- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.681
Canim cok zorluklar yaşıyormuşsun Allah şifa versinOzele gidiyorum cnm. Hatta 2 ayri doktora soyledim magnezyum verdiler. Ben de sicak torbasi koyuyorum bazen. 1 kere parol ictim ama onun bir etkisi olmadi. Zaten agridan ziyade benimkisi hareket ederken aci olmasi ve vucudun kendini tasiyamamasi durumu. Senin cocuk da kucukmus daha da zor. Bu vajina agrisi 2 tarafliydi hatta once kemik agrisiydi sonradan tek tarafli kas agrisina donustu. Doktor hormonlar, gevseyen baglar vs. disinda bisey soylemedi. Saglik ocagindaki hemsirede varis var mi dedi. Onu ilk defa duydum, bildigim kadariyla oyle bisey yok gorunurde. Arastirayim, inceleyeyim, tsk ederim. Bu gebeligim cok zor geciyor ya, asiri kabizlik, gecmeyen bir hemoroid, el parmak uyusmasi, agrilar, sizilar. Yasla ilgili herhalde diyorum. Bunun bir de sezerya sonrasi var. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Saglikla kucagimiza alalim
Selam canım ben de başlayacağım, krilom alacağım, daha önceden de kullanmıştımSelam hanımlar hepinize sağlıklı bir süreç ve sağlıklı doğumlar. Benim size Bi sorum olcak. İçinizde Balık yağı hapı kullanan var mı? Markası Nedir. Hangisini önerirsiniz. Bugün alacağım. Cevap bekliyorum sizlerden?
Selam hanımlar hepinize sağlıklı bir süreç ve sağlıklı doğumlar. Benim size Bi sorum olcak. İçinizde Balık yağı hapı kullanan var mı? Markası Nedir. Hangisini önerirsiniz. Bugün alacağım. Cevap bekliyorum sizlerden?
Canim cok zorluklar yaşıyormuşsun Allah şifa versinbende de vajina agrisi var birkac gündür ve gecmedi. Misafir agirladik birkac gün üst üste o zaman cok yoruldum diye mi oldu bilmiyorum ama o zamana denk geldi agrinin baslamasi hangi magnezyumu verdi sana eczaneden alinabiliyorsa ben de alayım
Bu arada ben de demir ve takviyeye basladigimdan beri kabizdan muzdariptim bu haftaya kadar. Bu hafta kullandigim demir ilacini degistirdim, takviyem bitince baska marka takviye aldim. Ve 3-4 gündür normale döndü boşaltım sistemim. Bunu da doktoruma söylemeden danismadan yaptimsu an cok mutluyum. belki senin kullandiklarin da sana iyi gelmiyordur, farkli marka denemeni tavsiye ederim
Canim benim sağolasınnn yoruldum da oldu diye vicdan azabı çekiyordum gunlerdir. Doktora da soramadim, doktorumu değiştirme surecindeyim diye. Kendimi yormasam da bu hafta olabilirdi yani dimi bu agri?Ben doktora Cuma günü çatı ağrım var dedim normal dedi.23 haftalıktık
İyiyim çiçeğim sen nasılsınMryshn M myworld29 B brulit Sinemozbk Chheesecake H hikoss cheryblossommm D dahlia53 Umudum2121 X xname G gullcun fsnckr E ElifEser canimms K Kubra YENEN U Umayumayy G gulumse02 R rose7134 esra51 D demo1907 L luluuu Gulvere B BenCigdem sanmarino M mismis16 M melegim40 Sonyaz D deliminebu Azra kayra M merhabakelebek B Busem06y S simurgggg Mrsay dimple91 Yesmar Yesmarr S sezerr E Edayfl gozde_87 Mervenur277 kıızzzlaaaaarrrr orda mısınııııızzzz?? Ses verin yahu adınız var sesiniz yok. Herkes iyi mi ??
