2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar şeker yüklemesinden çıktım. Önce açlık kanı veriyorsunuz. Sonra glikoz yüklemesi şekerli su veriyorlar. Onu içip bir saat bekliyorsunuz. Tekrar kan alıyorlar. Yani bayağı bir vakit ayıracaksınız. Mide bulantısı yapmadı bana tadı gayet iyi zorlanmadım aç karnına içerken.
Bebiş de iyi gayet güzel büuümüş dedi doktorumuz

doğru sen tecrübelisin aman hemen geçsindeee her doktor farklı tabikii

Darısı bana biraz korkuyorum beni çok bayarsa diye ama
bebişin de iyi olmasına çok sevindim

Bende ozel hastaneye gidiyorum,her muayne 565tl,dogum fiyati daha bilmiyorum ama internet fiyatlari 15000 ile 30000 arasi yaziyor,ama acaba gec kaldim mi dogum paketi almak icin,onu bir arastiriyim teşekkür ederim
Testler falan dahil olunca baya geçiyor işte canım keşke grubun en başında konuşsaydık bunları ama hala geç olduğunu düşünmüyorum ayına göre fiyat verebilirler
Her şeye durmadan zam geldiği için ağustosa kadar mümkün değil aynı fiyat kalması bence. Doktorundan emin olmak önemli burda benim zaten kendisi tüp bebeğimi yapan doktordu o yüzden 1 dk bile düşünmedim keza hem muayene hem paket fiyatı arttı ben aldıktan sonra. Belli başlı istediğiniz elektriğinizin anlaştığı bir doktor varsa en mantıklısı paket bence

Kizlar gunaydin. Boyle bir kasinti yok. Bugun sabah gozlerimi actim 1 saat once. Duramiyorum. Cok cok cok cok kasiniyor. Enfeksiyon bole mi oluyor ? Tuvaletimde yanma olmadi. Birazdan dusa falan da girecegim. Bu ne bole elimi cekemiyorum
Kaşıntı mantardan olur genelde canim bi test yaptir bence

Sana hangi magnezyum'dan yazdi canim?bana iki tane yazdı birini devlet karsiliyormus eğer fayda vermese öbürünü al dedi
Bunu kullaniyorum canim eger devam ederse soylicem kontrolde. Günde 2 ye cikarir yada baska bi ilac verir dedigin gibi

Eklentiler

• 1681111843992619484816507593153.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 60
Canim sekerli sudan sonra bakiyolar ya onun cikmasi ne kdr suruyor sonucu? Bende günumü ona gore planlicamda. Ne kdr saat gidiyor toplamda. Bebisinin iyi olmasina sevindim

Canim sekerli sudan sonra bakiyolar ya onun cikmasi ne kdr suruyor sonucu? Bende günumü ona gore planlicamda. Ne kdr saat gidiyor toplamda. Bebisinin iyi olmasina sevindim
Sonuç iki saat sonra çıkar dediler ama beklemene gerek yok doktorum sistemden bakıp telefondan yorumlayacağım dedi son kanı verince çıktım ben
1,5 saat hastanedeydim toplamda

Kızlar ben seker yüklemesine geldim bugun sağlık ocagında da yapıyolar bilginiz olsun, 75 lik istemişti benım doktorum sabah 9 da geldim ilk kanı verdim sonra glikozu içtim tadı asidi kaçmış gazoz gibi:) saat 10 da tekrar kan verdim şimdi bitane daha veriyorum ve bitiyor

Kaşıntı mantardan olur genelde canim bi test yaptir bence
Cok ilginc bir durumdu tatli tatli kasinmasi falan degildi. Dusa girdim. Birazda sicak su yaptim ama cok dikkat ettim sadece ozel bolgeme gelcek sekilde yikadim. Umarim yanlis bisi degildir. Ama cok iyi geldi. Suan kasiniyor gene ama durabilir seviyede. Carsamba doktor randevum var bakalim ozaman soracagim.. tesekkurler herkese.

