- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.621
Ohh hissetmene cok sevindimCanım çok şükür hissettim.İnsan bi garip oluyor di mi.bizim de dışardan görünecek kadar güçlüydü tekmeler.bi anda azalıp kesilince garip oldu ,ama şimdi atıyor yine
Bunu tarif etmek çok zor valla ben nasıl ifade edebilirim bilmiyorum ama bunu ayırt ettim ilk hareketinden beri .Daha derinden ve tok bi hareket gibi diyebilirimKızlar bağırsak hareketleri ile bebek hareketlerini nasıl ayırt ediyorsunuz? Komik soru gibi gelecek ama Benim ilk gebeliğim ayırt edemiyorum sanki hepsi bağırsak hareketi gibi geliyor
Ayyy teşekkür ederimOhh hissetmene cok sevindimya garip tabikide. Bide ben bisey kesfettim tekme atmadan 4 5 saniye önce icimde garip bir his oluyor benim yani anliyorum tekmelicek simdi diyorum o an boyle icim bi tuhaf oluyor cunku
Ben ayırt edemiyorum malesef zaten bağırsaklarım gebelikten öncede cok aktifti hissediyordum yani. Bana her hareket bağırsakmış gibi geliyorBunu tarif etmek çok zor valla ben nasıl ifade edebilirim bilmiyorum ama bunu ayırt ettim ilk hareketinden beri .Daha derinden ve tok bi hareket gibi diyebilirim
Kaçıncı hafta seninBen ayırt edemiyorum malesef zaten bağırsaklarım gebelikten öncede cok aktifti hissediyordum yani. Bana her hareket bağırsakmış gibi geliyor
Ben bu betayi 1 ay once atlattm galiba. Sen deyince baktmda ayni belirtileri yasadim ve tam 10 gunde iyilestm. Bogaz agrisindan kac 3 4 gece uyuyamadm en son antibiyotkle iyilestim. Cok kotuydu cok. Ses kisikligim 15 gunde anca gecti. Sesim cikmiyodu bildgnCanım beta virüsü dolanıyor ortalıkta muhakkak test yaptırın, geçen hafta oğlum aynı şekilde boğazım ağrıyor dedi, test sonucu pozitif geldi
20ye yeni girdimKaçıncı hafta senin
Bundan sonra daha güzel hissedersiniz bana da doktorum asıl hissetmeler 20 den sonra diyip duruyordu nitekim öyle de oldu20ye yeni girdim
Kesinlikle son 1 haftadir güclü atmaya basladi özellikle. Aç olunca daha atiyor yememi istiyor galibaAyyy teşekkür ederimevet evet ben hemen eşime sesleniyorum koş diye içim bi hoş oluyor çok şükür ya çok tatlı bi hissiyat di mi hele güçlü vurduğunda içimdeki hissiyatı anlatamıyorum
18 19 20 de nabiz atisi gibiydi. 21 22 de hafif hafif güclendi.23de dahada tekme gibi hissediyosun20ye yeni girdim
Arada nabız atısı gibi seyler oluyor ama bağırsakla karıstırıyorum neyse biraz daha bekleyelim bakalım18 19 20 de nabiz atisi gibiydi. 21 22 de hafif hafif güclendi.23de dahada tekme gibi hissediyosunbagirsak olmadigi cok belli yani. Merak etme guclencek cnm
Bende burda 2 ay önce 16 17 civarı dediler ama sekreter agustosa 20 25 ide bulur dedi şoklara girdim yanii bu fiyatlar Allahım napacagız böyle doktor asla degıstırmek ıstemiyorum devlete zaten adım dahi atmama resmen cok afedersınuz ıkı ucu b*lu degnek1.5 ay kadar once sordugumda 13.500 demislerdi. 20.000 i bulur diye dusunuyorum gecmez insallah hatta
Ortalama hep aynı demekBenim dogum yapacagm yer 18 bin
Ahh aynıı seyden muzdaribimKızlar bağırsak hareketleri ile bebek hareketlerini nasıl ayırt ediyorsunuz? Komik soru gibi gelecek ama Benim ilk gebeliğim ayırt edemiyorum sanki hepsi bağırsak hareketi gibi geliyor
Vallahi bende öyle oyuzden buraya sordumm yani fiyatlar genel nası merak ettım bana cok ucuk geliyor napacaklar sankı 20 25 binlik gerçekten hayretler içerisindeyim bendeAy yarama tuz bastınız. Ben sordum 20bindi. 20den fazla olanları da duydum. Uzaydan meteor mu getiriyoruz anlamadım ki. Bu konuda çok sinirliyim!!! Hayır doktor napacak içerden bebeği tutup çekecek mi nedir bu 20bin civarı fiyatlar. Normal de sezaryen de aynı. Bazı yerlerde normal daha ucuz ama orda da normal yaptırmıyorlar çoğunlukla sonuçta 5bin fazla cebe atmak varken değil mi. Devlette yapayım desem benim bulunduğum yerde zaten çok iyi değil artı ebeler azarlıyor vs diye duydum, polislik olup çıkarım ordan. Valla kafam kazan gibi oldu bir iki haftadır ne yapıcam diye düşünmekten