1 kutu magnezya marka kullandim. Bacak kramplarim da baslayinca diger doktor magni4 verdi. Simdi onu kullaniyorum. Benim bagirsak problemim kronik, gebelikte arşa cikti. Her zaman fayda eden solgar probiyotigin daha guclu formunu ×2 kullaniyorum yine fayda goremiyorum. Ilaca takviyeye karsi cok duyarli. Bu nedenle doktorum demire baslatmadi. Bir ay gec baslayalim dedi. Suda cozunen form verecekmis. Ben solgarin gentle iron urununu almistim, mide ve bagirsagi rahatsiz etmiyor diye. Kullanmaya basladim fakat kabizliktan dolayi biraktim aslinda enerji olarak fark ediyor. Ben de doktora sormadan kalsiyum sandoz+c vit. aldim bakalim insallah fayda gorurum.Canim cok zorluklar yaşıyormuşsun Allah şifa versinbende de vajina agrisi var birkac gündür ve gecmedi. Misafir agirladik birkac gün üst üste o zaman cok yoruldum diye mi oldu bilmiyorum ama o zamana denk geldi agrinin baslamasi hangi magnezyumu verdi sana eczaneden alinabiliyorsa ben de alayım
Bu arada ben de demir ve takviyeye basladigimdan beri kabizdan muzdariptim bu haftaya kadar. Bu hafta kullandigim demir ilacini degistirdim, takviyem bitince baska marka takviye aldim. Ve 3-4 gündür normale döndü boşaltım sistemim. Bunu da doktoruma söylemeden danismadan yaptimsu an cok mutluyum. belki senin kullandiklarin da sana iyi gelmiyordur, farkli marka denemeni tavsiye ederim
Ben kullanıyorum. Maalesef balık asla tüketemiyorum midem almiyor. Zaten onceden de yemezdim. Doktoruma sordum evde vatdi devam edebilirsin ondan dedi. Daha onceden baska doktora gidiyodum ona da sormustum. Bu markayi severim demisti. 2 gunde 1 tane olacak sekilde kullaniyorum. Bi bilgim yok ama buzdolabinda tutuyorum ben. Kimse ole bisi demedi ama kendim uydurdum orasiniSelam hanımlar hepinize sağlıklı bir süreç ve sağlıklı doğumlar. Benim size Bi sorum olcak. İçinizde Balık yağı hapı kullanan var mı? Markası Nedir. Hangisini önerirsiniz. Bugün alacağım. Cevap bekliyorum sizlerden?
İyiyim canım sadece benim biraz zor geçtiği için giremiyorumMryshn M myworld29 B brulit Sinemozbk Chheesecake H hikoss cheryblossommm D dahlia53 Umudum2121 X xname G gullcun fsnckr E ElifEser canimms K Kubra YENEN U Umayumayy G gulumse02 R rose7134 esra51 D demo1907 L luluuu Gulvere B BenCigdem sanmarino M mismis16 M melegim40 Sonyaz D deliminebu Azra kayra M merhabakelebek B Busem06y S simurgggg Mrsay dimple91 Yesmar Yesmarr S sezerr E Edayfl gozde_87 Mervenur277 kıızzzlaaaaarrrr orda mısınııııızzzz?? Ses verin yahu adınız var sesiniz yok. Herkes iyi mi ??
İyiyim çiçeğim sen nasılsın
Canım ben tecrübeli bir anne değilim ama ben aynı durumda olsam kızımı sling/kanguru gibi şeylere alıştırırım doğuma kadar. Bebek zaten slingte durur. Doğumdan sonra bir sling/kanguru birde arabayla işi görürüm. Bu kadar büyük birşey almam.Selam kizlar bi sorum var ben nasil bebek arabasi alacagimi daha bilmiyorum kizim var 1 yas 8 aylik ve soyle birsey almayi dusunuyorum acaba parama yazik mi etmis olurum diye de dusunuyorum tekli araba mi alsam o zamanda iki cocukla zorlanacagimi dusunuyorum sizin dusuncelerinizi de duymak isterim benim durumumda olan varmi
Kizlar sabah deli dehset kasintim var demistim hatirlarsaniz. Dusa girince baya azalmisti. Agdaya gitmem gerekiyordu. Carsamba doktor randevum var. Temiz gitmek istiyorum zaten cok uzadi 1.5 ayi gecti bu sefer. Acaba hijyenden dolayi da kasinir miyim vs diye dusundum. Kuaforume once sordum mantarsa vs bulastirmayayim kaldi ki bende agda yaptirmayayim ozaman mi vs danismak istedim illaki basina musterilerinden gordugu deneyimle biliyordur diye. Gel temizleyelim sana yararli olur uzadiysa da kasinir dedi. Zaten hersey tek kullanimlik kullaniyor ve eldiven takiyor. Agdamizi bile ortak kullanmiyor ismimizi yaziyor o kutu benim oluyor vs. Daha yatar yatmaz cooook kizarmis bu dedi. Mantar gibi yorumlamadi ama tarhis olmus dedi. Cok kasidim ve baya sicak suyla yikadim diye mi oldu ki dedim derken de aldik agdayla gitti. Suan kasinti 0 ama aciyorkafama gore is yapmaya basladim ya. Mantar olanlar bole beyaz beyaz mi oluyor bendeki gibi kizariklik mi oluyodu ? Ya aslinda endisem carsamba doktora soleyince bi bakayim vs der mi diye agdayi yaptirmaliyim ole gidemem gitsemde goremezdi adam yuzeyi bilmiyorum pisman degilim ama mantar gecirmis olanlardan kasinti harici bilgi alabilir miyim
