- 28 Kasım 2022
- 888
- 2.030
- 43
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.641
Valla ben paket alyım dedim gene 21bin dedi başka bir hastane. Ama en başından beri oraya muayene olsam da muayeneler+rutin testler+doğum 21, son ay herşeyi kaçırıp gitsem de 21. Çok saçma geldi. En başından o parayı verip vazgeçmek istediğinde mesela gittiğin kadar muayene ücretlerini kesip veriyorlar sana kalanı ama muayeneyi başka yerlerde olup gidip paket almak isteyince düşmüyorlar. İşlerine geldiği gibi.Bende ozel hastaneye gidiyorum,her muayne 565tl,dogum fiyati daha bilmiyorum ama internet fiyatlari 15000 ile 30000 arasi yaziyor,ama acaba gec kaldim mi dogum paketi almak icin,onu bir arastiriyimteşekkür ederim
Peki bunu doktora mi sordun,o mi yönlendirdi? ya da nerden öğreniyorsun,nerden basvuru yapıyorsun ? Hastanede ,Sigorta şirketi, e devlette mi?Valla ben paket alyım dedim gene 21bin dedi başka bir hastane. Ama en başından beri oraya muayene olsam da muayeneler+rutin testler+doğum 21, son ay herşeyi kaçırıp gitsem de 21. Çok saçma geldi. En başından o parayı verip vazgeçmek istediğinde mesela gittiğin kadar muayene ücretlerini kesip veriyorlar sana kalanı ama muayeneyi başka yerlerde olup gidip paket almak isteyince düşmüyorlar. İşlerine geldiği gibi.
Evet maalesef cok yüksek Ankara Cankaya da 100. Yilda olacagimFiyatlar çok yüksek ya 18 bin nedir
Benm doğum yapacağım hastahanede normalde sezeryanda ayni fiyatAy yarama tuz bastınız. Ben sordum 20bindi. 20den fazla olanları da duydum. Uzaydan meteor mu getiriyoruz anlamadım ki. Bu konuda çok sinirliyim!!! Hayır doktor napacak içerden bebeği tutup çekecek mi nedir bu 20bin civarı fiyatlar. Normal de sezaryen de aynı. Bazı yerlerde normal daha ucuz ama orda da normal yaptırmıyorlar çoğunlukla sonuçta 5bin fazla cebe atmak varken değil mi. Devlette yapayım desem benim bulunduğum yerde zaten çok iyi değil artı ebeler azarlıyor vs diye duydum, polislik olup çıkarım ordan. Valla kafam kazan gibi oldu bir iki haftadır ne yapıcam diye düşünmekten
Canim bende de ara ara oluyor. Böyle baski gibi bisey ama agritiyor kisa kisa geciyor sonra. Doktoruma dordum bana magnezyum alabilirsin bunun icin dedi, ama kötü bisey yokmus yaniKizlar sabahtan beri yururken vajinamda agri oluyor hafif hafif neden acaba var mi bu 23. Haftalarda yasayan buyume haftasi mi gene bildiginz baski oluyor vajinama ve agri
Bazı hastaneler aldığınız aydan itibaren fiyatlandırma yapabiliyor. Özellikle 6. Aydan itibaren anlaşma yapanlar falan da var araştırırsanız içinize sinen bir yer bulursunuz. Ben Ispartada 10 kontrol , tüm testler ve doğum dahil 15000 e aldım gebeliğin başından beri. Şimdi tek doğuma 20 diyorlarBende ozel hastaneye gidiyorum,her muayne 565tl,dogum fiyati daha bilmiyorum ama internet fiyatlari 15000 ile 30000 arasi yaziyor,ama acaba gec kaldim mi dogum paketi almak icin,onu bir arastiriyimteşekkür ederim
Canım çok geçmiş olsun benim 1-2 gün boğazlarım aşırı kötüydü yutkunamıyordum doktor strepsils pastil verdi çok iyi geldi ama adaçaylı olmasın dedi. Doktoruna bir danış istersen
Augmentn 625 mg kullanmistm canim iki kadin dogum dr da kullanmamak daha kotu bebek icin deyince ictim mecburen. Icmesem geccek gibi degildi o aci zaten. Dikkat et insallah sen yasamazsn ayni evdeki esime bulasmadi mesela. Dikkat ettkÇok geçmiş olsun canım, ama antibiyotiğe baslaman iyi olmuş, artısı eksisisinden daha fazla böyle bir hastalık durumunda
Magnezyum 20 gun olcak kullanali canim cidden etkisini hissettim bana iyi geldi. Agri şükür gecti dün biraz yoruldm ondan oldu demekki dinlenince bittiCanim bende de ara ara oluyor. Böyle baski gibi bisey ama agritiyor kisa kisa geciyor sonra. Doktoruma dordum bana magnezyum alabilirsin bunun icin dedi, ama kötü bisey yokmus yani
Cok iyi almışsın benceBazı hastaneler aldığınız aydan itibaren fiyatlandırma yapabiliyor. Özellikle 6. Aydan itibaren anlaşma yapanlar falan da var araştırırsanız içinize sinen bir yer bulursunuz. Ben Ispartada 10 kontrol , tüm testler ve doğum dahil 15000 e aldım gebeliğin başından beri. Şimdi tek doğuma 20 diyorlar
