- 22 Mayıs 2012
- 11.011
- 30.595
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.581
Ben benzerini yaşadım arkadaşım. Tansiyonumda nabzım da artıyor. Ben ilaç kullanıyorum. Kadın doğum dahiliye veya kardiyolojiye git dedi. Dahiliye holter taktı ve ertesi günü ilaç başladı. Pazartesi kontrolüm var. Bence sende ciddiliğinden değil ama en kısa sürede gidip görünsen fena olmaz. Tansiyonun nasıl? Gitmeden 1-2 gün onuda ölç canım.Kızlar merhaba geçenlerde sanki konuşuldu ama bulamadım nabzım bir anda 75,80lerden 125lere fırlıyor 3,5 dk sürüyor sonra iniyor günde iki, üç kere olmaya başladı. Nabızı artan arkadaşlarımız vardı doktorlarına sordularsa beni bilgilendirebilirler mi? İnternette korkutucu şeyler yazıyor yarın olsa doktora sormak istiyorum
Geçmiş olsun canım,büyüordur ondan olur,yaziyor ya uygulamada doğuma kadar bu ağrılar normalKizlar sabahtan beri yururken vajinamda agri oluyor hafif hafif neden acaba var mi bu 23. Haftalarda yasayan buyume haftasi mi gene bildiginz baski oluyor vajinama ve agri
Canim benimde hareketler cok dengesiz. Dün yerinde durmadi eşim 2 3 kere hissetti tekmesini. Oglen aksam o kdr oynadiki korktm normal mi diye. Bugunse tık yok. Sabah hafif atti durdu daha yok. Hareket takibi yapmamiz daha erkenmis endiselenme. Eger yarin sabahta hic bisi hissetmessen doktora gidersn icin rahat eder. Ben düz yatinca cok oynuyorKızlar bebişleri hareketlendirmek için yaptığınız bişey var mı ? Dünden beri çok az hissediyor gibiyim.çikolata vişne suyu falan işe yaramadı.ne yapsam bilemedim
Ya bayadir kasik agrisi yasamadm canim ondan korktm ama atak haftamiz sanirm 6. Ayimizdan sonra hizli buyuceklermis artikGeçmiş olsun canım,büyüordur ondan olur,yaziyor ya uygulamada doğuma kadar bu ağrılar normal
Ya bayadir kasik agrisi yasamadm canim ondan korktm ama atak haftamiz sanirm 6. Ayimizdan sonra hizli buyuceklermis artik
Ceritom sırtüstü uzanmayı denedin mi ? Sanki en çok öyle hissediliyorKızlar bebişleri hareketlendirmek için yaptığınız bişey var mı ? Dünden beri çok az hissediyor gibiyim.çikolata vişne suyu falan işe yaramadı.ne yapsam bilemedim
Canım bende de aynısı oldu 2 gün hissetmeyip/çok az hissedip yazmıştım buraya. Sonra hissettim gene. Sırt üstü yatınca ben daha çok hissediyorum. Bi de tatlı çikolata yemek ya da aç kalıp yemek yemek vs işe yarıyor. Gece daha çok hissediyorum. Sakin bi şekilde yatağa sırt üstü uzanıp sessiz bir ortamda hissetme şansın daha fazla. Benimki gece 3:30-4:00 gibi hareketleniyor. O saatte uyuyorsan ondan da olabilirKızlar bebişleri hareketlendirmek için yaptığınız bişey var mı ? Dünden beri çok az hissediyor gibiyim.çikolata vişne suyu falan işe yaramadı.ne yapsam bilemedim
Gün gün gebelik
Ben benzerini yaşadım arkadaşım. Tansiyonumda nabzım da artıyor. Ben ilaç kullanıyorum. Kadın doğum dahiliye veya kardiyolojiye git dedi. Dahiliye holter taktı ve ertesi günü ilaç başladı. Pazartesi kontrolüm var. Bence sende ciddiliğinden değil ama en kısa sürede gidip görünsen fena olmaz. Tansiyonun nasıl? Gitmeden 1-2 gün onuda ölç canım.
118lerle 130 arası o kadar fark ediyor ki canım benm bence normal dediğin gibi 118ler. bide yarım dk içinde 75den çıkınca tırstım birazBenim 118di gecen gun ama ben fazla kan pompaladı icin,normal diye okumustum o yuzden dr sormadım
Canım benimde öyle hatta nabız hiç 90da düşmüyo rahatsız oluyorum artık atışını duymaktan ama internette araştırdığımda normalmiş. Birde kızlar hamile pilatesi için doktora yazdım senin için daha erken dediTansiyonum hep düşük canım özellikle küçük bazen 4e düşüyor ama genelde 9/6 çıkıyor o da normal kabul ediliyormuş. Tansiyonun düşük nabızın büyük olmasını gebelikten dolayı kan hacmi artışına bağlamak istiyorum ama bir anda oluyor özellikle ayakta olunca oluyor saate bakıyorum bir anda 75ten 110lara günde en kötü 1 kezde 130a çıkıyor tansiyon aletine koşuyorum o da doğruluyor saatin ölçümünü öyle olunca da korktum açıkçası. Tiroidlerinde sıkıntı var mıydı festim?
Çok şükür canım. Muhtemelen ciddi birşey değildir ama ben garantici olduğum için hemen doktorun fikrini almayı öneriyorumTansiyonum hep düşük canım özellikle küçük bazen 4e düşüyor ama genelde 9/6 çıkıyor o da normal kabul ediliyormuş. Tansiyonun düşük nabızın büyük olmasını gebelikten dolayı kan hacmi artışına bağlamak istiyorum ama bir anda oluyor özellikle ayakta olunca oluyor saate bakıyorum bir anda 75ten 110lara günde en kötü 1 kezde 130a çıkıyor tansiyon aletine koşuyorum o da doğruluyor saatin ölçümünü öyle olunca da korktum açıkçası. Tiroidlerinde sıkıntı var mıydı festim?
Geçmiş olsun canımBenim de bademciklerim ağrıyor , hoşgeldin yeni hastalikzencefilli ballı sıcak su yaptım ama çok kısa sürdü etkisi...
Geçmiş olsun canımsalgın var galiba,eşim de bugün yattı bütün gün, bademcikleri şiş,vücut kırgınlığı var bide oruç bişeyde veremedim
Canım çok geçmiş olsun benim 1-2 gün boğazlarım aşırı kötüydü yutkunamıyordum doktor strepsils pastil verdi çok iyi geldi ama adaçaylı olmasın dedi. Doktoruna bir danış istersenEvdekiler bir tur hastalandı iyileşti. Ama ben sanırım onu atlattim derken , sicakliyorum diye fit fit gezdim üstüm ince geldi sanırım usuttum yaoruçken de zor yaa Allah yardım etsin ona da
Ben içine muz kakao koyuyordum çok güzel oluyordu hemde sağlıklıAnneler sut içemiyorum ben evde süte cikolata kakao tarzı bir şey karıştırıp icsem faydası olur mu yine de sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?