- 16 Ocak 2021
- 4.301
- 7.701
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.961
Çok güzel canım bu tarz malzemeleri nereden alıyorsun?Kizlar selam kapi susu muhabbeti olmus. Oglumda bende kendim yapmistim hediyeliklerimi de kapi susunu de. Kizimda da kendim yapmayi dusunuyorum. Benzer modeller begendim.ogluma hediyelik magnet yapip dagitmistim simdi kendimiz biraz koleksiyonumsu sekilde magnetleri silikonlayip mutfakta bir alanda tutuyoruz ordan da cekiyorum fotosunu. kizima yapmayi dusundugumu de ekliyorum ama yesillendirip markayi kapattim. Baskasinin seyini yapicam instagramdaki sorun olmasin diye . Fikir olsun begenen olursa
Zigver Yenidoğan Bebek/ Çocuk Pilli Tırnak Törpüsü Manikür Seti Sarı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kaldırdığım için canlısını atamıyorum ama ben çok beğendim. Tırnak makasıyla kesemem çünkü bu bız bız hemen hallediuor
Evet bu modelden çok var, ama senin deneyip beğendiğini anlmayı tercih ederim
Kızlar peki törpülediği tırnakları içine çektiği bi haznesi mi var bunun? Tırnaklar toz olup haznede mi kalıyor yani?Sayende ben de aldım bundan hemen bitane :) Bi de satıcıdan klozet kapağı kaldırma başlığı gibi bişe aldım benim sıpalar çok dokunuyor kapağa diye
Kitchen Beauty Mantar Tasarımlı Klozet Kaldırma Aparatı Klozet Tutucu Hijyenik - Fiyatı, Yorumları
Kitchen Beauty Mantar Tasarımlı Klozet Kaldırma Aparatı Klozet Tutucu Hijyenik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Benımde birkaç gündür var canım yediklerimden mi anlamadım bebeğin saçı çıkarken oluyormuş ne kadar doğru bilmemCanım benim bir kac kere ayni bu sekilde midem yandı,uykumdan ağızı dolu uyuand
im (affedersin) hep 3yudum soguk süt bana iyi gelmişti
Vala ozamanlar antalya da boyle incik boncuk hediyelik seyler satan yerler vardi ordan almistim. Genel anlamda boncukcu diye geciyor ama icinde o minik papyonlar bile vardi dukkanin. Gene oraya bakacagim ama suan aklimda kalsin gidince unutmayayim diye trendyoldan da baktim var gorunuyor. Kasnak mesela sonra poplin kumas. Keceden bebekleri dikiyorsunuz ama uzun ve mesakatli bi is. 100 tane kadar magnet bebek yapmistim totalde dinlene dinlene 2 3 ay surdu benim yapmamÇok güzel canım bu tarz malzemeleri nereden alıyorsun?
