- 29 Mayıs 2020
- 322
- 807
- 53
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.561
Benim de aynı canım sol vajina bölgesinde önceden bastırdığımda ağrıyodu 2 ay kadar önce şimdi yatakta bi taraftan bi tarafa dönerken bazen yürürken ağrıyor işin garibi hergün şiddeti farklı oluyor. Ben korkup dra gitmedim yalan yok burda kızlar yazınca şaşırdım hatta bi bende var sanıyodumVizeci06 @Deepblues Kizlar bu kalca agrisini ne yapacagiz. Ben 2,5 aydir cekiyorum. Cok kotu durumda. Magnezyum verdi doktorum ama gecmiyor. Yatakta donmek, ayaga kalkmak, yurumek tam bir iskence. Gunun ilerleyen saatlerinde biraz daha iyi gibi ama gece ve sabahlari oglene kadat felaket. Benim bir de pelvik agri deniyor sanirim, sol vajinal bolgede kas agrisi var. 3 aylikten beri corabimi, pantalonumu giymek cikartmak, bacagimi elimle tutmadan yataga kaldirmak filan mumkun degil. Doktora soyleyince normal deniyor, gebelikten deniyor ama bu normal olamaz, hayat standardim berbat durumda. Hic hareketim yok, kilo alimi kontrolden cikmaya basladi. 70 yasindaki insan benden daha sagliklidir. Goren bu kadin yarin doguma girecek herhalde der, o kadar hareket edemiyorum. Uzaktan egitimden yuzyuze egitime geciyoruz artik bir de, dersleri nasil yapicam, kabusum oldu resmen. Bugun calciday, calcimax gibi bisey alsam diyorum. Kalsiyum destegine baslayan var mi. Magnezyum (3luform+d3+b6) takviyesi kullaniyorum. Baska ne yapabilirim
Ayyybb ben de öyleyimCok dogru diyorsun,ben kendimi kaybediyorum bir basliyorum internet mağazalara bu güzel,bu da, bu harika sonra sepete bakiyorum 2000,3000 oluyor,diyorum ki ne yapıyorsun sen acabasonra bisey almadan kapatıp cikiyorum ve daha once hic pembeler sevmeyen ben,simdi elim hep pembeciklere gidiyor
Ben online aldım simge dumandan ama rastgele aldım yani bildiğimden değil instagramda reklamı çıkmıştı ortalama bir hoca fiyat da aylık 710 . Bi de ocean extramag kullanıyorumGercekten inanilmaz. Ben de 3 aydir netten arastiriyorum, bir arpa boyu yol katedemedim. En son bazi gebelerde gecici kemik erimesi oluyormus sebepsiz, dogumdan birkac ay sonra kendiliginden geciyormus. Felc gibi yatanlar, koltuk degnegiyle yuruyenleri okudum. Sanirim emzirmeye de izin verilmiyormus. Bugun kalsiyum takviyesi alicam herhalde. Doktor vermedigi icin karar da veremiyorum. Kurs icin adres verebilir misin cnm. Ama ben hic hareketleri yapabilecegimi dusunmuyorum baya kotuyum.
