2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canim cok zorluklar yaşıyormuşsun Allah şifa versin bende de vajina agrisi var birkac gündür ve gecmedi. Misafir agirladik birkac gün üst üste o zaman cok yoruldum diye mi oldu bilmiyorum ama o zamana denk geldi agrinin baslamasi hangi magnezyumu verdi sana eczaneden alinabiliyorsa ben de alayım
Bu arada ben de demir ve takviyeye basladigimdan beri kabizdan muzdariptim bu haftaya kadar. Bu hafta kullandigim demir ilacini degistirdim, takviyem bitince baska marka takviye aldim. Ve 3-4 gündür normale döndü boşaltım sistemim. Bunu da doktoruma söylemeden danismadan yaptim su an cok mutluyum. belki senin kullandiklarin da sana iyi gelmiyordur, farkli marka denemeni tavsiye ederim

Selam canım ben de başlayacağım, krilom alacağım, daha önceden de kullanmıştım

Ben balık yağı içeren bir multivitamin PregnoMarin kullanıyorum canım doktorum öyle verdi. Fiyatı da 180 TL

Ben doktora Cuma günü çatı ağrım var dedim normal dedi.23 haftalıktık

1 kutu magnezya marka kullandim. Bacak kramplarim da baslayinca diger doktor magni4 verdi. Simdi onu kullaniyorum. Benim bagirsak problemim kronik, gebelikte arşa cikti. Her zaman fayda eden solgar probiyotigin daha guclu formunu ×2 kullaniyorum yine fayda goremiyorum. Ilaca takviyeye karsi cok duyarli. Bu nedenle doktorum demire baslatmadi. Bir ay gec baslayalim dedi. Suda cozunen form verecekmis. Ben solgarin gentle iron urununu almistim, mide ve bagirsagi rahatsiz etmiyor diye. Kullanmaya basladim fakat kabizliktan dolayi biraktim aslinda enerji olarak fark ediyor. Ben de doktora sormadan kalsiyum sandoz+c vit. aldim bakalim insallah fayda gorurum.

Ben kullanıyorum. Maalesef balık asla tüketemiyorum midem almiyor. Zaten onceden de yemezdim. Doktoruma sordum evde vatdi devam edebilirsin ondan dedi. Daha onceden baska doktora gidiyodum ona da sormustum. Bu markayi severim demisti. 2 gunde 1 tane olacak sekilde kullaniyorum. Bi bilgim yok ama buzdolabinda tutuyorum ben. Kimse ole bisi demedi ama kendim uydurdum orasini balik malik ne bilim. Cahillik belki ama icime ole sindi

Eklentiler

• 20230410_134215.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 44
Kizlar sabah deli dehset kasintim var demistim hatirlarsaniz. Dusa girince baya azalmisti. Agdaya gitmem gerekiyordu. Carsamba doktor randevum var. Temiz gitmek istiyorum zaten cok uzadi 1.5 ayi gecti bu sefer. Acaba hijyenden dolayi da kasinir miyim vs diye dusundum. Kuaforume once sordum mantarsa vs bulastirmayayim kaldi ki bende agda yaptirmayayim ozaman mi vs danismak istedim illaki basina musterilerinden gordugu deneyimle biliyordur diye. Gel temizleyelim sana yararli olur uzadiysa da kasinir dedi. Zaten hersey tek kullanimlik kullaniyor ve eldiven takiyor. Agdamizi bile ortak kullanmiyor ismimizi yaziyor o kutu benim oluyor vs. Daha yatar yatmaz cooook kizarmis bu dedi. Mantar gibi yorumlamadi ama tarhis olmus dedi. Cok kasidim ve baya sicak suyla yikadim diye mi oldu ki dedim derken de aldik agdayla gitti. Suan kasinti 0 ama aciyor kafama gore is yapmaya basladim ya. Mantar olanlar bole beyaz beyaz mi oluyor bendeki gibi kizariklik mi oluyodu ? Ya aslinda endisem carsamba doktora soleyince bi bakayim vs der mi diye agdayi yaptirmaliyim ole gidemem gitsemde goremezdi adam yuzeyi bilmiyorum pisman degilim ama mantar gecirmis olanlardan kasinti harici bilgi alabilir miyim

Aşkım listede adı olup yazmayanları etiketlemiştim. Ama seni listeden kaldırmaya elim gitmemiş o zamanlar demek ki :) Yazmayan kızları bir yoklayayım demiştim. İyi oldu sesini duyduk. Ben de iyiyim şükür Allah a , bugünümüzü aratmasın :) Nasıl gidiyor durumlar ??
İyiyim çiçeğim sen nasılsın

Canım ben tecrübeli bir anne değilim ama ben aynı durumda olsam kızımı sling/kanguru gibi şeylere alıştırırım doğuma kadar. Bebek zaten slingte durur. Doğumdan sonra bir sling/kanguru birde arabayla işi görürüm. Bu kadar büyük birşey almam.

Ya çok tatlısın ya

Ohh iyi yapmışsın canım. Belkide uzadıysa o yapmıştır. Ben hiç yaşamadığım için bilemedim ama helal olsun iyi yapmışsın demek için yazıyorum

Ohh iyi yapmışsın canım. Belkide uzadıysa o yapmıştır. Ben hiç yaşamadığım için bilemedim ama helal olsun iyi yapmışsın demek için yazıyorum
Hahaha cok guldum. Ya bazen amaaan diyip akisinda yasamaktan cok keyif aliyorum. Genellikle sonu iyi bitmeyebiliyor. Sacimi koyu kahveden griye 1 seferde acmaya calistirmam gibi ama olsun. Mantar degilim gibi geldi. 1 2 aaat kasindim gecti diye. Umarim uzadigi icin kasinmistir da kökten çözümüm ise yarar

Bence de ya hep plan program olmuyor, robot muyuz biz. Olsun sonucu iyi olmasa bile aklımızdan kalmamış oluyor bence uzadı diyedir ee bide sıvılarda oluyor eskisi gibi değil hepsi karışınca öyle olmuştur. Ben gidiciiim artık ağdaya. Jiletle olmuyor mahvediyor

Canım benimm cok sagol bu yazdiklarin bana da fikir oldu magnezyumu alicam, digerlerini de ihtiyac halinde degerlendiricem, bu aralar kendi kendimin doktoru oldum galiba ama bu şekilde cok daha iyi olduğumu fark ettim

Yaaa çiçeğim benim yerim seni bende iyiyim tatlım hala bir hareket yok çalışmalara devam ümidimizi kesmeden bekliyoruz hakkımızda hayırlısı olsun bebiş nasıl annesi yaramazlık yapıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…