Hastane ve doktor söylğyor aslında beni kendileri yönlendirdi böyle bir paket var almak ister msiiniz diyeCok iyi almışsın bencekeske en bastan bilseydim bende arastir alirdim ben bir tek doğum planlamada,hamile kalmadan önce sigorta,doğum paketi yapiliyor diye biliyordum,zaman gecti gec kalindi diye daha bakmadim
Ne güzel. Bizimki niye bisey söylemedi ona takildim şimdi,hani benim ilk gebelik,cahilim bu konularda,yönlendirebilirdi...acaba yok mu bunlarınHastane ve doktor söylğyor aslında beni kendileri yönlendirdi böyle bir paket var almak ister msiiniz diye
Valla önümüzdeki ay gittiğimde soracagım unuttum cnm ama muayeneye 100 tl daha zam gelmişti. 360 tan 460 a çıkmış.Kızlarr muayeneye gittiğiniz hastanlerin doğum ücretlerini sorduunuz mu ne durumda fiyatlarıı acaba bizim şu an bile uçuk agustosa kadar nolur düşünemiyorum
Ben yazlığa gitmeyi düşünüyorum 1 saat :)Kizlar bayramda biyerlere gitme fikriniz var mi? Biz arabamizla 8 saatlik bir yolculuk planliyoruz ama doktorum ne der bilmiyorum tabi bakalim
Bugün de durayım kötülenirsem giderim. Ama ben grip gibiyim. Çok ciddi bir boğaz ağrım yok.Canım beta virüsü dolanıyor ortalıkta muhakkak test yaptırın, geçen hafta oğlum aynı şekilde boğazım ağrıyor dedi, test sonucu pozitif geldi
Canım normal olmayan her şey için doktoruna görünmeni tavsiye ederim.Kizlar gunaydin. Boyle bir kasinti yok. Bugun sabah gozlerimi actim 1 saat once. Duramiyorum. Cok cok cok cok kasiniyor. Enfeksiyon bole mi oluyor ? Tuvaletimde yanma olmadi. Birazdan dusa falan da girecegim. Bu ne bole elimi cekemiyorum
Sana hangi magnezyum'dan yazdi canim?bana iki tane yazdı birini devlet karsiliyormus eğer fayda vermese öbürünü al dediMagnezyum 20 gun olcak kullanali canim cidden etkisini hissettim bana iyi geldi. Agri şükür gecti dün biraz yoruldm ondan oldu demekki dinlenince bitti
Burun akıntısı varsa grip gibi beta değilmiş, ama boğaz ağrısı, halsizlik, ateş olursa suphelenebilirsin demişti dr, çok geçmiş olsun canım tekrardanValla önümüzdeki ay gittiğimde soracagım unuttum cnm ama muayeneye 100 tl daha zam gelmişti. 360 tan 460 a çıkmış.
Ben yazlığa gitmeyi düşünüyorum 1 saat :)
Bugün de durayım kötülenirsem giderim. Ama ben grip gibiyim. Çok ciddi bir boğaz ağrım yok.
Canım normal olmayan her şey için doktoruna görünmeni tavsiye ederim.
Lokman hekimlerin kadın doğum bölümleriyle ilgili pek hoş şeyler duymamıştım aslında benimde akaydaki lokman hekim evime çok yakın ama gözüm korktu açıkçası .Ama fiyat çok iyiymiş piyasaya göreDogum paketleri cok mantıklı oluyor kızlar araştırın mutlaka Ankarada lokman hekimle görüştüm ben 20. Haftadan sonra 6 muane diyetisyeni emzirme danışmanlığı çocuk muamesi vs icinde 14.500 fiyat verdiler gayet iyi bence ,eşimin işi dolayısıyla doğum yapacağım hastahane 18 bin dedigim yer hani bura olmasa ben mutlaka paket alırdım.
Canım çok geçmiş olsun inşallah bi an önce atlatırsınTuzlu su ile gargara yapıyorum sabah akşam. Zencefilli ballı su bi de bugün ıhlamur içicem bir kupaDoktorum sadece zencefilli suya nane limona falan izin veriyor ama kuzum her doktor başka bişi diyor. Sormam artık doktora 3. gebelikte ben kendi kendimin doktoru oldum
Sirkeyle yıkanmanı öneririm ben ne zaman hafif bi kaşıntı olsa sirkeli suyla yıkıyorum hemen geçiriyorKizlar gunaydin. Boyle bir kasinti yok. Bugun sabah gozlerimi actim 1 saat once. Duramiyorum. Cok cok cok cok kasiniyor. Enfeksiyon bole mi oluyor ? Tuvaletimde yanma olmadi. Birazdan dusa falan da girecegim. Bu ne bole elimi cekemiyorum
Canım olmayabilir. Sen arayıp sor bence mutlaka.Ne güzel. Bizimki niye bisey söylemedi ona takildim şimdi,hani benim ilk gebelik,cahilim bu konularda,yönlendirebilirdi...acaba yok mu bunlarınher hastanenin var degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?