- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.541
Çok geçmiş olsun umarım sağlıklıdır bebişMerhaba kızlar bizde biraz ayrıntılı ultrasondan sonra üzüldük çünkü ultrasonda bebekte iki böbrekte büyüme ve beyin sıvısı üst sınıra yakınmış, peritonoğa yönlendirdi doktorumuz, ona da gittik o da baktı ve aynı değerleri gördü, velhasıl ikisinin bir arada olmadı down sendromu riskini artırır mış, genetik bozukluğa işaret olabilir miş, nifty test verdik hemen ama aksilik bitti mi bugün aradılar kanda bebeğin DNA oranı az çıktığı için tekrar kan örneği istediler, süreç uzadıkça gerginlik ve üzüntü artıyor, bugün sağ kulağımda yoğun çınlama sesi ile uyandım hala gitmedi, sanırım stres etkiledi ama işitmeme bile engel oluyor,, hepinizden dua istiyorum inşallah düzelir ve testimiz temiz gelir.
Araştırdım bugün nasipse gideceğimBence başla canım hemen resmen hayat kalitem arttı
teşekkür ederimAvrupa yakası Prof. Dr. Aytül Çobanoğlu Esmer 1150 TL
Kliniğinin ya da çalıştığı hastanenin ismini biliyor musunuz internette bir bilgi bulamadım. Nasıl ulaşacağım bilemedimAvrupa yakası Prof. Dr. Aytül Çobanoğlu Esmer 1150 TL
Perinotoloji kliniği burası Mecidiyeköyde ben ikiliyi de detayliya da kendisine yaptırdım ismi yanlış yazmışım link bıraktım umarım açılırKliniğinin ya da çalıştığı hastanenin ismini biliyor musunuz internette bir bilgi bulamadım. Nasıl ulaşacağım bilemedim
Ayy tam üstüne geldi yazmak istedim; Az önce instada bi video gördüm istemede kayınvalide fincanı geri verirken tabağa altın koyup öyle verdi nasıl özendimmmm ben de yapcam gelinime öyleBakıcam kayınvalide mı kaynana mı performansı sergileceksin
Bencede bende hemen ilk müsaitliğinde yaptırmak istiyorum. Hızlı iyileşiyormuş.
Levrek sen bir kayınannesin ne tatlısın ya kıymamAyy tam üstüne geldi yazmak istedim; Az önce instada bi video gördüm istemede kayınvalide fincanı geri verirken tabağa altın koyup öyle verdi nasıl özendimmmm ben de yapcam gelinime öyle
Canim öyle bir imkan varsa cok sevinirim. Olmazsa da ben de bi randevu bulmaya calisip kendimi ekletmeyi denerimBen aslında Fatih deyim hastane bana uzak ama çevremdekiler tavsiye etti diye orda doğum yapabilirim diye düşünüyorum, sırf bu mantık ile takipli olayım diye geçen ay kontrole gittim tansiyon ölçülen yer var ya orda bana sordular yüzyüze mi online mı diye bende online eğitimi istedim aradılar beni sonra instagram üzerinden hastane bir grup kurdu eğitim olacağı zamanda zoom linki attılar katıldım
Senin için sorarım instagram üzerinden birilerini gruba alabiliyor muyuz diye?
