2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben üniv hastanesinde yaptırdım o yüzden klinikte nasıl olur bilemiyorum .sekretere doktorumun kağıdını veriyorum o kana yönlendirdi.Hem kan hem idrar verdim içmeden.sonra içtim.bi saat bekledim, bi kan daha verdim.bu şekilde oldu

Ceri hangi içeçeği alman gerektiğini doktor mu söyledi? Bana bir kağıt yazdı 29 nisanda gelince sekreterime göster dedi. Şunu al bunu al demedi.

Teşekkür ederim canım umarım sonuçlarımızda güzel gelir

Ceri hangi içeçeği alman gerektiğini doktor mu söyledi? Bana bir kağıt yazdı 29 nisanda gelince sekreterime göster dedi. Şunu al bunu al demedi.
Bana doktorum söyledi canım.benim doktorum Cebeci’de kadın doğumda prof.ben tüm tetkikleri Cebeci tıp fakültesinde yaptırıyorum ,kontrole özel muayenehanesine gidiyorum,o yüzden kendim almam gerekti eczaneden aldım 30 tl ye

Aaa çok iyiymiş hadi inşallah güzel sonuçlarını da kafan rahat etsin kuzum. Kaç güne çıkıyor sonuçlar

Bende yuvarlak ahşap üzerinde figür olan birşey seçeceğim inşallah bir ismi belli olsun da var var yok demeyeyim ama sınırlı seçenek
Evet özellikle kıyafetleri hep sınırlı ya. Kız için girdiğimiz her mağazada en az 5 kıyafete iç geçiriyoruz. Ama erkeklere hep kot gömlek, takım elbise vs var hepsi de benzer model. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım, evlat evlattır.

Aaa kız o acılı birşey değil mi? Nasıl dayanıyosun
Ay hiç fark etmedim biliyo musun yani ağrım vardı sırtımda ve kasığımda ama hiç buna yormamıştım.klasik işte hamilelik ağrıları diye düşünmüştüm meğer kummuş

Kızlar merhabaa normalde yarın detaylı ultrasonum vardı, doktorumun yakın akrabası ölmüş o yüzden haftaya salıya kaldı benim detaylı. 23+1 olcam o gün, bişi olmaz herhalde değilmi? bebikomu görcektim ne güzel yarın üzüldümm

Teşekkür ederim canım benim

Kızlar şekerim normal çok şükür.Demir falan da normal ama sadece kum döküyormuşum bi haftadır sol kasık ve sol sırtımda bi ağrı vardı demek ki buymuş suyumuzu ihmal etmeyeliiiiim
Canım bende de kum düşürüyorum çıkmıştı idrarda. Ben şaşırdım açıkçası hiç belirti vs olmadı. Bel ağrım hep vardı zaten onla alakası olduğunu düşünmedim. Mineral birikmesinden oluyor galiba. Bol su iç demişti doktor. Benim doktor idrardaki enfeksiyona da bol su iç dedi zaten. Su içip dua ediyorum

Kız tabiii ballı böreğimi kimselere değişmem minik böceğim allahım sağlık sıhhat mutluluk ve hayırlı gelin versin

Kizlar selam kapi susu muhabbeti olmus. Oglumda bende kendim yapmistim hediyeliklerimi de kapi susunu de. Kizimda da kendim yapmayi dusunuyorum. Benzer modeller begendim. ogluma hediyelik magnet yapip dagitmistim simdi kendimiz biraz koleksiyonumsu sekilde magnetleri silikonlayip mutfakta bir alanda tutuyoruz ordan da cekiyorum fotosunu. kizima yapmayi dusundugumu de ekliyorum ama yesillendirip markayi kapattim. Baskasinin seyini yapicam instagramdaki sorun olmasin diye . Fikir olsun begenen olursa

Eklentiler

• 20230411_175055.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 61
  • 20230411_173650.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20230411-175447_WhatsApp.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 66
Benimki de bol su iç dedi yine idrar yoluna da bol su iç demişti hahahah en iyisi su içmek galiba her derde deva

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…