- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.901
Çok şükür Allaha iyiyim ben canım. İdare ediyoruz:) Kilolar ve şişlikler kanayan yaramız ama hepsi geçecek annesiTakip ediyordum ama artık yetişemedim22 ama biraz önden gidiyor yarın detaylım var o gün net belli olur artık erkek olacak hayırlısıyla inşallah şişlik ve kilolarla barışırsam inşallah iyi gidecek senin nasıl gidiyor adanaydın her şey yolundadır inşallah
Allah iyilik versin hepimizeÇok şükür Allaha iyiyim ben canım. İdare ediyoruz:) Kilolar ve şişlikler kanayan yaramız ama hepsi geçecek annesiKesinleşince oğluşunu yaz bize
Bence de kabızdan iyi kabız çok lanet bişeyyCanım ne iyi gelir bilmiyorum ama bol suyunu içmeyi ihmal etme. İshalin riski susuz bırakması. Kabızdan iyidir diye düşünüyorum gerçi ama
Canımcığım doktoruna da bir danış istersen. O risk aklıma gelmedi ama haklısın olabilirBence de kabızdan iyi kabız çok lanet bişeyyama korkum enfeksiyon falan olması Allah korusun yoksa illa ki geçer
Sana da çok geçmiş olsun canım kabız da çok aşırı zorValla ora iyiymişş canım ya yine burdakilere göre
Aman Allahım fiyatlara bakın yaa gercekten inanamıyorum
Canım biz eşimle sevgilik dönemimizden heri hep ikiz hayali kurardık ve Derin-Duru diye hep hayal kurduk şuan tek gebelik tabi önceliğimiz Derindi Derin olacak gibi inşallah soyadımızda demiroğlu baya asil geliyor bize derin demiroglu henüz bizde kimseye söylemedık herkes kendince yorumlar eder diyee
Ah kuzum gecmıs olsunn cok sen ishal ben kabız Allahımmm cok fena cekiyorum bende
Kuzum biz baby turcoda karar kıldık valla hatta birlac paket stoklamaya basladımda n11de güzel kupon vardı tane fıyatı 1.47 yemi ne geld
Bugün daha yapmadım karnım da ağrımıyor. Bir kere gittim hiç takmadı bile yediklerine dikkat et geçer dedi. Ama devamı gelirse yine gidicem tekrar canım sağolCanımcığım doktoruna da bir danış istersen. O risk aklıma gelmedi ama haklısın olabilir
Ben aldım çok güzrl denedim dur link atayımBebek tırnak kesme makineleri var törpüler gibi kısaltıyor onlardan alan oldu muben bakıyorum da trandyoldan kardeşime getirtmek istiyorum gelirken buraya fakat çok çeşit var hangisini alayım bilemedim
Zigver Yenidoğan Bebek/ Çocuk Pilli Tırnak Törpüsü Manikür Seti Sarı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLBebek tırnak kesme makineleri var törpüler gibi kısaltıyor onlardan alan oldu mu kızlaarben bakıyorum da trandyoldan kardeşime getirtmek istiyorum gelirken buraya fakat çok çeşit var hangisini alayım bilemedim
Teşekkür ederim canım aynen ilk birkaç ay zor oluyor çok minicik parmaklar insan korkuyor iyi ki çokarttılar bunlarıZigver Yenidoğan Bebek/ Çocuk Pilli Tırnak Törpüsü Manikür Seti Sarı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kaldırdığım için canlısını atamıyorum ama ben çok beğendim. Tırnak makasıyla kesemem çünkü bu bız bız hemen hallediuor
Valla bence de allah razı olsun çıkarandan. Ben birtek tırnak kesiminden korktuğum için beni çok rahatlattı. Kendimde de denedim baya güçlü ama zararsız şekilde çalışıyor. Sen yurtdışında mısın? İshale bu kadar tepkisiz doktorlar birtek orda olurTeşekkür ederim canım aynen ilk birkaç ay zor oluyor çok minicik parmaklar insan korkuyor iyi ki çokarttılar bunları
Aynen canım bildinValla bence de allah razı olsun çıkarandan. Ben birtek tırnak kesiminden korktuğum için beni çok rahatlattı. Kendimde de denedim baya güçlü ama zararsız şekilde çalışıyor. Sen yurtdışında mısın? İshale bu kadar tepkisiz doktorlar birtek orda olur
Evet bu modelden çok var, ama senin deneyip beğendiğini anlmayı tercih ederimLogin • Instagram
mertugce35 canım bak bu kadında öneride bulunmuş indirimliymiş bide ona da bakabilirsin
Kuzum ben benimkini çok beğendim valla. Kardeşin gelince denesin ama dokunmadan getirmesin ne olur ne olmazEvet bu modelden çok var, ama senin deneyip beğendiğini anlmayı tercih ederim
Canım 21+3 tüm dün vuruldum 22. Haftada önerdi benim doktorum ve ebemKızlar tetanoz aşısı hangi hafta aralığında oluyor?
Ben 20ci haftada 1ci doz oldum,6gun sonra 2ci doz vurulucamKızlar tetanoz aşısı hangi hafta aralığında oluyor?
Valla bence de allah razı olsun çıkarandan. Ben birtek tırnak kesiminden korktuğum için beni çok rahatlattı. Kendimde de denedim baya güçlü ama zararsız şekilde çalışıyor. Sen yurtdışında mısın? İshale bu kadar tepkisiz doktorlar birtek orda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?