- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.941
Ben üniv hastanesinde yaptırdım o yüzden klinikte nasıl olur bilemiyorumİçtikten sonra 1 kez mi 2 kez mi kan verdin canım ? Bir de muayne olmadan önce yaptırıyorsun sonra doktorla görüşüyorsun dimi ben 10:15 e aldım randevu ama doktor dedi ki geldiğinde sekretere şeker yüklemesi yapılacağını söyle deşd
Ceri hangi içeçeği alman gerektiğini doktor mu söyledi? Bana bir kağıt yazdı 29 nisanda gelince sekreterime göster dedi. Şunu al bunu al demedi.Ben üniv hastanesinde yaptırdım o yüzden klinikte nasıl olur bilemiyorum.sekretere doktorumun kağıdını veriyorum o kana yönlendirdi.Hem kan hem idrar verdim içmeden.sonra içtim.bi saat bekledim, bi kan daha verdim.bu şekilde oldu
Teşekkür ederim canım umarım sonuçlarımızda güzel gelirBen üniv hastanesinde yaptırdım o yüzden klinikte nasıl olur bilemiyorum.sekretere doktorumun kağıdını veriyorum o kana yönlendirdi.Hem kan hem idrar verdim içmeden.sonra içtim.bi saat bekledim, bi kan daha verdim.bu şekilde oldu
Bana doktorum söyledi canım.benim doktorum Cebeci’de kadın doğumda prof.ben tüm tetkikleri Cebeci tıp fakültesinde yaptırıyorum ,kontrole özel muayenehanesine gidiyorum,o yüzden kendim almam gerektiCeri hangi içeçeği alman gerektiğini doktor mu söyledi? Bana bir kağıt yazdı 29 nisanda gelince sekreterime göster dedi. Şunu al bunu al demedi.
Aaa çok iyiymişBana doktorum söyledi canım.benim doktorum Cebeci’de kadın doğumda prof.ben tüm tetkikleri Cebeci tıp fakültesinde yaptırıyorum ,kontrole özel muayenehanesine gidiyorum,o yüzden kendim almam gerektieczaneden aldım 30 tl ye
Aaa kız o acılı birşey değil mi? Nasıl dayanıyosun
Evet özellikle kıyafetleri hep sınırlı ya. Kız için girdiğimiz her mağazada en az 5 kıyafete iç geçiriyoruz. Ama erkeklere hep kot gömlek, takım elbise vs var hepsi de benzer model.Bende yuvarlak ahşap üzerinde figür olan birşey seçeceğim inşallah bir ismi belli olsun davar var yok demeyeyim ama sınırlı seçenek
Ay hiç fark etmedim biliyo musun yani ağrım vardı sırtımda ve kasığımda ama hiç buna yormamıştım.klasik işte hamilelik ağrıları diye düşünmüştümAaa kız o acılı birşey değil mi? Nasıl dayanıyosun
Teşekkür ederim canım benimBen aldım canımmmm, denedik kendi tırnaklarımızda gayet verimliydi. Dönemsel başlıkları var, yenidoğan 3 ay 6 ay 1 yaş yetişkin ve cilalama gibi hepsini denedik bence bebek ve yetişkin için de yeterli. Ben bu marka aldım.
Canım bende de kum düşürüyorum çıkmıştı idrarda. Ben şaşırdım açıkçası hiç belirti vs olmadı. Bel ağrım hep vardı zaten onla alakası olduğunu düşünmedim. Mineral birikmesinden oluyor galiba. Bol su iç demişti doktor. Benim doktor idrardaki enfeksiyona da bol su iç dedi zaten. Su içip dua ediyorumKızlar şekerim normal çok şükür.Demir falan da normal ama sadece kum döküyormuşumbi haftadır sol kasık ve sol sırtımda bi ağrı vardı demek ki buymuş suyumuzu ihmal etmeyeliiiiim
Kız tabiii ballı böreğimi kimselere değişmem minik böceğimEvet özellikle kıyafetleri hep sınırlı ya. Kız için girdiğimiz her mağazada en az 5 kıyafete iç geçiriyoruz. Ama erkeklere hep kot gömlek, takım elbise vs var hepsi de benzer model.Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım, evlat evlattır.
Benimki de bol su iç dediCanım bende de kum düşürüyorum çıkmıştı idrarda. Ben şaşırdım açıkçası hiç belirti vs olmadı. Bel ağrım hep vardı zaten onla alakası olduğunu düşünmedim. Mineral birikmesinden oluyor galiba. Bol su iç demişti doktor. Benim doktor idrardaki enfeksiyona da bol su iç dedi zaten. Su içip dua ediyorum
Bunların törpüleri ömürlük değilmiş ne kadar gidiyor acaba bi de yedeklerini bulmak kolay mıdır? Ben de almayı düşünüyorum.tırnak için de şunu istedim en çok satandaymış kullanıcılar da memnun baktım da. İndirimKap Yenidoğan Bebek Tırnak Törpüsü Pilli 6 Başlıklı Çocuk Tırnak Parlatıcı Tırnak Makası Manikür Seti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kız hayattaki en büyük zevkimdi böyle iştahlı yemek şimdi o da gitti, hevesim kursağımda kalıyorDarısı başıma amin
Elbet geri geliiiir boşveeeer bizim iştahımıza nişe olmaaaaazKız hayattaki en büyük zevkimdi böyle iştahlı yemek şimdi o da gitti, hevesim kursağımda kalıyor
Aaaa çok geçmiş olsunAy hiç fark etmedim biliyo musun yani ağrım vardı sırtımda ve kasığımda ama hiç buna yormamıştım.klasik işte hamilelik ağrıları diye düşünmüştümmeğer kummuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?