2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benim de aynı canım sol vajina bölgesinde önceden bastırdığımda ağrıyodu 2 ay kadar önce şimdi yatakta bi taraftan bi tarafa dönerken bazen yürürken ağrıyor işin garibi hergün şiddeti farklı oluyor. Ben korkup dra gitmedim yalan yok burda kızlar yazınca şaşırdım hatta bi bende var sanıyodum benim de 2.5 ay önce falan başladı ben kalça iğnesinden sanmıştım sanırım arkadaşların dediği gibi pilatesten başka yol yok ben salı günü doktoruma danışıp onay verirse başlayacağım inş kayda değer birşey söylerse buraya da yazarım çok geçmiş olsun hepimize

Ayyybb ben de öyleyim öyle tatmin oluyorum sepeti doldur sonra sayfayı kapat

Ben online aldım simge dumandan ama rastgele aldım yani bildiğimden değil instagramda reklamı çıkmıştı ortalama bir hoca fiyat da aylık 710 . Bi de ocean extramag kullanıyorum

Bu tarz hareketleri evde deneyebilirsin (tabi doktoruna sor önce canım)

Ben online aldım simge dumandan ama rastgele aldım yani bildiğimden değil instagramda reklamı çıkmıştı ortalama bir hoca fiyat da aylık 710 . Bi de ocean extramag kullanıyorum
Canım bende çok görüyorum Simgeyi birde pozitif doğumları paylaşıyor çok hoşuma gidiyor. Yputube kanalı da var herşeyi gösteriyor. Bence güzel bir tercih yapmışsın.

pozitifbiri ellerine sağlık canım,harika şeyler yapmışsınbir göz atım sayfana,kızın cok şanslı bütün oyuncakları annesi yapar

Canım bende çok görüyorum Simgeyi birde pozitif doğumları paylaşıyor çok hoşuma gidiyor. Yputube kanalı da var herşeyi gösteriyor. Bence güzel bir tercih yapmışsın.
Beğenmediğim noktası şu oldu hareketleri kendisi de yapmıyor genelde bize tarif ediyor o da yapsa baksak ayrıntılara daha iyi olacak. Sadece bazı hareketleri yaoıyor

Beğenmediğim noktası şu oldu hareketleri kendisi de yapmıyor genelde bize tarif ediyor o da yapsa baksak ayrıntılara daha iyi olacak. Sadece bazı hareketleri yaoıyor
Youtubeda hep o yaptığı için o ayrıntıyı bilmiyorum tabi ama evet yapsa daha anlaşılır ve kolay olur. Peki yanlış yapınca yönlendiriyor mu? Onu farkedebiliyor mu?

Ben sırf şu nefes vs önerilerinden dolayı istiyorum yoksa youtube da gayet yeterli bence o anlamda

İlk 15 dakika nefesle başlıyor. Hangi nefes doğumun hangi aşamasında kullanılır, kaç cm açıklıkta hangi hareketler ve hangi nefesler yapılır bunları anlatıyor ve yaptırıyor her gün.
Yanlış yapınca fark ediyor hemen o konuda sıkıntı yok. Youtubedan yapmak da güzel de belli bir düzene yada zorunluluğa oturtamıyorum onu. Bu şekilde olunca haftada iki gün mutlaka giriyorum

Canım aptamil ilk adın uygulaması var. Akademi bölümünde müthiş eğitimler oluyor, soru-cevaplar vs. Ben daha erken diye katılmıyorum. Son aylarda katılacağım. Bir bak istersen oda aklında bulunsun.
Canimmm cok sagol hemen bakiyorum ilk hamilelik oldugu icin artik bir yerlerden baslamam gerektigini düşünüyordum super oldu

Youtubede hareketler var cnm onlari birde dene devlete mi gidiyorsun mübarek devlet herşeye normal diyor benimde bu hafta iyice azdı ağrı küçücük bir iş yapaym ağrıyor onu yapma bunu yapma olmuyor birde 22 aylık bebegim var peşinde gezmeliyim zor vallaha Allahım yardimcimiz olsun dayanamayınca bir parol içiyorum birde ağrıyan tarafa cok dikkatli olacak şekilde sıcak su torbasi koyuyorum yan yatıyorum torbayı öyle koyuyorum sıcak biraz hafifletiy9r aman dikkat et
Vajina ağrısı yaşamadım acaba varis mi var çok gecmis olsun

Çok geçmiş olsun canım, bu ağrılar fena, ama bendeki seninki gibi devamlı olan bir durum değil, senin muhtemelen bir vücuttaki bir eksiklikten kaynaklanıyor olabilir, muhakkak değerlerine baktır derim, doktorun ilgisizse başka bir doktora hatta doçente filan danış, çünkü bu kadar ağır olması normal değil, gebeliklerin çoğu böyle değil, belki egzersiz, belki de vitamin takviyesi toparlayacak, normal deyip drun geçiştirmesi sadece dile kolay, yaşayan bilir

Kızlar merhaba geçenlerde sanki konuşuldu ama bulamadım nabzım bir anda 75,80lerden 125lere fırlıyor 3,5 dk sürüyor sonra iniyor günde iki, üç kere olmaya başladı. Nabızı artan arkadaşlarımız vardı doktorlarına sordularsa beni bilgilendirebilirler mi? İnternette korkutucu şeyler yazıyor yarın olsa doktora sormak istiyorum

Kizlar sabahtan beri yururken vajinamda agri oluyor hafif hafif neden acaba var mi bu 23. Haftalarda yasayan buyume haftasi mi gene bildiginz baski oluyor vajinama ve agri

Cok tesekkür ederimmKesinlikle almanı öneririm ben cevremde kimseden olumsuz bı yorum duymadım henüz ve online baya kuponla falan avantajlı fiyatlara geliyor gercekten

Benim 118di gecen gun ama ben fazla kan pompaladı icin,normal diye okumustum o yuzden dr sormadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…