Çok geçmiş olsun canım, ama antibiyotiğe baslaman iyi olmuş, artısı eksisisinden daha fazla böyle bir hastalık durumundaBen bu betayi 1 ay once atlattm galiba. Sen deyince baktmda ayni belirtileri yasadim ve tam 10 gunde iyilestm. Bogaz agrisindan kac 3 4 gece uyuyamadm en son antibiyotkle iyilestim. Cok kotuydu cok. Ses kisikligim 15 gunde anca gecti. Sesim cikmiyodu bildgn
Bu fiyatlar gerçekten çok fazla, bir şekilde verilir verilmesine de ama o sancıyı ağrıyı çeken biziz, sezeryan olsa sonrası, normal doğum olsa öncesi, yani muhakakkak bu fiyatlara bir el atılması lazım, gerçekten bu hizmetin karşılığı bu mu?Ay yarama tuz bastınız. Ben sordum 20bindi. 20den fazla olanları da duydum. Uzaydan meteor mu getiriyoruz anlamadım ki. Bu konuda çok sinirliyim!!! Hayır doktor napacak içerden bebeği tutup çekecek mi nedir bu 20bin civarı fiyatlar. Normal de sezaryen de aynı. Bazı yerlerde normal daha ucuz ama orda da normal yaptırmıyorlar çoğunlukla sonuçta 5bin fazla cebe atmak varken değil mi. Devlette yapayım desem benim bulunduğum yerde zaten çok iyi değil artı ebeler azarlıyor vs diye duydum, polislik olup çıkarım ordan. Valla kafam kazan gibi oldu bir iki haftadır ne yapıcam diye düşünmekten
Evet doktor tam olarak mesela ne yapacak onu merak ettim ben. İten benim, acı çeken benim. Yani Allah korusun acil bir durum olursa tabii ki yokluklarını göstermesin ama o durumda ona göre fiyat alsınlar, sıradan gidecek bir doğum için bence silkeleme bu. Elimiz mahkum diye.Bu fiyatlar gerçekten çok fazla, bir şekilde verilir verilmesine de ama o sancıyı ağrıyı çeken biziz, sezeryan olsa sonrası, normal doğum olsa öncesi, yani muhakakkak bu fiyatlara bir el atılması lazım, gerçekten bu hizmetin karşılığı bu mu?
O nasıl aliniyor? Bende bu islerden hic anlamıyorumBilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın sadece doğuma bu paraları vermektense doğum paketi neden almıyorsunuz? Hem muayeneler, testler ücretsiz hem doğum dahil anlam veremedim o yüzden
Eğer doktorunuz özel hastanede çalışıyor veya anlaşması varsa o hastaneden o doktor adına doğum paketi alıyorsunuz. Yani ben kalp atışı duyduktan sonra ödedim içinde 10 muayene hakkı var tabi kan testleri vsde ücretsiz ne bilim istenilen testler vs. İçinde eşime bile mini bi check up vermişlerdi ekstra diyetisyen ve psikolog görüşmesi dahil hatta oda süslemesi bile dahil total 22500 ödedim aralık ayında bidaha ödemem olmayacak detaylı ultrason gibi özel şeyler dışında. Bende o yüzden sadece doğuma bu söylenilen fiyatlara şok oldum da öyle sorayım dedim hani devlette ücretsiz muayene olup sadece doğuma mı gidiliyor diye düşündüm ama o hali bile çok pahalı oluyo. Başka bir şeyden dolayı sadecr doğuma bu para veriliyosa bilmiyorum gerçekten öğrenmek istedimO nasıl aliniyor? Bende bu islerden hic anlamıyorum
Bende çok erken hisettim 14/15 haftalarda ama 20 den sonra coştu uyurken bile içerde top oynuyor sanki dışardna bile gorunuyorBundan sonra daha güzel hissedersiniz bana da doktorum asıl hissetmeler 20 den sonra diyip duruyordu nitekim öyle de oldu
Bende ozel hastaneye gidiyorum,her muayne 565tl,dogum fiyati daha bilmiyorum ama internet fiyatlari 15000 ile 30000 arasi yaziyor,ama acaba gec kaldim mi dogum paketi almak icin,onu bir arastiriyimEğer doktorunuz özel hastanede çalışıyor veya anlaşması varsa o hastaneden o doktor adına doğum paketi alıyorsunuz. Yani ben kalp atışı duyduktan sonra ödedim içinde 10 muayene hakkı var tabi kan testleri vsde ücretsiz ne bilim istenilen testler vs. İçinde eşime bile mini bi check up vermişlerdi ekstra diyetisyen ve psikolog görüşmesi dahil hatta oda süslemesi bile dahil total 22500 ödedim aralık ayında bidaha ödemem olmayacak detaylı ultrason gibi özel şeyler dışında. Bende o yüzden sadece doğuma bu söylenilen fiyatlara şok oldum da öyle sorayım dedim hani devlette ücretsiz muayene olup sadece doğuma mı gidiliyor diye düşündüm ama o hali bile çok pahalı oluyo. Başka bir şeyden dolayı sadecr doğuma bu para veriliyosa bilmiyorum gerçekten öğrenmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?