- 16 Ocak 2021
- 4.299
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.601
Tabi olur içine bir şey kattınız diye neden faydasz olsun kiAnneler sut içemiyorum ben evde süte cikolata kakao tarzı bir şey karıştırıp icsem faydası olur mu yine de sizce
Biz de 5 saatlik bir yere gideceğiz canım. Doktorum 2 saatte bir mola verip birkaç tur yürü dediKizlar bayramda biyerlere gitme fikriniz var mi? Biz arabamizla 8 saatlik bir yolculuk planliyoruz ama doktorum ne der bilmiyorum tabi bakalim
1.5 ay kadar once sordugumda 13.500 demislerdi. 20.000 i bulur diye dusunuyorum gecmez insallah hattaKızlarr muayeneye gittiğiniz hastanlerin doğum ücretlerini sorduunuz mu ne durumda fiyatlarıı acaba bizim şu an bile uçuk agustosa kadar nolur düşünemiyorum
Hangi şehir canım bu fiyatlar? Ben 2 ay önce sordum 18 bindi. Ağustosa allah bilir kaç olur1.5 ay kadar once sordugumda 13.500 demislerdi. 20.000 i bulur diye dusunuyorum gecmez insallah hatta
Antalya canim.Hangi şehir canım bu fiyatlar? Ben 2 ay önce sordum 18 bindi. Ağustosa allah bilir kaç olur
Canım beta virüsü dolanıyor ortalıkta muhakkak test yaptırın, geçen hafta oğlum aynı şekilde boğazım ağrıyor dedi, test sonucu pozitif geldiBenim de bademciklerim ağrıyor , hoşgeldin yeni hastalikzencefilli ballı sıcak su yaptım ama çok kısa sürdü etkisi...
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl?Canım beta virüsü dolanıyor ortalıkta muhakkak test yaptırın, geçen hafta oğlum aynı şekilde boğazım ağrıyor dedi, test sonucu pozitif geldi
Hemen antibiyotiğe başlattı dr, tehlikeli bir virüsmus vucutta kalıcı hasara sebep oluyor, antibiyotiği kullandıktan bir gün sonra toparlandı, şimdi de kızım için tetikteyim henüz belirti vermedi, bana bulaşırsa da yine antibiyotik kullanmam gerekiyor, yani böyle bir hastalık için muhakkak aşı olması lazım, normalde dr a kolay kolay asla gitmem, ama bir gün önce beta virüsü ile ilgili bir yazıya denk geldim ve oğlumu akşam hasta olarak aldım. İşimi şansa bırakamadım, ama daha ağır gripler de atlattık es gecebilirdim de, Allah bir şekilde yol gösteriyorGeçmiş olsun canım şimdi nasıl?
Ay bıktık ya virüslerden amaan
Canım çok şükür hissettim.İnsan bi garip oluyor di mi.bizim de dışardan görünecek kadar güçlüydü tekmeler.bi anda azalıp kesilince garip oldu ,ama şimdi atıyor yineCanim benimde hareketler cok dengesiz. Dün yerinde durmadi eşim 2 3 kere hissetti tekmesini. Oglen aksam o kdr oynadiki korktm normal mi diye. Bugunse tık yok. Sabah hafif atti durdu daha yok. Hareket takibi yapmamiz daha erkenmis endiselenme. Eger yarin sabahta hic bisi hissetmessen doktora gidersn icin rahat eder. Ben düz yatinca cok oynuyor
Doktorumunda normal diyeceğini düşünüyorum bende ama işte hep bir evham haliCanım benimde öyle hatta nabız hiç 90da düşmüyo rahatsız oluyorum artık atışını duymaktan ama internette araştırdığımda normalmiş. Birde kızlar hamile pilatesi için doktora yazdım senin için daha erken dedi
Benim dogum yapacagm yer 18 binKızlarr muayeneye gittiğiniz hastanlerin doğum ücretlerini sorduunuz mu ne durumda fiyatlarıı acaba bizim şu an bile uçuk agustosa kadar nolur düşünemiyorum
Olur cnm niye olmasin bende daha içemiyorum başlayacağım artik soguk soguk icerim insAnneler sut içemiyorum ben evde süte cikolata kakao tarzı bir şey karıştırıp icsem faydası olur mu yine de sizce
