- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.661
doğru sen tecrübelisin aman hemen geçsindeee her doktor farklı tabikiiTuzlu su ile gargara yapıyorum sabah akşam. Zencefilli ballı su bi de bugün ıhlamur içicem bir kupaDoktorum sadece zencefilli suya nane limona falan izin veriyor ama kuzum her doktor başka bişi diyor. Sormam artık doktora 3. gebelikte ben kendi kendimin doktoru oldum
Darısı banaKızlar şeker yüklemesinden çıktım. Önce açlık kanı veriyorsunuz. Sonra glikoz yüklemesi şekerli su veriyorlar. Onu içip bir saat bekliyorsunuz. Tekrar kan alıyorlar. Yani bayağı bir vakit ayıracaksınız. Mide bulantısı yapmadı bana tadı gayet iyi zorlanmadım aç karnına içerken.
Bebiş de iyi gayet güzel büuümüş dedi doktorumuz
Yok hiçbir şey olmuyor her bünye farklıdır ama öyle ağır bir şey değil yani rahat olDarısı banabiraz korkuyorum beni çok bayarsa diye ama
bebişin de iyi olmasına çok sevindim
Testler falan dahil olunca baya geçiyor işte canım keşke grubun en başında konuşsaydık bunları ama hala geç olduğunu düşünmüyorum ayına göre fiyat verebilirlerBende ozel hastaneye gidiyorum,her muayne 565tl,dogum fiyati daha bilmiyorum ama internet fiyatlari 15000 ile 30000 arasi yaziyor,ama acaba gec kaldim mi dogum paketi almak icin,onu bir arastiriyimteşekkür ederim
Her şeye durmadan zam geldiği için ağustosa kadar mümkün değil aynı fiyat kalması bence. Doktorundan emin olmak önemli burda benim zaten kendisi tüp bebeğimi yapan doktordu o yüzden 1 dk bile düşünmedim keza hem muayene hem paket fiyatı arttı ben aldıktan sonra. Belli başlı istediğiniz elektriğinizin anlaştığı bir doktor varsa en mantıklısı paket benceValla ben paket alyım dedim gene 21bin dedi başka bir hastane. Ama en başından beri oraya muayene olsam da muayeneler+rutin testler+doğum 21, son ay herşeyi kaçırıp gitsem de 21. Çok saçma geldi. En başından o parayı verip vazgeçmek istediğinde mesela gittiğin kadar muayene ücretlerini kesip veriyorlar sana kalanı ama muayeneyi başka yerlerde olup gidip paket almak isteyince düşmüyorlar. İşlerine geldiği gibi.
Kaşıntı mantardan olur genelde canim bi test yaptir benceKizlar gunaydin. Boyle bir kasinti yok. Bugun sabah gozlerimi actim 1 saat once. Duramiyorum. Cok cok cok cok kasiniyor. Enfeksiyon bole mi oluyor ? Tuvaletimde yanma olmadi. Birazdan dusa falan da girecegim. Bu ne bole elimi cekemiyorum
Bunu kullaniyorum canim eger devam ederse soylicem kontrolde. Günde 2 ye cikarir yada baska bi ilac verir dedigin gibiSana hangi magnezyum'dan yazdi canim?bana iki tane yazdı birini devlet karsiliyormus eğer fayda vermese öbürünü al dedi
Canim sekerli sudan sonra bakiyolar ya onun cikmasi ne kdr suruyor sonucu? Bende günumü ona gore planlicamda. Ne kdr saat gidiyor toplamda. Bebisinin iyi olmasina sevindimKızlar şeker yüklemesinden çıktım. Önce açlık kanı veriyorsunuz. Sonra glikoz yüklemesi şekerli su veriyorlar. Onu içip bir saat bekliyorsunuz. Tekrar kan alıyorlar. Yani bayağı bir vakit ayıracaksınız. Mide bulantısı yapmadı bana tadı gayet iyi zorlanmadım aç karnına içerken.