Ozele gidiyorum cnm, hatta 2 farkli doktora soyledim magnezyum dediler. Baglar gevsiyor, hormanlar falan filan iste. Ayrintili ultrason icin iyi bir prof.a gittim aslinda ama ona da soramadim, detayli icin gittim, normal gebelik sikayetimi soylersem uygun olmaz diye dusundum. Cok dusunceliyimdir yuzyuze egitime gececegimiz icin cok kaygilandim, evde bi sekilde disimi sıkıp dayaniyorum. Gece ve sabah sanki kirik bir kemigin uzerine basiyorum, kalcam cikik kirik gibi, hic tutmuyor. Gebelik oncesi hic sorun yoktu. Dun kalsiyum aldirdim bakalim, faydasi olursa yazarim buraya.

Ozele gidiyorum cnm. Hatta 2 ayri doktora soyledim magnezyum verdiler. Ben de sicak torbasi koyuyorum bazen. 1 kere parol ictim ama onun bir etkisi olmadi. Zaten agridan ziyade benimkisi hareket ederken aci olmasi ve vucudun kendini tasiyamamasi durumu. Senin cocuk da kucukmus daha da zor. Bu vajina agrisi 2 tarafliydi hatta once kemik agrisiydi sonradan tek tarafli kas agrisina donustu. Doktor hormonlar, gevseyen baglar vs. disinda bisey soylemedi. Saglik ocagindaki hemsirede varis var mi dedi. Onu ilk defa duydum, bildigim kadariyla oyle bisey yok gorunurde. Arastirayim, inceleyeyim, tsk ederim. Bu gebeligim cok zor geciyor ya, asiri kabizlik, gecmeyen bir hemoroid, el parmak uyusmasi, agrilar, sizilar. Yasla ilgili herhalde diyorum. Bunun bir de sezerya sonrasi var. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Saglikla kucagimiza alalim insallah

Kızlar selam ben de bugün kendi doktoruma gittim de detaylı sonuçlarını göstermeye çok şükür bir sıkıntı yok doğum fiyatını sordum ben Ağustos’a 25000 TL olur diye düşünüyordum ama şu an 23.000 liraymış herhalde Ağustos’a 40.000 TL’yi bulacak şaşkınım hayırlısı ne diyelim idrar tahlili verdim bugün orada protein kaçağı olursa daha başka bir şey yapacakmış tansiyonum olduğu için D vitaminine başladı öbür ilaçlarım devam zaten ben de haberler şimdilik böyle doğrusun yüzünü detaylı da görememiştim bugün görmeyi umut ediyordum ancak yine d.tünü gösterdi herhalde doğumdan önce göremeyeceğim neyse sağlıklı olsun da

Şeker yüklemesini 29 Nisan’da yaptıracağım

Ev tipi lazer yapabilir miyim dedim hayır dedi bu beni üzdü akıntılara kokusuz olduğu sürece dert etme dedi. Ödem içinde idrardan sonra değerlendirelim dedi. Normal dedi. 1 hafta rapor verdi. Tansiyonum dengelensin biraz stresten uzak kalayım diye. İlaca da devam edeceğim. En önemlisi senin için coraaspirin dedi. Ocean mummy kullanıyordum ona da devam dedi.

Tetanoz aşısı gelmiş birazdan vurulacağım. Belki sizin şehirlere de gelmiş ebenize bir sorun arkadaşlarım

Selam kizlar bi sorum var ben nasil bebek arabasi alacagimi daha bilmiyorum kizim var 1 yas 8 aylik ve soyle birsey almayi dusunuyorum acaba parama yazik mi etmis olurum diye de dusunuyorum tekli araba mi alsam o zamanda iki cocukla zorlanacagimi dusunuyorum sizin dusuncelerinizi de duymak isterim benim durumumda olan varmi

Eklentiler

• 8CAA8313-58AC-4DA8-BB97-38B651F5C3BB.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 63
Selam hanımlar hepinize sağlıklı bir süreç ve sağlıklı doğumlar. Benim size Bi sorum olcak. İçinizde Balık yağı hapı kullanan var mı? Markası Nedir. Hangisini önerirsiniz. Bugün alacağım. Cevap bekliyorum sizlerden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…