2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bakıcam kayınvalide mı kaynana mı performansı sergileceksin

Bencede bende hemen ilk müsaitliğinde yaptırmak istiyorum. Hızlı iyileşiyormuş.
Kizlar selam. Oglumu tam 100 gunlukken sunnet yaptirdik. Ac ve uykusuz goturuyosunuz. Emzirip uyutuyosunuz o sirada uyusturucu krem suruyolar. Etkisi yarim saate basliyor. Zaten o sirada uyutma emzirme vs yapiyorsunuz. Uyustugunda uyumus oluyor. Uyurken de olanlar oluyor. Kisacasi cok kolay bir surec oldu. Zaten daha dönemiyordu bile. Yani zaten gazdan dolayi falan cok aglayan bi bebekti. Aciyor diye agladiysa da ayirt edilmedi. Kisa suredr iyilesti bitti gitti aklinizda olsun erken yaptirmak isteyenler dönemeden yaptirirlarsa daha da rahat ederler.

Valla doktoru onay verirse herşey uygunsa göbek bağı düştüğü gibi yaptırmak istiyorum

Konuya balıklama dalmak isterim ben sünneti doğar doğmaz yaptırıcam.2saatlik olunca yapıyorlarmış ve göbek bağının düşmesi zamanına iyileşmiş oluyormuş .Yavruma travma yaşatmak istemiyorum ve ben de büyüdükçe daha çok korkar olacağım sanırım.o yüzden yaptıracağım hemen ,tabi doktor fikri alarak

Ablamda öyle yaptirdi dogduktan 40 gun sonra. Diger Yegenimde 6 yasindaydi. Iki kardesi ayni anda yaptirdi. 40 gunluk yegenim 6 yasindakinden daha hizli iyilesti yeni doganlar bezli oldugu icin çişleri hizli iyilestiiriyor demisti doktor

Erkek anaları cok net herkes de sunneti düşünmüş yaa bi ben buna kafa yordum saniyordum

Yaa super bilgilerrr ozellikle agladiginda neye agladigini anlayamama konusu icimi biraz daha rahatlatti

Ablamda öyle yaptirdi dogduktan 40 gun sonra. Diger Yegenimde 6 yasindaydi. Iki kardesi ayni anda yaptirdi. 40 gunluk yegenim 6 yasindakinden daha hizli iyilesti yeni doganlar bezli oldugu icin çişleri hizli iyilestiiriyor demisti doktor
Evet bende öyle duydum ,en mantıklısı bu geldi bana da
Erkek anaları cok net herkes de sunneti düşünmüş yaa bi ben buna kafa yordum saniyordum
Biz cinsiyeti öğrenir öğrenmez karar verdik hahahahah

Yaaaa çok güzellerrr bu battaniyelerden bende örmek istiyorum ama cesaret edemiyorum çok zor mu
Zor değil kuzum ama çok dikkat gerektiriyor.

Canım eline sağlık harika olmuş ben de bu battaniyeden istiyodum ama iplere trendyoldan baktım tuzluydu. Kaç ip gitti? Ne kadara aldın? Bizi de bilgilendirsen süper olur
Canım ben biraz büyükçe yaptım kızıma 8 yün gitti sanırım arkadaşın bebeğine 90a 100 yaptım 7 ip yetti. Küçük ilmekli olandan yaptım. Tanesi 25 TL ydi benim aldığım yerde

Yaa gercekten cok doğru bir tabir bataklık kız olunca hele doyumsuz bişii buu yaaa battaniyeye bayıldımmmmmm ben masallah ması yaptın
Harika ben de bayılıyorum. Benim Instagram'da hesabım var ben daha neler neler yaptım zamanında. Oyunccak hesabımın adı

Teyzeleriii Yaa bunlar esimle bana cok kucuk geliyor sigarmi diye dusunuyoruz ama kiyafet isi cidden bataklik
Büyük bile gelecek başta

Bendim canim iki uc resim atmıştım evet güzel ürünler gelmişti sende de Allah razı olsun sıkıntısız kullanırsın inşallah

Canim nasil katilabiliyoruz ona? Ben de cok isterim cam sakuraya yakin evim de. Bilgi verebilir misin

Ben aslında Fatih deyim hastane bana uzak ama çevremdekiler tavsiye etti diye orda doğum yapabilirim diye düşünüyorum, sırf bu mantık ile takipli olayım diye geçen ay kontrole gittim tansiyon ölçülen yer var ya orda bana sordular yüzyüze mi online mı diye bende online eğitimi istedim aradılar beni sonra instagram üzerinden hastane bir grup kurdu eğitim olacağı zamanda zoom linki attılar katıldım
Senin için sorarım instagram üzerinden birilerini gruba alabiliyor muyuz diye?

Valla doktoru onay verirse herşey uygunsa göbek bağı düştüğü gibi yaptırmak istiyorum
Erken yaptirmanin tek bir sikintisi varmis oda gelisime devam ettigi icin ender de olsa sunmet basarisiz mi oluyor artik tam sebebini bilemicem ama tekrar yapilmasi gerekebiliyormus. Ama cok az rastlanan bir durum denilmisti. Biz gercekten isin ehli olan bir ozel doktora gidip yaptirdik bir sorun yasamadik. 1 ay sonrasinda falan hala sanki disinda deri fazlaligi var gibiydi. Acaba az mi alindi falan dedik. Doktor kontrole gelin dedi. Gittik ama gomulu pipi deniyormus. Kilolu oldugu icin bu sekilde durabilir ama zayiflarsa yada rn gec ergenlige dogru duzelir kendi sorun yok demisti. 4. Aylik civari en kilo donemiydi zaten sonrasinda boyu uzadi vs hakkaten maksimum 4 4 ay sonrasinda o tombikligi gidince pipisi normal sunnetli sekilde gorunmeye basladi. Bazi yasitlari bu donemde (6 yas) sunnet oluyolar ve zor bir surec. Aciyor diye pansuman sirasinda da aile zorlaniyor. Cocugu sunnet olana kadar alistirma evresi vs. Bence en iyisi hicbirsey anlamiyoken aradan cikartmak. en dogru kararlarimdan biri derim simdi kiz bebisinde dusuncem de kupe icin aynisi. Doktor onay verirse daha donemiyoken kulaginin uzerine bilmeden yatmicakken pitpit bende kiz annelerinden deldiren varsa onlarin tavsiyelerine acigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…