2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok güzel canım bu tarz malzemeleri nereden alıyorsun?

Evet bu modelden çok var, ama senin deneyip beğendiğini anlmayı tercih ederim

Kızlar peki törpülediği tırnakları içine çektiği bi haznesi mi var bunun? Tırnaklar toz olup haznede mi kalıyor yani?

Canım benim bir kac kere ayni bu sekilde midem yandı,uykumdan ağızı dolu uyuand
im (affedersin) hep 3yudum soguk süt bana iyi gelmişti
Benımde birkaç gündür var canım yediklerimden mi anlamadım bebeğin saçı çıkarken oluyormuş ne kadar doğru bilmem

Çok güzel canım bu tarz malzemeleri nereden alıyorsun?
Vala ozamanlar antalya da boyle incik boncuk hediyelik seyler satan yerler vardi ordan almistim. Genel anlamda boncukcu diye geciyor ama icinde o minik papyonlar bile vardi dukkanin. Gene oraya bakacagim ama suan aklimda kalsin gidince unutmayayim diye trendyoldan da baktim var gorunuyor. Kasnak mesela sonra poplin kumas. Keceden bebekleri dikiyorsunuz ama uzun ve mesakatli bi is. 100 tane kadar magnet bebek yapmistim totalde dinlene dinlene 2 3 ay surdu benim yapmam simdiki kiz bebek daha kolay geldi tutu etek yapinca bitcek bacak falan yapmicam. Bi kafa bi tütü etek. Gerisi sac falan olmus olcak. Erkek bebek daha detayliydi sacini keceden kesmek bile. Once bi tane kalip cikardim tek tek kesip diktim. Icine de bebegin ana govdesinin pamuk yada elyaf koyabilirsiniz. Vs vs..

Bende bunu aldım tırnak törpüsü olarak bi kitap bide bunu aldım zaten kızıma sadece yeğenimde kullanıyorduk hoşuma gitmişti gayet güzel ve rahat farklı başlıkları olmasıda güzel çünkü hem 7 aylık bebekte hem 4 yaşındaki çocukta kullanıyoruz

Benımde birkaç gündür var canım yediklerimden mi anlamadım bebeğin saçı çıkarken oluyormuş ne kadar doğru bilmem
Bende onu duydumyaşlılar oyle diyorlar,Allah'tan cok uzun sürmedi benimki bir kac gün,hee tekrar gelir mi bilmiyorum ama simdilik iyiyim şükür

Teşekkür ederim canım aynen ilk birkaç ay zor oluyor çok minicik parmaklar insan korkuyor iyi ki çokarttılar bunları
40 indan sonra kesiliyordu yanlış hatırlamıyorsam bizde babanın cebinden para tuttrup ondan sonra kesiliyordu

Biz kestik valla beklemedik 40ını çok uzundu çiziyordu yüzünü gözünü eldiven de tutmuyordu
Çorap giydiriyordum ben onu cikarrtamiyordu birde kendinden eldiveni olanları giydirmistim öyle oyle kirkina gelmiştik halası çektirdi kızımda parayı oglanda kim yaptı hatırlamıyorum

Beni aşar o zaman zormuş

Çorap giydiriyordum ben onu cikarrtamiyordu birde kendinden eldiveni olanları giydirmistim öyle oyle kirkina gelmiştik halası çektirdi kızımda parayı oglanda kim yaptı hatırlamıyorum
O nasıl bisey anlamadım,beni aydınlatın,cahilim bu konulardakim kime neden para veriyor? Neden tırnaklar kesilmiyor?

Kız tabiii ballı böreğimi kimselere değişmem minik böceğim allahım sağlık sıhhat mutluluk ve hayırlı gelin versin
Djlsjflskd ben şimdilik damat mamat düşünmüyorum, o konu babasının kabuslarında olsun gari. Ama dualarına yürekten bir amin çekiyorum, hepimizin evladı için.

C Cerito Canim sekerinin cikmamasina sevindim. Kum dökme olayi icinse gecmiş olsun çok insallah biter hemencecik Bende bu cumartesi seker icin gidecegim alman gereken icecegin bi markasi var mi bide normal oda sicakligindaki bir icecekti degil mi sogukta saklanmiyodu. Cunku ben cumadan alacagim cumartesi nobetci eczaneyle ugrasmamak icin.

O nasıl bisey anlamadım,beni aydınlatın,cahilim bu konulardakim kime neden para veriyor? Neden tırnaklar kesilmiyor?
Eskilerden gelen hanı büyüklerimiz dediği kırkı çıkana kadar tırnak kesilmez kesmeden önceden babanın cebinden para tutturulur çocuğa denir bende neden diyr sorudugumda olmazda hani hırsız olmasın ileride diye öyle gelmiş öyle geciyo bizde yapıyoruz hala babasının cebinden yada dede olur enişte falan çektiriliyo cebinden hani zaten bebek tutamiyo tutamadığı zamanda senin yardiminda tutmasını sağlıyorsun ondan sonra kesiliyordu tuzlama falan isleri var ooo bitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…