2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok geçmiş olsun umarım sağlıklıdır bebiş

Kızlar bu akşam midem alev alev yine kolayını bulsam şurubu kafama dikicem

Kliniğinin ya da çalıştığı hastanenin ismini biliyor musunuz internette bir bilgi bulamadım. Nasıl ulaşacağım bilemedim
Perinotoloji kliniği burası Mecidiyeköyde ben ikiliyi de detayliya da kendisine yaptırdım ismi yanlış yazmışım link bıraktım umarım açılır

Bakıcam kayınvalide mı kaynana mı performansı sergileceksin

Bencede bende hemen ilk müsaitliğinde yaptırmak istiyorum. Hızlı iyileşiyormuş.
Ayy tam üstüne geldi yazmak istedim; Az önce instada bi video gördüm istemede kayınvalide fincanı geri verirken tabağa altın koyup öyle verdi nasıl özendimmmm ben de yapcam gelinime öyle

Ayy tam üstüne geldi yazmak istedim; Az önce instada bi video gördüm istemede kayınvalide fincanı geri verirken tabağa altın koyup öyle verdi nasıl özendimmmm ben de yapcam gelinime öyle
Levrek sen bir kayınannesin ne tatlısın ya kıymam

Ben kayınvalide olucam sanırım bilemedim ya. Yaşayıp görücem

Canim öyle bir imkan varsa cok sevinirim. Olmazsa da ben de bi randevu bulmaya calisip kendimi ekletmeyi denerim

Canim öyle bir imkan varsa cok sevinirim. Olmazsa da ben de bi randevu bulmaya calisip kendimi ekletmeyi denerim
Canım aptamil ilk adın uygulaması var. Akademi bölümünde müthiş eğitimler oluyor, soru-cevaplar vs. Ben daha erken diye katılmıyorum. Son aylarda katılacağım. Bir bak istersen oda aklında bulunsun.

Günaydın canlar herkes ve bebislerimiz iyidir inşallah. Ben hala halsizim. Ama iyiyim şükür.
Sünnet mevsuzu açılmış ben oğlumu 40 li iken sünnet yaptırdım 1 hafta içinde çok rahat toparladı yeni doğan sünneti tavsiye ederim.

Vizeci06 @Deepblues Kizlar bu kalca agrisini ne yapacagiz. Ben 2,5 aydir cekiyorum. Cok kotu durumda. Magnezyum verdi doktorum ama gecmiyor. Yatakta donmek, ayaga kalkmak, yurumek tam bir iskence. Gunun ilerleyen saatlerinde biraz daha iyi gibi ama gece ve sabahlari oglene kadat felaket. Benim bir de pelvik agri deniyor sanirim, sol vajinal bolgede kas agrisi var. 3 aylikten beri corabimi, pantalonumu giymek cikartmak, bacagimi elimle tutmadan yataga kaldirmak filan mumkun degil. Doktora soyleyince normal deniyor, gebelikten deniyor ama bu normal olamaz, hayat standardim berbat durumda. Hic hareketim yok, kilo alimi kontrolden cikmaya basladi. 70 yasindaki insan benden daha sagliklidir. Goren bu kadin yarin doguma girecek herhalde der, o kadar hareket edemiyorum. Uzaktan egitimden yuzyuze egitime geciyoruz artik bir de, dersleri nasil yapicam, kabusum oldu resmen. Bugun calciday, calcimax gibi bisey alsam diyorum. Kalsiyum destegine baslayan var mi. Magnezyum (3luform+d3+b6) takviyesi kullaniyorum. Baska ne yapabilirim

Kızlar bebişleri hareketlendirmek için yaptığınız bişey var mı ? Dünden beri çok az hissediyor gibiyim.çikolata vişne suyu falan işe yaramadı.ne yapsam bilemedim
Hala hissetmiyorum bu bebeğin hareketi diyemiyorum ya

Kızlar bebişleri hareketlendirmek için yaptığınız bişey var mı ? Dünden beri çok az hissediyor gibiyim.çikolata vişne suyu falan işe yaramadı.ne yapsam bilemedim
Ters dönmüştür canım,iç organlara vuruyordur o yüzden az hissediyorsundur

Allah yardımcınız olsun, her sonucunuz inşallah temiz gelir, sağlıkla sıhhatle evladınıza kavuşursunuz inşallah

Cok dogru diyorsun,ben kendimi kaybediyorum bir basliyorum internet mağazalara bu güzel,bu da, bu harika sonra sepete bakiyorum 2000,3000 oluyor,diyorum ki ne yapıyorsun sen acabasonra bisey almadan kapatıp cikiyorumve daha once hic pembeler sevmeyen ben,simdi elim hep pembeciklere gidiyor

Gercekten inanilmaz. Ben de 3 aydir netten arastiriyorum, bir arpa boyu yol katedemedim. En son bazi gebelerde gecici kemik erimesi oluyormus sebepsiz, dogumdan birkac ay sonra kendiliginden geciyormus. Felc gibi yatanlar, koltuk degnegiyle yuruyenleri okudum. Sanirim emzirmeye de izin verilmiyormus. Bugun kalsiyum takviyesi alicam herhalde. Doktor vermedigi icin karar da veremiyorum. Kurs icin adres verebilir misin cnm. Ama ben hic hareketleri yapabilecegimi dusunmuyorum baya kotuyum.

Bence en güzelini yaparsın,benim görümcem öyle yaptı doğar dogmaz,ne o bisey anladı ne çocuk,4-5 yasindayken de sünnet kiyafeti giydirdi mevlütü kuran-i okuttu,herkes mutlu,çocukta travma yaşamadan geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…