2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Güle güle kullan canım. ay ne güzelmiş kız çocuklu eve şart aslında

Evet canım bir de erkek çocuk direkt elini oraya atıyor her çiş yapmak istediğinde... Benimkiler ne kadar uyarsam da ayakta işiyorlar. Depremden sonra iyice korkar oldular el bile yıkamıyorlar bir kaçıyorlar wc den... başlarında durmazsan hepsi baştan savma devam

Benimde 22+0 bugün ama sağlık ocağında yokmuş olmadı doktorumla konuşup kendim alıp olayım bari
Bir arkadas dun yazmış ki bu hafta tetanoz aşıları geliyor

Eklentiler

• Screenshot_20230411-144202_Google.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 95
Çok güzelmiş canım güle güle kullansın bebiş

Aklım hâlâ Karla da Bir yerlerde kullanacağım ben bu ismi.

Zor arkadaşım zor. Tekte olsan gerçekten %100 ü bulmak zor ama elbet olacak bende ona inanıp kendimi rahatlatıyorum

Tek sorun kapı süsü yaptıracağım için hemen belli olsun istiyorum
kdlskflskdkd ben kendi ellerimle makrome oda takımı yapacağım. benim de ismi belli olması gerekiyor. avizesini, kırlentini yapacağım beklemeden ama son dokunuş olan o kapı süsü... uykularım kaçıyo jajdksjdks

Aaa kendin mi yapıcaksın ne güzel modeller belli mi?

Hdjdj kızım tabi çok önemli bir konu o kapısüsü

Bebek tırnak kesme makineleri var törpüler gibi kısaltıyor onlardan alan oldu mu kızlaar ben bakıyorum da trandyoldan kardeşime getirtmek istiyorum gelirken buraya fakat çok çeşit var hangisini alayım bilemedim
Ben aldım canımmmm, denedik kendi tırnaklarımızda gayet verimliydi. Dönemsel başlıkları var, yenidoğan 3 ay 6 ay 1 yaş yetişkin ve cilalama gibi hepsini denedik bence bebek ve yetişkin için de yeterli. Ben bu marka aldım.

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-11-16-00-32-866_trendyol.com.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 84
Aaa kendin mi yapıcaksın ne güzel modeller belli mi?

Hdjdj kızım tabi çok önemli bir konu o kapısüsü
Bundan yapacağım canım. Almaya kalkınca 1500 tlyi geçiyor elde yapınca baya baya ucuz oluyor. Yastıkta isim olmayacak kalan her detay olacak. Bir de gökkuşaklarından fazla yapıp dolap kulplarına da takacağım.

Eklentiler

• IMG_20230411_160422.webp
    61,4 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar son bir haftadır bende iştah kaybı var, büyük bir hevesle yemeğe başlıyorum sonra tabak bitmeden doyuyorum, daha önce hiç böyle olmamıştı, mideye baskı olduğu için mi hemen doyuyorum?
Bende maalesef her zaman olan birsey sabah kahvaltisini cok guzel ediyorum ama diger öğünlerde maalesef tabagi bitiremiyorum

Ay çok müthiş çok güzel güle güle kullansın minişş. Kız annesi olmak böyle birşey ama gerçekten bayıldım harika kızım olursa birgün bende bundan yapıcam karar verdim şuan

Ay çok müthiş çok güzel güle güle kullansın minişş. Kız annesi olmak böyle birşey ama gerçekten bayıldım harika kızım olursa birgün bende bundan yapıcam karar verdim şuan
Çok teşekkür ederim Erkek olsaydı Ahşap ve hayvanlı bir tasarım beğenmiştim ama onu yaptıracaktım. Ama miniş bir kız olduğu için böyle soft ve nahif bir şey daha güzel olur dedim. Bence oğlanlara da çok güzel şeyler var

Bende de öyle oluyor. Mide kenara kaydı sanırım ondan :) Bi de sonra da hemen acıkıyorum 2 saat sürmüyor tokluğum
Kızlar son bir haftadır bende iştah kaybı var, büyük bir hevesle yemeğe başlıyorum sonra tabak bitmeden doyuyorum, daha önce hiç böyle olmamıştı, mideye baskı olduğu için mi hemen doyuyorum?

Bende yuvarlak ahşap üzerinde figür olan birşey seçeceğim inşallah bir ismi belli olsun da var var yok demeyeyim ama sınırlı seçenek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…