesi zamanına iyileşmiş oluyormuş .Yavruma travma yaşatmak istemiyorum ve ben de büyüdükçe daha çok korkar olacağım sanırım.o yüzden yaptıracağım hemen ,tabi doktor fikri alarak
Yok cnm idrar yollarında sıkıntı ben de anlamadımIdrar yolunda enfeksiyon olabilir. Enfeksiyon varken benim cok aciyodu.
Canım progestana devam ediyor musunYok cnm idrar yollarında sıkıntı ben de anlamadım
Hayır canım hiç kullanmadım ondan benCanım progestana devam ediyor musun
Erkek anaları cok netKonuya balıklama dalmak isterimben sünneti doğar doğmaz yaptırıcam.2saatlik olunca yapıyorlarmış ve göbek bağının düşmesi zamanına iyileşmiş oluyormuş .Yavruma travma yaşatmak istemiyorum ve ben de büyüdükçe daha çok korkar olacağım sanırım.o yüzden yaptıracağım hemen ,tabi doktor fikri alarak
Yaa super bilgilerrrKizlar selam. Oglumu tam 100 gunlukken sunnet yaptirdik. Ac ve uykusuz goturuyosunuz. Emzirip uyutuyosunuz o sirada uyusturucu krem suruyolar. Etkisi yarim saate basliyor. Zaten o sirada uyutma emzirme vs yapiyorsunuz. Uyustugunda uyumus oluyor. Uyurken de olanlar oluyor. Kisacasi cok kolay bir surec oldu. Zaten daha dönemiyordu bile. Yani zaten gazdan dolayi falan cok aglayan bi bebekti. Aciyor diye agladiysa da ayirt edilmedi. Kisa suredr iyilesti bitti gittiaklinizda olsun erken yaptirmak isteyenler dönemeden yaptirirlarsa daha da rahat ederler.
Evet bende öyle duydum ,en mantıklısı bu geldi bana daAblamda öyle yaptirdi dogduktan 40 gun sonra. Diger Yegenimde 6 yasindaydi. Iki kardesi ayni anda yaptirdi. 40 gunluk yegenim 6 yasindakinden daha hizli iyilestiyeni doganlar bezli oldugu icin çişleri hizli iyilestiiriyor demisti doktor
Biz cinsiyeti öğrenir öğrenmez karar verdik hahahahahErkek anaları cok netherkes de sunneti düşünmüş yaa bi ben buna kafa yordum saniyordum
Zor değil kuzum ama çok dikkat gerektiriyor.Yaaaa çok güzellerrrbu battaniyelerden bende örmek istiyorum ama cesaret edemiyorum çok zor mu
Canım ben biraz büyükçe yaptım kızıma 8 yün gitti sanırım arkadaşın bebeğine 90a 100 yaptım 7 ip yetti. Küçük ilmekli olandan yaptım. Tanesi 25 TL ydi benim aldığım yerdeCanım eline sağlık harika olmuşben de bu battaniyeden istiyodum ama iplere trendyoldan baktım tuzluydu. Kaç ip gitti? Ne kadara aldın? Bizi de bilgilendirsen süper olur
Harika ben de bayılıyorum. Benim Instagram'da hesabım var ben daha neler neler yaptım zamanında. Oyunccak hesabımın adıYaa gercekten cok doğru bir tabir bataklıkkız olunca hele doyumsuz bişii buu yaaa battaniyeye bayıldımmmmmm ben masallah ması yaptın
Büyük bile gelecek baştaTeyzeleriii Yaa bunlar esimle bana cok kucuk geliyor sigarmi diye dusunuyoruzama kiyafet isi cidden bataklik
Bendim canim iki uc resim atmıştım evet güzel ürünler gelmiştiKızlar buraya a101 kataloğu atan bir arkadaş vardı kimdi bulamadım, Allah ondan razı olsunbugün gittim Kiwi marka göğüs pompasini 299 a aldım. Trendyolda 440 kusurdu en son. Baktığım bir üründü bulunca kaçırmadım. Battaniye, biberon vs neler aldım neler.. Evine yakın olanlar mutlaka bir gidip baksın derim fiyatlar uygundu.
Biz gitmeyi düşünüyoruz ama uzun süre sabit oturamadigim için İstanbul çevresi yakın yerleri tercih edeceğiz bu yıl. Hafta sonları kaçamak gibi olacak.Kızlar yazın tatile gitmeyi düşünen var mı bir zararı olur mu Haziran ayında ya da temmuz başında
Canım gebelikte ve emzirme döneminde kuruluk olabiliyor. Normal. Bende de oluyor.Hayır canım hiç kullanmadım ondan ben
Canim nasil katilabiliyoruz ona? Ben de cok isterim cam sakuraya yakin evim de. Bilgi verebilir misin
Erken yaptirmanin tek bir sikintisi varmis oda gelisime devam ettigi icin ender de olsa sunmet basarisiz mi oluyor artik tam sebebini bilemicem ama tekrar yapilmasi gerekebiliyormus. Ama cok az rastlanan bir durum denilmisti. Biz gercekten isin ehli olan bir ozel doktora gidip yaptirdik bir sorun yasamadik. 1 ay sonrasinda falan hala sanki disinda deri fazlaligi var gibiydi. Acaba az mi alindi falan dedik. Doktor kontrole gelin dedi. Gittik ama gomulu pipi deniyormus. Kilolu oldugu icin bu sekilde durabilir ama zayiflarsa yada rn gec ergenlige dogru duzelir kendi sorun yok demisti. 4. Aylik civari en kilo donemiydi zaten sonrasinda boyu uzadi vs hakkaten maksimum 4 4 ay sonrasinda o tombikligi gidince pipisi normal sunnetli sekilde gorunmeye basladi. Bazi yasitlari bu donemde (6 yas) sunnet oluyolar ve zor bir surec. Aciyor diye pansuman sirasinda da aile zorlaniyor. Cocugu sunnet olana kadar alistirma evresi vs. Bence en iyisi hicbirsey anlamiyoken aradan cikartmak.Valla doktoru onay verirse herşey uygunsa göbek bağı düştüğü gibi yaptırmak istiyorum
Avrupa yakası Prof. Dr. Aytül Çobanoğlu Esmer 1150 TLKızlar istanbulda detaylı ultrason için bi doktor söylemişti birisi kaydetmemişim fiyatı 1200 falandı sanırım kimdi hatırlayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?