- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.607
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #24.001
Benim oğluş biraz öyle, keyfine de çok düşkün. Daima yüzüstü yatıyor yavrum evladım. Hep fotodaki gibi.Hahahahah nazlııııı desene :) bu arada ilk defa bu akşam hareketlerini hissettim yavrum ben de seni özledim annecim dedi bana galiba :) duygudan duyguya sürükleniyorum
Oyyyyy maşallahhh yüzüstü yatcak büyüynce deBenim oğluş biraz öyle, keyfine de çok düşkün. Daima yüzüstü yatıyor yavrum evladım. Hep fotodaki gibi.
Ay teyzesinin kuşu kız tabi konuşmuş seninle
Sonra anası kalp krizi geçiricek strestenOyyyyy maşallahhh yüzüstü yatcak büyüynce de
Doktorumla görüştüm canım yaptırmamamı söylediBence kalmamışsın icin rahat olsun
Ben travel aldım tabi benim ikiz olduğu için 2 katlı tercih ettim artık yan yana istemediğim içinKızlar bebek arabası arayışı içindeyiz karar veremiyoruz travel alıp almamak konusunda çok kararsızız seveni de var kullanıp ağırlığı yüzünden memnun kalmayanıda var bana da biraz hantal gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz ebebekteki şu model gibi olanlar da kafama yatmıyor değil hafif ve kullanışlı gibi sanki 6 aydan sonra rahatça kullanılır gibi siz nasıl araba almayı düşünüyorsunuz
Tamamdir canim cok sagolCanım teşekkür ederimeczaneden aldım bende dün.artı med di benim aldığım marka.bi gece buz dolabında beklettim .Sabah da alıp doktora gittim.benden tavsiye soğuk iç sıcak pek gitmez gibi bir de bi kaç eczanede bulamadım ben getirttim tanıdık bi eczaneye.genelde hastane yakınlarında eczanelerde satılıyormuş
Canımmm çok teşekkür ederimamin inşallah herkesin güzel haberlerini bekliyorum
Hiç denk gelmedim bebekte canım ama bende var düzensizlik her ay takibe gidiyorum bende kötü bir şey olmaz inşallah içini ferah tutKızlar merhaba geçen hafta kontrolüm vardı bebeğin kalbinde aritmi tespit edildi fetaleko çekildi orada da aynı şekilde ritm düzensizliği tespit edildi detaylı usg çekilde kalpte hiçbir problem görünmüyor ama ritm bugün itibariyle hala bozuk bu duruma denk gelen oldu mu? Kalp atışları 90 a kadar düşüyor 150 ye kadar çıkıyor bir de ara atımlar mevcut canım çok sıkıldı forumda da neredeyse bu konuyla ilgili yorum hiç yok
Ben sadece 2 kilo aldımKızlar kaç kilo aldınız gebeliğin başından bu yana ???
Ilk 3.5 ay kilo almadim. Mide bulantilarim yuzunden. 6. Aydayim suann.yani son 2.5 ayda +5 aldim birdenKızlar kaç kilo aldınız gebeliğin başından bu yana ???
Doğrudur hata da bende hani tam açıklamasını yapamadım demekki öyle düşünmene sebep olmuşumCanım ben yanlış anlamışım o zamanohh sen şanslı anne. Biz her duyduğumuzu acaba mı diye düşünüp pimpirikleniyoruz işte bakma
Ben sanki hiç alamadım gibi yha bayadirda çıkmadım ama göbek yok gitti içine kaçtı bebek sankiBen sadece 2 kilo aldım
Ayaklarını geri bir çekiyorlar kasiyorlar kendilerini bırakmıyorlar kolay kolay sallayıp pıs pis çekiyorum öyle salıyor kendini en cok ayakta ugrasirdim ben yha esimkn kucağında uyurken falanda cok kestiğim oldu o kucakta gezdirip uyuturken bende peşlerinde tırnak makasiyla cit cit geziyordum o günler geri gelecek yakindaYaa miniş bide gıdıklanacak mıbu ayrıntılar benim kalbimi eritiyor ya
sağlıkla huzurlu mutlulukla gelsin ağustosumuz
Öyle yatınca dahada rahat ediyorlar saten ben arada sirf karın üstü yatirdigim oldu okadar derin ve rahat uyuyorlar ki anlatamam tavsiyeOyyyyy maşallahhh yüzüstü yatcak büyüynce de
Bir anda 5 kilo kız ne yiyip içitn ben alamadım korktum biraz da beni gören niye almıyon kilo diyor psikolojim bozuldu iyiceIlk 3.5 ay kilo almadim. Mide bulantilarim yuzunden. 6. Aydayim suann.yani son 2.5 ayda +5 aldim birden
Bende işte öyleyim ilk bebişte ne güzel aldım elbiseler giydim galan bu aylarBen sanki hiç alamadım gibi yha bayadirda çıkmadım ama göbek yok gitti içine kaçtı bebek sankisisemiyorum birturlu şöyle ağız tadıyla bi sissem tamam da olmuyor anam yediğimde şişiyom bi geri zaman üç aylık göbeği var bende goren hic sanmaz beni hamile dar giyinmedigim surece
Bi sonraki gebelik için yararı olur Die kordosentz yapalım dediler. Malesef olmadı susuzluktan kordona da giremediler. Hastanedeyim 1 gece yatıs verdiler.Nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?