- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.607
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.981
Canımcığım bebişlerin dünyayı algılamasında çok kıymetli ellerinin ve ayaklarının açıkta olması. Dokunarak hissediyorlar. Baya bir araştırma var bu konuda istersen bir bak içine sinerse bu sefer belki farklı yöntemleri denersinÇorap giydiriyordum ben onu cikarrtamiyordu birde kendinden eldiveni olanları giydirmistim öyle oyle kirkina gelmiştikhalası çektirdi kızımda parayı oglanda kim yaptı hatırlamıyorum
Şefika 40 uçurtmasını nasıl yapıyorsunuzEskilerden gelen hanı büyüklerimiz dediği kırkı çıkana kadar tırnak kesilmez kesmeden önceden babanın cebinden para tutturulur çocuğa denir bende neden diyr sorudugumda olmazda hani hırsız olmasın ileride diye öyle gelmiş öyle geciyo bizde yapıyoruz hala babasının cebinden yada dede olur enişte falan çektiriliyo cebinden hani zaten bebek tutamiyo tutamadığı zamanda senin yardiminda tutmasını sağlıyorsun ondan sonra kesiliyordu tuzlama falan isleri var ooo bitmez
Yok kiz o kadarda demedim kendini çizmesin diye zaten bizde çektiriyoz elinide hani uyurken ederken yada ben yokken yaninda giydiriyom degilse iki cocuk var bende hepsinide kirkina kadar bogmadim eldiven çorap icindeCanımcığım bebişlerin dünyayı algılamasında çok kıymetli ellerinin ve ayaklarının açıkta olması. Dokunarak hissediyorlar. Baya bir araştırma var bu konuda istersen bir bak içine sinerse bu sefer belki farklı yöntemleri denersin40 ına kadar ellerinde eldiven, ayaklarında çorap onun için yorucu olabilir
Hımm bundan hoşlanmadım ama çok bebişken pek tırnak olmaz heralde kuzucuklarda, örtü eerip halledebilirizYok canım klasik törpü gibi düşün toz olup ortada kalıyor, haznesi yok.
Bende öyle düşünüyorum canım zaten biraz ele gelince büyüyünce tırnak makasına geçeriz ilk etapta kurtarıcı.Hımm bundan hoşlanmadım ama çok bebişken pek tırnak olmaz heralde kuzucuklarda, örtü eerip halledebiliriz
Canım ben yanlış anlamışım o zamanYok kiz o kadarda demedim kendini çizmesin diye zaten bizde çektiriyoz elinide hani uyurken ederken yada ben yokken yaninda giydiriyom degilse iki cocuk var bende hepsinide kirkina kadar bogmadim eldiven çorap icinde
(Ben bunları yaparken yanlız olduğum için önce mecbur bebegi sonra sudan biraz ayırıp üstüne ekleyip banyoda ben kendim yıkanıyor um)Şefika 40 uçurtmasını nasıl yapıyorsunuz
Belli bir yaşına kadar kestirmeyi sevmiyor lar bebekler uyurken kesersiniz rahatsız etmeden ben iki elini anca ikinci uykusunda falan bitiriyordum ayakları zor olani gıdıklanmadan dolayı cokgeri çekiyorlarBende öyle düşünüyorum canım zaten biraz ele gelince büyüyünce tırnak makasına geçeriz ilk etapta kurtarıcı.