Canım aptamil ilk adın uygulaması var. Akademi bölümünde müthiş eğitimler oluyor, soru-cevaplar vs. Ben daha erken diye katılmıyorum. Son aylarda katılacağım. Bir bak istersen oda aklında bulunsun.Canim öyle bir imkan varsa cok sevinirim. Olmazsa da ben de bi randevu bulmaya calisip kendimi ekletmeyi denerim
Bende de var o kalça ağrısından, çok ayakta durursam, yurursem belli ediyor kendini ve gün boyu geçmiyor, iki büklüm neneler gibi oluyorum ayağa kalkınca, anca gece boyu güzel uyur dinlenirsem ertesi günü kendime geliyorum, bende hiç bel ağrısı, bacak ağrısı, kaşık ağrısı olmadı bütün gebeliklerde ama kalça ağrısı bir fiil hep oldu, çocuk herhalde içe büyüyor bizde
Bende bundan almak istiyorum,ama instagramdan değil tabiki
Hala hissetmiyorum bu bebeğin hareketi diyemiyorum yaKızlar bebişleri hareketlendirmek için yaptığınız bişey var mı ? Dünden beri çok az hissediyor gibiyim.çikolata vişne suyu falan işe yaramadı.ne yapsam bilemedim
Ters dönmüştür canım,iç organlara vuruyordur o yüzden az hissediyorsundurKızlar bebişleri hareketlendirmek için yaptığınız bişey var mı ? Dünden beri çok az hissediyor gibiyim.çikolata vişne suyu falan işe yaramadı.ne yapsam bilemedim
Allah yardımcınız olsun, her sonucunuz inşallah temiz gelir, sağlıkla sıhhatle evladınıza kavuşursunuz inşallahMerhaba kızlar bizde biraz ayrıntılı ultrasondan sonra üzüldük çünkü ultrasonda bebekte iki böbrekte büyüme ve beyin sıvısı üst sınıra yakınmış, peritonoğa yönlendirdi doktorumuz, ona da gittik o da baktı ve aynı değerleri gördü, velhasıl ikisinin bir arada olmadı down sendromu riskini artırır mış, genetik bozukluğa işaret olabilir miş, nifty test verdik hemen ama aksilik bitti mi bugün aradılar kanda bebeğin DNA oranı az çıktığı için tekrar kan örneği istediler, süreç uzadıkça gerginlik ve üzüntü artıyor, bugün sağ kulağımda yoğun çınlama sesi ile uyandım hala gitmedi, sanırım stres etkiledi ama işitmeme bile engel oluyor,, hepinizden dua istiyorum inşallah düzelir ve testimiz temiz gelir.
Cok dogru diyorsun,ben kendimi kaybediyorum bir basliyorum internet mağazalara bu güzel,bu da, bu harika sonra sepete bakiyorum 2000,3000 oluyor,diyorum ki ne yapıyorsun sen acabaYaa benim de gözüm magazada hep dantellilere fırfırlılara kayıyor yaagaliba cok haklisin hepsi birbirinden güzelll aslinda bi yandan da seçeneğin az olmasi iyi, kiz giysileri arasinda kendimi kaybedip ne alacagima karar veremeyebilirdim
Gercekten inanilmaz. Ben de 3 aydir netten arastiriyorum, bir arpa boyu yol katedemedim. En son bazi gebelerde gecici kemik erimesi oluyormus sebepsiz, dogumdan birkac ay sonra kendiliginden geciyormus. Felc gibi yatanlar, koltuk degnegiyle yuruyenleri okudum. Sanirim emzirmeye de izin verilmiyormus. Bugun kalsiyum takviyesi alicam herhalde. Doktor vermedigi icin karar da veremiyorum. Kurs icin adres verebilir misin cnm. Ama ben hic hareketleri yapabilecegimi dusunmuyorum baya kotuyum.Günaydın kızlar topluca yazmak istedim. Kalça bacak ağrısı bende de inanılmaz vardı. Yürürken topallama noktasına gelmiştim. Doktorum hamile pilatesi önerdi . Online eğitime yazıldım. Bir ay bitti bile. Şu an sıfır ağrı
Bence en güzelini yaparsınKonuya balıklama dalmak isterimben sünneti doğar doğmaz yaptırıcam.2saatlik olunca yapıyorlarmış ve göbek bağının düşmesi zamanına iyileşmiş oluyormuş .Yavruma travma yaşatmak istemiyorum ve ben de büyüdükçe daha çok korkar olacağım sanırım.o yüzden yaptıracağım hemen ,tabi doktor fikri alarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?