Bebiş de iyi gayet güzel büuümüş dedi doktorumuz
Sonuç iki saat sonra çıkar dediler ama beklemene gerek yok doktorum sistemden bakıp telefondan yorumlayacağım dedi son kanı verince çıktım benCanim sekerli sudan sonra bakiyolar ya onun cikmasi ne kdr suruyor sonucu? Bende günumü ona gore planlicamda. Ne kdr saat gidiyor toplamda. Bebisinin iyi olmasina sevindim
Cok ilginc bir durumdu tatli tatli kasinmasi falan degildi. Dusa girdim. Birazda sicak su yaptim ama cok dikkat ettim sadece ozel bolgeme gelcek sekilde yikadim. Umarim yanlis bisi degildir. Ama cok iyi geldi. Suan kasiniyor gene ama durabilir seviyede. Carsamba doktor randevum var bakalim ozaman soracagim.. tesekkurler herkese.Kaşıntı mantardan olur genelde canim bi test yaptir bence
Ozele gidiyorum cnm, hatta 2 farkli doktora soyledim magnezyum dediler. Baglar gevsiyor, hormanlar falan filan iste. Ayrintili ultrason icin iyi bir prof.a gittim aslinda ama ona da soramadim, detayli icin gittim, normal gebelik sikayetimi soylersem uygun olmaz diye dusundum. Cok dusunceliyimdirÇok geçmiş olsun canım, bu ağrılar fena, ama bendeki seninki gibi devamlı olan bir durum değil, senin muhtemelen bir vücuttaki bir eksiklikten kaynaklanıyor olabilir, muhakkak değerlerine baktır derim, doktorun ilgisizse başka bir doktora hatta doçente filan danış, çünkü bu kadar ağır olması normal değil, gebeliklerin çoğu böyle değil, belki egzersiz, belki de vitamin takviyesi toparlayacak, normal deyip drun geçiştirmesi sadece dile kolay, yaşayan bilir
Ozele gidiyorum cnm. Hatta 2 ayri doktora soyledim magnezyum verdiler. Ben de sicak torbasi koyuyorum bazen. 1 kere parol ictim ama onun bir etkisi olmadi. Zaten agridan ziyade benimkisi hareket ederken aci olmasi ve vucudun kendini tasiyamamasi durumu. Senin cocuk da kucukmus daha da zor. Bu vajina agrisi 2 tarafliydi hatta once kemik agrisiydi sonradan tek tarafli kas agrisina donustu. Doktor hormonlar, gevseyen baglar vs. disinda bisey soylemedi. Saglik ocagindaki hemsirede varis var mi dedi. Onu ilk defa duydum, bildigim kadariyla oyle bisey yok gorunurde. Arastirayim, inceleyeyim, tsk ederim. Bu gebeligim cok zor geciyor ya, asiri kabizlik, gecmeyen bir hemoroid, el parmak uyusmasi, agrilar, sizilar. Yasla ilgili herhalde diyorum. Bunun bir de sezerya sonrasi var. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Saglikla kucagimiza alalim insallahYoutubede hareketler var cnm onlari birde dene devlete mi gidiyorsun mübarek devlet herşeye normal diyor benimde bu hafta iyice azdı ağrı küçücük bir iş yapaym ağrıyor onu yapma bunu yapma olmuyor birde 22 aylık bebegim var peşinde gezmeliyim zor vallaha Allahım yardimcimiz olsun dayanamayınca bir parol içiyorum birde ağrıyan tarafa cok dikkatli olacak şekilde sıcak su torbasi koyuyorum yan yatıyorum torbayı öyle koyuyorum sıcak biraz hafifletiy9r aman dikkat et
Vajina ağrısı yaşamadım acaba varis mi var çok gecmis olsun
Ben geçen ay sordum normal 9bin, sezaryen 11bin demişlerdi ağustosa kadar ne olur bilmiyorumKızlarr muayeneye gittiğiniz hastanlerin doğum ücretlerini sorduunuz mu ne durumda fiyatlarıı acaba bizim şu an bile uçuk agustosa kadar nolur düşünemiyorum
Valla bence çok iyi fiyatlarBen geçen ay sordum normal 9bin, sezaryen 11bin demişlerdi ağustosa kadar ne olur bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?