Vizeci06 @Deepblues Kizlar bu kalca agrisini ne yapacagiz. Ben 2,5 aydir cekiyorum. Cok kotu durumda. Magnezyum verdi doktorum ama gecmiyor. Yatakta donmek, ayaga kalkmak, yurumek tam bir iskence. Gunun ilerleyen saatlerinde biraz daha iyi gibi ama gece ve sabahlari oglene kadat felaket. Benim bir de pelvik agri deniyor sanirim, sol vajinal bolgede kas agrisi var. 3 aylikten beri corabimi, pantalonumu giymek cikartmak, bacagimi elimle tutmadan yataga kaldirmak filan mumkun degil. Doktora soyleyince normal deniyor, gebelikten deniyor ama bu normal olamaz, hayat standardim berbat durumda. Hic hareketim yok, kilo alimi kontrolden cikmaya basladi. 70 yasindaki insan benden daha sagliklidir. Goren bu kadin yarin doguma girecek herhalde der, o kadar hareket edemiyorum. Uzaktan egitimden yuzyuze egitime geciyoruz artik bir de, dersleri nasil yapicam, kabusum oldu resmen. Bugun calciday, calcimax gibi bisey alsam diyorum. Kalsiyum destegine baslayan var mi. Magnezyum (3luform+d3+b6) takviyesi kullaniyorum. Baska ne yapabilirim
Canım bende çok görüyorum Simgeyi birde pozitif doğumları paylaşıyor çok hoşuma gidiyor. Yputube kanalı da var herşeyi gösteriyor. Bence güzel bir tercih yapmışsın.Ben online aldım simge dumandan ama rastgele aldım yani bildiğimden değil instagramda reklamı çıkmıştı ortalama bir hoca fiyat da aylık 710 . Bi de ocean extramag kullanıyorum
Beğenmediğim noktası şu oldu hareketleri kendisi de yapmıyor genelde bize tarif ediyor o da yapsa baksak ayrıntılara daha iyi olacak. Sadece bazı hareketleri yaoıyorCanım bende çok görüyorum Simgeyi birde pozitif doğumları paylaşıyor çok hoşuma gidiyor. Yputube kanalı da var herşeyi gösteriyor. Bence güzel bir tercih yapmışsın.
Ay inşallah öyledir bi panik oldum sankiTers dönmüştür canım,iç organlara vuruyordur o yüzden az hissediyorsundur
Youtubeda hep o yaptığı için o ayrıntıyı bilmiyorum tabi ama evet yapsa daha anlaşılır ve kolay olur. Peki yanlış yapınca yönlendiriyor mu? Onu farkedebiliyor mu?Beğenmediğim noktası şu oldu hareketleri kendisi de yapmıyor genelde bize tarif ediyor o da yapsa baksak ayrıntılara daha iyi olacak. Sadece bazı hareketleri yaoıyor
Herşey çok pahalı 6 7 Parça ürün bile binli rakamları dolduruyor malesefAyyybb ben de öyleyimöyle tatmin oluyorum sepeti doldur sonra sayfayı kapat
İlk 15 dakika nefesle başlıyor. Hangi nefes doğumun hangi aşamasında kullanılır, kaç cm açıklıkta hangi hareketler ve hangi nefesler yapılır bunları anlatıyor ve yaptırıyor her gün.Youtubeda hep o yaptığı için o ayrıntıyı bilmiyorum tabi ama evet yapsa daha anlaşılır ve kolay olur. Peki yanlış yapınca yönlendiriyor mu? Onu farkedebiliyor mu?
Ben sırf şu nefes vs önerilerinden dolayı istiyorum yoksa youtube da gayet yeterli bence o anlamda
Canimmm cok sagol hemen bakiyorumCanım aptamil ilk adın uygulaması var. Akademi bölümünde müthiş eğitimler oluyor, soru-cevaplar vs. Ben daha erken diye katılmıyorum. Son aylarda katılacağım. Bir bak istersen oda aklında bulunsun.
