- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.607
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.921
Güle güle kullan canım. ay ne güzelmiş kız çocuklu eve şart aslındaSayende ben de aldım bundan hemen bitane :) Bi de satıcıdan klozet kapağı kaldırma başlığı gibi bişe aldım benim sıpalar çok dokunuyor kapağa diye
Kitchen Beauty Mantar Tasarımlı Klozet Kaldırma Aparatı Klozet Tutucu Hijyenik - Fiyatı, Yorumları
Kitchen Beauty Mantar Tasarımlı Klozet Kaldırma Aparatı Klozet Tutucu Hijyenik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ya burda sağlık ocağında yokmuş doktorumla konuşup duruma göre kendim alayım bari 22+0 bugünCanım 21+3 tüm dün vuruldum 22. Haftada önerdi benim doktorum ve ebem
Benimde 22+0 bugün ama sağlık ocağında yokmuş olmadı doktorumla konuşup kendim alıp olayım bariBen 20ci haftada 1ci doz oldum,6gun sonra 2ci doz vurulucam
Bir arkadas dun yazmış ki bu hafta tetanoz aşıları geliyorBenimde 22+0 bugün ama sağlık ocağında yokmuş olmadı doktorumla konuşup kendim alıp olayım bari
Hani dedim acaba belli hafta aralığı var mı ki, acaba geç mi kaldım diye tereddüt ettimBir arkadas dun yazmış ki bu hafta tetanoz aşıları geliyor
Bence kalmamışsın icin rahat olsunHani dedim acaba belli hafta aralığı var mı ki, acaba geç mi kaldım diye tereddüt ettim
Çok güzelmiş canım güle güle kullansın bebişGaye Bebe nin hastane çıkışlarını öneririm ben aldım bitane. Çok güzel çıktı. İsimli olanlara güvenemiyorum. Sevmiyorum da yani bilmiyorum ama ısınamadım o tarz şeylere. Ama sana fikir olması açısından benimkini göndereyim bak
Gaye Hastane Çıkışı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gaye Hastane Çıkışı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Aklım hâlâ Karla daKişiden kişiye de değişiyor işte eşinizin öyle bi hassasiyeti varsa haklı bence de değil, biz tam aksini düşünerek, isteyerek Karla seçmiştik. Bir de Elay var Türkçe bir isim, ülkenin en güzel kızı demekmiş.
kdlskflskdkd ben kendi ellerimle makrome oda takımı yapacağım. benim de ismi belli olması gerekiyor.Zor arkadaşım zor. Tekte olsan gerçekten %100 ü bulmak zor ama elbet olacak bende ona inanıp kendimi rahatlatıyorum
Tek sorun kapı süsü yaptıracağım için hemen belli olsun istiyorum
Aaa kendin mi yapıcaksın ne güzel modeller belli mi?kdlskflskdkd ben kendi ellerimle makrome oda takımı yapacağım. benim de ismi belli olması gerekiyor.avizesini, kırlentini yapacağım beklemeden ama son dokunuş olan o kapı süsü... uykularım kaçıyo jajdksjdks
Ben aldım canımmmm, denedik kendi tırnaklarımızda gayet verimliydi. Dönemsel başlıkları var, yenidoğan 3 ay 6 ay 1 yaş yetişkin ve cilalama gibi hepsini denedik bence bebek ve yetişkin için de yeterli. Ben bu marka aldım.Bebek tırnak kesme makineleri var törpüler gibi kısaltıyor onlardan alan oldu mu kızlaarben bakıyorum da trandyoldan kardeşime getirtmek istiyorum gelirken buraya fakat çok çeşit var hangisini alayım bilemedim
Bundan yapacağım canım. Almaya kalkınca 1500 tlyi geçiyor elde yapınca baya baya ucuz oluyor. Yastıkta isim olmayacak kalan her detay olacak. Bir de gökkuşaklarından fazla yapıp dolap kulplarına da takacağım.Aaa kendin mi yapıcaksın ne güzel modeller belli mi?
Hdjdj kızım tabi çok önemli bir konu o kapısüsü
Bende maalesef her zaman olan birsey sabah kahvaltisini cok guzel ediyorum ama diger öğünlerde maalesef tabagi bitiremiyorumKızlar son bir haftadır bende iştah kaybı var, büyük bir hevesle yemeğe başlıyorum sonra tabak bitmeden doyuyorum, daha önce hiç böyle olmamıştı, mideye baskı olduğu için mi hemen doyuyorum?
Ay çok müthiş çok güzelBundan yapacağım canım. Almaya kalkınca 1500 tlyi geçiyor elde yapınca baya baya ucuz oluyor. Yastıkta isim olmayacak kalan her detay olacak. Bir de gökkuşaklarından fazla yapıp dolap kulplarına da takacağım.
Çok teşekkür ederimAy çok müthiş çok güzelgüle güle kullansın minişş. Kız annesi olmak böyle birşey ama gerçekten bayıldım harika kızım olursa birgün bende bundan yapıcam karar verdim şuan
Kızlar son bir haftadır bende iştah kaybı var, büyük bir hevesle yemeğe başlıyorum sonra tabak bitmeden doyuyorum, daha önce hiç böyle olmamıştı, mideye baskı olduğu için mi hemen doyuyorum?
Bende yuvarlak ahşap üzerinde figür olan birşey seçeceğim inşallah bir ismi belli olsun daÇok teşekkür ederimErkek olsaydı Ahşap ve hayvanlı bir tasarım beğenmiştim ama onu yaptıracaktım. Ama miniş bir kız olduğu için böyle soft ve nahif bir şey daha güzel olur dedim. Bence oğlanlara da çok güzel şeyler var
Darısı başıma aminKızlar son bir haftadır bende iştah kaybı var, büyük bir hevesle yemeğe başlıyorum sonra tabak bitmeden doyuyorum, daha önce hiç böyle olmamıştı, mideye baskı olduğu için mi hemen doyuyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?