2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çorap giydiriyordum ben onu cikarrtamiyordu birde kendinden eldiveni olanları giydirmistim öyle oyle kirkina gelmiştik halası çektirdi kızımda parayı oglanda kim yaptı hatırlamıyorum
Canımcığım bebişlerin dünyayı algılamasında çok kıymetli ellerinin ve ayaklarının açıkta olması. Dokunarak hissediyorlar. Baya bir araştırma var bu konuda istersen bir bak içine sinerse bu sefer belki farklı yöntemleri denersin 40 ına kadar ellerinde eldiven, ayaklarında çorap onun için yorucu olabilir

Şefika 40 uçurtmasını nasıl yapıyorsunuz

Yok kiz o kadarda demedim kendini çizmesin diye zaten bizde çektiriyoz elinide hani uyurken ederken yada ben yokken yaninda giydiriyom degilse iki cocuk var bende hepsinide kirkina kadar bogmadim eldiven çorap icinde

Yok kiz o kadarda demedim kendini çizmesin diye zaten bizde çektiriyoz elinide hani uyurken ederken yada ben yokken yaninda giydiriyom degilse iki cocuk var bende hepsinide kirkina kadar bogmadim eldiven çorap icinde
Canım ben yanlış anlamışım o zaman ohh sen şanslı anne. Biz her duyduğumuzu acaba mı diye düşünüp pimpirikleniyoruz işte bakma

Kızlar bugün aşırı duyguluyum, myom yüzünden biraz da ağrım var, uzanıyorum. Benim ilk hamileliğim, iki sene sonunda tedavi araştırırken bi anda geldi benim minik oğlum, bebeğim. 6. aya az kaldı Ağustosa gün sayıyorum vakit bir türlü geçmiyor…Hiç korkmuyorum sanki her şeyi yapabilirmişim gibi geliyor, bi an önce Ağustos gelsin de minik ellerini minik ağzını burnunu seveyim istiyorum, kalbim dolu dolu oğlumu çok özledim diye ağlayasım var sanki

Şefika 40 uçurtmasını nasıl yapıyorsunuz
(Ben bunları yaparken yanlız olduğum için önce mecbur bebegi sonra sudan biraz ayırıp üstüne ekleyip banyoda ben kendim yıkanıyor um)
  • Bir aile büyüğünden ‘kırklama annesi’ olması istenir. Bu kişi anneanne, babaanne veya başka bir bilinçli aile büyüğü olabilir.
  • Bu kişi tarafından anne ve bebeğe kırk banyosu yaptırılır.
  • Önce bebek, sonra anne hazırlanmış sudan 40 tas su alınarak yıkanır.
  • Yıkama sırasında çeşitli dualar da okunur.
  • Anne ve bebek yeni ve temiz kıyafetler giyerek hazırlanır.
  • Sonrasında 7 ayrı ev gezmesine gidilir. Günümüzde bir gün içinde 7 ayrı kapı dolaşmanın anne ve bebek açısından oldukça yorucu olabileceği için sadece birkaç aile büyüğüne ziyarete gidilmesinin de yeterli olduğu düşünülmektedir.

Bende öyle düşünüyorum canım zaten biraz ele gelince büyüyünce tırnak makasına geçeriz ilk etapta kurtarıcı.
Belli bir yaşına kadar kestirmeyi sevmiyor lar bebekler uyurken kesersiniz rahatsız etmeden ben iki elini anca ikinci uykusunda falan bitiriyordum ayakları zor olani gıdıklanmadan dolayı cokgeri çekiyorlar

Allahım şifa versin levrek, ağrıların azalsın inşallah arkadaşım. Ne kadar güzel anlatmışsın ya gelecek inşallah kuzum geçerken yavaş gibi geliyor ama arkaya dönüp baktığımızda neredeyse 6 aylık olduk

Belli bir yaşına kadar kestirmeyi sevmiyor lar bebekler uyurken kesersiniz rahatsız etmeden ben iki elini anca ikinci uykusunda falan bitiriyordum ayakları zor olani gıdıklanmadan dolayı cokgeri çekiyorlar
Yaa miniş bide gıdıklanacak mı bu ayrıntılar benim kalbimi eritiyor ya

sağlıkla huzurlu mutlulukla gelsin ağustosumuz

Çok çok teşekkür ederim inşallah azalır ama ilk hastaneye kaldırdıklarında ameliyat olmam gerekebileceğini ve ameliyat olursam da kötü sonuçlar olabileceğini söylemişlerdi anmak bile istemiyorum o yüzden bu ağrılara o kadar razıyım ki anlatamam… Detaylı haftaya onun stresine girdim galiba, stres yapmıyorum diyordum ama sanırım yapıyorum

Canım benim ne stresi. Sana yemin ederim şu hamilelikte en muhteşem anlarımdı. O minik kalbinin atışı, göbek bağının kan akış sesi, elleri ayakları. o kadar güzel geçecek ki bak gör. Oğluşla buluşmaya gideceksin. Giyin, süslen, püslen ve asla kötü şeyler düşünme. Çok güzel haberler alıp bebişinin vesikalığıyla dönüceksin bizim ki d.tünü döndü ama olsun inşallah barlas gösterir. Göstermediği hali bile büyülüyken, gösterse nasıl olurdu bilmem.

Tabiki Allahım beterinden saklasın kuzum ama şifa versin. Geçerse de güzel olur

Yaaa inşallah ben de böyle hatırlarım o günü ffestinalente o kadar merak ediyorum ki ağzını, burnunu

Yaaa inşallah ben de böyle hatırlarım o günü ffestinalente o kadar merak ediyorum ki ağzını, burnunu
Daha bile güzel hatırlayacaksın
Ay inşallah gösterir minişş ama göstermese de dert değil sağlığı sıhhatı yerinde olsun da yüzünü sonra da görürüz, ben muhtemelen doğumda görücem alıştırdım kendimi

Canım teşekkür ederim eczaneden aldım bende dün.artı med di benim aldığım marka.bi gece buz dolabında beklettim .Sabah da alıp doktora gittim.benden tavsiye soğuk iç sıcak pek gitmez gibi bir de bi kaç eczanede bulamadım ben getirttim tanıdık bi eczaneye.genelde hastane yakınlarında eczanelerde satılıyormuş
Ceritom çok geçmiş olsun şekerinin iyi çıkmasına çok sevindim canım darısı başımıza
Canımmm çok teşekkür ederim amin inşallah herkesin güzel haberlerini bekliyorum

Bende katılıyorum buna ya.dokusal duyuların da gelişimi için önermiyorlar.zamanında törpü falan yokmuş takmış herkes.ama bende takmayı düşünmüyorum açıkçası yeni nesil anne diyor annem bana hahahaha

Hahahahah nazlııııı desene :) bu arada ilk defa bu akşam hareketlerini hissettim yavrum ben de seni özledim annecim dedi bana galiba :) duygudan duyguya sürükleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…