Ohh iyi yapmışsın canım. Belkide uzadıysa o yapmıştır. Ben hiç yaşamadığım için bilemedim ama helal olsun iyi yapmışsın demek için yazıyorumKizlar sabah deli dehset kasintim var demistim hatirlarsaniz. Dusa girince baya azalmisti. Agdaya gitmem gerekiyordu. Carsamba doktor randevum var. Temiz gitmek istiyorum zaten cok uzadi 1.5 ayi gecti bu sefer. Acaba hijyenden dolayi da kasinir miyim vs diye dusundum. Kuaforume once sordum mantarsa vs bulastirmayayim kaldi ki bende agda yaptirmayayim ozaman mi vs danismak istedim illaki basina musterilerinden gordugu deneyimle biliyordur diye. Gel temizleyelim sana yararli olur uzadiysa da kasinir dedi. Zaten hersey tek kullanimlik kullaniyor ve eldiven takiyor. Agdamizi bile ortak kullanmiyor ismimizi yaziyor o kutu benim oluyor vs. Daha yatar yatmaz cooook kizarmis bu dedi. Mantar gibi yorumlamadi ama tarhis olmus dedi. Cok kasidim ve baya sicak suyla yikadim diye mi oldu ki dedim derken de aldik agdayla gitti. Suan kasinti 0 ama aciyorkafama gore is yapmaya basladim ya. Mantar olanlar bole beyaz beyaz mi oluyor bendeki gibi kizariklik mi oluyodu ? Ya aslinda endisem carsamba doktora soleyince bi bakayim vs der mi diye agdayi yaptirmaliyim ole gidemem gitsemde goremezdi adam yuzeyi bilmiyorum pisman degilim ama mantar gecirmis olanlardan kasinti harici bilgi alabilir miyim
Hahaha cok guldum. Ya bazen amaaan diyip akisinda yasamaktan cok keyif aliyorum. Genellikle sonu iyi bitmeyebiliyor. Sacimi koyu kahveden griye 1 seferde acmaya calistirmam gibi ama olsun. Mantar degilim gibi geldi. 1 2 aaat kasindim gecti diye. Umarim uzadigi icin kasinmistir da kökten çözümüm ise yararOhh iyi yapmışsın canım. Belkide uzadıysa o yapmıştır. Ben hiç yaşamadığım için bilemedim ama helal olsun iyi yapmışsın demek için yazıyorum
Bence de ya hep plan program olmuyor, robot muyuz biz. Olsun sonucu iyi olmasa bile aklımızdan kalmamış oluyorHahaha cok guldum. Ya bazen amaaan diyip akisinda yasamaktan cok keyif aliyorum. Genellikle sonu iyi bitmeyebiliyor. Sacimi koyu kahveden griye 1 seferde acmaya calistirmam gibi ama olsun. Mantar degilim gibi geldi. 1 2 aaat kasindim gecti diye. Umarim uzadigi icin kasinmistir da kökten çözümüm ise yarar
Canım benimm cok sagol bu yazdiklarin bana da fikir oldu magnezyumu alicam, digerlerini de ihtiyac halinde degerlendiricem, bu aralar kendi kendimin doktoru oldum galiba1 kutu magnezya marka kullandim. Bacak kramplarim da baslayinca diger doktor magni4 verdi. Simdi onu kullaniyorum. Benim bagirsak problemim kronik, gebelikte arşa cikti. Her zaman fayda eden solgar probiyotigin daha guclu formunu ×2 kullaniyorum yine fayda goremiyorum. Ilaca takviyeye karsi cok duyarli. Bu nedenle doktorum demire baslatmadi. Bir ay gec baslayalim dedi. Suda cozunen form verecekmis. Ben solgarin gentle iron urununu almistim, mide ve bagirsagi rahatsiz etmiyor diye. Kullanmaya basladim fakat kabizliktan dolayi biraktim aslinda enerji olarak fark ediyor. Ben de doktora sormadan kalsiyum sandoz+c vit. aldim bakalim insallah fayda gorurum.
Yaaa çiçeğim benim yerim seniAşkım listede adı olup yazmayanları etiketlemiştim. Ama seni listeden kaldırmaya elim gitmemiş o zamanlar demek ki :) Yazmayan kızları bir yoklayayım demiştim. İyi oldu sesini duyduk. Ben de iyiyim şükür Allah a , bugünümüzü aratmasın :) Nasıl gidiyor durumlar ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?