2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok şükür Allaha iyiyim ben canım. İdare ediyoruz:) Kilolar ve şişlikler kanayan yaramız ama hepsi geçecek annesi Kesinleşince oğluşunu yaz bize

Canım ne iyi gelir bilmiyorum ama bol suyunu içmeyi ihmal etme. İshalin riski susuz bırakması. Kabızdan iyidir diye düşünüyorum gerçi ama
Bence de kabızdan iyi kabız çok lanet bişeyy ama korkum enfeksiyon falan olması Allah korusun yoksa illa ki geçer

Sana da çok geçmiş olsun canım kabız da çok aşırı zor kivi yeme düzenli iyi geliyor demişti burda bir arkadaş eşime yedirdim onda işe yaramıştı dene istersen canım

Bebek tırnak kesme makineleri var törpüler gibi kısaltıyor onlardan alan oldu mu kızlaar ben bakıyorum da trandyoldan kardeşime getirtmek istiyorum gelirken buraya fakat çok çeşit var hangisini alayım bilemedim

Bebek tırnak kesme makineleri var törpüler gibi kısaltıyor onlardan alan oldu mu kızlaar ben bakıyorum da trandyoldan kardeşime getirtmek istiyorum gelirken buraya fakat çok çeşit var hangisini alayım bilemedim
Zigver Yenidoğan Bebek/ Çocuk Pilli Tırnak Törpüsü Manikür Seti Sarı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Kaldırdığım için canlısını atamıyorum ama ben çok beğendim. Tırnak makasıyla kesemem çünkü bu bız bız hemen hallediuor

Teşekkür ederim canım aynen ilk birkaç ay zor oluyor çok minicik parmaklar insan korkuyor iyi ki çokarttılar bunları
Valla bence de allah razı olsun çıkarandan. Ben birtek tırnak kesiminden korktuğum için beni çok rahatlattı. Kendimde de denedim baya güçlü ama zararsız şekilde çalışıyor. Sen yurtdışında mısın? İshale bu kadar tepkisiz doktorlar birtek orda olur

Aynen canım bildin hiç umrunda değil valla

Sayende ben de aldım bundan hemen bitane :) Bi de satıcıdan klozet kapağı kaldırma başlığı gibi bişe aldım benim sıpalar çok dokunuyor kapağa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…