3 saatlik bir yola gidecegim bakalim birde yanimda bebekleKizlar bayramda biyerlere gitme fikriniz var mi? Biz arabamizla 8 saatlik bir yolculuk planliyoruz ama doktorum ne der bilmiyorum tabi bakalim
Ay aman olmasın canım benim. Kk'de çok eski yıllarda biri tiroid etkiliyo nabızı falan yazınca sorayım dedim son kan değerimde tshım 2.97 çıkmıştı doktorum önemsememişti acaba arttıda o yüzden mi böyle oldum diye düşündüm offff bu analık delilik haliymiş şimdiden yaaa bunlar doğunca napcaz biz valla anksiyete reistim zaten bku yedim iyiceÇok şükür canım. Muhtemelen ciddi birşey değildir ama ben garantici olduğum için hemen doktorun fikrini almayı öneriyorum
Yok kuzum tiroidlerde birseyim yok
Fiyatlar çok yüksek ya 18 bin nedirBenim dogum yapacagm yer 18 bin
Ay yarama tuz bastınız. Ben sordum 20bindi. 20den fazla olanları da duydum. Uzaydan meteor mu getiriyoruz anlamadım ki. Bu konuda çok sinirliyim!!! Hayır doktor napacak içerden bebeği tutup çekecek mi nedir bu 20bin civarı fiyatlar. Normal de sezaryen de aynı. Bazı yerlerde normal daha ucuz ama orda da normal yaptırmıyorlar çoğunlukla sonuçta 5bin fazla cebe atmak varken değil mi. Devlette yapayım desem benim bulunduğum yerde zaten çok iyi değil artı ebeler azarlıyor vs diye duydum, polislik olup çıkarım ordan. Valla kafam kazan gibi oldu bir iki haftadır ne yapıcam diye düşünmektenHangi şehir canım bu fiyatlar? Ben 2 ay önce sordum 18 bindi. Ağustosa allah bilir kaç olur
Hangi şehir canım senin? Ben bursadayım. Bu fiyat bugün sorsam eminim 25 civarıdır. Valla bilemedim benim özel sağlık sigortam var o yüzden çok dert etmiyorum ama gerçekten ayıptır. Bu ne biçim fiyatlar.. olan var olmayan var. Devletteki muameleye de sinirim bozuluyor. Bu ülkenin haline inan çok üzülğyorum yaAy yarama tuz bastınız. Ben sordum 20bindi. 20den fazla olanları da duydum. Uzaydan meteor mu getiriyoruz anlamadım ki. Bu konuda çok sinirliyim!!! Hayır doktor napacak içerden bebeği tutup çekecek mi nedir bu 20bin civarı fiyatlar. Normal de sezaryen de aynı. Bazı yerlerde normal daha ucuz ama orda da normal yaptırmıyorlar çoğunlukla sonuçta 5bin fazla cebe atmak varken değil mi. Devlette yapayım desem benim bulunduğum yerde zaten çok iyi değil artı ebeler azarlıyor vs diye duydum, polislik olup çıkarım ordan. Valla kafam kazan gibi oldu bir iki haftadır ne yapıcam diye düşünmekten
Bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın sadece doğuma bu paraları vermektense doğum paketi neden almıyorsunuz? Hem muayeneler, testler ücretsiz hem doğum dahil anlam veremedim o yüzdenAy yarama tuz bastınız. Ben sordum 20bindi. 20den fazla olanları da duydum. Uzaydan meteor mu getiriyoruz anlamadım ki. Bu konuda çok sinirliyim!!! Hayır doktor napacak içerden bebeği tutup çekecek mi nedir bu 20bin civarı fiyatlar. Normal de sezaryen de aynı. Bazı yerlerde normal daha ucuz ama orda da normal yaptırmıyorlar çoğunlukla sonuçta 5bin fazla cebe atmak varken değil mi. Devlette yapayım desem benim bulunduğum yerde zaten çok iyi değil artı ebeler azarlıyor vs diye duydum, polislik olup çıkarım ordan. Valla kafam kazan gibi oldu bir iki haftadır ne yapıcam diye düşünmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?