2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hahahahah nazlııııı desene :) bu arada ilk defa bu akşam hareketlerini hissettim yavrum ben de seni özledim annecim dedi bana galiba :) duygudan duyguya sürükleniyorum
Benim oğluş biraz öyle, keyfine de çok düşkün. Daima yüzüstü yatıyor yavrum evladım. Hep fotodaki gibi.

Ay teyzesinin kuşu kız tabi konuşmuş seninle

Eklentiler

• 3E289C99-1FFD-477E-863E-901D453467F9.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 119
Kızlar bebek arabası arayışı içindeyiz karar veremiyoruz travel alıp almamak konusunda çok kararsızız seveni de var kullanıp ağırlığı yüzünden memnun kalmayanıda var bana da biraz hantal gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz ebebekteki şu model gibi olanlar da kafama yatmıyor değil hafif ve kullanışlı gibi sanki 6 aydan sonra rahatça kullanılır gibi siz nasıl araba almayı düşünüyorsunuz

Eklentiler

• 068B2A95-C81B-4650-9EE3-A93C815D83CF.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 116
Ben travel aldım tabi benim ikiz olduğu için 2 katlı tercih ettim artık yan yana istemediğim için

Kızlar merhaba geçen hafta kontrolüm vardı bebeğin kalbinde aritmi tespit edildi fetaleko çekildi orada da aynı şekilde ritm düzensizliği tespit edildi detaylı usg çekilde kalpte hiçbir problem görünmüyor ama ritm bugün itibariyle hala bozuk bu duruma denk gelen oldu mu? Kalp atışları 90 a kadar düşüyor 150 ye kadar çıkıyor bir de ara atımlar mevcut canım çok sıkıldı forumda da neredeyse bu konuyla ilgili yorum hiç yok

Tamamdir canim cok sagol

Ahh ah şu 6 aylik hamilelikte cevizi bi severek yiyemiyorum arkadas resmen agzimda buyuyor hersey minik prenses icin o iyi beslensn diyebana kalsa suan hamile olmasam ne yicegimi cok iyi biliyorm emzirme döneminde de mi boyle hassas beslencez biz yaa

Eklentiler

• 16812410470921602694371844392930.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 96
Hiç denk gelmedim bebekte canım ama bende var düzensizlik her ay takibe gidiyorum bende kötü bir şey olmaz inşallah içini ferah tut

Canım ben yanlış anlamışım o zaman ohh sen şanslı anne. Biz her duyduğumuzu acaba mı diye düşünüp pimpirikleniyoruz işte bakma
Doğrudur hata da bende hani tam açıklamasını yapamadım demekki öyle düşünmene sebep olmuşum

Ben sadece 2 kilo aldım
Ben sanki hiç alamadım gibi yha bayadirda çıkmadım ama göbek yok gitti içine kaçtı bebek sanki sisemiyorum birturlu şöyle ağız tadıyla bi sissem tamam da olmuyor anam yediğimde şişiyom bi geri zaman üç aylık göbeği var bende goren hic sanmaz beni hamile dar giyinmedigim surece

Yaa miniş bide gıdıklanacak mı bu ayrıntılar benim kalbimi eritiyor ya

sağlıkla huzurlu mutlulukla gelsin ağustosumuz
Ayaklarını geri bir çekiyorlar kasiyorlar kendilerini bırakmıyorlar kolay kolay sallayıp pıs pis çekiyorum öyle salıyor kendini en cok ayakta ugrasirdim ben yha esimkn kucağında uyurken falanda cok kestiğim oldu o kucakta gezdirip uyuturken bende peşlerinde tırnak makasiyla cit cit geziyordum o günler geri gelecek yakinda

Bende işte öyleyim ilk bebişte ne güzel aldım elbiseler giydim galan bu aylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…