Allahım şifa versin levrek, ağrıların azalsın inşallah arkadaşım. Ne kadar güzel anlatmışsın yaKızlar bugün aşırı duyguluyum, myom yüzünden biraz da ağrım var, uzanıyorum. Benim ilk hamileliğim, iki sene sonunda tedavi araştırırken bi anda geldi benim minik oğlum, bebeğim. 6. aya az kaldı Ağustosa gün sayıyorum vakit bir türlü geçmiyor…Hiç korkmuyorum sanki her şeyi yapabilirmişim gibi geliyor, bi an önce Ağustos gelsin de minik ellerini minik ağzını burnunu seveyim istiyorum, kalbim dolu dolu oğlumu çok özledim diye ağlayasım var sanki
Yaa miniş bide gıdıklanacak mıBelli bir yaşına kadar kestirmeyi sevmiyor lar bebekler uyurken kesersiniz rahatsız etmeden ben iki elini anca ikinci uykusunda falan bitiriyordum ayakları zor olani gıdıklanmadan dolayı cokgeri çekiyorlar
Çok çok teşekkür ederim inşallah azalır ama ilk hastaneye kaldırdıklarında ameliyat olmam gerekebileceğini ve ameliyat olursam da kötü sonuçlar olabileceğini söylemişlerdi anmak bile istemiyorum o yüzden bu ağrılara o kadar razıyım ki anlatamam… Detaylı haftaya onun stresine girdim galiba, stres yapmıyorum diyordum ama sanırım yapıyorumAllahım şifa versin levrek, ağrıların azalsın inşallah arkadaşım. Ne kadar güzel anlatmışsın yagelecek inşallah kuzum geçerken yavaş gibi geliyor ama arkaya dönüp baktığımızda neredeyse 6 aylık olduk
Canım benim ne stresi. Sana yemin ederim şu hamilelikte en muhteşem anlarımdı. O minik kalbinin atışı, göbek bağının kan akış sesi, elleri ayakları.Çok çok teşekkür ederim inşallah azalır ama ilk hastaneye kaldırdıklarında ameliyat olmam gerekebileceğini ve ameliyat olursam da kötü sonuçlar olabileceğini söylemişlerdi anmak bile istemiyorum o yüzden bu ağrılara o kadar razıyım ki anlatamam… Detaylı haftaya onun stresine girdim galiba, stres yapmıyorum diyordum ama sanırım yapıyorum
Tabiki Allahım beterinden saklasın kuzum ama şifa versin. Geçerse de güzel olurÇok çok teşekkür ederim inşallah azalır ama ilk hastaneye kaldırdıklarında ameliyat olmam gerekebileceğini ve ameliyat olursam da kötü sonuçlar olabileceğini söylemişlerdi anmak bile istemiyorum o yüzden bu ağrılara o kadar razıyım ki anlatamam… Detaylı haftaya onun stresine girdim galiba, stres yapmıyorum diyordum ama sanırım yapıyorum
Yaaa inşallah ben de böyle hatırlarım o günüCanım benim ne stresi. Sana yemin ederim şu hamilelikte en muhteşem anlarımdı. O minik kalbinin atışı, göbek bağının kan akış sesi, elleri ayakları.o kadar güzel geçecek ki bak gör. Oğluşla buluşmaya gideceksin. Giyin, süslen, püslen ve asla kötü şeyler düşünme. Çok güzel haberler alıp bebişinin vesikalığıyla dönüceksin bizim ki d.tünü döndü ama olsun inşallah barlas gösterir. Göstermediği hali bile büyülüyken, gösterse nasıl olurdu bilmem.
Daha bile güzel hatırlayacaksınYaaa inşallah ben de böyle hatırlarım o günüffestinalente o kadar merak ediyorum ki ağzını, burnunu
Canım teşekkür ederimC Cerito Canim sekerinin cikmamasina sevindim. Kum dökme olayi icinse gecmiş olsun çok insallah biter hemencecikBende bu cumartesi seker icin gidecegim alman gereken icecegin bi markasi var mi bide normal oda sicakligindaki bir icecekti degil mi sogukta saklanmiyodu. Cunku ben cumadan alacagim cumartesi nobetci eczaneyle ugrasmamak icin.
Canımmm çok teşekkür ederimCeritom çok geçmiş olsunşekerinin iyi çıkmasına çok sevindim canım darısı başımıza
İnşallah canım çok teşekkür ederimAy çok şükür böylece de bitip gitsin inşallah
Bende katılıyorum buna ya.dokusal duyuların da gelişimi için önermiyorlar.zamanında törpü falan yokmuş takmış herkes.ama bende takmayı düşünmüyorum açıkçasıCanımcığım bebişlerin dünyayı algılamasında çok kıymetli ellerinin ve ayaklarının açıkta olması. Dokunarak hissediyorlar. Baya bir araştırma var bu konuda istersen bir bak içine sinerse bu sefer belki farklı yöntemleri denersin40 ına kadar ellerinde eldiven, ayaklarında çorap onun için yorucu olabilir
Hahahahah nazlııııı desene :) bu arada ilk defa bu akşam hareketlerini hissettim yavrum ben de seni özledim annecim dedi bana galiba :) duygudan duyguya sürükleniyorumDaha bile güzel hatırlayacaksın
Ay inşallah gösterir minişşama göstermese de dert değil sağlığı sıhhatı yerinde olsun da yüzünü sonra da görürüz, ben muhtemelen doğumda görücem alıştırdım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?