Bende bunu aldım tırnak törpüsü olarak bi kitap bide bunu aldım zaten kızıma sadecetırnak için de şunu istedim en çok satandaymış kullanıcılar da memnun baktım da. İndirimKap Yenidoğan Bebek Tırnak Törpüsü Pilli 6 Başlıklı Çocuk Tırnak Parlatıcı Tırnak Makası Manikür Seti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Bende onu duydumBenımde birkaç gündür var canım yediklerimden mi anlamadım bebeğin saçı çıkarken oluyormuş ne kadar doğru bilmem
40 indan sonra kesiliyordu yanlış hatırlamıyorsam bizde babanın cebinden para tuttrup ondan sonra kesiliyorduTeşekkür ederim canım aynen ilk birkaç ay zor oluyor çok minicik parmaklar insan korkuyor iyi ki çokarttılar bunları
Biz kestik valla beklemedik 40ını çok uzundu çiziyordu yüzünü gözünü40 indan sonra kesiliyordu yanlış hatırlamıyorsam bizde babanın cebinden para tuttrup ondan sonra kesiliyordu
Çorap giydiriyordum ben onu cikarrtamiyordu birde kendinden eldiveni olanları giydirmistim öyle oyle kirkina gelmiştikBiz kestik valla beklemedik 40ını çok uzundu çiziyordu yüzünü gözünüeldiven de tutmuyordu
Beni aşar o zaman zormuşVala ozamanlar antalya da boyle incik boncuk hediyelik seyler satan yerler vardi ordan almistim. Genel anlamda boncukcu diye geciyor ama icinde o minik papyonlar bile vardi dukkanin. Gene oraya bakacagim ama suan aklimda kalsin gidince unutmayayim diye trendyoldan da baktim var gorunuyor. Kasnak mesela sonra poplin kumas. Keceden bebekleri dikiyorsunuz ama uzun ve mesakatli bi is. 100 tane kadar magnet bebek yapmistim totalde dinlene dinlene 2 3 ay surdu benim yapmamsimdiki kiz bebek daha kolay geldi tutu etek yapinca bitcek bacak falan yapmicam. Bi kafa bi tütü etek. Gerisi sac falan olmus olcak. Erkek bebek daha detayliydi sacini keceden kesmek bile. Once bi tane kalip cikardim tek tek kesip diktim. Icine de bebegin ana govdesinin pamuk yada elyaf koyabilirsiniz. Vs vs..
O nasıl bisey anlamadım,beni aydınlatın,cahilim bu konulardaÇorap giydiriyordum ben onu cikarrtamiyordu birde kendinden eldiveni olanları giydirmistim öyle oyle kirkina gelmiştikhalası çektirdi kızımda parayı oglanda kim yaptı hatırlamıyorum
İyi bari canım sevındım senın adına geçmiş olmasına darısı basımaBende onu duydumyaşlılar oyle diyorlar,Allah'tan cok uzun sürmedi benimki bir kac gün,hee tekrar gelir mi bilmiyorum ama simdilik iyiyim şükür
Djlsjflskd ben şimdilik damat mamat düşünmüyorum, o konu babasının kabuslarında olsun gari.Kız tabiii ballı böreğimi kimselere değişmem minik böceğimallahım sağlık sıhhat mutluluk ve hayırlı gelin versin
Ceritom çok geçmiş olsunAy hiç fark etmedim biliyo musun yani ağrım vardı sırtımda ve kasığımda ama hiç buna yormamıştım.klasik işte hamilelik ağrıları diye düşünmüştümmeğer kummuş
Kızım sen be düşüncen damadı babası düşünsün tabiDjlsjflskd ben şimdilik damat mamat düşünmüyorum, o konu babasının kabuslarında olsun gari.Ama dualarına yürekten bir amin çekiyorum, hepimizin evladı için.
Yok canım klasik törpü gibi düşün toz olup ortada kalıyor, haznesi yok.Kızlar peki törpülediği tırnakları içine çektiği bi haznesi mi var bunun? Tırnaklar toz olup haznede mi kalıyor yani?
Ay çok şükür böylece de bitip gitsin inşallahAy hiç fark etmedim biliyo musun yani ağrım vardı sırtımda ve kasığımda ama hiç buna yormamıştım.klasik işte hamilelik ağrıları diye düşünmüştümmeğer kummuş
Eskilerden gelen hanı büyüklerimiz dediği kırkı çıkana kadar tırnak kesilmez kesmeden önceden babanın cebinden para tutturulur çocuğa denir bende neden diyr sorudugumda olmazda hani hırsız olmasın ileride diye öyle gelmiş öyle geciyo bizde yapıyoruz hala babasının cebinden yada dede olur enişte falan çektiriliyo cebinden hani zaten bebek tutamiyo tutamadığı zamanda senin yardiminda tutmasını sağlıyorsun ondan sonra kesiliyordu tuzlama falan isleri var ooo bitmezO nasıl bisey anlamadım,beni aydınlatın,cahilim bu konulardakim kime neden para veriyor? Neden tırnaklar kesilmiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?