Youtubede hareketler var cnm onlari birde dene devlete mi gidiyorsun mübarek devlet herşeye normal diyor benimde bu hafta iyice azdı ağrı küçücük bir iş yapaym ağrıyor onu yapma bunu yapma olmuyor birde 22 aylık bebegim var peşinde gezmeliyim zor vallaha Allahım yardimcimiz olsun dayanamayınca bir parol içiyorum birde ağrıyan tarafa cok dikkatli olacak şekilde sıcak su torbasi koyuyorum yan yatıyorum torbayı öyle koyuyorum sıcak biraz hafifletiy9r aman dikkat etVizeci06 @Deepblues Kizlar bu kalca agrisini ne yapacagiz. Ben 2,5 aydir cekiyorum. Cok kotu durumda. Magnezyum verdi doktorum ama gecmiyor. Yatakta donmek, ayaga kalkmak, yurumek tam bir iskence. Gunun ilerleyen saatlerinde biraz daha iyi gibi ama gece ve sabahlari oglene kadat felaket. Benim bir de pelvik agri deniyor sanirim, sol vajinal bolgede kas agrisi var. 3 aylikten beri corabimi, pantalonumu giymek cikartmak, bacagimi elimle tutmadan yataga kaldirmak filan mumkun degil. Doktora soyleyince normal deniyor, gebelikten deniyor ama bu normal olamaz, hayat standardim berbat durumda. Hic hareketim yok, kilo alimi kontrolden cikmaya basladi. 70 yasindaki insan benden daha sagliklidir. Goren bu kadin yarin doguma girecek herhalde der, o kadar hareket edemiyorum. Uzaktan egitimden yuzyuze egitime geciyoruz artik bir de, dersleri nasil yapicam, kabusum oldu resmen. Bugun calciday, calcimax gibi bisey alsam diyorum. Kalsiyum destegine baslayan var mi. Magnezyum (3luform+d3+b6) takviyesi kullaniyorum. Baska ne yapabilirim
Çok geçmiş olsun canım, bu ağrılar fena, ama bendeki seninki gibi devamlı olan bir durum değil, senin muhtemelen bir vücuttaki bir eksiklikten kaynaklanıyor olabilir, muhakkak değerlerine baktır derim, doktorun ilgisizse başka bir doktora hatta doçente filan danış, çünkü bu kadar ağır olması normal değil, gebeliklerin çoğu böyle değil, belki egzersiz, belki de vitamin takviyesi toparlayacak, normal deyip drun geçiştirmesi sadece dile kolay, yaşayan bilirVizeci06 @Deepblues Kizlar bu kalca agrisini ne yapacagiz. Ben 2,5 aydir cekiyorum. Cok kotu durumda. Magnezyum verdi doktorum ama gecmiyor. Yatakta donmek, ayaga kalkmak, yurumek tam bir iskence. Gunun ilerleyen saatlerinde biraz daha iyi gibi ama gece ve sabahlari oglene kadat felaket. Benim bir de pelvik agri deniyor sanirim, sol vajinal bolgede kas agrisi var. 3 aylikten beri corabimi, pantalonumu giymek cikartmak, bacagimi elimle tutmadan yataga kaldirmak filan mumkun degil. Doktora soyleyince normal deniyor, gebelikten deniyor ama bu normal olamaz, hayat standardim berbat durumda. Hic hareketim yok, kilo alimi kontrolden cikmaya basladi. 70 yasindaki insan benden daha sagliklidir. Goren bu kadin yarin doguma girecek herhalde der, o kadar hareket edemiyorum. Uzaktan egitimden yuzyuze egitime geciyoruz artik bir de, dersleri nasil yapicam, kabusum oldu resmen. Bugun calciday, calcimax gibi bisey alsam diyorum. Kalsiyum destegine baslayan var mi. Magnezyum (3luform+d3+b6) takviyesi kullaniyorum. Baska ne yapabilirim
Cok tesekkür ederimmBen de alıcam galiba işte benim aldığım pijama altları iki yıkamada pert olunca bi düşünmüştüm. Bir de 30 derecede yıkarım yani. Demek ki bebek ürünleri daha düzgün, o kadar insan söylediğine göre.
Yaaaa çok şeker özellikle Mickey mouse lular ve pembe fırfırlı olan. Hayırlı olsun canım.
Benim 118di gecen gun ama ben fazla kan pompaladı icin,normal diye okumustum o yuzden dr sormadımKızlar merhaba geçenlerde sanki konuşuldu ama bulamadım nabzım bir anda 75,80lerden 125lere fırlıyor 3,5 dk sürüyor sonra iniyor günde iki, üç kere olmaya başladı. Nabızı artan arkadaşlarımız vardı doktorlarına sordularsa beni bilgilendirebilirler mi? İnternette korkutucu şeyler yazıyor yarın olsa doktora sormak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?